Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه جامعه خبرگزاری تقریب به نقل از روابط عمومی سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر، محمد نصیری در این نشست ویدئو کنفرانس، با تبیین ساختار اعمال مدیریت و نظارت از سوی ستاد ملی مبارزه با بیماری کرونا و کار ویژه سازمان داوطلبان درعرصه های اجتماعی، بهداشتی– درمانی و اقدامات پیشگیرانه در شرایط جاری کشور، بر هماهنگی هرگونه ارتباطات بین ستاد و استان ها تاکید کرد و گفت: اتخاذ و اعمال توامان تدبیر و تلاش، رمز موفقیت مدیران در مواجهه با این شرایط است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با تاکید بر شرایط متاثر فعلی کشور از ویروس کرونا، حتی یک روز تعطیل تا بازگشت به شرایط عادی در تقویم سازمان داوطلبان وجود ندارد، خاطرنشان کرد: محور اصلی فعالیت مان بر مدیریت داوطلبان در مراکز درمانی یعنی تامین نیروی داوطلب آموزش دیده برای ارائه خدمات عمومی و تخصصی در بیمارستان ها و مراکز درمانی دانشگاه های علوم پزشکی و نقاهتگاه های جمعیت هلال احمر، تولید ماسک و فوم های بهداشتی در خانه های داوطلب و ضدعفونی کردن اماکن عمومی متمرکز خواهد بود.

رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر درباره ابعاد اجتماعی شرایط متاثر از شیوع بیماری کرونا از جمله درباره به اشتراک گذاری ظرفیت تشکل های مردم نهاد و موسسات خیریه و شبکه سازی خیرین در راستای خلق حماسه ای دیگر همانند کمک رسانی به سیل زدگان ابتدای امسال توضیح داد و تاکید کرد: تمامی موسسات خیریه برای جمع آوری کمک‌های مردمی ملزم به اخذ مجوز از این سازمان هستند و بر آمادگی حداکثری سازمان متبوعش برای صدور مجوز در کوتاه ترین زمان تاکید کرد.

نصیری گفت: مهمترین عامل تسریع کننده در ارتقای مدیریت شرایط موجود کشور، استمرار و تقویت نقش آفرینی مؤثر عموم مردم است و بهترین کمک مردم در این شرایط، ضمن رعایت کامل توصیه های بهداشتی، کمک به تامین امکانات و تجهیزات مورد نیاز کادر درمانی و معیشت بیماران نیازمند و مبتلا به ویروس کرونا و خانواده های آنها است.

وی در این نشست ضمن تشریح سناریوهای متفاوت مدنظر که بر اساس مطالعات علمی تدوین شده است و الزامات و اقتضائات هر یک از این سناریوها، بر حمایت حداکثری معاونان داوطلبان از روند تقویت آمادگی ها در عرصه خدمات بهداشتی و درمانی تاکید کرد و گفت: باید از همه ظرفیت های استانی استفاده کنیم و همزمان با رعایت سیاست ها و راهبردهای ستاد ملی، همه خلاقیت ها و ابتکارات استانی را در چارچوب ترتیبات قانونی برای بهبود شرایط به‌کار بگیریم و در این مسیر از حداکثر همکاری رسانه ها، فضای مجازی و مردم استفاده کنیم.

رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر با اشاره به شرایط اضطراری موجود در برخی از استان ها، تعامل مؤثر بین استان ها را برای عبور از شرایط موجود ضروری برشمرد و همکاری حداکثری فی مابین در استان های مجاور را خواستار شد.

در این نشست، معاونان داوطلبان جمعیت هلال احمر استان ها، ضمن ارائه گزارش از آخرین شرایط استان در مدیریت مبارزه با بیماری کرونا، پیشنهادات مدنظر برای بهبود شرایط از جمله؛ اختصاص اعتبار، پیش بینی روش های مؤثر برای مشارکت مردمی و استفاده از خیرین، ‌ تعویق اجرای برنامه های نوروزی و غیرضروری به ایام آتی، ‌پیشنهادات اصلاحی برای روند تامین اقلام بهداشتی، ساماندهی نحوه حضور داوطلبان در مراکز درمانی و نقاهتگاه ها را ارائه و مورد بحث و تبادل نظر قرار دادند.

گفتنی است کیانوش جهانپور رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت امروز (چهارشنبه) اعلام کرد: تاکنون ۹ هزار نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده، ۳۵۴ نفر به علت ابتلا به این ویروس فوت کرده‌اند و ۲۹۵۹ نفر بهبود یافته و ترخیص شده‌اند.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: داوطلبان جمعیت هلال احمر سازمان داوطلبان استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۲۹۰۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۱ استان کشور متأثر از سیل و آبگرفتی

​رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور با اشاره به متأثر بودن ۲۱ استان در سیل و آبگرفتی از امدادرسانی نیرو‌های عملیاتی هلال احمر به بیش از ۲۶۰۰ نفر خبرداد.

به گزارش روابط عمومی سازمان امداد و نجات؛ بابک محمودی افزود: از تاریخ ۱۲ تا ۱۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، ساعت ۱۲:۳۰، استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، البرز، اصفهان، ایلام، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، خوزستان، سمنان، فارس، کردستان، کرمان، کرمانشاه، کهگیلویه و بوراحمد، لرستان، مرکزی، هرمزگان، همدان و یزد تحت تاثیر این سامانه بارشی قرار گرفتند.

وی اضافه کرد: در این بین نیرو‌های این جمعیت طی ۱۰۶ مورد عملیات امداد و نجات به دو هزار و ۶۳۶ نفر متأثر از سیل امدادرسانی کردند، ۲۰۴نفر را به مناطق امن انتقال، و از ۱۴۸ منزل مسکونی تخلیه آب صورت گرفت و ۷۰ نفر اسکان اضطراری داده شدند.

محمودی تصریح کرد: هزار و ۵۰۴ کیلوگرم نایلون، ۶۲۰ تخته پتو، ۳۵۱تخته موکت و ۲۹۷ بسته غذایی، ۲۹۵ قوطی کنسروجات، ۱۰۰ قرص نان، ۱۴۰ ست شستشو، ۴۹ ست بهداشتی، و ۲۳ دستگاه چادر امدادی، توسط نیرو‌های جمعیت هلال احمر در بین متأثرین توزیع گردید.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور اضافه کرد:۱۶۹تیم عملیاتی متشکل ۶۰۹نفر امدادگر و نجاتگر در این عملیات حضور و به متأثرین امدادرسانی کردند.

دیگر خبرها

  • افزایش میزان حمایت از بیماران تالاسمی با تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب‌العلاج
  • هلال احمر در قرن جدید؛ از مرکز ملی مدیریت و رصد حوادث تا ۲.۸ میلیون عضو جدید
  • امدادرسانی به بیش از ۵۳۰۰ تن در سیل و آبگرفتگی ۱۷ استان
  • برگزاری دوره امداد و کمک‌های اولیه در شهرکرد
  • برنامه الحاق ناوگان لجستیکی جدید هلال احمر به استان‌های کشور
  • ورود خودرو‌های جدید به هلال احمر
  • خطر در کمین کشور؛ ابر بارش در ۲۱ استان
  • سیل و آبگرفتگی در ۲۱ استان کشور
  • ۲۱ استان کشور متأثر از سیل و آبگرفتی
  • بهره‌مندی ۷۰۰ زنجانی از نذر سلامت هلال‌احمر