Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند با اشاره به اینکه به تمام مناطق ابلاغ شده که کارگران خدمات شهری باید به اقلام بهداشتی مثل ماسک و دستکش مجهز شوند، از الزام پاکبانان برای استفاده از این اقلام در تهران خبر داد و گفت: شهروندان موارد تخلف را به سامانه ۱۳۷ شهرداری تهران برای پیگیری گزارش دهند.

صدرالدین علیپور در گفت‌وگو با ایسنا، در تشریح توقف تفکیک پسماند و زباله‌گردی در شهر تهران با توجه به شیوع کرونا ویروس گفت: پیشنهاد دهنده این کار خود سازمان مدیریت پسماند بوده است و از ۱۰ روز قبل و در ابتدای شروع شیوع کرونا ویروس هم پیشنهاد دادیم تفکیک‌هایی که در مجموعه آرادکوه داریم و در اختیار سازمان مدیریت پسماند است کار خود را متوقف کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: توقف کار خطوط پردازش علی رغم اینکه با پیمانکار قرارداد داشتیم و یکسری اتفاقات در بحث قراردادها و تعهدات اتفاق می افتاد، انجام شد و پیش قدم شدیم و هفت خط پردازش آرادکوه را پلمب و تعطیل کردیم.

به گفته وی، به قرارداد پیمانکاران نیز یک ماه و نیم اضافه کردیم و بحث تفکیک در این یک ماهه موقتا تعطیل شد یعنی از ۱۰ اسفندماه تا ۱۵ فروردین ۹۹ را بیش از یک ماه تعطیل کرده ایم و این موضوع به مناطق نیز ابلاغ شده است.

وی ادامه داد: قرارداد پیمانکاران تفکیک در مناطق با خود مناطق است و به آنها نیز موضوع ابلاغ شده و تفکیک از مخازن توسط پیمانکاران هم تعطیل شده است که در آینده یک ماه به قرارداد آنها اضافه خواهد شد. تمام ایستگاه های بازیافتی هم که در مناطق بود و کار تفکیک انجام می دادند و پیمانکاران در آن ایستگاهها تفکیک نهایی را انجام می دادند همگی پلمب شدند.

وی با تاکید بر اینکه پس از حدود سه روز از ابلاغ این دستور با افرادی مواجه شدیم که غیرمجاز توسط پیمانکاری ها و یا جدا از پیمانکاری ها از این فرصت سو استفاده می کردند، اظهار کرد: این افراد شب ها تفکیک هایی انجام می دادند اما برای برخورد با این کار شهرداری با توجه به اینکه ضابط قضایی نیست و نمی تواند توقیف و بازداشت داشته باشد؛ امکان برخورد برای شهرداری فراهم نیست.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران با اشاره به اینکه موضوع از طریق دادستانی پیگیری شده است، افزود: از طریق دادستانی این موضوع مورد مکاتبه قرار گرفت و انها نیز همان روز با نیروی انتظامی در این رابطه مکاتبه کردند تا در صورت مشاهده زباله گردی غیرمجاز در شهر تهران با عوامل موثر به ویژه کسانی که هماهنگی این افراد را انجام می دهند و آنها را برای زباله گردی می فرستند، برخورد و حتی دستگیر شوند.
وی افزود: به این ترتیب تفکیک هایی که در این مدت در تهران انجام می شود برای شهرداری تهران نیست و اعلام کرده ایم اگر مردم مواردی مشاهده کردند به سامانه ۱۳۷ اطلاع دهند. همچنین شب ها گشت می فرستیم و نظارت ها انجام می شود؛ اما از نظر برخورد و جلوگیری به لحاظ قضایی باید نیروی انتظامی وارد عمل شود و این ابلاغ هم از سوی دادستانی انجام شده است.


وی ادامه داد: هرچند ممکن است تفکیک به صورت تصادفی توسط افرادی انجام شود اما کاهش چشم گیری داشته به شکلی که قبل از این در آرادکوه میزان پسماندی که به دلیل طرح کاهش و تاکید روی بحث تفکیک دریافت می کردیم حدود ۴۹۰۰ رسیده بود اما الان روزانه بالای ۷۰۰۰ تن پسماند وارد آرادکوه می شود که همه آن دفن می شود و این اختلاف رقم ۲۰۰۰ تن نشان می دهد که تفکیک متوقف شده است و همه برای دفن می رود.

علیپور تاکید کرد: مقرر شده ازامروز (شنبه) پلیس هم گشت های ویژه تری مامور کند که برخوردی جدی داشته باشد. ما هم پیگیر هستیم تا موارد معدود تفکیک پسماند هم انجام نشود. از نظر قانونی هم پیمانکاری که در این یک ماه با ما قردادی ندارد و دیده شود که در بحث تفکیک غیر قانونی پشت موضوع است و نیروی انتظامی هم به این نتیجه برسد. هم قرارداد آن لغو می شود و هم برخورد قضایی در انتظارش خواهد بود.


به گفته وی، در این شرایط همچنین جرایم و حتی حبس و... که دادستانی و نیروی انتظامی تعیین خواهد کرد در انتظار آن پیمانکار متخلف خواهد بود و بی تردید در این مورد اغماضی وجود ندارد.


مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران خطاب به شهروندان درخواست کرد: پسماند اقلام بهداشتی همچون دستکش و ماسک در خیابان و کوچه رها نکنند چرا که پاکبانها در حال کار هستند و این اقدام ریسک برای سلامتی آنها ایجاد می کند.


وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود از تجهیز و الزام کارگران رفت و روب و خدمات شهری به ماسک و دستکش خبر داد و افزود: تمامی کارگران رفت و روب، فضای سبز و خدمات شهری در مناطق ۲۲ گانه مجهز به اقلام بهداشتی شده اند و در حین کار باید مجهز به ماسک و دستکش باشند؛ لذا از شهروندان درخواست می کنیم اگر کارگری در این حوزه بدون ماسک و دستکش مشاهده کردند موضوع را به سامانه ۱۳۷ برای پیگیری اطلاع دهند.


وی ادامه داد: ممکن است کارگری خود از این اقلام بهداشتی استفاده نکند و یا منطقه‌ای در این مورد مرتکب تخلف شود که در هر دو صورت با اطلاع شهروندان پیگیری لازم انجام خواهد شد همچنین به صورت روزانه محل اسکان کارگری نیز ضدعفونی می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کروناویروس پاکبان سازمان مدیریت پسماند نیروی انتظامی اقلام بهداشتی شهرداری تهران ماسک و دستکش یک ماه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۵۴۴۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعامل مدیریت شهری ساوه برای دفع بهداشتی زباله‌ها ضروری است

صالح کربلایی حسنی روز چهارشنبه در حاشیه بازدید از سایت مدیریت پسماند شهرداری ساوه اظهار کرد: کارگروه محیط زیست شهرستان به مناسبت هفته زمین پاک، به منظور بررسی مصوبه‌های این کارگروه در خصوص پسماند از این سایت بازدید کرد.

وی اضافه کرد: خاکپوشانی و پردازش از مهمترین مصوبه‌های کارگروه‌های استانی و شهرستانی است که هم اکنون در حال انجام و دفن زباله‌ها نیز به صورت بهداشتی در حال انجام است.

کربلایی حسنی با بیان اینکه این اقدامات گام مهمی در تحقق مصوبات است، یادآور شد: دفع محیط زیستی زباله‌ها مهمترین افق اعضای کارگروه محیط زیست شهرستان ساوه برای کاهش آلایندگی و عواقب محیط زیستی است که انتظار می‌رود مجموعه مدیریت شهری شامل شهرداری و شورای اسلامی شهر حمایت‌های خود را از مدیریت پسماند برای تحقق این هدف بیش از گذشته انجام دهند.

وی خاطر نشان کرد: احداث لندفیل (گودال دفن زباله‌های غیر بازیافتی) این طرح هم‌اکنون در دست مشاور برای اتمام طراحی و مراحل مطالعاتی است و انتظار می‌رود اعتبارات مورد نیاز آن از سوی مجموعه مدیریت شهرستان تخصیص و تامین شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری ساوه همچنین بر مشارکت مردم در تفکیک زباله از مبدا اشاره کرد و افزود: همزمان با از سرگیری فعالیت سایت پردازش، سایت پسماند شهرداری ساوه و تفکیک زباله از مبدا نیز شروع شده تا میزان دفن زباله‌های شهر به حداقل برسد.

سرپرست سازمان مدیریت پسماند شهرداری ساوه هم در این ارتباط گفت: سایت پردازش این شهرداری ۱۰ سال پیش با ظرفیت تفکیک ۲۵۰ تُن زباله در روز به بهره‌برداری رسیده، اما به علت نداشتن توجیه اقتصادی فعالیت آن پس از مدتی متوقف شد.

یاسر یعقوب زاده با بیان اینکه زباله دزدی توسط زباله گردها و مافیای آن مهمترین دلیل نداشتن توجیه اقتصدای برای فعالیت سایت پردازش محسوب می‌شود، افزود: این سایت در ۱۰ سال گذشته برای چند بار به پیمانکار واگذار شد، اما مجدد فعالیت‌های آن متوقف ماند.

وی اضافه کرد: در نهایت پارسال با اخذ مجوز از شهرداری و شورای سلامی شهر تفکیک زباله از مبدا تا سایت پردازش را به صورت یک مجموعه با تَرک تشریفات به یک سرمایه‌گذار به مدت سه ماه به صورت آزمایشی واگذار کردیم که فعالیت آن از ابتدای فروردین‌ماه امسال آغاز شده است.

یعقوب زاده میانگین زباله تفکیکی در سایت‌های پردازش کشور را حدود پنج درصد اعلام کرد و گفت: به علت فعالیت زباله گردها در ساوه این میانگین به کمتر از ۲ درصد رسیده که مانعی برای فعالیت شرکت پیمانکار تبدیل شده و انتظار می‌رود مردم برای پیشبرد هرچه بهتر کار در طرح تفکیک زباله از مبدا با این مجموعه همکاری داشته باشند.

وی همچنین در خصوص ساخت لندفیل در سایت پسماند نیز اظهار کرد: مطالعات این طرح هم‌اکنون در دست اقدام است که انتظار داریم پس از تایید و تامین اعتبار عملیات اجرایی آن نیز حدود ۲۵ ماه زمان لازم داشته باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان مرکزی اراک

دیگر خبرها

  • چگونه مسئله پسماند در گیلان به یک بحران تبدیل شد؟/ دلیل توقف قطار افغانستان _ ترکیه
  • نخستین نشست کارگروه مدیریت پسماند استان همدان در سال جدید
  • فقط ۳ درصد از پسماندهای خانگی یزد تفکیک می‌شوند
  • مشارکت مردم بندرانزلی در سامانه هوشمند تفکیک زباله از مبدا
  • تعامل مدیریت شهری ساوه برای دفع بهداشتی زباله‌ها ضروری است
  • پلمب ٤ مرکز غیرمجاز تفکیک و جمع‌آوری پسماند خشک
  • پلمب ٤ مرکز غیرمجاز تفکیک و جمع‌آوری پسماند خشک در تهران
  • آخرین وضعیت شیوع سرخک در کشور/ بیشترین آمار در ۴ استان
  • موارد مطرح شده شهروندان در تماس با سامانه پاسخگو ستاد معاینه فنی تهران
  • ورود استاندار تهران به برخی موازی کاری‌ها در پاکدشت