Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-28@23:04:07 GMT

ویروس کرونا؛ ضدعفونی کردن خودرو ضروری است؟

تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۲۳۱۷۱۶

ویروس کرونا؛ ضدعفونی کردن خودرو ضروری است؟

 این روز‌ها با شیوع ویروس کرونا در کشور، کارشناسان تاکید بسیاری بر ماندن در خانه و کاهش حداقلی رفت و آمد داشته اند. اما در صورتی که مجبور به خروج از خانه شدید، با رعایت اصول بهداشتی می‌توانید ریسک ابتلا به ویروس کرونا را به حداقل برسانید.

در این شرایط، برعکس همیشه مسئولان توصیه می‌کنند که به جای وسایل حمل و نقل عمومی از خودرو شخصی خود استفاده کنید تا از ایجاد تجمع و انتقال بیماری جلوگیری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما باید به این نکته توجه داشته باشید که رعایت اصول بهداشتی در خودرو و ضدعفونی آن نیز برای حفظ سلامتی شما مهم است.


ویروس کرونا بر روی سطوح فلزی و جامد، به مدت طولانی زنده می‌ماند و ممکن است افراد زیادی با لمس این سطوح به این ویروس مبتلا شوند. بنابر این حتی اگر کسی جز خودتان سوار خودرو شخصی شما نمی‌شود، ممکن است دست شما از لمس سطوح دیگری آلوده بوده و این آلودگی را به داخل خودرو خود آورده باشید؛ بنابراین برای پیشگیری از ابتلا به کرونا باید ضدعفونی خودرو را جدی بگیرید.

در حالت عادی نیازی به ضدعفونی مداوم خودرو نیست، اما اگر فردی مشکوک به ابتلا در اتومبیل شما سوار شد، باید بلافاصله خودوپرو را ضدعفونی کرده و شیشه‌ها را به مدت چند دقیقه برای تبادل هوا باز بگذارید.

در صورت سوار شدن سرنشینان دیگر در خودرو، حتما از ماسک استفاده کرده و شیشه‌های اتومبیل را باز نگه دارید. هم چنین به هیچ وجه از تهویه داخلی خودرو استفاده نکنید چرا که اگر فرد داخل اتومبیل به ویروس کرونا مبتلا باشد، هوای تنفس شده با روشن شدن تهویه داخلی در خودرو می‌چرخد و سایرین را نیز ابتلا می‌کند.
برای ضدعفونی خودرو باید از تمیزکننده‌های کلردار مانند محلول سفید کننده یا وایتکس ۱% استفاده کنید. تمیز کننده‌های الکل دار برای ضدعفونی خودرو مناسب نیستند چرا که سرعت بالای اشتعال الکل ریسک آتش سوزی در خودرو را بالا می‌برد. هم چنین استفاده هم زمان از تمیزکننده‌های الکل دار و کلردار، باعث ایجاد گاز‌های سمی خطرناک می‌شود.

به این نکته نیز توجه داشته باشید که استفاده از محلولی که با آب رقیق نشده باشد، باعث حساسیت و واکنش شیمیایی شده و علاوه بر تاثیر منفی روی پوست و تنفس شما ممکن است موجب تغییر رنگ روکش صندلی‌های اتومبیل شود. شوینده‌های نانو نیز انتخاب مناسبی برای ضدعفونی خودرو هستند که نیاز به رقیق شدن با آب را ندارند، اما به راحتی در بازار یافت نمی‌شوند.


با استفاده از روغن، سرکه و آب نیز می‌توانید محلول ضدعفونی کننده درست کنید. برای این کار می‌توانید از روغن اکالیپتوس، روغن درخت چای، روغن لیمو، روغن بابونه، روغن وانیل و روغن زیتون استفاده کنید. سرکه و آب را به تناسب با هم ترکیب کرده و روغن را بی ۵ تا ۱۵ قطره به آن اضافه کنید. سپس آن را در یک بطری ریخته و به صورت اسپری از آن استفاده کنید.
اگر از اتومبیل پیاده شدید، قبل از سوار شدن دوباره دست هایتان را ضدعفونی کرده، سپس به فرمان اتومبیل دست بزنید. اگر از دستکش استفاده کرده اید، قبل از سوار شدن آن‌ها را درآورده و دور بیندازید.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: ویروس ویروس کرونا پارسی خبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۳۱۷۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نتایج یک پژوهش‌ جدید در بریتانیا نشان می‌دهد که ۲ میلیون نفر در سراسر این کشور همچنان از علایم کووید طولانی رنج می‌برند که ۳۸۱ هزار نفر از این افراد، فعالیت‌های روزانه خود را محدود کرده‌اند.

اداره ملی آمار بریتانیا اعلام کرد که ۳.۳ درصد از افرادی که داده‌هایشان در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است، بین ۶ فوریه تا ۷ مارس اعلام کردند که پس از ۴ هفته همچنان دارای علایم کووید هستند.

نتایج این پژوهش که روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل منتشر شده، نشان می‌دهد که ۰.۴ درصد به تعداد افرادی که در ماه مارس ۲۰۲۳ از علایم کووید طولانی رنج می‌بردند افزوده شده است.

کووید طولانی یکی از عوامل افزایش جمعیت غیرفعال در بریتانیا بوده که از زمان همه‌گیری کرونا حدود ۷۰۰ هزار نفر به آن افزوده شده است.

داده‌های این پژوهش نشان می‌دهد ۹.۱ درصد افرادی که بیکار بودند یا به دنبال شغل هم نمی‌گشتند، علائم کووید طولانی را گزارش کرده‌اند که تقریباً سه برابر نرخ آن نسبت به کل جمعیت بریتانیا است.

بر اساس نتایج این پژوهش، پنج درصد از افرادی که در گروه سنی ۴۵ تا ۵۴ سال به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، از علایم کووید طولانی رنج برده‌اند که بیشترین رقم در بین گروه‌های سنی است.

این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که نرخ زنانی که علایم بیماری کرونا را گزارش کرده‌اند ۲۰ درصد بیشتر از مردان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • آغاز تخفیفات بهاره بیمه نوین
  • مشتریان به نشان استاندارد و اصالت قطعات خودرو توجه کنند
  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • از درشکه تا اتومبیل؛ یک قرن فرهنگسازیِ ناتمام
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد