Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، بسیاری از کارشناسان بهداشت به خصوص سازمان جهانی بهداشت عقیده دارند ویروس کرونا در درمای بالا از بین می‌رود؛ بنابراین توصیه می‌کنند هنگام رسیدن به منزل لباس‌های خود را روی بخاری یا شوفاژ قرار دهید تا در صورت وجود ویروس از بین برود.

دانشکده بهداشت و موسسه ملی تحقیقات سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران، طی اطلاعیه‌ای اعلام کرده است ویروس کرونا سرمادوست بوده و در دما‌های پایین بهتر زنده می‌ماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخی از محققان ادعا می‌کنند این ویروس اگر در دمای ۳۰ تا ۴۰ درجه سانتی گراد برای مدت زمان ۲ تا ۹ روز بسته به نوع سطح، باقی بماند از بین می‌رود. با این حال به دلیل جدید بودن این ویروس، یافته‌ها درباره‌ی آن هنوز قاطع و جامع نیست و نمی‌توان هر ادعایی را به سادگی پذیرفت. حال سؤالی که مطرح می‌شود این است که آیا از وسایل گرمایشی، مانند سشوار، اتو و بخارشوی می‌توان برای ضدعفونی کردن وسایل خانه استفاده کرد؟

به طور مستقیم و صریح در منابع به این موضوع پرداخته نشده است، اما بر اساس پاسخ‌هایی که سازمان جهانی بهداشت به برخی سوالات داده، استفاده از خشک کن‌های برقی در سرویس‌های بهداشتی به تنهایی برای از بین بردن این ویروس کافی نیست؛ اما استفاده از آن‌ها پس از شستشوی مناسب دست‌ها مانعی ندارد. از سوی دیگر سازمان طب ملی انگلستان توصیه کرده برای ضدعفونی از محلول‌های الکلی استفاده شود و هیچ روش ضدعفونی دیگری را علمی نمی‌داند. همچنین توصیه شده است که از گرم‌ترین درجه‌ی آب برای شستشوی لباس ها، ملحفه و پتو استفاده شود.

با توجه به شواهد موجود، ادعایی بر موثر بودن وسایلی، چون سشوار، اتو و بخارشوی جهت ضدعفونی کردن وجود ندارد؛ لذا توصیه می‌شود از روش‌های مطمئن‌تری، همچون استفاده از محلول‌های ضدعفونی مناسب و رعایت بهداشت فردی نظیر شستشوی مداوم دست‌ها و رعایت فاصله اجتماعی جهت پیشگیری از انتقال این بیماری بهره برد.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۵۵۱۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نتایج یک پژوهش‌ جدید در بریتانیا نشان می‌دهد که ۲ میلیون نفر در سراسر این کشور همچنان از علایم کووید طولانی رنج می‌برند که ۳۸۱ هزار نفر از این افراد، فعالیت‌های روزانه خود را محدود کرده‌اند.

اداره ملی آمار بریتانیا اعلام کرد که ۳.۳ درصد از افرادی که داده‌هایشان در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است، بین ۶ فوریه تا ۷ مارس اعلام کردند که پس از ۴ هفته همچنان دارای علایم کووید هستند.

نتایج این پژوهش که روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل منتشر شده، نشان می‌دهد که ۰.۴ درصد به تعداد افرادی که در ماه مارس ۲۰۲۳ از علایم کووید طولانی رنج می‌بردند افزوده شده است.

کووید طولانی یکی از عوامل افزایش جمعیت غیرفعال در بریتانیا بوده که از زمان همه‌گیری کرونا حدود ۷۰۰ هزار نفر به آن افزوده شده است.

داده‌های این پژوهش نشان می‌دهد ۹.۱ درصد افرادی که بیکار بودند یا به دنبال شغل هم نمی‌گشتند، علائم کووید طولانی را گزارش کرده‌اند که تقریباً سه برابر نرخ آن نسبت به کل جمعیت بریتانیا است.

بر اساس نتایج این پژوهش، پنج درصد از افرادی که در گروه سنی ۴۵ تا ۵۴ سال به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، از علایم کووید طولانی رنج برده‌اند که بیشترین رقم در بین گروه‌های سنی است.

این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که نرخ زنانی که علایم بیماری کرونا را گزارش کرده‌اند ۲۰ درصد بیشتر از مردان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • آیا نانوذرات از طریق دستگاه گوارش به بافت مغز می‌رسند؟
  • روایت یک معلم درحوزه تدریس به دانش آموزان خاص
  • پایتخت گل در انتظار فناوری نوین/مکان‌یابی غلط به مشکلات دامن زد
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • تجهیز سیستم گرمایشی مدارس همدان با طرح شهید عرب
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد