Web Analytics Made Easy - Statcounter

احمد حسین زادگان عصر روز پنجشنبه در نشست ستاد مقابله با کرونای استان در ساری افزود: اگر مسافرانی که در مبادی ورودی با تب سنجی تشخیص داده شوند که مشکوک به کرونا هستند و حاضر به بازگشت به شهر محل سکونتشان نشوند، باید تمامی هزینه درمان بیماری را در سطوح مختلف اعم از قرنطینه یا بستری و دیگر خدمات پرداخت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده عالی دولت در مازندران تاکید کرد: فعالیت تب سنجی برای تمامی مسافران در مبادی ورودی استان با شدت بیشتر و سختگیرانه‌تر از گذشته تا عادی شدن شرایط کشور و اعلام وضعیت سفید از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه می‌یابد و هدف هم محافظت از سلامت تمامی شهروندان بویژه هم استانی‌ها از طریق قطع زنجیره شیوع ویروس است.

استاندار مازندران گفت:: در شرایط فعلی باید تمام امکانات و ظرفیت‌های دستگاه‌های اجرایی استان برای مقابله با کرونا در استان به کار گرفته شود و ادارات باید کار‌های غیر ضروری مردم را به آینده موکول کنند.
حسین زادگان دلیل این کار را کاهش میزان مراجعات مردم به ادارات و دستگاه‌های اجرایی اعلام و تاکید کرد: تنها راه رسیدن به وضعیت عادی و سفید در تقابل با ویروس کرونا قطع زنجیره شیوع این بیماری است و لازمه تحقق این مهم هم ماندن مردم در خانه هایشان است.

تداوم قرنطینه داوطلبانه
نماینده عالی دولت در مازندران یکی از اتفاقات خوب رقم خورده در استان را قرنطینه داوطلبانه هم استانی‌ها برشمرد و گفت:: قرنطینه خودخواسته و داوطلبانه مردم که در قالب‌های مختلف از جمله پویش مردمی " در خانه می‌مانیم " باید همچنان ادامه یابد و لازم است این وضعیت در روستا‌ها هم فراگیر شود.

حسین زادگان افزود: بیماران مشکوک به کرونا در روستا‌های استان نیز شناسایی شدند و این یعنی همه مازندرانی‌ها باید برای قطع کردن زنجیره شیوع همکاری داشته باشند و امیدواریم که روستاییان ما هم قرنطینه داوطلبانه را فراگیر کنند و میزان تعاملات اجتماعی را به حداقل ممکن کاهش دهند.

پیش از این دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اعلام نتایج پایش انجام شده برای بیماریابی در روستا‌های استان اعلام کرده بود که پس از انجام این کار در حدود ۸۳ درصد از روستا‌های دارای سکنه استان، حدود هفت هزار بیمار مشکوک به کرونا شناسایی شدند.

روستاییان مازندران تحت پوشش مراکز بهداشتی و پزشکان خانواده روستایی قرار دارند و طرح بیماریابی به منظور شناسایی افراد احتمالی مشکوک به کرونا را هم دانشگاه علوم پزشکی با همکاری بهورزان و کادر درمانی مراکز بهداشت روستایی از ۲ هفته پیش به اجرا گذاشت.

بر اساس نتایج اخرین سرشماری نفوس و مسکن که در سال ۹۵ انجام شد، حدود ۴۷ درصد از جمعیت سه میلیون و ۳۰۰ هزار نفری مازندران در روستا‌ها سکونت دارند.

احتمالی ادامه تعطیلی بازار
فرمانده قرارگاه پدافند زیستی مازندران همچنین با اشاره به تعطیل کردن بازار استان به صورت یک روز در میان از ابتدای هفته جاری، گفت:: در صورت عدم رعایت نکات بهداشتی برای قطع زنجیره شیوع کرونا، احتمال تداوم تعطیلی بازار همچنان وجود دارد و تمام بازاریان نیز باید همانند گذشته همکاری لازم را در این زمینه داشته باشند.

حسین زادگان افزود: جایگاه‌های عرضه سوخت و پمپ بنزین‌ها، نانوایی‌ها، سوپرمارکت‌ها و باجه‌های عابر بانک باید همچنان به صورت مداوم ضدعفونی شود و دستگاه‌های متولی باید نظارت خود را بر این واحد‌ها افزایش دهند تا هیچ تخلفی از مصوبات ستاد مقابله با کرونا و قرارگاه پدافند زیستی صورت نگیرد.

استاندار مازندران هشدار داد: هرگونه کم کاری در نظارت بر اجرای مصوبات ستاد مقابله با کرونا و پدافند زیستی متوجه مدیران دستگاه‌های مربوطه است و هیچ دستگاهی نباید به دنبال نظارت از سوی دستگاه‌های نظارتی خاص باشد، اگر چه آن‌ها هم نظارت لازم را خواهند داشت.
وی افزود: بازرسان بهداشتی با همکاری نیرو‌های انتظامی باید اماکن و واحد‌های تجاری را که مصوبات ستاد مقابله با کرونا و همچنین نکات بهداشتی مطرح شده از سوی کارشناسان پزشکی را رعایت نمی‌کنند، پلمپ کنند و اجازه ادامه فعالیت این واحد‌ها را ندهند.

ممنوع شدن پذیر مسافر در اماکن اقامتی
فرمانده قرارگاه پدافند زیستی مازندران همچنین با مرور مصوبات مختلف این قرارگاه از آغاز اعلام رسمی شیوع کرونا در استان در اول اسفند ماه جاری تاکنون، تاکید کرد: تمامی مصوبات قرارگاه به قوت خود باقی است و یکی از مهم‌ترین آن‌ها ممنوعیت پذیرش مسافر در هتل‌ها و مراکز اقامتی استان است که باید همچنان سفت و سخت ادامه یابد.

حسین زادگان از اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان خواست تا نظارتش را بر این اماکن تشدید کند.

استاندار مازندران در مورد مشکل دارویی در استان نیز گفت:: مکاتباتی با وزارت بهداشت برای تامین تجهیزات حفاظتی و دارویی انجام شد و این پیگیر‌ها ادامه خواهد یافت.
وی از رسانه‌ها نیز خواست تا اخبار خود را به سمت آرامش بخشی به جامعه سوق دهند.

استان مازندران از اول اسفند ماه جاری با شناسایی ۲ بیمار مشکوک بازگشته از سفر قم به صورت رسمی به مناطق آلوده به کرونا پیوست و تا عصر دیروز بیش از ۹۰۰ بیمار قطعی مبتلا در این استان شناسایی شدند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: ویروس کرونا بیماری کرونا هزینه درمان قربانیان کرونا ویروس کرونا در ایران پارسی خبر ستاد مقابله با کرونا مشکوک به کرونا پدافند زیستی زنجیره شیوع حسین زادگان روستا ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۴۱۹۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نجات ۴ کوهنورد گمشده در قله دماوند

مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران از نجات جان ۴ کوهنورد گمشده در مسیر صعود به قله دماوند با ورود نیرو‌های هلال‌احمر مازندران خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری به نقل از روابط عمومی هلال احمر مازندران، غلامعلی فخاری مدیرعامل هلال‌احمر مازندران اظهار داشت: ساعت 20 جمعه 14 اردیبهشت، گزارش مفقودی 4 کوهنورد در ارتفاعات قله دماوند به مرکز کنترل و هماهنگی عملیات هلال‌احمر مازندران (EOC) گزارش شد.

وی افزود: به دلیل شرایط جوی نامناسب، گروه از مسیر خارج شده بود و در ساعت 20:05 با مرکز EOC مازندران ارتباط تلفنی برقرار کردند.

فخاری ادامه داد: متعاقب  اعلام به مرکز EOC مازندران پس از راهنمایی لازم و ارائه نقطه GPS به اعضاء گروه، بصورت تلفنی کوهنوردان را جهت رساندن به منطقه امن راهنمایی کردند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران بیان کرد: پس از گذشت ساعاتی و عدم ارتباط گروه با مرکز EOC مازندران و پایگاه رینه، یک تیم متشکل از 3 نفر از پایگاه رینه با تجهیزات کوهنوردی به همراه یک گروه کوهنوردی داوطلب مردمی استان البرز جهت جستجو در ساعت 05:00صبح تاریخ 1403/02/14 برای جستجو میدانی به منطقه اعزام شدند.

مدیر عامل جمعیت هلال‌احمر مازندران بیان کرد: پس از جستجوی تیم کوهستان پایگاه رینه در ضلع غربی و گروه کوهنوردی داوطلب در ضلع جنوبی که در ساعات اولیه صبح نتیجه‌ای حاصل نشد، در ساعت 10:00 صبح، تیم کوهنوردی داوطلب مردمی اعلام کردند 2 نفر از افراد مفقودی را در قرارگاه مشاهده نمودند که 

وی افزود: به گفته اعضای تیم گمشده، یک نفر از اعضای تیم جهت صعود به قله عظیمت کرده و از سمت ناندل قصد فرود دارد و نفر چهارم هم به بارگاه سوم عظیمت کرده تا تجهیزات جامانده گروه را به سمت پایین انتقال دهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بیش از ۳۵۰ میلیون نفر از علایم تنفسی آسم رنج می‌برند/ هزینه ۳۰ میلیون تومانی درمان هر بیمار در سال
  • گروگان‌های طالبان که درباره‌شان نشنیده‌اید / چرا آمریکا ۸۰۰ پایگاه نظامی در سرتاسر دنیا دارد؟ / چرا کشور‌ها به جنگ با یکدیگر می‌روند؟ / چگونه داعش به وجود آمد؟
  • تاثیر مهاجرت‌ اتباع خارجی غیرمجاز بر صنف‌های شغلی
  • ارائه خدمات پزشکی رایگان در جزیره قشم
  • جزیره قشم میزبان گروه پزشکان جهادی
  • مدیر عامل بنیاد بیماری‌های نادر ایران مطرح کرد؛ جلوگیری جدی از بیماری «کوتاه قامتی» در کشور
  • سفر گروه فوق تخصصی جراحی ابن سینا به یاسوج
  • بررسی مصوبات پیشنهادی صنعتی مازندران برای سفر دولت
  • نجات ۴ کوهنورد گمشده در قله دماوند
  • نجات جان کوهنوردان گمشده در قله دماوند