Web Analytics Made Easy - Statcounter

سلطانعلی بهمنی پنجشنبه در گفت وگو با ایرنا با بیان اینکه بیمارستان قدیم طالقانی اهواز با آماده سازی ۴۰ تخت به درمان بیماران مبتلا به ویروس کرونا اختصاص یافته است، افزود: این بیمارستان دارای پنج تخت اورژانس و تحت مراقبت، هشت تخت آی سی یو و ۲۷  تخت بستری در دو بخش جداگانه است.

وی اضافه کرد:بخش‌های این بیمارستان براساس رعایت پروتکل‌های بهداشتی و درمانی ایجاد شده‌اند و در صورت نیاز و صدور دستور از طرف مقامات دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، افزایش تخت‌های بستری و فضای فیزیکی پیش بینی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بهمنی با اشاره به پیام رهبری به کادر بهداشت و درمان، اظهار داشت: بیمارستان قدیم طالقانی اهواز در راستای لبیک به پیام رهبری و با هدف ارائه خدمات بهتر به بیماران حاد تنفسی ناشی از ویروس کرونا راه‌اندازی شده و تیم ضربت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز به صورت شبانه روزی در مدت ۲ هفته، این  مرکز را از نظر خدماتی، تجهیزاتی و تاسیساتی آماده بهره برداری کرده است.

وی اضافه کرد: با توجه به اینکه بیمارستان طالقانی قدیم اهواز، جزو املاک هلال احمر خوزستان است، این بیمارستان بر اساس تفاهم نامه مشترک دانشگاه علوم پزشکی و جمعیت هلال احمر خوزستان راه‌اندازی و در کمترین زمان ممکن تجهیز و به بهره برداری رسیده است.

بهمنی گفت: بیمارستان طالقانی قدیم مکمل و پشتیبان مرکز آموزشی و درمانی رازی اهواز است که به صورت هماهنگ، خدمات تشخیصی و درمانی لازم را برای بیماران تنفسی ارائه خواهد کرد.

مدیر بیمارستان طالقانی قدیم اهواز و بیمارستان سلامت اهواز، اظهار داشت: نیروهای این مرکز شامل پزشکان، پرستاران، بهیاران و کمک بهیاران، نیروهای پاراکلینیک و خدماتی تعیین محل خدمت شده‌اند و بقیه کادر پشتیبانی از جمله اداری و مالی در هفته آینده معرفی خواهند شد.

بهمنی از همه هموطنان و خوزستانی‌ها درخواست کرد: برای جلوگیری از ابتلا به ویروس کرونا بهداشت فردی، عمومی و قرنطینه خانگی را به طور کامل رعایت و از حضور و تردد غیر حضوری در سطح شهرها و یا اقدام به مسافرت خودداری کنند.

بر اساس گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز (وب دا خوزستان) آماده سازی بیمارستان قدیم طالقانی اهواز شامل تجهیز، گسترش فضای فیزیکی، بازسازی ابنیه، ایجاد سپتیک، اصلاح خط لوله های آب و فاضلاب، راه اندازی آسانسور و ایجاد سیستم انفورماتیک بوده است.

این بیمارستان ظرفیت توسعه تا سقف ۱۰۰ تخت دیگر را نیز دارد و چنانچه همه تخت‌های بیمارستان رازی، به عنوان مرکز اصلی ارائه خدمت به بیماران کرونا در استان خوزستان، اشغال شود، به عنوان پشتیبان در بخش‌های درمان سرپایی، کلینیکی و بستری، خدمت رسانی به موارد مشکوک در ابتلا به کرونا ویروس را آغاز خواهد کرد.

بیمارستان رازی اهواز به عنوان بیمارستان معین استان برای درمان بیماران مبتلا به ویروس کرونا تعیین شده است.

فرهاد ابول‌نژادیان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز امروز اعلام کرده است: در حال حاضر تعداد بیماران کرونا در خوزستان به ۱۵۸ نفر رسیده که از این تعداد تا کنون ۳۰ نفر (بیش از یک پنجم آنها) فوت کرده‌، ۵۹ نفر بهبود یافته و ۶۹ نفر بستری هستند.

به گفته احسان‌پور سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، پیک بیماری کرونا در خوزستان از ۲۰ اسفند آغاز شده و تا ۲۶ اسفند ادامه دارد، در روز ۲۰ اسفند، ۲۷ مورد ابتلای جدید به ویروس کرونا طی ۲۴ ساعت در این استان به ثبت رسید.

ویروس کرونا که رسما کووید – ۱۹ نام دارد، نخستین بار در شهر ووهان چین شناسایی شد تا کنون به بیش از  یکصد کشور سرایت کرده و سازمان بهداشت جهانی را برآن داشته است تا وضعیت فوق العاده اعلام کند.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا آب و فاضلاب بهداشت و درمان بیمارستان چین هلال احمر بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۴۳۱۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،  مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهدگفت: با هدف گسترش دامنه خدمت رسانی به بیماران بین الملل در سال جدید، ۱۰ مجوز جدید برای مراکز درمانی شامل ۴ بیمارستان و ۶ درمانگاه تخصصی صادر شده است تا بتوانند خدمات رسانی به گردشگران سلامت را در دستور کار قرار دهند.

دکتر داوود خوش شکن افزود: از ۴ بیمارستان، یک بیمارستان خصوصی و سه بیمارستان دولتی به تازگی  دارای مجوز جذب گردشگران سلامت را دریافت کردند.

وی افزود: ۴۰ بیمارستان و مرکز درمانی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  امکان ارائه خدمات به گردشگران سلامت را دارا است.

مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه در فروردین امسال جدید ۲ هزار و ۵۸۷ گردشگر سلامت از خدمات مراکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند، تصریح کرد: در مجموع ۴۶ مرکز درمانی تاکنون مجوز جذب گردشگران خارجی را دریافت کرده اند که از این تعداد ۱۹ بیمارستان خصوصی و ۳ مرکز جراحی محدود و مابقی درمانگاه‌های تخصصی هستند.


دکتر خوش شکن با بیان اینکه تعیین تکلیف بیماران خارجی در زمینه تهیه ارز در مراکز دولتی و خصوصی یکی از مهمترین اقدامات امسال است، بیان کرد: هر بیمارستان یک شرکت رسمی گردشگری می‌تواند داشته باشد تا گردشگران خارجی با پول معتبر و در دسترس خود بتوانند هزینه‌های درمانی را بپردازند.

وی  با اشاره به اینکه ساماندهی ارز برای گردشگران خارجی را می‌توان یکی از مهمترین اقدامات امسال دانست و افزود: افرادی که واسطه معرفی بیماران خارجی به مراکز درمانی می‌شوند باید کارت شناسایی معتبر را به امضای دانشگاه علوم پزشکی مشهد و میراث فرهنگی داشته باشند و در دوره آموزشی ۲۰ ساعته شرکت کنند در غیر این صورت امکان معرفی بیماران خارجی را به مراکز درمانی ندارند.

 مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: سامانه جامع گردشگری سلامت برای دسترسی آسان گردشگران سلامت در حوزه ارتباط گیری با مراکز درمانی برای نخستین بار به صورت پایلوت با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و بخش خصوصی در مشهد راه اندازی می‌شود

دکتر خوش شکن افزود: این سامانه ابتدا در یک نوبت و بعد به صورت شبانه روزی پاسخگوی گردشگران خارجی است و آنها می‌توانند به راحتی پاسخ سوالات خود را دریافت کنند.

وی گفت: پارسال بیش از  ۸۰ هزار بیمارخارجی از خدمات مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند.

دیگر خبرها

  • سفر به تهران قدیم؛ تصویر کارت عروسی دختر آیت‌الله طالقانی را ببینید!
  • ۲۶ مرکز دیالیز در آذربایجان‌غربی به بیماران خدمات ارائه می‌دهند
  • سارق کارت بانکی بیماران و کادر بیمارستان دستگیر شد
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟
  • راه‌اندازی بخش جدید مراقبت‌های ویژه نوزادان در بیمارستان اهواز
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران | کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند