Web Analytics Made Easy - Statcounter

امین بهروزی نویسنده و کارگردان تئاتر در خصوص وضعیت فعلی تئاتر و جبران خسارت‌های وارد شده بر گروه‌های تئاتری در گفت و گو با خبرنگار حوزه تئاتر  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: وضعیت فعلی جامعه طوری است که شاید کمتر به جبران خسارت فکر کنیم، زیرا سلامتی آدم‌ها برای همه ما مهم‌تر است. برای سال ۹۹ قرار است نمایش «خماری» را در تئاتر شهر روی صحنه ببرم، اما با توجه به شرایط پیش‌آمده زمان دقیق اجرای آن مشخص نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر با توکل بر خدا و ماندن در خانه از این بحران عبور کنیم باز هم تلخی ماجرا بر تئاتر باقی می‌ماند، زیرا تئاتر اولویت اصلی مردم نیست و به نظر من آسیبی که هنرمندان تئاتر و حوزه فرهنگ و هنر می‌بینند طولانی‌تر از باقی حوزه‌ها است.

بهروزی با اشاره به اینکه مرکز هنر‌های نمایشی، بودجه کافی برای حمایت لازم از همه گروه‌های نمایشی را ندارد، بیان کرد: به نظر من جبران خسارت گروه‌های نمایشی حمایتی بالاتر از مرکز هنر‌های نمایشی می‌خواهد، زیرا مرکز هنر‌های نمایشی محدودیت ظرفیت مالی دارد و نمی‌تواند تمام ضرر‌های مالی را جبران کند. پس نیاز به حمایت‌های گسترده‌ای داریم و حتی نیاز به رایزنی برای حمایت در سطوح بالاتر را خواهیم داشت.

او ادامه داد: در حال حاضر مسئله، تنها جبران خسارت‌های گروه‌های نمایشی که اجرا‌های خود را از دست دادند، نیست، زیرا ممکن است دامنه این موضوع گسترده‌تر شود و به هنرمندانی که در این روز‌ها نمایشی نداشته‌اند نیز کشیده شود.

نویسنده و کارگردان تئاتر با اشاره به اینکه مدیریتی که اکنون بر تئاتر وجود دارد از بدنه تئاتر است، گفت: مدیران فعلی تئاتر از بدنه جوان تئاتر هستند و همه تلاششان را انجام می‌دهند. فکر می‌کنم مشکلات اکنون تئاتر نیازمند نگاه کلانتر از سوی مدیران ارشد تئاتر دارد، زیرا با بودجه کم نمی‌توان تئاتر را جلو برد. ولی با گذر از این بحران باید فکر کرد تا بتوانیم مطالبه خود را گسترده‌تر کنیم و نگاه مدیران کلان فرهنگی به حوزه تئاتر جدی‌تر شود.

بهروزی گفت: در حال حاضر تعریفی که از تئاتر خصوصی داریم، تعریف اشتباهی است و در اغلب کشور‌های دنیا تئاتر بودجه فرهنگی دارد، زیرا تئاتر در بسیاری از مواقع نمی‌تواند هزینه‌های خود را جبران کند بنابراین اگر فکر کنیم که تئاتر را رها کرده تا هزینه‌های خود را کسب کند، تئاتر ارزشمند به تئاتر مبتذل تبدیل می شود، زیرا گروه‌های نمایش مجبور به کسب درآمد هستند. پس باید این نگاه را تغییر دارد، تئاتر نیاز به حمایت دولت دارد و معنای تئاتر خصوصی نبود حمایت دولت نیست.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: هنرهای نمایشی کارگردان تئاتر مرکز هنر های نمایشی جبران خسارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۳۶۶۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهیابی ۲ اثر نمایشی از قم به همایش سراسری بچه‌های مسجد

سید مهدی حسینی،رئیس حوزه هنری قم گفت: نمایش «راز» به نویسندگی و کارگردانی نرگس اسماعیلی از مسجد چهارده معصوم و نمایش «مرد شامی» نوشته علی‌اصغر ایمان‌زاده به کارگردانی محمدرضا جهانبخت از مسجد حضرت ابوالفضل(ع) دو اثر منتخب از استان قم است که در مرحله سراسری همایش بچه‌های مسجد حاضر خواهند بود.

وی بیان داشت: ۱۳ اثر حاضر در مرحله سراسری همایش بچه‌های مسجد از میان ۱۸۰ اثر متقاضی حضور در همایش و پس از بازبینی توسط داوران انتخاب شده‌اند.

رئیس حوزه هنری استان قم خاطرنشان کرد: آثار منتخب در مرحله نهایی جشنواره سراسری تئاتر مردمی بچه‌های مسجد که از ۱۸ تا ۲۱ اردیبهشت ماه به میزبانی شهرستان بافق استان یزد برگزار می‌شود، با یکدیگر به رقابت می‌پردازند.

وی تصریح کرد: حمایت از هنرمندان انقلابی و مسجدی از اولویت‌های مهم هنری استان قم در حمایت از تولید آثار فاخر است.

حسینی گفت: این جشنواره متمایز و هدفمند، فرصتی برای بهره‌مندی از ظرفیت‌های گسترده‌ فضای فرهنگی و هنری مساجد و گروه‌های مذهبی در راستای پرورش استعدادهای هنری جوانان انقلابی و ترویج فرهنگ دینی با زبان هنرهای نمایشی است.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • رهاسازی پسماند‌ها در رودخانه‌ها امری جبران ناپذیر است
  • راهیابی ۲ نمایش از البرز به جشنواره سراسری تئاتر بچه های مسجد
  • تسویه حساب خواهر با برادر/ در «آگنیتاژ» پرواز می‌کنید؟
  • راهیابی دو اثر نمایشی به جشنواره ملی تئاتر مردمی بچه‌های مسجد
  • فراموشی و آلزایمر روی صحنه تئاتر
  • اعتبارات جبران خسارت‌های سیلاب ۹۸ در حوزه راه پرداخت نشده است
  • صحرا فتحی «هواخوری» را به صحنه می‌آورد
  • «هواخوری» صحرا فتحی به صحنه می‌آید
  • راهیابی ۲ اثر نمایشی از چهارمحال و بختیاری به جشنواره سراسری تئاتر مردمی بچه‌های مسجد
  • راهیابی ۲ اثر نمایشی از قم به همایش سراسری بچه‌های مسجد