Web Analytics Made Easy - Statcounter

فراخوان تحلیل پیامد‌های اقتصادی، فرهنگی و سیاسی ناشی از پدیده ویروس کرونا توسط معاونت پژوهشی و فناوری سازمان بسیج دانشجویی منتشر شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، فراخوان تحلیل پیامد های اقتصادی، فرهنگی و سیاسی ناشی از پدیده ویروس کرونا توسط معاونت پژوهشی و فناوری سازمان بسیج دانشجویی منتشر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علاقمندان جهت شرکت در این فراخوان می توانند مهم ترین پیامد ناشی از ویروس کرونا در یکی از حوزه های اقتصادی، فرهنگی، سیاسی را شناسایی نموده و مبتنی بر آن به ۵ سوال شامل چگونه این ویروس منجربه این مسئله شده است؟، پیامد آن بر چه کسانی و چه سازمان هایی تاثیر گذار است؟، چه نهاد ها و وزارتخانه هایی متولی رفع این پیامد می باشند؟، وسعت جغرافیایی این پیامد چه میزان است؟ و شدت و میزان تاثیر این پیامد چه مقدار است؟ پاسخ تحلیلی ارائه کنند.   ملاک ارزیابی کیفیت تحلیل و تعداد پیامد های شناسایی شده می باشد. همچنین به سه تحلیل برتر هریک مبلغ ۵۰۰ هزارتومان هدیه اعطاء می شود.

علاقمندان می توانند تحلیل های خود را به رایانامه: qarargah.stm@gmail.com، پیام رسان بله: به آدرس qarargah_stm@ و یا شماره همراه 09351703344 ارسال کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سازمان بسیج دانشجویی پیامدهای اقتصادی کرونا ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۲۸۲۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیامدهای تعطیل شدن روز پنجشنبه

نایب‌ رئیس اتاق بازرگانی تهران گفت: هرچقدر پنجره تعامل کشور با دنیا کاهش پیدا کند، فرصت‌ها برای ارتباطات حوزه کسب و کار هم کاهش می‌یابد.

به گزارش ایسنا، اخیرا کمیسیون اجتماعی مجلس طرحی پیشنهادی را مصوب کرد که طی آن روزهای تعطیل هفته پنجشنبه و جمعه و روزهای کاری هفته از شنبه تا چهارشنبه تعیین شود اما برخی فعالان اقتصادی نسبت به این موضوع انتقاد داشتند. آن‌ها معتقدند ایران در حال حاضر هم چهار روز کاری مشترک با دنیا دارد و اگر یک روز دیگر هم کم شود، ۲۵ درصد ظرفیت کار با دنیا را از دست می‌دهیم که عدد کمی در محاسبات اقتصادی نیست. البته این موضوع هنوز قطعی نیست و باید منتظر بررسی نهایی این قانون در صحن علنی مجلس باشیم.

در این رابطه شهاب جوانمردی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: در اصل فقط بحث ارتباط دو سازمان مطرح نیست، بلکه با توجه تفاوت‌های زمانی و برنامه‌های کاری، در موارد زیادی حتی تنظیم زمان جلسات مشترک هم دشوار است؛ به ویژه به این دلیل که معمولا کارمندان در سایر کشورها در روزهای تعطیل خود کار نمی‌کنند.

وی با بیان اینکه اثرگذاری منفی تعطیل شدن روز پنجشنبه بر بحث تجارت بدیهی است، تصریح کرد: این اثرگذاری حتی در ارتباط با کشورهای همسایه هم وجود دارد.

به گفته این عضو حتی اگر بانک‌ها در روز دوم تعطیلات فعال باشند باز هم بر تجارت خارجی اثر منفی دارد، گفت: در آن صورت یک روز به تعطیلات کشور اضافه شده، اما بانک‌ها و شرکت‌هایی که باید به آنها خدمات دهند باید فعالیت کنند و به کارمندان اضافه کاری پرداخت کنند که این خود یک هزینه اضافه است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیامدهای تعطیل شدن روز پنجشنبه
  • تحلیل‌های غیر کارشناسی، امنیت سرمایه‌گذاری را از بین می‌برد
  • رئیس جمهور ونزوئلا : دوستی ما با ایران واقعی و راهبردی است و نه سیاسی و موقت/ آیت‌الله خامنه‌ای تحلیل دقیق و عمیقی از تحولات دنیا دارند
  • پشت پرده مقاومت رئیسی برای عزل وزیر اقتصاد /همین افاضات برای برکناری آقای وزیر کافی نیست؟
  • ببینید | مهم‌ترین پیامد حادثه طبس چه بود؟
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • لزوم تحلیل استراتژیک مسئله حجاب و عفاف برای مقابله با بدحجابی/استاد قانون‌گریز راه به‌جایی نمی‌برد
  • «زیرخاکی» پدیده‌ای فراگیر در اصفهان/ قانون بازدارنده نیست!
  • مهم‌ترین پیامد حادثه طبس چه بود؟ + فیلم
  • شیوع آنفلوانزای پرندگان در آمریکا