Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

تنها  2 روز پیش بود که وزیر بهداشت، در پایان نشست با رئیس مجلس شورای اسلامی از شکل‌گیری خیز جدیدی از بیماری کرونا در کشور خبر داد.

به گزارش تین نیوز، سعید نمکی، روز دوشنبه 19 اسفند در حاشیه نشست با رئیس مجلس و همچنین اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: در برخی از استان‌ها شرایط تقریباً متعادل شده و در برخی از نقاط کشور به دلیل جابه‌جایی موارد آلودگی، خیز جدیدی از بیماری در حال شکل گیری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اظهارات وزیر بهداشت در حالی بیان شده که رانندگان و کامیونداران نیز که با توجه به نوع فعالیت خود به نقاط مختلف کشور سفر می‌کنند از عدم رعایت دقیق دستورالعمل‌های بهداشتی در پایانه‌ها، سالن‌های اعلان بار، ورودی اسکله‌ها، جاده‌ها و ... خبر می‌دهند.

سعید علام راننده کامیون در این مورد به خبرنگار ما گفت: در ورودی اسکله بندرعباس چند گیت ورود وجود دارد که سه گیت مخصوص کامیون‌هاست.

وی افزود: روز گذشته از شبکه بهداشت تست تب از رانندگان ناوگانی که قصد ورود به اسکله داشتند می‌گرفتند اما بیشتر به نمایش شبیه بود چون همزمان هر سه ورودی باز و کامیون‌ها در حال ورود به اسکله  بودند و تنها یک مامور با یک دستگاه هر چند دقیقه داخل یک گیت ورودی تست می‌گرفت.

او بیان کرد: مثلاً اگر مامور در گیت اول حضور داشت دلیل بر این نمی‌شد که گیت ۲ و ۳ بسته باشد و کامیون توقف کند تا مامور بهداشت به آن گیت وارد شده و تست بگیرد.

علام تاکید کرد: در جاده سیرجان به بندرعباس در محدوده شهر باغات هم اکیپ تست کرونا فعال است و از رانندگانی که قصد عبور به سمت بندرعباس را دارند تست گرفته می‌شود ولی این اقدام ۲۴ساعته نیست به طوری که خود من ساعت چهار صبح از این مسیر  بدون انجام تست عبور کردم.

به گزارش تین نیوز، در عین حال یک رسانه خوزستانی نیز فیلمی از سالن اعلان بار پایانه بندر امام خمینی منتشر کرده که بیانگر ازدحام‌ پرخطر جمعیت در این پایانه است.

به نوشته این رسانه، روزانه بیش از ۲۵۰۰ خودروی سنگین از نقاط مختلف کشور به این بندر تردد دارند و رانندگان از عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی بیمناک‌ هستند.

این در حالی است که دکتر کیانوش جهانپور سخنگوی وزارت بهداشت نیز روز گذشته تعداد مبتلایان در استان‌ خوزستان را 73 نفر و هرمزگان را 52 نفر ذکر کرده و گفته بود: در تهران ۱۹۴۵ نفر، در قم ۷۱۲ نفر، گیلان ۵۲۴ نفر، اصفهان ۶۰۱ نفر، البرز ۳۰۷ نفر، مازندران ۶۳۳ نفر، مرکزی ۳۸۹ نفر، قزوین ۲۴۷، سمنان ۲۲۰، گلستان ۱۷۵، خراسان رضوی ۱۸۳، فارس ۱۳۳، لرستان ۱۵۱، آذربایجان شرقی ۱۲۹، خوزستان ۷۳، یزد ۹۰، زنجان ۶۸، کردستان ۶۶، اردبیل ۷۲، کرمانشاه ۴۴، کرمان ۳۶، همدان ۶۰، سیستان و بلوچستان ۳۴، هرمزگان ۵۲، خراسان جنوبی ۳۷، خراسان شمالی ۳۴، چهارمحال و بختیاری ۲۶، ایلام ۳۱، آذربایجان غربی ۶۹، کهکیلویه و بویراحمد ۹ و بوشهر ۱۱ مورد بیماری کووید ۱۹ ثبت شده است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: بندر امام پایانه بار کرونا در بندرعباس ورودی اسکله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۲۱۱۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای از پایانه مرزی آذربایجان شرقی

تین نیوز

رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور گفت: جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان برای ساخت پایانه مرزی کلاله آغبند مصمم بوده و با جدیت کار را پیش می برند.

به گزارش تین نیوز به نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای آذربایجان شرقی، داریوش امانی در بازدید از محل ساخت این پایانه در نقطه صفر مرزی ایران و جمهوری آذربایجان گفت: تقسیم کار بین دو کشور به این ترتیب است که جمهوری اسلامی ایران پایانه مرزی را احداث کرده و جمهوری آذربایجان نیز به موازات آن پل روی رودخانه ارس را می سازد.

داریوش امانی با بیان اینکه فاز اول این پایانه و پل روی رودخانه در مدت یک سال ساخته خواهد شد افزود: این طرح از اول امسال آغاز شده و در دو طرف مرز، دو همسایه با اراده کافی مصمم هستند تا در مدت معین کار را به سرانجام برسانند.

وی با بیان اینکه برای آزاد سازی زمین و پیش بینی سایت موقت، ۴۰۰ میلیارد تومان هزینه در نظر گرفته شده است، تصریح کرد: کل این پایانه در زمینی به مساحت ۱۹ هکتار ایجاد خواهد شد که در فاز اول هشت هکتار در حال آماده سازی است.

رئیس سازمان راهداری کشور گفت: این طرح در قالب شبکه بزرگراهی ایران راه با هدف افزایش ترانزیت اجرا می شود و در این زمینه قرار است جاده نوردوز به کلاله را نیز چهاربانده کنیم.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه قرارداد اولیه با پیمانکار برای چهاربانده کردن این مسیر ۱۰۷ کیلومتری حدود پنج هزار میلیارد تومان است، افزود: پیش بینی می شود پس از ساخت گذرگاه ارس و پایانه مرزی کلاله اغبند، بخش زیادی از ترانزیت کشور همسایه جمهوری آذربایجان از این مسیر انجام شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • ترانزیت ایران و آذربایجان متحول می‌شود 
  • لزوم همکاری نهادهای دولتی و بخش خصوصی برای توسعه گردشگری اردبیل
  • پیشتازی ایران در تشخیص مالاریا / مورد بومی ابتلا در کشور گزارش نشده است
  • پیشرفت ایران در تشخیص مالاریا
  • پلمب یک فروشگاه زنجیره‌ای در آبادان
  • خطر افزایش ابتلا به تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در فصل گرم سال
  • بازدید رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای از پایانه مرزی آذربایجان شرقی
  • جدیت ایران و آذربایجان برای ساخت پایانه کلاله_آغبند
  • جدیت ایران و آذربایجان برای ساخت پایانه کلاله - آغبند
  • مراکز دندانپزشکی دولتی در کشور افزایش می‌یابد