Web Analytics Made Easy - Statcounter

شمار افراد مبتلا به ویروس کرونا در جهان در حالی از ۱۱۹ هزار نفر فراتر رفت که به‌نظر می‌رسد چین توانسته است شیوع این ویروس را کنترل کند اما همزمان شمار بیماران کووید-۱۹ در ایالات متحده از یک‌هزار نفر فراتر رفت و نخستین مورد ابتلا به این ویروس در ترکیه نیز گزارش شد.

شمار افراد مبتلا به کرونا در اسپانیا از ۲ هزار نفر فراتر رفت
مقام‌های اسپانیا اعلام کردند که شمار افراد مبتلا به ویروس کرونا در این کشور از ۲ هزار نفر گذشت و به رقم ۲۰۶۷ نفر رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این رقم روز گذشته ۱۶۳۹ مورد بود.

نیمی از افراد مبتلا شده به کرونا در مادرید متمرکز هستند. از سوی دیگر شمار افراد جانباخته در اثر ابتلا به بیماری کووید-۱۹ در این کشور به ۴۷ نفر رسید.

نخستین فرد آلبانیایی فوت شده در اثر کرونا از ایتالیا برگشته بود
یک زن ۷۳ ساله آلبانیایی بر اثر ابتلا به ویروس کرونا جان باخت. این زن از ایتالیا برگشته بود و نخستین مورد فوتی در این کشور به حساب می‌آید.

طبق گفته مقام‌های وزارت بهداشت آلبانی، ۱۱ نفر دیگر در این کشور مبتلا به ویروس کرونا هستند.

مدارس و دانشگاه‌های لهستان تعطیل شدند
لهستان پس از شناسایی ۲۵ مورد ابتلا به ویروس کرونا در این کشور اعلام کرد که تمام مدارس و دانشگاه‌ها از روز دوشنبه آینده تعطیل خواهند شد.

وزارت آموزش ملی لهستان تاکید کرد تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها تا ۲۵ مارس (دو هفته آینده) ادامه خواهد یافت.

از سوی دیگر دولت این کشور تصمیم به تعطیلی دو هفته‌ای سینماها، تئاترها و موزه‌ها گرفته است تا از شیوع ویروس کرونا جلوگیری کند.

بلژیک نخستین مورد فوتی بر اثر ابتلا به کرونا را ثبت کرد
مقام‌های بلژیک اعلام کردند که نخستین مورد مرگ بر اثر ابتلا به ویروس کرونا در این کشور ثبت شده است.

طبق اطلاعات ارائه شده از سوی وزارت بهداشت بلژیک، فرد فوت شده یک بیمار ۹۰ ساله بستری در بیمارستان بود. تعداد افراد مبتلا به ویروس کرونا در بلژیک ۳۱۴ نفر گزارش شده است.

نمازجمعه این هفته کربلا برگزار نمی‌شود
تولیت «آستان مقدس حسینی» در کربلا اعلام کرد که نماز جمعه این شهر برای دومین هفته متوالی برای کاهش شیوع ویروس کرونا برگزار نمی‌شود.

مرکل: احتمال دارد ۷۰ درصد مردم آلمان به کرونا مبتلا شوند
آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان گفت احتمال دارد تا ۷۰ درصد جمعیت آلمان به ویروس کرونا آلوده شوند. وی تاکید کرد «از آنجا که در حال حاضر این بیماری درمان ندارد، تمرکز باید بر کاهش سرعت انتشار آن باشد.»

وی افزود که «همبستگی و رفتار منطقی» از اهمیت زیادی برای واکنش به شیوع این ویروس برخوردار است.

خانم مرکل همچنین با تاکید بر اینکه این ویروس در اروپا وجود دارد، گفت: «احتمال دارد که ۶۰ تا ۷۰ درصد مردم آلمان به کرونا مبتلا شوند.»

تاکنون ۱۶۱۳ مورد ابتلا به کرونا در آلمان ثبت شده است و ۲ نفر نیز جان باخته‌اند.

بحرین: ۷۷ شهروند بازگردانده شده از ایران مبتلا به کرونا هستند
وزارت بهداشت بحرین گفت که ۷۷ مورد ابتلای جدید به ویروس کرونا در بین شهروندان بازگردانده شده از ایران که با هواپیما به بحرین برگشته‌اند شناسایی شده است.

