Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرهلدینگ یکی از بزرگترین شرکت‌های تولید کننده مواد ضدعفونی در کشور با اشاره به اینکه شهروندان هنگام خرید مواد ضدعفونی کننده باید به کد IRC و ثبت دارویی آن توجه داشته باشند، گفت: به دلیل فعالیت افراد سودجو و کلاهبردار هموطنان باید حتماً خرید مواد ضدعفونی کننده را از مراکز مشخص و قانونی همچون داروخانه‌ها انجام دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مهدی شاهمرادی مقدم، مدیر شرکت دارویی به بان شیمی درباره تولید مواد ضدعفونی کننده توسط این شرکت دانش بنیان اظهار داشت: این شرکت یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های تولیدکننده مواد ضد عفونی در کشور به شمار می‌رود که سالیانه ظرفیت تولید حدود ۳۰۰ هزار تن مواد ضدعفونی کننده را دارا می‌باشد.

وی با اشاره به اینکه با شیوع کرونا در کشور و طبق درخواست‌هایی که توسط سازمان‌های ذیربط انجام گرفته است، افزایش ۱۰۰۰ درصدی تولید مواد ضدعفونی کننده را در این شرکت شاهد بوده‌ایم، افزود: مواد ضدعفونی کننده تولید شده در همه بیمارستان‌های کشور به ویژه بیمارستان‌هایی که بیماران مبتلا به کرونا بستری هستند، توزیع شده است و حتی استان‌های حاشیه‌ای کشور هم پشتیبانی‌های لازم را در این زمینه دریافت کرده‌اند.

این عضو هئیت مدیره انجمن تولیدکنندگان تجهیزات پزشکی ادامه داد: مواد ضدعفونی کننده در بسته‌های مختلف مانند ۵۰ - ۱۲۵ - ۲۵۰ و ۵۰۰ سی‌سی و ۵لیتری توزیع می‌شود همچنین شرکت‌های آرایشی و بهداشتی که آمادگی همکاری تحت لیسانس این شرکت را داشته باشند می‌توانند پکیج‌های یک تنی و ۲۲۰ لیتری را نیز دریافت و پس از بسته بندی در ابعاد کوچکتر به نقاط مورد نظر ارسال کنند.

شاهمرادی مقدم با بیان اینکه همکاران ما تلاش‌های لازم را انجام می‌دهند که مواد ضدعفونی کننده مورد نیاز را به کادر درمانی کشور جهت مقابله با کرونا برسانند، گفت: همکاران ما نیز در خط مقدم جبهه جهاد بر علیه شیوع بیماری کرونا دوشادوش کادر فداکار بهداشت و درمان کشور انجام وظیفه می‌کنند و در این راه تا پای جان ایستاده اند با اینکه یکی از مدیران توانمند این شرکت در این راه سخت به درجه رفیع شهید خدمت نائل گشت، اما هیچ یک از این موانع باعث نشد که لحظه‌ای در تولید و خدمت به هموطنان خود درنگ کنند.

این عضو هئیت مدیره انجمن تولیدکنندگان تجهیزات پزشکی ضمن انتقاد از برخی اقدامات دست و پاگیر و شرایط ضد و نقیض جهت تولید مواد ضدعفونی کننده در کشور گفت: تعامل بیشتر دولت و قوه مقننه جهت تسریع و تسهیل تولید و توزیع مواد ضدعفونی کننده بسیار حائز اهمیت است.

وی به هموطنان توصیه کرد که هنگام خرید مواد ضدعفونی کننده به نکاتی مانند کد IRC و یا شماره ثبت دارویی توجه کنند چرا که متاسفانه برخی از افراد سودجو به این حوزه ورود یافته و با جان مردم بازی می‌کنند.

این مدیر شرکت دانش بنیان تولید مواد ضدعفونی کننده تاکید کرد: از هموطنان درخواست داریم که تهیه مواد ضدعفونی کننده را حتماً از مراکز مشخص قانونی و داروخانه‌ها تهیه کنند و هنگام خرید به تاریخ تولید و انقضا توجه کرده و اگر به مورد مشکوکی در مورد اصالت ماده ضدعفونی کننده برخورد کردند، اطلاع دهند.

وی خاطرنشان کرد: برخی از افراد سودجو و کلاهبردار از برند شرکت به بان شیمی سوء استفاده کرده که ما این موضوع را از مراجع قانونی پیگیری کردیم از هموطنان نیز درخواست داریم که موارد مشکوک را حتماً به ما اطلاع دهند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مواد ضدعفونی کرونا دانش بنیان بیمارستان تولید مواد ضدعفونی کننده مواد ضدعفونی کننده خرید مواد ضدعفونی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۵۴۴۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ذخیره روزانه بیش از ۱۰۰۰ تن مرغ گرم/ صادرات مرغ بلامانع است

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدابراهیم حسن‌نژاد، معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور تولیدات دامی، در جلسه قرارگاه امنیت غذایی با موضوع مدیریت تولید و صادرات مرغ، با بیان اینکه روزانه بالغ بر ۱۰۰۰ تن مرغ گرم خریداری و ذخیره می‌شود، گفت: از ابتدای سال تاکنون ۱۶ هزار و ۵۹۴ تن مرغ از تولیدکنندگان خریداری شده است.

حسن‌نژاد با اشاره به روند تأمین نهاده‌ها و جوجه‌ریزی در مرغداری‌ها، افزود: به منظور تعادل‌بخشی و تنظیم بازار، برای ۱۷ هزار تن مرغ مازاد تولیدی مجوز صادرات اخذ شده است.

وی همچنین تصریح کرد: از اسفند ماه سال گذشته تاکنون بالغ بر ۳ هزار تن مرغ صادر شده است.

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی خاطرنشان کرد: در راستای حمایت از تولید، صادرات مرغ گرم از تمامی مرزها بلامانع است.

گفتنی است؛ برآورد دقیق از نیاز بازار و میزان تولید، شناسایی و تحلیل دقیق از بازارهای هدف خارجی، ساماندهی تخصصی صادرکنندگان بر اساس فعالیت مستمر در کشورهای هدف، از دیگر محورهای مورد بررسی در این جلسه بود.

کد خبر 6098124

دیگر خبرها

  • ۳ محصول نوآورانه و خلاق در اینوتکس ۲۰۲۴ رونمایی شد
  • ۳ محصول فناورانه رونمایی شد
  • فراخوان «کسب دانش فنی تولید کلرومتان در مقیاس پایلوت»
  • از اینوتکس ۲۰۲۴ بیشتر بدانید
  • قبل از خرید بهتر است تفاوت تسمه با ورق فولادی را بدانید!
  • برنامه های و اهداف شرکت گلتاش در سال ۱۴۰۳
  • ذخیره روزانه بیش از ۱۰۰۰ تن مرغ گرم/ صادرات مرغ بلامانع است
  • کاربرد ها و راهنمای خرید لوله استیل مانیسمان
  • طرح عملیاتی پلیس برای برخورد با تولید کنندگان محتوای مبتذل
  • پرداخت ۱۰۰۰ میلیارد ریال وجوه سیب زمینی کاران اردبیل