Web Analytics Made Easy - Statcounter

تشکل‌های اسلامی سیاسی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی بازداشت سرپرست حزب اسلام آذربایجان و پنج عضو اتحاد مسلمانان جمهوری آذربایجان را محکوم کردند. 

به گزارش خبرنگار حوزه تشکل‌های دانشجویی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، اتحادیه تشکل‌های اسلامی سیاسی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در محکومیت بازداشت سرپرست حزب اسلام آذربایجان و پنج عضو اتحاد مسلمانان جمهوری آذربایجان بيانيه‌ای صادر کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

بسم الله الرحمن الرحیم

وَانْتَصَرُوا مِنْ بَعْدِ مَا ظُلِمُوا وَسَیَعْلَمُ الَّذِینَ ظَلَمُوا أَیَّ مُنْقَلَبٍ یَنْقَلِبُونَ

و (مومنان) به هنگامی که مورد ستم واقع می‌شوند به دفاع از خویشتن برمی‌خیزند و بزودی آنها که ستم کردند می‌دانند که بازگشتشان به کجاست.

( سوره شعراء آیه ٢٢٧ )

امروزه شاهد آن هستیم که جهان اسلام هر روز با مسائلى روبرو می‌شود که هیچ انسان آزاده‌ ای نمى‌تواند نسبت به آنها بى تفاوت باشد و این روزها، خبر بازداشت حاج الهام علی‌اف در کنار خبر دردآور کشتار مسلمانان مظلوم هند موجب تأثر و تعجب جهانیان شده است.

خبر بازداشت حاج الهام علی‌اف سرپرست حزب اسلام آذربایجان و پنج عضو جنبش اتحاد مسلمانان جمهوری آذربایجان در روزهای اخیر بار دیگر موجبات نگرانی شدید امت اسلامی و آزادگان جهان شده است.

اقدام نابخردانه دولت آذربایجان علیه این فقیه مجاهد علاوه بر نقض حقوق بشر و شهروندی ایشان، نقض آشکار حقوق مسلمانان آذربایجانی در داشتن حق آزادی بیان در انتقاد از دولت حاکم بر این کشور می باشد.

تردیدی نیست که این عمل غیر انسانی، موجب شعله‌ور شدن احساسات مسلمانان آذربایجانی و شکل گیری جبهه‌ای سرسخت علیه دولت حاکم بر این کشور خواهد شد.

اتحادیه تشکل‌های اسلامی سیاسی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی کشور ضمن محکوم کردن این اقدام مغایر با عرف دولت آذربایجان در برخورد با منتقدین، به دولتمردان جمهوری آذربایجان در مورد عواقب بازداشت حاج الهام علی اف و پنج تن دیگر از فعالین مسلمان هشدار می‌دهد و تأکید می‌کند که این اتحادیه دانشجویی، همواره حمایت از مسلمانان مظلوم و دفاع از حقوق انسانى آنان را در سراسر جهان فارغ از مرزبندی های جغرافیایی اولویت خویش دانسته و وحدت و بیدارى اسلامى را تنها راهبرد معقولانه در مقابل اعمال اسلام ستیزانه و اقدامات تفرقه افکنانه می‌داند. 

در پایان این اتحادیه دانشجویی از دستگاه دیپلماسی کشور تقاضامند است با توجه به اقدامات اسلام ستیزانه دولت آذربایجان بالاخص بازداشت حاج الهام علی اف سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران را در قبال این کشور تغییر دهد و با دعوت از تمامی دولت‌های مستقل، مردم جهان و شخصیت‌ها و چهره‌های اسلامی برای یاری مظلومان و حمایت از حقوق عادلانه آنها اقدام نماید. 

والسلام 

اتحادیه تشکل‌های اسلامی سیاسی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی کشور

انتهای پیام/4133

منبع: آنا

کلیدواژه: دولت آذربایجان سرپرست حزب اسلام آذربایجان تشکل های اسلامی سیاسی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی تشکل های اسلامی سیاسی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی جمهوری آذربایجان دولت آذربایجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۴۴۳۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازداشت 29 معترض به مرزبندی جدید ایروان با جمهوری آذربایجان

به گزارش صدای ایران از ایرنا به نقل از آناتولی، به دنبال درگیری پلیس ارمنستان با کسانی که در اعتراض به مرزبندی جدید ایروان با جمهوری آذربایجان و انتقال چهار روستای ارمنی به باکو، سعی داشتند چند بزرگراه این کشور از جمله بزرگراه‌های بین‌المللی را مسدود کنند، ۱۷ نفر در ایروان و ۱۲ نفر در منطقه تاووش ارمنستان دستگیر شدند.

به نوشته آناتولی، پیشتر هیات‌هایی از سوی ارمنستان و جمهوری آذربایجان برای تعیین مرزبندی جدید میان دو کشور نشستی برگزار کرده بودند.

در بیانیه مطبوعاتی مشترکی که پس از برگزاری این نشست از سوی هیات‌های دو کشور در روز ۱۹ آوریل (۳۱ فروردین) منتشر شد، اعلام شده بود که در مرزبندی جدید میان ارمنستان و جمهوری آذربایجان، چهار روستا که از دهه ۱۹۹۰ میلادی تاکنون تحت کنترل ارمنستان قرار داشتند، به جمهوری آذربایجان واگذار شده است.

درگیری بر سر قره‌باغ سابقه طولانی و تاریخی دارد ولی درگیر‌های معاصر در قره‌باغ از ابتدای سال ۱۹۹۰ میلادی و همزمان با فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی میان جمهوری‌های تازه استقلال یافته جمهوری آذربایجان و ارمنستان آغاز و در سال ۱۹۹۴ پس از کشته شدن ۳۰ هزار نفر از ۲ طرف متوقف شد.

بحران قره‌باغ که در فوریه سال ۱۹۸۸ تبدیل به یک جنگ ویرانگر شد و تا مارس ۱۹۹۴ ادامه یافت، در ناحیه‌ای به همین نام در جنوب جمهوری آذربایجان رخ داد. در این منطقه که عمده جمعیت آن ارمنی هستند با پشتیبانی ارمنستان و مقابله جمهوری آذربایجان یک جنگ تمام عیار شکل گرفت و حدود ۶ سال به طول انجامید که طی آن حدود ۳۵ هزار نفر کشته و بیش از ۸۰۰ هزار نفر نیز آواره شدند.

پس از جنگ دوم قره‌باغ در سال ۲۰۲۰ که با قرارداد آتش بس به میانجیگری روسیه به پایان رسید، سه تا ۶ هزار نیروی حافظ صلح روسی در منطقه مستقر شدند و تلاش برای برقراری آتش بس بین طرفین را آغاز کردند ولی در ۳۳ ماه گذشته، آتش بس بین طرفین آذری و ارمنی بار‌ها نقض شده است

دیگر خبرها

  • اقدام آفریقای جنوبی علیه صهیونیست‌ها نشان داد آرمان‌های نلسون ماندلا زنده است
  • واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم های سه کشور علیه ایران: دولت و مردم ایران از آمریکا و اروپا طلبکار هستند
  • کنعانی تحریم‌های سه‌کشور آمریکا، انگلیس و کانادا را به شدت محکوم کرد
  • 200 روز سکوت در مقابل جنایت صهیونیست‌ها مایه شرمساری بشریت است
  • زنان نباید از تحصیل محروم شوند
  • بازداشت 29 معترض به مرزبندی جدید ارمستان با جمهوری آذربایجان
  • بازداشت 29 معترض به مرزبندی جدید ایروان با جمهوری آذربایجان
  • بیانیه ستاد حقوق بشر در واکنش به اقدام متزورانه آمریکا
  • بیانیه ستاد حقوق بشر در واکنش به اقدام متزورانه آمریکا در انتشار گزارش موهوم وضعیت حقوق بشر
  • تصویب قطعنامه حقوق بشری علیه جمهوری اسلامی ایران در پارلمان اروپا