طبق گزارش این وزارتخانه، تعداد کل افراد مبتلا به کرونا در بحرین با موارد جدید به ۱۸۹ مورد افزایش یافته است. ۳۰ نفر از مبتلایان نیز بهبود یافته‌اند. در این کشور تاکنون فردی در اثر کرونا جان خود را از دست نداده است.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت بحرین، نخستین پروازی که اقدام به بازگرداندن شهروندان بحرینی از ایران کرد ۱۵۶ مسافر داشت که ۷۷ نفر آن‌ها مبتلا به کووید-۱۹ بودند.

دومین نماینده پارلمان بریتانیا خود را قرنطینه کرد
راشل ماسکل، نماینده پارلمان بریتانیا اعلام کرد به وی توصیه شده است که پس از ملاقات با نادین دوریس خود را قرنطینه کند.

نادین دوریس، معاون وزیر بهداشت بریتانیا و نماینده پارلمان این کشور گفته بود که مبتلا به ویروس کروناست و خود را قرنطینه کرده است.

خانم ماسکل با این حال گفته است که علایم بیماری را ندارد.

هند صدور ویزا برای اتباع ایران را تعلیق کرد
مقامات هند در دستورالعمل جدیدی اعلام کردند مسافرانی که از چین، هنگ‌کنگ، کره‌جنوبی، ژاپن، ایتالیا، تایلند، سنگاپور، ایران، مالزی، فرانسه، اسپانیا و آلمان به کشور برمی‌گردند لازم است به مدت ۱۴ روز خود را قرنطینه کنند.

شمار افراد مبتلا به ویروس کرونا در هند تا صبح روز چهارشنبه ۱۱ مارس، ۵۶ مورد گزارش شده است.

هند همچنین به‌منظور جلوگیری از شیوع گسترده ویروس کرونا در این کشور صدور ویزا برای اتباع برخی از کشورها را تعلیق کرده است. در حال حاضر صدور ویزا برای اتباع آلمان، فرانسه و اسپانیا به حالت تعلیق درآمده است. هند پیش از این محدودیت صدور ویزا برای اتباع ایتالیا، ایران و کره‌جنوبی را وضع کرده بود.

 

 

 

نخستین مورد ابتلا به کرونا در ترکیه ثبت شد
وزیر بهداشت ترکیه شب گذشته در یک نشست خبری اعلام کرد که نتیجه آزمایش یک فرد مشکوک به کرونا، مثبت بوده است و نخستین مورد تایید شده ابتلا به بیماری کووید-۱۹ در این کشور ثبت شد.

فخرالدین کوجا درباره چگونگی ابتلای این بیمار به ویروس کرونا گفت که وی از اروپا آمده بود و با تب بالا و مشکلات تنفسی به بیمارستان مراجعه کرد که در نهایت مشخص شد که آلوده به ویروس کرونا است. وی تاکید کرد که تمام نزدیکان فرد مبتلا تحت کنترل و مراقبت هستند.

معاون وزیر بهداشت بریتانیا به کرونا مبتلا شد
نادین دوریس، معاون وزیر بهداشت بریتانیا و نماینده پارلمان این کشور اعلام کرد که مبتلا به ویروس کروناست و خود را قرنطینه کرده است.

هنوز مشخص نیست خانم دوریس از چه طریقی به این ویروس آلوده شده اما پس از مثبت اعلام شدن تست کرونای وی، تلاش‌ها بر روی ردیابی و آزمایش از صدها نفری متمرکز شده است که معاون وزیر بهداشت در هفته گذشته چه در پارلمان و چه در بخش بهداشت با آن‌ها در تماس بوده است.

خانم دوریس هفته گذشته در مراسم روز جهانی زن که بوریس جانسون، نخست وزیر نیز حضور داشت، شرکت کرده بود. وی در بیانیه‌ای با تایید مثبت بودن تست کرونایش گفت که به محض اطلاع از نتیجه آزمایش تمام اقدامات احتیاطی را انجام داده و خود را در خانه قرنطینه کرده است.

معاون وزیر بهداشت بریتانیا در توئیتی از احتمال مبتلا شدن مادر ۸۴ ساله‌اش به این ویروس نیز به‌خاطر در تماس بودن با خودش ابراز نگرانی کرده و گفته است که مادرش فردا آزمایش می‌دهد.

شمار افراد مبتلا به کرونا در آمریکا از یک‌ هزار نفر فراتر رفت
مقام‌های ایالات متحده آمریکا اعلام کردند که شمار افراد مبتلا به کرونا در این کشور از هزار نفر فراتر رفته و تعداد بیماران شناسایی شده از روز یکشنبه دو برابر شده است.

ایالت واشنگتن با ۲۷۳ مورد ابتلا و ۲۴ مورد فوتی در صدر ایالت‌های آلوده آمریکا به این ویروس قرار دارد. کالیفرنیا و نیویورک ایالت‌های دیگری هستند که شمار افراد مبتلا در آن‌ها بیش از ۱۰۰ نفر گزارش شده است./ یورونیوز

اخبار مربوط به ویروس کرونا در ایران و جهان را اینجا بخوانید

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: افراد مبتلا به ویروس کرونا ویروس کرونا در این کشور افراد مبتلا به کرونا صدور ویزا برای اتباع شمار افراد مبتلا هزار نفر فراتر رفت نماینده پارلمان کرونا مبتلا خود را قرنطینه مورد ابتلا وزارت بهداشت اثر ابتلا اعلام کردند نخستین مورد گزارش شد کووید ۱۹ ۷۰ درصد ثبت شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۲۹۵۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شانس درمان کودکان مبتلا به سرطان در ایران ۷۰ درصد است

محسن روز رخ، ظهر امروز و در نشست خبری کنگره یاد شده که با رویکرد درمان چندتخصصی تومورهای مغزی کودکان، ۲۶ تا ۲۸ اردیبهشت جاری در تهران  برگزار می شود، در پاسخ به قدس با بیان  این مطلب افزود: درمان ۶۵ تا ۷۰ درصدی کودکان سرطانی در ایران در حالی است که این رقم در ترکیه ۶۰ درصد و در دیگر کشورهای منطقه زیر ۵۰ درصد است.

وی درمان سرطان کودکان را در کشورهای پیشرفته دنیا ۸۰ تا ۸۵ درصد عنوان کرد و گفت: این که در شرایط موجود ۶۵ تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان در کشور درمان می شوند واقعاً اتفاق چشمگیری است.

وی در پاسخ به پرسش دیگر قدس، درباره مهمترین دلایل ایجاد سرطان در بین کودکان ایرانی هم گفت: دلایل مختلفی در این زمینه نقش دارند و یک عامل منحصر به فرد را در  ابتلای کودکان به سرطان نمی سراغ گرفت؛ عواملی محیطی،  وراثت، تغذیه می تواند در ایجاد سرطان کودکان دخیل باشد. البته درصد آن ها با یکدیگر متفاوت است؛ برای مثال شاید در برخی از انواع سرطان ها ژنتیک و در بعضی دیگر، تغذیه و محیط بیشتر نقش داشته باشند. اما همه این عوامل در ایجاد سرطان در کودکان دخالت دارند و به همین دلیل است که ما یک درمان واحد را برای سرطان ها نداریم. چون وقتی دلیل بیماری را بدانیم درمان آن راحت خواهد بود و این که درمان سرطان ها بسیار سخت است به این خاطر است که علت اصلی آن دقیقاً مشخص نیست. البته شاید در آینده این دلیل اصلی تشخیص داده شود و درمان آن راحتر صورت گیرد.

وی با اشاره به این که بر اساس آمارها در دنیا، سرطان کودکان یک درصد کل سرطان ها را تشکیل می دهد، افزود: یعنی سرطان در بین کودکان خیلی شیوع ندارد با این وجود سالانه در آمریکا ۵۵ هزار  مورد جدید سرطان کودکان ثبت می شود و در ایران نیز سالانه حدود ۱۰۰۰ تا ۱۵۰۰  مورد جدید سرطان کودکان ثبت می شود .

می خواهیم در درمان کودکان مبتلا به سرطان به آمار کشورهای توسعه یافته برسیم

آراسب احمدیان، مدیر عامل موسسه محک، هم در این نشست خبری با بیان این که باید پذیرفت که سیستم بهداشت و درمان هر کشوری  تابعی از وضعیت اقتصادی آن کشور و سهمی است که از تولید ناخالص داخلی آن می برد، تصریح کرد: بنابراین در درمان کودکان مبتلا به سرطان باید این طور نگاه کنیم آنچه که امروز در بیمارستان محک اتفاق می افتد به لطف تامین منابعی است که از سوی خیرین صورت می گیرد. در واقع کمک های خیرین ما را قادر کرده است تا روش های درمانی متفاوت تری را نزدیک به روش های روز دنیا پیاده کنیم و همچنین داروهایی را که مورد نیاز کودکان سرطانی است تامین کنیم . در واقع این موضوع – کمک های مردمی-  موجب شده تا در درمان  کودکان سرطانی نسبت به میانگین کشوری جلوتر باشیم؛ اما این به این معنا نیست که می توانیم به رقم های ۸۰ تا ۸۵ درصدی کشورهای توسعه یافته در درمان کودکان سرطانی  نزدیک شویم. چون بخشی از این اختلاف فاصله به شرایط اقتصادی کشورها بر می گردد که محک به همت خیرین نیکوکارش تلاش می کند تا روز به روز این فاصله را کمتر کند. در واقع  ما سعی داریم تا تمام محدودیت ها را البته تا جایی که ممکن است پشت سر بگذاریم تا به آمارهای کشورهای توسعه یافته  در درمان کودکان سرطانی برسیم.

درمانی قطعی ۱۶ هزار کودک مبتلا به سرطان توسط بیمارستان محک

دکتر میترا قالیبافیان، آنکولوژیست و عضو هیئت علمی دانشگاه نیز در ادامه این نشست، از تشکیل ۴۲ هزار پرونده مبتلا به سرطان در بیمارستان محک از زمان تاسیس موسسه محک تاکنون خبر داد و گفت: طبق گزارش های موجود ۱۶ هزار کودک مبتلا به سرطان کاملاً درمان شده و به خط پایه زندگی برگشته اند. 

وی با اشاره به این که هرچند تومورهای مغزی دومین نوع شایع سرطان در کودکان است اما نخستین عامل مرگ کودکان محسوب می شود، افزود: کودکانی که مبتلا به تومور مغزی هستند و تحت درمان قرار می گیرند و زنده می مانند با عوارض دیررس درمان دست به گریبان می شوند. بنابراین در طول زمان متوجه شدیم که درمان تومورهای مغزی کودکان نیاز به یک برخورد متفاوتی نسبت به بزرگسالان دارد.

 وی در همین زمینه افزود: دومین نکته ای که با پیشرفت علمی متوجه شدیم این است که تومورهای کودکان با تومورهای بزرگسالان کاملاً متفاوت است: یعنی اگر حتی یک اسم داشته باشند اما رفتارشان در کودک به نسبت بزرگسال متفاوت است. این موضوع ما را به اینجا رساند که برخورد تیم درمان و تیم پشتیبانی با کودکی که دچار تومور مغزی است باید متفاوت باشد. از این رو هدف چهارمین کنگره دوسالانه آنکولوژی این است که این تفاوت برخورد در درمان کودکان مبتلا به سرطان را در قیاس با بزرگسالان، نمایش دهد.  

وی با تاکید بر این که کودکان نجات یافته از سرطان نیازمند بازتوانی درازمدت هستند، تصریح کرد: این نوع کودکان پس از درمان وقتی به جامعه باز می گردند با محدودیت هایی مواجه می شوند بنابراین باید برای بازتوانی آن ها از همان روز نخست فکری شود.

قالیبافیان، با اشاره به این که زمان بقای کودکان مبتلا به تومور سرطانی به زمان مراجعه به پزشک بستگی دارد، افزود: کودکان به عوارض درمان بیماری سرطان نسبت به بزرگترها حساس‌تر هستند.جراحی، شیمی درمانی و رادیوتراپی سه روش درمانی در کودکان سرطانی است. در مجموع برخی کودکان پس از ۵سال درمان، کاملاً بهبود می یابند.

درمان آنکلوژی نیاز به یک کار تیمی دارد

هادی موسی خانی، فوق تخصص آنکلوژی هم در ادامه این نشست از درمان ۲۰ درصد کودکان ایرانی مبتلا به سرطان توسط بیمارستان محک خبر داد و گفت: درمان آنکولوژی به یک کار تیمی نیاز دارد و موسسه  محک به این موضوع توجه خاصی دارد. استادان این بیمارستان سابقه هیئت علمی دانشگاه دارند و همه آنکولوژیست‌ها آرزوی کار کردن در بیمارستان محک را دارند.

محمود مصدق

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • بورل: رویارویی هسته‌ای به یک احتمال واقعی تبدیل شده است
  • آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟
  • خطری که بازماندگان سرطان سینه را تهدید می‌کند
  • شانس درمان کودکان مبتلا به سرطان در ایران ۷۰ درصد است
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • ۷میلیون ایرانی مبتلا به دیابت؛ زخم‌های دیابت، از سرطان کشنده‌تر است
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد