Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، متن کامل نامه‌ حجت الاسلام مجتبی ذوالنوری به شرح زیر است:

«جناب آقای دکتر حسن روحانی

رئیس جمهور محترم و رئیس شورای عالی امنیت ملی

با سلام و تحیت و احترام، شیوع و گسترش ویروس منحوس کرونا تمامی استان‌های کشور را درگیر و آلوده کرده است. با تدبیر جنابعالی وزیر محترم بهداشت و درمان به عنوان «رئیس ستاد ملّی مبارزه» با بیماری کرونا تعیین گردیده است که زحمات و تلاشهای جهادی ایشان و اعضا فداکار خانواده بزرگ جامعه پزشکی کشور مورد عنایت خدای سبحان و تقدیر مردم قدرشناس ایران اسلامی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لکن برای مقابله با این بلیه فراگیر رو به گسترش نیاز به اقداماتی فراتر است که توجه جنابعالی را به موارد ذیل معطوف می‌دارد:

1) مهار، کنترل و رفع این بیماری منحوس مستلزم اقداماتی گسترده و همه‌جانبه می باشد از قبیل:

کنترل کلیه مرزهای زمینی، دریایی و هوایی کشور

عنداللزوم کنترل و قرنطینه در سطح کشور، استانها و شهرستانهای مختلف

تعطیلی، افزایش یا کاهش ساعات کار و فعالیت کلیه دستگاه‌های دولتی، عمومی و بخش خصوصی

کنترل و قرنطینه کلیه اماکن عمومی، ترددها، اجتماعات و غیره

کنترل مواد غذایی و خوراکی و نحوه تولید، نگهداری و توزیع آن

تهیه و توزیع مواد کنترلی و مراقبتی، بهداشتی و درمانی و دارویی و تأمین نیازهای مردم و مراکز درمانی

تهیه و اجرای برنامه‌هایی در جهت جلوگیری از تعطیلی و ورشکستگی واحدهای تولیدی و اقتصادی و ممانعت از بروز کمبودها و کاستی‌ها در اقلام مورد نیاز کشور و مردم.

پیش‌بینی راهکارهایی در کمک به اقشار آسیب‌پذیر که با تعطیلی حِرَف و مشاغل، امکان گذران زندگی و تأمین معاش خود را از دست داده‌اند و یا از دست خواهند داد.

بسیج کلیه امکانات و ظرفیت‌های کشور در کمک به حل مشکل موجود.

تعیین وظایف و تکالیف برای کلیه وزارتخانه‌ها، سازمان‌ها،‌ ارگان‌ها، نهادهای دولتی، عمومی و خصوصی در قبال بلیه موجود.

پیگیری مستمر شبانه‌روزی انجام و موارد پیش‌گفته، هماهنگی، مدیریت، کنترل و نظارت بر حسن اجرا آن.

همه امکانات و ظرفیت‌های کشور نه در اختیار وزیر و وزارت بهداشت می‌باشد و نه از نظر حاکمیتی، ساختاری و سازمانی تحت امر و اراده وزیر محترم مورد اشاره می‌باشند.

2) وزارت و وزیر محترم بهداشت و درمان در این نبرد بی‌امان و همه‌جانبه به عنوان نیروی عملیاتی در خط مقدم نبرد قرار دارند و نباید آنها را درگیر کارهای هماهنگی، اجرایی و مدیریتی دستگاه‌های گسترده کشوری دیگر اعم از دولتی، عمومی و خصوصی کرد که از کار اصلی خود بازمانده و طبیعتاً قادر به پیگیری و مدیریت موارد متعدد لازم‌الاجرا از جمله موارد یازده‌گانه در بند یک این نامه نخواهند بود.

بنا بر موارد پیش گفته کمیسیون امنیت ملّی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی لازم و ضروری می‌داند که: جنابعالی شخصاً و به عنوان رئیس جمهور و رئیس شورای عالی امنیت ملّی فرماندهی قرارگاه و ریاست «ستاد ملّی مبارزه بیماری کرونا» را بر عهده گرفته تا امکان بسیج ملّی، فعال‌سازی، هماهنگی و مدیریت کلیه دستگاه‌های دولتی، عمومی و خصوصی و به کارگیری کلیه امکانات و استفاده از تمامی ظرفیت‌های کشور فراهم گردد.

جناب آقای رئیس جمهور در وضعیت کنونی که دشمن عنود ملت ایران با تحریم‌های همه‌جانبه به ویژه تحریم دارویی کشور به جنگ ملت مقاوم ایران برخاسته و حتی این ویروس منحوس نیز به احتمال قریب به واقع از مصادیق بیوتروریسم و اقدامات ضدبشری محور سلطه و شرارت یعنی آمریکاست، عدم اقدام جدی و به موقع و متناسب با نوع مشکل و اقتضاء شرایط، با توجه به نوع گسترش و جهش ویروس منحوس ممکن است فاجعه‌ای انسانی و بحرانی غیرقابل کنترل در پی داشته باشد.

جناب آقای رئیس جمهور، تصور نمی‌شود با توجه به شرایط موجود و وضعیت کنونی که روند رو به رشد و گسترش بیماری مهمترین تهدید برای مردم کشور محسوب می‌شود و تقریباً کشور را به تعطیلی کشانیده است، کاری مهمتر از مبارزه با آن وجود داشته باشد که وقت رئیس جمهور محترم مصروف آن گردد و فرصت فرماندهی و مدیریت قرارگاه و ستاد مذکور را نداشته باشند. خواهشمند است تا دیر نشده است اقدام فرمایید.

البته ایمان دارم که ملت هوشمند، فداکار و قهرمان ایران عزیز با توکل بر خداوند قادر متعال بر این مشکل نیز فائق خواهد آمد و یکبار دیگر توانمندی و شکست‌ناپذیری خود را به نمایش خواهد گذاشت. ان‌شاءالله

منبع: ایلنا

کلیدواژه: حسن روحانی رییس جمهور ویروس کرونا مجتبی ذوالنوری رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۲۵۷۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید برای افزایش تولید نگاه‌ها ‌به خلیج فارس جذب شو‌د + فیلم

معاون پارلمانی و امور مجلس رئیس جمهور گفت: در بعد اقتصادی باید بتوان با محوریت استان‌های جنوبی کارهای بزرگی انجام دهیم و از ظرفیت غنی خلیج فارس برای اشتغال‌زایی ودرآمدزایی برای کشور استفاده کنیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، سید‌محمد حسینی معاون امور مجلس رئیس جمهور در حاشیه جشنواره خلیج فارس در جمع خبرنگاران اظهار داشت: خلیج فارس از جهت‌ تاریخی، تمدنی، فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و امنیتی اهمیت خاص و ویژه‌ای دارد و این مطلب از این دیرباز مطرح بوده است.

وی افزود: در دولت دهم تصمیم گرفته شد که جشنواره برگزار شود و هنرمندان بیایند به این مضمون و مسئله مهم بپردازند چرا که رهبر معظم انقلاب نیز نظرشان بر این بود که هر ایده، تفکر و اندیشه وقتی در قالب جذاب هنر جلوه کند دلنشین و ماندگار می‌شود و از این جهت این کار آغاز شد.

معاون رئیس جمهور گفت: امسال هم چهاردهمین جشنواره را شاهد هستیم و امیدواریم هر سال نسبت به گذشته با استفاده از تجربیات، این کار ژرف‌تر و عمیق تر و مبنایی‌تر برگزار و آثار متنوعی که هم بتوان در ایران و هم در خارج از کشور آنها را ارائه داد تولید شود.

وی کرد: علیرغم برخی توطئه‌ها که وجود دارد خلیج فارس همیشه به عنوان خلیجی که ایرانیان در آن سهم بسیار زیادی داشته‌اند باقی مانده و خواهد ماند.

حسینی با اشاره به ابلاغ سیاست‌های کلی اقتصاد دریاپایه از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی گفت: در بعد اقتصادی که حرف‌ها و راهبردهایی مطرح است و سیاست‌های آن ابلاغ شد باید بتوان با محوریت استان‌های جنوبی شامل خوزستان، بوشهر، هرمزگان و سیستان و بلوچستان کارهای بزرگی انجام دهیم و از ظرفیت غنی دریا استفاده کنیم تا بتوان فرصت شغلی ایجاد و برای کشور نیز درآمدزایی ایجاد کند.

وی ادامه داد: در مقایسه با سایر کشورها ما در حال حاضر از ظرفیت دریا و ساحل کمتر استفاده می‌کنیم از این جهت در این زمینه باید اهتمام جدی‌تری داشته باشیم و این جشنواره هم فرصتی است که همگان ترغیب شوند و نگاه‌ها به سمت خلیج فارس جذب شوند و همه در حوزه افزایش تولید مشارکت کنند.

معاون پارلمانی و امور مجلس رئیس جمهور با اشاره به شعار سال گفت: ما سرمایه‌دارانی در داخل و خارج کشور داریم که بایستی آنها را تشویق کنیم بیایند و در کشور خودشان و در مناطق مختلف سرمایه گذاری کنند که مشکلات کشور کاهش یابد.

.

انتهای پیام/864/.

دیگر خبرها

  • مصباحی مقدم : کنترل بانک‌ها از خرداد در اختیار بانک مرکزی قرار می‌گیرد
  • باید برای افزایش تولید نگاه‌ها ‌به خلیج فارس جذب شو‌د + فیلم
  • کلنگ‌زنی مینی پالایشگاه دهدشت با حضور معاون اجرایی رئیس‌جمهور
  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • پیشرفت ایران در تشخیص مالاریا
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • ماجرای گاز «خنده» قلیان‌ها چیست؟/ جزییات طرح وزارت بهداشت درباره قلیان «اکسیژن»
  • جزییات طرح وزارت بهداشت درباره قلیان «اکسیژن» / ماجرای گاز «خنده» قلیان‌ها