Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جمهور در تماس تلفنی با استانداران چهار استان کشور، دستورات لازم را برای تامین نیازهای ضروری این استان ها برای مقابله با بیماری کرونا، به وزارتخانه‌های مرتبط صادر کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی روز پنجشنبه در پی تماس با استانداران البرز، اصفهان، مرکزی و خراسان رضوی، به وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و مسؤول ستاد ملی مبارزه با بیماری کرونا و وزیران کشور، صنعت، معدن و تجارت و ارتباط و فناوری اطلاعات، دستورات لازم را برای رفع نیازهای این استان‌ها در حوزه ماموریت هر یک از این وزارتخانه‌ها، ابلاغ کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین مقرر شد؛ تمامی محورهای مطروحه در گفت‌وگوی تلفنی هفته جاری رئیس جمهور با استانداران هفت استان کشور جمع بندی و در اولین نشست ستاد ملی مبارزه با کرونا که به ریاست وی تشکیل می شود، مورد بحث و بررسی قرار گیرند.

رئیس جمهور با درخواست از استانداران برای تلاش در مسیر به حداقل رساندن صدمات بیماری کرونا بر سلامت، اقتصاد و زندگی مردم، تشویق مردم به ماندن در خانه به عنوان امن ترین مکان برای حفظ سلامت خانواده با هدف قطع زنجیره شیوع ویروس را در این برهه زمانی گامی ارزشمند خواند و دستورات مقتضی را برای اجرای سریع و دقیق تمهیدات و پروتکل بهداشتی مختص تعطیلات نوروزی ارائه کرد.

دکتر روحانی با قدردانی مجدد از تلاش خستگی ناپذیر و مسوولانه کادر درمانی کشور به عنوان سرداران خط اول مبارزه با بیماری کرونا، اظهار کرد: نیازها و دغدغه‌های کادر درمانی بیمارستان‌ها و همه کسانی که در خط اول پیشگیری و مقابله با کرونا مشغول خدمت هستند،  باید هر چه سریعتر رفع گردد و کادر درمانی و پزشکان مورد نیاز بیمارستان‌ها براساس سیاست‌های ستاد ملی کرونا به گونه‌ای تقویت شود که در این ایام در کار و زندگی شخصی خود با مشکل مواجه نشوند.

رئیس جمهور در ادامه به توافقات با ستاد فرماندهی نیروهای مسلح کشور اشاره کرد و از استانداران خواست از ظرفیت این نیروها در حوزه تامین کادر درمانی و فضاهای درمانی مورد نیاز برای تسریع در روند مقابله و ریشه کنی بیماری کرونا بهره گرفته شود.

دکتر روحانی، لازمه موفقیت هر طرح و برنامه‌ای در کشور را مشارکت و همراهی مردم دانست و تاکید کرد: بی‌تردید مردم همانند دیگر صحنه ها، در این مبارزه همگانی با بیماری کرونا، همراهی و مشارکتی فعال دارند و در این راستا باید از ظرفیت سازمان‌های مردم نهاد در چارچوب مشارکت جویی مردمی برای مهار ویروس کرونا استفاده کرد.

رئیس جمهور، جلوگیری از انتشار شایعات بی‌اساس در فضای رسانه‌ای با انتشار دقیق و به موقع اخبار و واقعیت‌ها با هدف ممانعت از ایجاد وحشت و اضطراب در میان مردم را ضروری خواند.

دکتر روحانی همچنین اظهار کرد: ضروری است در چارچوب مصوبات ستاد ملی مبارزه با کرونا، رفت و آمد مردم در ایام تعطیلات نوروزی در مبادی خروجی شهرها، در چارچوب پروتکل‌های بهداشتی کنترل شود تا به این ترتیب تا حد امکان از شیوع این بیماری جلوگیری به عمل آید.

علیرضا رزم‌حسینی استاندار خراسان رضوی، عزیزالله شهبازی استاندار البرز، عباس رضایی استاندار اصفهان و سید علی آقازاده استاندار مرکزی نیز در این تماس‌های تلفنی، گزارشی دقیق از فعالیت‌هایشان در ارتباط با اجرای دستورالعمل‌های ستاد ملی مبارزه با بیماری کرونا ارائه کردند.

منبع: فارس

کلیدواژه: حسن روحانی اقتصاد بیماری رئیس جمهور رزم حسینی استاندار خراسان رضوی کرونا ستاد ملی مبارزه بیماری کرونا کادر درمانی رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۳۹۳۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش وزارت بهداشت از سرطان‌زایی سیگارهای الکترونیک

به گزارش «تابناک»، بهزاد ولی‌زاده در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه در ارتباط با مضرات مصرف سیگارهای الکترونیک اطلاع‌رسانی کرده‌ایم، اظهار کرد: درباره مضرات سیگارهای الکترونیک در رسانه‌های مختلف اطلاع‌رسانی کرده‌ایم. سیگارهای الکترونیک جزو کالاهای قاچاق محسوب می‌شوند و تمام این سیگارها از مسیرهای غیررسمی وارد کشور می‌شوند.

وی با بیان اینکه جلسه‌ای با ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز برگزار کرده‌ایم، افزود: موضوع خطرات سیگارهای الکترونیک، قوانین ممنوعیت فروش و وجود این محصولات در بازار غیررسمی کشور در این جلسه مطرح شد و مقرر گردید ستاد برنامه ریزی لازم را برای برخورد با این کالای قاچاق با همکاری ارگان های ذیربط انجام دهد.  

ولی‌زاده درباره برخورد با متخلفان عرضه محصولات دخانی نوپدید گفت: دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات از طریق مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، به منظور نظارت و بازرسی اماکن فروش دخانیات و برخورد با متخلفانی که سیگارهای الکترونیک را عرضه می‌کنند، بخشنامه‌های لازم را به دانشگاه‌های علوم‌پزشکی سراسر کشور ابلاغ کرده است.

مبارزه با سیگارهای الکترونیک در دستور کار ۲ وزارتخانه

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت ادامه داد: سیگارهای الکترونیک جزو موارد قاچاق به حساب می‌آیند و به همین دلیل می‌توان از ظرفیت قانونی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز استفاده کرد. موضوع مبارزه با سیگارهای الکترونیک در دستور کار دو وزارتخانه «بهداشت، درمان و آموزش پزشکی» و «صنعت، معدن و تجارت» قرار گرفته است.

زیر بار صدور مجوز به سیگارهای الکترونیک نمی‌رویم

وی درباره برخی از تقاضاها برای رسمیت بخشیدن عرضه سیگارهای الکترونیک به صورت قانونی گفت: اگرچه تلاش‌ها و اقداماتی برای مبارزه با سیگارهای الکترونیک صورت گرفته اما تقاضاهایی برای اجازه فعالیت در زمینه تولید، عرضه و رسمیت بخشیدن این سیگارها انجام می‌شود. وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز برای تولید، فروش و عرضه سیگارهای الکترونیک نمی‌رود؛ چرا که مضرات این سیگارها شناخته شده است.

گزارش وزارت بهداشت درباره سرطان‌زا بودن سیگارهای الکترونیک

ولی‌زاده گفت: وزارت بهداشت نسبت سمی بودن و سرطان‌زا بودن مواد سیگارهای الکترونیک گزارش داده است؛ همچنین مواردی در ارتباط با انفجار در صورت مصرف‌کننده‌ها گزارش شده است. افرادی که با وجود تمام اطلاع‌رسانی‌ها صورت گرفته و هشدارهای داده شده، نسبت به مصرف این سیگارها اقدام می‌کنند، با اراده خود از مواجهه با خطرات این محصولات آسیب‌رسان استقبال می‌کنند.

اعتیاد جوانان؛ هدف صنایع دخانی

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت با بیان اینکه این یک باور غلط است که سیگارهای الکترونیک دارای آسیب کمتری هستند، افزود: نگاه مردم باید نسبت به محصولاتی که آسیب‌رسان سلامت هستند تغییر کند و در ارتباط با مصرف این کالاها باید تجدید نظر کنند. هدف صنایع دخانی از تولید و ترویج این محصولات به اعتیاد کشاندن نوجوانان و جوانان به نیکوتین و حفظ بازار سمی و مرگبار خود است. این صنایع باید بهای اقدامات خود را بپردازند.  

گزارش تخلف فروش سیگارهای الکترونیک به ۱۹۰

وی با بیان اینکه سیگارهای الکتروینک جزو موارد قاچاق هستند، ادامه داد: مردم از طریق سامانه ۱۹۰ می‌توانند هرگونه تخلف درباره فروش سیگارهای الکترونیک را گزارش کنند

دیگر خبرها

  • مشکل تورم با افزایش تولید از بن بست خارج می‌شود
  • کتاب «برای قلب های شکسته» منتشر شد
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • پناهیان: رسالت امروز هیئتی‌ها ترویج فرهنگ زندگی تعاونی است
  • حداقل چند درصد اقتصاد جهان وابسته به ذخایر ژنتیکی است؟
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • ببینید | تلاش مرد فداکار برای رساندن دارو به دختر بیمار
  • کارگران بازوان توانمند اقتصاد کشور هستند
  • دستور ستاد مبارزه با قاچاق برای ساماندهی مبادلات طلا
  • گزارش وزارت بهداشت از سرطان‌زایی سیگارهای الکترونیک