Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبکه خبر»
2024-04-29@03:21:42 GMT

هر خانه یک مرکز مبارزه با کروناست

تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۲۳۰۴۹۲

‍‍‍‍‍‍

معاون درمان ستاد ملی مدیریت و مقابله با کرونا: با رعایت همه موارد بهداشتی و پرهیز از سفر کردن و عدم حضور در تجمعات و خارج نشدن از خانه مگر به ضرورت می‌توانیم زنجیره سرایت کرونا را بشکنیم. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،  دکتر نادر توکلی در برنامه گفتگوی ۱۸:۳۰ شبکه خبر گفت: در استان تهران ۵۰ درصد کل ظرفیت درمانی و بستری در بیمارستان‌های دولتی و خصوصی و خیریه به بیماری کرونا اختصاص یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معاون درمان ستاد ملی مدیریت و مقابله با کرونا با ابراز رضایت از گردش و روند بستری بیماران در حال حاضر افزود: چیزی که مهم است پیش از بیمارستان و پس از بیمارستان است پیش از بیمارستان در حقیقت هر خانه یک مرکز مبارزه با کروناست اگر فردی علائم تب بالا، سرفه مدام و خشک و تنگی نفس داشته باشد باید با رعایت موارد بهداشتی به مراکز درمانی و بیمارستانی مراجعه کند در غیر این صورت نیازی به مراجعه نیست.

او گفت: برای بعد از بیمارستان هم ما شاهد همکاری بسیار خوب بین دستگاهی و ملی هستیم و می‌دانید که بسیاری از بیماران قابلیت ترخیص دارند، اما قابلیت بیماری زایی هم دارند برای کم کردن از بار بستری در بیمارستان‌ها و نیز کنترل زنجیره بیماری؛ نقاهتگاه‌هایی با تمام امکانات مورد نیاز در سطح تهران برنامه ریزی شده که در فاز اول ۳ نقاهتگاه هر کدام به ظرفیت ۲۰۰ نفر مشخص شده که بیماران حداکثر دو هفته در آنجا بقیه دوران درمان خود را طی می‌کنند. ولی پیش بینی ایجاد 6 هزار تا 10 هزار نقاهتگاه شده است.

دکتر توکلی با بیان این که خوشبختانه این بیماری در بچه‌های زیر ۱۰ سال کشندگی ندارد گفت:، اما این نکته را باید دانست که همین بچه‌ها در صورت ابتلا و با کمترین علائم ناقل بیماری خواهند بود.

او گفت: کرونا درمان اختصاصی ندارد و داروی خاصی هم برای آن تولید نشده از این رو با کمترین علائم مثل کمی سرفه یا آبریزش نباید به مراکز درمانی مراجعه کرد، زیرا بیمارستان‌ها و بانک‌ها و پمپ بنزین‌ها از مکان‌های انتقال بیماری شناخته شده اند.

معاون درمان ستاد ملی مدیریت و مقابله با کرونا گفت: جایی که التهاب و نگرانی وجود دارد اخبار زیاد و غیر موثق می‌تواند منشا دردسر و مشکلات شود و باید دانست که نگرانی و استرس و تغذیه نامناسب ایمنی بدن را پایین می‌آورد.

دکتر نعمت الله محمدی نیا معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی دانشگا علوم پزشکی شهید بهشتی نیز مهمترین راه مبارزه با ویروس کرونا را رعیت بهداشت فردی و خود مراقبتی دانست و گفت: ایمن ترینجا خانه است و مردم جز به ضرورت نباید از خانه خارج شوند و نباید به سفر بروند.

محمدی نیا افزود: بیماری کووید ۱۹ را باید جدی بگیریم و باید کمک کنیم با رعایت بهداشت و سفر نرفتن از این بحران خارج شویم.

او با اشاره به سامانه ۴۰۳۰ گفت: این سامانه برای اطلاع رسانی درست و دقیق و پاسخگویی به هموطنان درباره بیماری کرونا راه اندازی شده و شبانه روز می‌توانند با آن تماس بگیرند و هر سوال و راهنمایی بخواهند بپرسند و پاسخ بگیرند.

محمدی نیا با تاکید بر این که نباید افراد بدون علائم بیماری به مراکز درمانی بیجهت مراجعه کنند، درباره سامانه خود ارزیابی هم توضیح داد:    کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: کرونا معاون درمان ستاد ملی مدیریت و مقابله با کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۳۰۴۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا برای کاهش ‌وزن‌ نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟

ایسنا/خوزستان یک فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی گفت: اگر فردی احساس چاقی می‌کند یا از وزن خود رضایت ندارد به هیچ عنوان نباید به فکر عمل جراحی پلاستیک زیبایی باشد بلکه قبل از آن باید به همکاران متخصص تغذیه یا متخصصان چاقی مراجعه کند و در نهایت پس از کاهش وزن و رسیدن به وزن ایده‌آل، به جراح پلاستیک مراجعه کند.

سید صاحب حسینی‌نژاد در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به تمایل به انجام عمل‌های زیبایی از جمله پیکرتراشی اظهار کرد: در حال حاضر عمل‌های زیبایی به ویژه پیکرتراشی در سطح جامعه بسیار فراگیر شده است در حالی که باید توجه شود این جراحی‌ها، عمل‌های درمانی هستند؛ همان طور که افراد برای بسیاری از بیماری‌ها مانند بیماری قلبی و گوارشی به پزشک مراجعه می‌کنند باید برای انجام عمل‌های زیبایی نیز به پزشک مربوطه مراجعه کنند.

وی افزود: در مدت آموزش جراحی پلاستیک و زیبایی به جراحان فوق تخصص، آموزش‌هایی ارائه می‌شود تا بسیاری از مراجعه‌کنندگان را از انجام عمل‌ها منصرف کنند. یادمان باشد که فرد برای انجام عمل زیبایی به ویژه پیکرتراشی باید از هر نظر در سلامت کامل عمومی باشد. به هیچ عنوان نباید دیابت داشته باشد و در صورت داشتن این بیماری، باید دیابت کنترل شده باشد. همچنین فرد نباید بیماری تیروئید داشته باشد و در صورت داشتن این بیماری، باید کنترل شده باشد.

این فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی بیان کرد: زمانی که فردی به یک پزشک فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی مراجعه می‌کند باید ارزیابی‌های قبل از عمل برای وی انجام شود. به طور مثال فاکتورهای خون، دیابت، تیروئید، کبد و کلیه بررسی شود و فرد باید از هر نظر در سلامت کامل باشد یا بیماری وی تحت کنترل باشد.

حسینی‌نژاد عنوان کرد: پیکرتراشی شامل آبدومینوپلاستی، لیپوساکشن و لیپوماتیک است. لیپوماتیک‌ها، جراحی‌هایی هستند که تنها تجمع موضعی و کوچک چربی در سطح بدن را برطرف می‌کنند اما لیپوساکشن بسیار فراگیرتر است و چربی‌های قسمت‌های مختلف بدن را تخلیه می‌کند.

وی افزود: آبدومینوپلاستی نیز یک عمل جراحی است که بر لیپوساکشن افزوده می‌شود. در این جراحی، شاخص توده بدنی برای شروع عمل‌های پیکرتراشی بسیار مهم است و فردی که تحت این جراحی قرار می‌گیرد باید شاخص توده بدنی مناسبی داشته باشد و دچار چاقی‌های مفرط نباشد.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با بیان اینکه عمل‌های جراحی پلاستیک برای کاهش وزن نیستند، گفت: اگر فردی احساس چاقی می‌کند یا از وزن خود رضایت ندارد به هیچ عنوان نباید به فکر عمل جراحی پلاستیک زیبایی باشد بلکه قبل از آن باید به همکاران متخصص تغذیه یا متخصصان چاقی مراجعه کند و در نهایت پس از کاهش وزن و رسیدن به وزن ایده‌آل، به جراح پلاستیک مراجعه کند.

وی افزود: تاکید می‌شود کسانی که عمل‌های زیبایی انجام می‌دهند خود را به عنوان بیمار فرض کنند بنابراین بیمار حتما باید به پزشک مراجعه کند و به جز پزشکان دوره‌دیده جراحی پلاستیک که در عمل‌های سخت تبحر دارند، نباید به فرد دیگری مراجعه کرد.

حسینی‌نژاد گفت: جراحی‌های پیکرتراشی با عارضه و مرگ و میر همراه هستند. اگر فردی از نظر سلامت عمومی و ایمنی در شرایط مناسب و ایده‌آل نباشد شانس آسیب، عارضه و مرگ و میر برای وی وجود دارد بنابراین تاکید می‌شود برای انجام جراحی به متخصص جراحی پلاستیک مراجعه شود تا همه جنبه‌های عمومی بررسی و سنجیده شود.

وی افزود: کارهای زیبایی باید توسط پزشک متخصص زیبایی انجام شود و کلینیک‌های زیبایی یا کسانی که در این خصوص فعالیت دارند، صلاحیت انجام این کار را ندارند. این عمل‌ها توام با عارضه و مرگ و میر هستند و فرد باید در شرایط بسیار مناسب جراحی شود. 

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • بیش از ۹۰۰ هزار نفر، زیر پوشش غربالگری سلامت قلب
  • چرا برای کاهش وزن نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟
  • چرا نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟
  • چرا برای کاهش ‌وزن‌ نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • عمل جراحی آنوریسم مغزی در نیشابور با موفقیت انجام شد
  • اختصاص ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد
  • انجام موفقیت آمیز عمل جراحی آنوریسم مغزی در نیشابور