Web Analytics Made Easy - Statcounter

بازرس کل استان قزوین گفت: ما از دو هفته گذشته نسبت به کنترل ورودی و خروجی شهر قزوین تأکید ویژه داشته‌ایم و متعقدیم که تنها توصیه کافی نیست و در مواردی نیز باید با قدرت و اقتدار وارد عمل شد چراکه این اقتدار به نفع مردم است.

عبدالله آقاعلیخانی، بازرس کل استان قزوین در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس در قزوین اظهار کرد: با شیوع کرونا، بازرسی‌های غیرضروری را کاهش داده و تیمی را به صورت ویژه برای بازرسی در حوزۀ کرونا در نظرگرفتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در هماهنگی فعالیت‌های گروهی مشکلاتی وجود دارد و پیش‌بینی‌ها مناسب بوده اما آنچه را که انتظار داشتیم در عمل در برخی بخش‌ها تحقق نیافته است.

بازرس کل استان قزوین گفت: این بازرسی‌ها به صورت محسوس و نامحسوس در سطح شهر آغاز شده و بازرسی‌های مختلفی در داروخانه‌ها، ورودی و خروجی شهرها انجام شده است و ما از دو هفته گذشته نسبت به کنترل ورودی و خروجی شهر تاکید ویژه داشته‌ایم و متعقدیم که تنها توصیه کافی نیست و در مواردی نیز باید با قدرت و اقتدار وارد عمل شد چراکه این اقتدار به نفع مردم است.

آقاعلیخانی یادآور شد: با بازرسی‌های صورت گرفته مشخص شد که استقرارهای ناقصی وجود داشت و ما چند نامه و مکاتبه داشتیم.

وی اضافه کرد: یکی از دغدغه‌های اصلی دیگر ما، بهداشت نانوایی‌ها بود و برای توجه به این موضوع به تعزیرات هشدارها و مکاتباتی ارائه شد و آنها نیز اعلام کردند که موضوع بهداشت نانوایی‌ها کنترل می‌شود.

بازرس کل استان قزوین اضافه کرد: ما همچنین برای کنترل کرونا و بهداشت آن، تیم و گروه‌های بازرسی ماموران متشکل از تعزیرات و دانشگاه علوم پزشکی در سطح شهر به ویژه در مسیرهای پرتردد از جمله بازار را برای کنترل نظم برای بهداشت تشکیل دادیم.

آقاعلیخانی با اشاره به وضعیت اقلام بهداشتی و توزیع آن در استان مطرح کرد: در بخش بیمارستانی نیازمند اعتبارات لازم هستیم تا کادر درمانی اقلام بهداشتی خود را تأمین کنند چراکه امروز در وضعیت اضطراری قرار داریم و این افراد در معرض آسیب بیشتری قرار دارند.

وی اضافه کرد: برای اختصاص اعتبار به تامین اقلام بهداشتی و محدودیت‌های آن، نگرانی‌هایی از سوی استاندار وجود داشت که این مورد بررسی و مقرر شد تا دستگاه‌ها اختیارات بیشتری در این زمینه داشته باشند و فعالیت‌ها با برنامه‌ریزی مناسبی ادامه داشته باشد.

بازرس کل استان قزوین خاطرنشان کرد: ما به دنبال برخورد با دستگاه‌ها نبوده و به دنبال تذکر و پیشنهاد و مشاوره هستیم تا هماهنگی بیشتر برای مقابله با کرونا صورت بگیرد و فعالیت‌ها با ساماندهی بیشتری دنبال شود تا بتوان در کنترل بیماری شاهد نتیجۀ بهتری بود.

آقاعلیخانی ادامه داد: نگاه ما در ادارۀ بازرسی این نیست که به دنبال کشف تخلف باشیم بلکه به دنبال هماهنگی هستیم اما اگر تخلفی گزارش شود با آن تخلف برخورد خواهیم کرد.

وی اضافه کرد: توزیع اقلام بهداشتی کشف شده با نظارت دانشگاه علوم پزشکی و ادارۀ صمت است.

بازرس کل استان قزوین خاطرنشان کرد: از آنجایی که جایگاه‌های سوخت می‌تواند محل گسترش و شیوع گسترده بیماری کرونا باشد، تاکید شده مأموران جایگاه موارد بهداشتی را رعایت و با دستکش و مواد ضدعفونی کننده در جایگاه نسبت به سوخت گیری اقدام کنند و ما بازرسان را به این مراکز فرستاده‌ایم تا کنترل‌ها صورت بگیرد.

وی خاطرنشان کرد: در بازدیدهای میدانی بی‌توجهی‌هایی مشاهده و توصیه‌هایی ارائه شد و نظارت بر جایگاه‌های سوخت بر عهده ادارات تعزیرات، استاندارد، سازمان صمت و دانشگاه علوم پزشکی است و بازدیدهایی صورت گرفته است که به کمک این دستگاه‌ها، اقداماتی در این خصوص صورت می‌گیرد.

بازرس کل استان قزوین یادآور شد: ما نیز تاکید جدی داریم به ویژه در جایگاه‌های سوخت که بهداشت با جدیت بیشتری رعایت شود تا شاهد اثرات منفی ویروس کرونا در این جایگاه‌ها نباشیم.

 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: آقاعلیخانی بازرس کل استان قزوین کرونا بازرس کل استان قزوین اقلام بهداشتی ورودی و خروجی بازرسی ها جایگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۳۳۵۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترک فعل‌ها در سیل اخیر زرند کرمان بررسی می‌شود

دادستان زرند با تأکید بر اینکه ترک فعل‌ها می‌تواند شامل قصور و اشتباهات در گذشته و اهمال در زمان حاضر باشد، گفت: زحمات بی شائبه و شبانه‌روزی دستگاه‌های مجری و خدمات‌رسان از جمله مدیران و کارمندان این مجموعه‌ها در کاهش خسارات احتمالی نباید نادیده گرفته شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمان و به نقل از روابط عمومی دادگستری کرمان، رضا یعقوبی در بازدید از مناطق مختلف آسیب دیده از سیلاب اخیر با همراهی رئیس دادگستری، مسئولان فرمانداری، شهرداری و رؤسای ادارات راهداری و امور منابع طبیعی، اقدامات صورت گرفته را با مثبت ارزیابی و اظهار کرد: ضمن تشکر از عوامل دخیل در کنترل بحران، علل ورود سیلاب به شهرستان و حل دائمی آن به صورت علمی تحلیل شود.

وی افزود: صبوری و همکاری عموم مردم و همچنین زحمات بی شائبه و طاقت‌فرسای مجموعه عوامل دخیل در کنترل و مدیریت بحران از جمله فرماندار محترم و کارکنان فرمانداری، بخشداری‌ها، شهرداری‌ها، دهیاری‌ها، دستگاه‌های اجرایی، نیروهای انتظامی، سپاه و بسیج مردمی که به صورت یکپارچه و هماهنگ عمل نموده‌اند، در کنترل سیل اخیر بسیار مؤثر بود.

دادستان زرند با اشاره به همراهی تمامی ارگان‌ها در دفع خطر و کاهش خسارات، بر لزوم حفظ آمادگی نهادهای ذی ربط تاکید کرد و گفت: باید این سطح از وفاق و همکاری بین بخشی در آینده هم تداوم یابد و با بهره‌گیری از تجارب میدانی به دست آمده و دعوت از کارشناسان و صاحب‌نظران در ستاد مدیریت بحران، در خصوص کاهش آسیب پذیری شهرستان تصمیم گیری شود.

وی ادامه داد: با بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود در شهرستان و پیگیری در سطح استانی و کشوری جهت اخذ بودجه و امکانات برای پیشگیری از حوادث مشابه در آینده اقدام شود.

یعقوبی با تاکید بر اینکه ترک فعل‌ها می‌تواند شامل قصور و اشتباهات در گذشته و اهمال در زمان حاضر باشد، تصریح کرد: زحمات بی شائبه و شبانه روزی دستگاه‌های مجری و خدمات‌رسان از جمله مدیران و کارمندان این مجموعه‌ها در کاهش خسارات احتمالی نباید نادیده گرفته شود.

وی افزود: قدردانی از تمامی افراد دخیل در این امر، دستگاه قضائی از افراد دلسوزی که به صورت جهادی و با کمبود امکانات جهت رفع مشکلات مردم تلاش می‌کنند، حمایت قاطع خواهد داشت.

دادستان زرند اظهار کرد: دادسرای شهرستان مطالبه گری لازم را با بهره‌گیری از تمامی ظرفیت‌های قانونی از جمله گزارش و پیگیری ترک فعل‌ها، برای مدیریت بحران و تکرار حوادث ناگوار به ویژه در خصوص وقوع سیلاب به عمل می‌آورد که این موضوع نیز در راستای حمایت از حقوق عامه و نیز کمک عملی به دستگاه‌های اجرایی است تا ان شاءالله از این طریق موجبات رفع مشکلات فعلی که در طول سالیان و شاید به علت تصمیمات اشتباه گذشته به وجود آمده‌اند، فراهم شود.

وی با بیان اینکه مهم‌ترین اصل مدیریت بحران جلوگیری از وقوع و تکرار حوادث است، گفت: وقوع سیل و تکرار حوادث مشابه در چند سال اخیر انتظار به حق مردم جهت رفع نواقص و کنترل بارش‌ها و سیلاب‌ها را به دنبال داشته است و بنابراین در این خصوص هیچ‌گونه کوتاهی پذیرفته نیست.

یهقوبی در پایان با اعلام هشدار خطر غرق شدگی، به شهروندان توصیه کرد: از نزدیک شدن به تالاب‌های به وجود آمده ناشی از سیل و محل‌هایی که سیلاب در آن جمع شده خودداری کنند؛ چرا که ممنوعیت شنا در سدهای خاکی به علت تهدیدات بهداشتی و مهم‌تر از آن خطر غرق‌شدگی به واسطه رسوبی بودن تالاب‌ها و چسبندگی ناشی از گل و لای است که این موضوع به دفعات در شهرستان رخ داده و خانواده‌های بسیاری شاهد از دست دادن جوانان خود به علت شنا در سدهای خاکی بوده‌اند.

کد خبر 748567

دیگر خبرها

  • پلمب ۱۲۴ مشاور املاک متخلف در قزوین
  • ثبت بیش از ۴۹ میلیون تردد در ورودی و خروجی‌ های آذربایجان ‌غربی
  • ثبت بیش از ۴۹ میلیون تردد خودرو در ورودی و خروجی‌های آذربایجان‌غربی
  • دلیل حذف خبر ۲ میلیارد تومانی استقلال مشخص شد!
  • تذکر بازرسی به وضعیت آزادراه زنجان ـ قزوین و زنجان ـ تبریز
  • رئیسی: رشد نقدینگی و قیمت ارز نیازمند کنترل است
  • ترک فعل‌ها در سیل اخیر زرند کرمان بررسی می‌شود
  • کشف قاچاق چوب در پارسیان
  • رسانه‌ها در خط مقدم جهاد تبیین هستند
  • شناسایی ۶۵۰ کارگاه پرخطر در قزوین