Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایران، البته محور اصلی این پژوهش‌ها اطلاع‌رسانی در ابعاد گسترده و گوناگون بوده که این مهم توسط رسانه‌ها و نهادهای دانشگاهی به شکلی مناسب در حال انجام است. محور بعدی ثبت اطلاعات افراد مبتلا و بهبود یافته و همچنین ایجاد یک بیوبانک است که نمونه‌های بیولوژیک مبتلایان به کووید -۱۹ برای تحقیقات و کسب نتایج مناسب درمانی در آن ذخیره می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر رضا ملک‌زاده با تأکید بر اهمیت درمان بیماری کرونا، می‌افزاید: از آنجایی که درمان این بیماری مهم‌ترین هدف پژوهش‌های صورت گرفته است با بررسی اقدامات انجام شده توسط کشورهای مختلف در این زمینه توانسته‌ایم مؤثرترین داروهای درمانی را برای مداوای بیماران در کشور فراهم کنیم. یکی از این داروها در کشور تولید می‌شود و داروی دیگر وارداتی است. وی در پاسخ به این سؤال که با وجود تحریم‌ها در زمینه واردات دارو با مشکل مواجه هستیم یا خیر می‌گوید: این دارو را از چین وارد کرده‌ایم و مقداری از آن به‌صورت رایگان است و بخشی دیگر را خریداری کردیم. وی در ادامه می‌گوید برای تهیه بیشتر دارو و رفع کمبودها مراحل ثبت سفارش نیز صورت گرفته است تا حتی با افزایش تعداد مبتلایان با کمبود دارو در کشور مواجه نشویم. البته به‌صورت همزمان مراحل تولید آن در داخل کشور نیز در حال انجام است

ملک‌زاده با ابراز امیدواری به کاهش آمار مرگ و میر ناشی از ابتلا به کرونا در کشور ادامه می‌دهد: با تمهیدات صورت گرفته از روز گذشته تک‌تک مبتلایان به کووید- ۱۹ در ایران که برای بهبودی نیازمند دارو درمانی هستند با مؤثرترین داروهای استفاده شده در جهان درمان خواهند شد. نوع وارداتی این داروها در برخی از کشورها مانند امریکا هزینه‌ای معادل ۵۰۰ دلار دارد، اما در ایران به‌صورت رایگان به بیمار تزریق می‌شود. معاون وزیر بهداشت اظهار می‌دارد: البته این بدان معنا نیست که همه بیماران برای درمان نیازمند استفاده از دارو هستند. درواقع بیماران و خانواده آنها باید بدانند که ۸۵ تا ۹۰ درصد مبتلایان بدون نیاز به دارو بهبود می‌یابند. آنها پس از گذراندن دوره بیماری نه تنها بهبود خواهند یافت بلکه نسبت به این بیماری ایمنی نیز می‌یابند. به همین دلیل نباید برای دریافت دارو اصرار داشته باشند. از سوی دیگر باید بدانیم عدم تجویز دارو برای گروهی از بیماران به‌دلیل کمبود دارو یا گران بودن آن نیست. بلکه این داروها هم مانند هر داروی دیگری در کنار مزیت‌ها عوارضی هم دارند پس به هیچ وجه نباید بی‌دلیل تجویز و استفاده شوند. وی همچنین درباره افزایش تعداد فوتی‌های ناشی از ابتلا به کووید- ۱۹ می‌گوید: این اپیدمی که جهانگیر شده در نوع خود تجربه‌ای جدید در جهان است.

پیشرفته‌ترین کشورهای جهان نیز برای سازماندهی و مقابله با آن با مشکلات عدیده‌ای مواجه هستند. پس نباید ناامید شویم و باید برای غلبه بر آن دست به دست هم داده تلاش کنیم. وی بابیان اینکه برای غلبه بر بیماری کرونا باید مردم و مسئولان در کنار یکدیگر باشند، خاطرنشان می‌کند: بهترین و مؤثر‌ترین و البته گران‌ترین داروها برای درمان این بیماری و نجات جان مبتلایان فراهم شده و ارسال آن برای استفاده در پروسه درمان از روز گذشته به استان‌ها و شهرستان‌های درگیر با بیماری آغاز شده است.

سایر اقدامات برای کنترل بیماری نیز در حال انجام است اما مردم نیز باید برای غلبه بر بیماری تلاش کنند. بهترین اقدام مردمی، ماندن در خانه و پرهیز از ترددهای غیرضروری در شهر و همچنین پرهیز از سفر خواهد بود. اقدام مؤثر دیگر شست‌و‌شوی مکرر دست‌ها با آب و صابون است.استفاده از ماسک پارچه‌ای نیز برای افرادی که دوستان و نزدیکان آنها به کووید-۱۹ مبتلا هستند همانقدر ضروری است که برای افراد سالم ضرورتی ندارد. چون ممکن است این گروه از جامعه هنگام تماس یا معاشرت با بیماران، خود دچار بیماری شده باشند اما به‌دلیل نداشتن علائم از ابتلا به آن بی‌اطلاع بوده و به‌عنوان یک ناقل در جامعه تردد کنند. حضور چنین افرادی در محیط‌های پرتردد و شلوغ بسیار خطرناک است و آنها ناخواسته تعداد زیادی را به این بیماری مبتلا خواهند کرد. چون قدرت انتقال ویروس کووید- ۱۹ نسبت به بسیاری از ویروس‌های دیگر به مراتب بالاتر است. ملک‌زاده تأکید می‌کند: بنابراین می‌توان گفت رعایت بهداشت فردی و جدی گرفتن توصیه‌های بهداشتی در پیشگیری از ابتلا به بیماری و کنترل شیوع آن در جامعه بسیار مهم است. معاون وزیر بهداشت در پایان خاطرنشان می‌کند: پیش‌بینی می‌شود، تا پایان فروردین ماه در پیک بیماری قرار داشته باشیم.

البته دوباره تأکید می‌کنم که همه مبتلایان به کووید- ۱۹ علائم خطرناک بیماری را نشان نمی‌دهند پس این مورد نباید باعث نگرانی و اضطراب افراد جامعه شود، بلکه باید توجه و احتیاط آنها را بیشتر کند‌.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: وزارت بهداشت کرونا کرونا در ایران انتقال ویروس کرونا کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۵۲۱۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انسولین در داروخانه های هشتگرد به اندازه کافی موجود است

با وجود اعلام برخی از رسانه ها در فضای مجازی در بررسی به عمل آمده و گزارش خبر نگار ما از داروخانه های شهر هشتگرد انسولین به اندازه کافی در داروخانه ها موجود است و بیماران دیابتی می توانند نیاز خود را تامین کنند.

بعضی از نام هاي تجاری که اغلب وارداتی هستند در یه بازه زمانی توزیع آن به تعویق افتاد که مشکلاتی را برای مصرف کنندگان ایجاد کرد ولی هم اکنون انسولین در اکثر دارو خانه های ساوجبلاغ یافت می شود.

یکی از پزشکان دارو ساز گفت: بعضی از بیماران دیابتی می توانند جایگزین کنند انسولین های ایرانی را ولی به لحاظ بعد روانی حاضر به تغییر نیستند.

وی گفت: بسیاری از شر کت های بیمه گر هم به تعهدات خود در قبال نسخ بیمه ای متعد نیستند و داروخانه های توان خرید انسولین و نگهداری آن را ندارند که باید این موضوع توسط مسئولین این حوزه درست شود.

باشگاه خبرنگاران جوان البرز کرج

دیگر خبرها

  • علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند | در مواجهه با آلرژی برخی پزشکان، بیماران را دچار سوءتغذیه می‌کنند
  • تجربه تلخ بیماران از نسخه الکترونیکی
  • انسولین در داروخانه های هشتگرد به اندازه کافی موجود است
  • شیر گاو برای تولید داروهای مبتنی بر mRNA قابل استفاده است!
  • توهین دو وزیر به خرد بدنه دارویی نظام‌سلامت
  • شیر گاو برای تولید داروهای مبتنی بر mRNA قابل استفاده است
  • عین‌اللهی: با اولویت حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان کمبود دارو را جبران می‌کنیم
  • رتبه‌بندی داروخانه‌ها بر چه اساسی است؟
  • جزئیات عرضه اینترنتی دارو/ پلتفرم‌ها در نقش پیک دارو