Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر عامل شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: در فاز نخست روزانه ۱۵ هزار لیتر الکل در کارخانه الکل سازی هفت تپه تولید می شود.که این ظرفیت در فاز دوم تا ۴۰ هزار لیتر در روز افزایش می یابد.

امید اسدبیگی راه اندازی کارخانه الکل سازی هفت تپه را  حاصل همراهی و حمایت مسئولان به ویژه ریاست محترم قوه قضاییه از کارخانه کشت و صنعت نیشکر هفت تپه دانست و گفت: به پاس حمایت های قوه قضائیه درایجاد ثبات و آرامش درهفت تپه اولین محصول الکل تولیدی کارخانه الکل سازی هفت تپه به سازمان زندان ها ارسال می شود تا برای ضد عفونی ندامتگاه ها و زندانیان مورد استفاده قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه تولید الکل در کارخانه هفت تپه از جمله صنایع جانبی این شرکت می باشد گفت: محصول الکل تولیدی در کارخانه الکل سازی هفت تپه با خلوص ۹۶ درصد برای مصارف پزشکی و بیمارستانی و با خلوص ۷۰ درصد برای مصارف خانگی به منظور ضدعفونی تولید و عرضه می شود. 

مدیر عامل شرکت کشت و صنعت نیشکر هفتن تپه با اشاره به تلاش شبانه روزی مجموعه کارکنان کارخانه کشت و صنعت نیشکر هفت تپه در این شرایط حساس که کشور درگیر شیوع بیماری کرونا شده است اظهار داشت : در شرایط حساسی که کشور در مقابله باویروس کرونا نیاز فوری به مواد اولیه ضدعفونی دارد کارخانه کشت و صنعت نیشکر هفت تپه توانست با بهره‎برداری از فاز اول خط تولید الکل‌سازی هفت‌تپه به هموطنان ادای دین کند.

اسد بیگی ایجاد اشتغال پایدار برای تعدادی از جوانان جویای کار منطقه ، تولید محصول الکل با کیفیت و استاندارد متناسب با نیاز مراکز درمانی و بیمارستانی و نیز مصارف خانگی برای ضدعفونی را از اهداف راه اندازی این خط تولید بیان کرد و گفت: مواد اولیه ضدعفونی تولید شده در این کارخانه باکیفیت استاندارد و قیمت مناسب به دست مردم می رسد.                                                                وی افزود: فاز دوم کارخانه الکل سازی هفت تپه در صورت حمایت لازم در کمترین زمان ممکن با ظرفیت تولید روزانه ۴۰ هزار لیتر الکل به بهرداری می رسد.

بخشی از الکل تولیدی در کارخانه الکل سازی نیشکر هفت تپه برای پیشگیری از شیوع بیماری کرونا به صورت رایگان در اختیار شبکه بهداشت و درمان شهرستان شوش قرار گرفت.

کارخانه تولید الکل با ۳۰۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری در شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه راه اندازی شده است.

کارخانه الکل سازی هفت تپه بر پایه تولید الکل از باگاس نیشکر طراحی شده و از آنجا که نیاز به آنزیم‌های خاصی که در انحصار آمریکاست داشت لذا از مهندسان شیمی کشور در خواست تولید این آنزیم ها شد که موفق به تولید آنها شدند و کشور در تولید این آنزیم‌ها به خودکفایی رسید.

برچسب‌ها ویروس کرونا شرکت نیشکر هفت تپه شوش پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا شرکت نیشکر هفت تپه شوش ویروس کرونا شرکت نیشکر هفت تپه شوش کشت و صنعت نیشکر هفت تپه تولید الکل هزار لیتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۵۰۰۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حرکت‌های جهادی کارخانه انسان‌سازی است

رئیس بسیج سازندگی اصفهان گفت: حرکت‌های جهادی کارخانه انسان‌سازی برای جوانان است و باید از این ظرفیت مردمی به بهترین وجه استفاده شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، ظهر امروز_ پنجشنبه سیزدهم اردیبهشت_ سرهنگ حسن عجمی در نشست خبری که به مناسبت هفته بسیج سازندگی برگزار شد، اظهار کرد: نهادهایی چون جهاد سازندگی و بسیج سازندگی که در زمان حیات امام خمینی (ره) و در زمان زعامت رهبر معظم انقلاب ایجاد شد، کمک حال نظام و مردم است.

وی با اشاره به ایجاد بسیج سازندگی در سال ۱۳۷۹ افزود: محوریت فعالیت در چهار قالب خدمت‌رسانی، محرومیت‌زدایی، اقتصاد مقاومتی و حرکت جهادی است.

عجمی به فعالیت گروه‌های جهادی در دوره کرونا برای ضدعفونی اماکن و فضاهای عمومی و تولید ماسک اشاره کرد: با وجود اینکه بیشتر کشورها درگیر مشکل ماسک بودند، با فعالیت گروه‌های جهادی و مردمی مشکلی در زمینه نداشتیم.

وی ادامه داد: در دوران شیوع کرونا، بحث کمک مومنانه به فرمان رهبر انقلاب با محوریت بسیج انجام شد که با استفاده از ظرفیت مردمی، سه میلیون بسته معیشتی به نیازمندان اهدا شد.

به گفته رئیس بسیج سازندگی اصفهان، با استفاده از ظرفیت گروه‌های جهادی در موضوع ازدواج آسان، سه هزار کمک جهیزیه اعطا شد.

وی آزادسازی زندانیان با کمک سازمان زندان‌ها و طرح کاسب امین را از دیگر اقدامات بسیج سازندگی برشمرد.

عجمی موضوع آب را یکی از مشکلات کشور دانست و گفت: قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) با محوریت مشکلات آبی کشور ایجاد شده که بسیج سازندگی نماینده آن در استان است و در شهرهای نائین، سمیرم و فریدون‌شهر اقداماتی در دست اجراست که از جمله در ۴۰ روستا از نعمت آب شرب پایدار برخوردار شدند.

به گفته وی، در طرح شهید عجمیان، ۵۵۰ مدرسه در سطح استان با محوریت گروه‌های جهادی فعالیت‌های مهمی انجام گرفته است.

مطالبه‌گری برای تحقق شعار سال

رئیس بسیج سازندگی اصفهان رهبر انقلاب سال‌هاست محور اقتصادی برای شعار سال انتخاب کرده‌اند و امسال نیز سال جهش تولید با مشارکت مردم نامیده شده و وظیفه داریم در خصوص شعار سال و موانعی که بر سر راه است، مطالبه‌گری کنیم.

عجمی با بیان اینکه هدف بسیج خدمت‌رسانی و محرومیت‌زدایی است، تصریح کرد: ۱۶۴۹ صندوق قرض‌الحسنه ایجاد شده که نقش بسیج سازندگی، آموزش به تسهیل‌گران آموزش داده شده که این صندوق‌ها مردم محور و اشتغال‌زا است، در طرح جهاد روشنایی نیز با راه‌اندازی پنل‌های خورشیدی، پنج و نیم مگا بایت به ظرفیت برق استان اضافه شد.

وی حرکت‌های جهادی را کارخانه انسان‌سازی برای جوانان نامید و تاکید کرد باید از این ظرفیت مردمی به بهترین وجه استفاده شود.

عجمی اهدا بسته معیشتی، افتتاح نیروگاه خورشیدی، افتتاح مزرعه اقتصاد مقاومتی، افتتاح طرح‌های کارفرمایی، افتتاح استخر ذخیره آب و اعزام ۱۰۰ گروه جهادی به مناطق هدف را از جمله برنامه‌های شاخص هفته بسیج سازندگی عنوان کرد و از اصحاب رسانه خواست با تعامل دو جانبه، اقدامات انجام شده را به اطلاع مردم برسانند.

به گزارش ایمنا، در ادامه این نشست، رئیس بسیج سازندگی اصفهان به سوالات خبرنگاران پاسخ داد و عماد مرادی مدیرقرارگاه مقاومتی، جواد شجاعی مسئول فرهنگی و رسانه، عماد کاویانی مدیرگروه های جهادی نیز به ارائه توضیحاتی در حوزه مسئولیتی خود پرداختند.

کد خبر 750051

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ ۵۰ دانشجو در فاز نخست شاغل می‌شوند
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ اشتغال ۵۰ دانشجو در فاز نخست
  • حرکت‌های جهادی کارخانه انسان‌سازی است
  • افزایش کارخانه‌های تولید آرد کامل/ برنامه‌ریزی غنی‌سازی آرد با «ویتامین دی»
  • فرهنگ جهادی و تفکر بسیجی راهکار تحقق «ما می توانیم»
  • کاهش ۱۰۰ بشکه ای تولید روزانه نفت اوپک
  • کشت نیشکر در ۲۹ هکتار از زمین‌های کشاورزی گیلان
  • صادرات اقلام فروشگاهی به کوبا/ نوسازی ۱۶۰ کارخانه نیشکر در کوبا
  • افزایش تولید روزانه ۸۰ هزار بشکه نفت در نفت و گاز گچساران
  • تهران ۱۰ هزار سگ بدون صاحب دارد | زنده گیری روزانه ۵۰ سگ از سطح شهر