Web Analytics Made Easy - Statcounter

 هادی قهرمانیان روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اراضی زیر کشت کلزا در این شهرستان را هزار و ۸۰۰ هکتار و گندم آبی و دیم را نیز حدود ۴۰هزار هکتار دانست.

وی عنوان کرد: سطح مبارزه با علف‌های هرز پیش رویشی و پس رویشی کلزای این شهرستان تاکنون هزار و ۴۴۹ هکتار و مبارزه با کک و شته مومی این محصول هم بیش از ۳۷۰ هکتار بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی کل سطح زیر کشت گندم آبی vh ۱۷ هزار و ۵۰۰ هکتار و گندم دیم vh نیز ۲۳ هزار هکتار دانست و گفت: با توجه به تاخیر در کشت تاکنون حدود ۲۰درصد از مزارع گندم آبی به مرحله پنجه زنی رسیده است.

قهرمانیان اظهار داشت: تاکنون ۲ هزار و ۵۷۵ هکتار از مزارع گندم برای کنترل علف های هرز باریک برک و همچنین پهن برگ مبارزه صورت گرفته و این مبارزه ادامه دارد.

وی بیان کرد: کارشناسان این مدیریت در بازدیدهای میدانی و کلاس های آموزشی توصیه های فنی لازم را در مراحل مختلف به بهره برداران این بخش انتقال می‌دهند.

مدیر جهادکشاورزی مانه و سملقان گفت: از جمله اقدامات لازم در شرایط فعلی و در مرحله داشت استفاده از کودهای سرک و مبارزه با آفات و بیماریها و علف های هرز است.

قهرمانیان بیان کرد: علف های هرز علاوه بر تغذیه از موادغذایی خاک میزبان واسط برای آفات و بیماریهای گیاهی محسوب می شوند بنابراین ضروری است کنترل به روشهای مختلف نظیر تناوب زراعی، کاشت بذور عاری از علف هرز، وجین و استفاده از علف ‌کش ها انجام شود.

شهرستان ۱۱۰ هزار نفری مانه و سملقان در ۴۵ کیلومتری غرب بجنورد واقع شده است و ۸۵ هزار هکتار اراضی زراعی دارد و به عنوان قطب کشاورزی خراسان شمالی محسوب می شود.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا تغذیه خراسان شمالی کشاورزی کلاس های آموزشی هکتار بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۴۹۷۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشت کلزا در ۳۲۷۰ هکتار از اراضی آذربایجان شرقی

رحیم زاده با بیان اینکه کشت پاییزه کلزا در آذربایجان شرقی از ۲۰ شهریور آغاز می شود و تا نیمه اول مهر ماه ادامه خواهد داشت گفت: کلزا محصولی راهبردی است که کشت آن به صورت قراردادی در استان انجام می‌شود. 

وی افزود: پیش بینی می‌شود از کشت پاییزه امسال حدود ۵۶۰۰ تن کلزا برداشت شود. 

عباسی رئیس جهادکشاورزی جلفا گفت: یکی از طرح‌های حمایتی دولت در بخش کشاورزی توسعه کشت دانه روغنی کلزاست و کشت این محصول به سبب بهره‌وری بیشتر، رشد در فصل بارش باران، نیاز کمتر به آبیاری و خرید تضمینی آن در چند سال اخیر مورد توجه کشاورزان قرار گرفته است.

 وی افزود: کشت بیش از ۸۵ هکتار دانه روغنی کلزا در مزارع شهرستان جلفا که در این فصل به مرحله گلدهی رسیده علاوه بر جلوه طلایی و طبیعت بی‌نظیر منطقه بر حاصلخیزی و بهره‌وری مزارع شهرستان نیز افزوده است. 

عباسی با بیان اینکه دانه روغنی کلزا که هر سال در اواسط شهریور کشت می‌شود و برداشت آن خرداد سال بعد صورت می‌گیرد گفت: در سال زراعی امسال در ۸۵ هکتار از اراضی زراعی شهرستان دانه روغنی کلزا کشت شده و با توجه به مطلوب بودن مزارع کلزا پیش بینی می‌شود امسال شاهد برداشت بیش از ۴ تن محصول در هر هکتار از مزارع شهرستان باشیم.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه مزارع گندم برای بهره‌وری بیشتر نیاز به تناوب کشت دارند از مدت‌ها قبل کشاورزان به دنبال کشت جایگزینی بودند که بتواند از زمین بهره مناسبی بگیرند و از این رو برای تولید پایدار گندم کشت دانه روغنی کلزا توصیه می‌شود زیرا این محصول در تناوب کشت با گندم سبب تقویت خاک، کاهش آفات و بیماری‌ها، استفاده بهینه از آب و در نهایت افزایش تولید گندم می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • کشت کلزا در ۳۲۷۰ هکتار از اراضی آذربایجان شرقی
  • خرید بیش از ۱۲ هزار تن گندم در خرمشهر
  • ۴۰ هزار تن گندم در استان بوشهر برداشت می‌شود
  • برداشت ۱۵ هزار تن گندم از مزارع استان بوشهر
  • سمپاشی بیش از ۲۳۰ هزار هکتار مزارع کردستان علیه سن غلات
  • هشدار به کشاورزان برای مبارزه با آفت سن گندم
  • شیوع آفت سن گندم با گرم شدن هوا افزایش می‌یابد
  • هشدار سازمان حفظ نباتات کشور به کشاورزان برای مبارزه با آفت سن گندم
  • جهش تولید در ۶۰ هزار هکتار اراضی دیم چهارمحال و بختیاری
  • خسارت خشکسالی به ۱۴۰ هزار هکتار محصول گندم بوشهر