Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-09@02:26:28 GMT

احتمال تمدید ترم دانشگاه‌ها در صورت تداوم تعطیلی‌ها

تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۲۵۵۶۲۹

احتمال تمدید ترم دانشگاه‌ها در صورت تداوم تعطیلی‌ها

معاون آموزشی وزارت علوم گفت: اگر تعطیلی‌ها ادامه پیدا کند و طولانی‌تر شود باید دید آموزش الکترونیکی تا چه مقدار می‌تواند پوشش دهد در این صورت تمدید ترم جزو گزینه‌ها است. ۲۴ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۱:۲۹ اجتماعی فرهنگیان و مدارس نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، علی خاکی صدیق معاون آموزشی وزارت علوم گفت: تا کنون تعدادی از دانشگاه‌ها توانسته‌اند با آموزش الکترونیکی این عقب افتادگی را جبران کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: ادامه روند فعلی بستگی به این دارد که وضعیت کشور در نیمه دوم فروردین چگونه باشد. اگر ستاد ملی مدیریت کرونا اجازه بازگشایی بدهد و آموزش حضوری برقرار باشد احتمالا نیازی به تعویق و طویل‌کردن ترم نباشد. 

طولانی شدن ترم تحصیلی دانشگاه‌ها به این شرط!

وی افزود: اما اگر شرایط به گونه‌ای باشد که تعطیلی‌ها ادامه پیدا کند و طولانی‌تر شود باید دید آموزش الکترونیکی تا چه مقدار می‌تواند پوشش دهد در این صورت تمدید ترم جزو گزینه‌ها است. 

خاکی صدیق ادامه داد: اگر نتوانیم 15 فروردین دانشگاه‌ها را بازگشایی کنیم باید ببینیم تعطیلات چه مقدار طول می‌کشد و آن موقع باید تصمیم‌گیری شود. 

آموزش الکترونیک موفق از 70 تا 20 درصد 

وی درباره مهیا نبودن زیرساخت‌های آموزش مجازی گفت: دانشگاه‌های ما سه دسته‌اند نخست آنها که تجربه آموزش الکترونیکی دارند و دارای زیرساخت‌های لازم هستند. دسته دوم، دانشگاه‌های نسبتا بزرگتر و مراکز استان‌اند که آموزش الکترونیکی نداشته‌اند اما زیرساخت‌های داشته در این دو هفته به خوبی جلو رفته‌اند و تا 70 درصد آموزش الکترونیکی اجرا شده است. دسته سوم، دانشگاه‌های تازه تاسیس یا کوچک هستند که زیرساخت ندارند اینها تا 20 درصد موفق به آموزش الکترونیکی شده‌اند.

احتمال طولانی شدن سال تحصیلی در صورت ادامه تعطیلی مدارستعیین تکلیف تعطیلی مدارس تا پایان سال

معاون آموزشی وزارت علوم افزود: از ابتدای بحران کارگروهی تشکیل دادیم با عنوان آموزش الکترونیکی که هفت استاد مجرب در آن عضویت دارند. دانشگاه‌هایی که متقاضی‌اند و زیرساخت ندارند و به آموزش نیاز دارند باید با آن کارگروه تماس گرفته و مشاوره دریافت کنند. 

وی با بیان اینکه موسساتی هم داریم که آموزش الکترونیکی می‌دادند، این‌ها اعلام کرده‌اند حاضرند امکاناتشان را در اختیار دانشگاه‌ها قرار دهند، گفت: تا کنون هم تعدادی از دانشگاه‌ها به شرکت‌ها یا دانشگاه‌ها و موسسات دیگر وصل شده و از آنها خدمات دریافت می‌کنند. عضو هیئت امنای دانشگاه فرهنگیان درباره افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان از 22 به 24 سال گفت: در این باره اکنون اطلاعاتی ندارم که اعلام کنم. در جلسه هیئت امنای دانشگاه فرهنگیان فقط یک مرتبه شرکت کردم و این موضوع هم در دستور کار نبوده است. بنا بود هفته گذشته جلسه هیئت امنابرقرار باشد اما به واسطه تعطیلات اخیر، لغو شد. 

انتهای پیام/

R1014132/P/S2,22/CT12 واژه های کاربردی مرتبط ویروس کرونا علی خاکی صدیق دانشگاه های جمهوری اسلامی ایران

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونا علی خاکی صدیق دانشگاه های جمهوری اسلامی ایران ویروس کرونا علی خاکی صدیق دانشگاه های جمهوری اسلامی ایران آموزش الکترونیکی دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۵۵۶۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش سلامت دهان و دندان در دوران بارداری

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، سلامت دهان و دندان در سلامت عمومی و ارتقای کیفیت زندگی نقش به سزایی دارد. تغییرات هورمونی دوران بارداری موجب تغییراتی از جمله پرخون شدن لثه ها و در بعضی مواقع ویار حاملگی می شود. اسیدی شدن محیط دهان در پی استفراغ ناشی از ویار حاملگی، تمایل به مصرف تنقلات ترش (اسیدی) یا حاوی مواد قندی، خطر پوسیدگی دندان را در این دوران افزایش می دهد.

بیشتر بخوانید: زنان باردار چه مقدار ماهی می‌توانند بخورند؟

مشکلات دندانی و بیماری های بافت های اطراف دندان هم بر سلامت مادر و هم بر سلامت جنین و سلامت نوزاد تأثیر می گذارد. یافته ها نشان می دهد بیماری بافت های اطراف دندان در بارداری می تواند افزایش احتمال زایمان زودرس (تولد نوزاد نارس)، افزایش احتمال تولد نوزاد با وزن کمتر از دو هزار و ۵۰۰ گرم و افزایش احتمال پرفشاری خون در بارداری (پره ‌اکلامپسی) را به همراه داشته باشد.

بنابراین رعایت بهداشت دهان و دندان به صورت مستمر در دوران بارداری به ویژه در صورت وجود عوامل زمینه ای در مادر مانند ابتلا به دیابت، راهکار ساده و موثری در تامین سلامت دهان و دندان است. این موارد شامل مسواک زدن با خمیر دندان حاوی فلوراید دو بار در روز و هر بار به مدت دست کم چهار دقیقه، استفاده از نخ دندان و استفاده از دهانشویه های مجاز در بارداری است. همچنین رعایت رژیم غذایی مناسب، به صورت استفاده از رژیم غذایی متعادل حاوی انواع مواد مغذی مانند کلسیم، ویتامینC، ویتامین D و پرهیز از مصرف بیش از حد مواد قندی نیز احتمال مشکلات دهان و دندان را طی بارداری کاهش می دهد.

ارزیابی وضعیت دهان و دندان قبل از بارداری و نیز طی بارداری در زمان دریافت مراقبت های بهداشتی از نظر وجود جرم، پوسیدگی، التهاب لثه، عفونت دندانی و آبسه امری ضروری است. درمان بیماری های دهان و دندان با نظر دندانپزشک منعی در بارداری ندارد.

در دوران بارداری، مراقبت های دهان و دندان در هفته های ۶-۱۰، ۱۶-۲۰ و ۲۴-۳۰ بارداری انجام می شود و در صورت نیاز به خدمات دندانپزشکی، مادر به دندانپزشک ارجاع می شود. انجام مراقبت دهان و دندان ۳۰-۴۲ روز پس از زایمان نیز ضروری است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229817 برچسب‌ها دانستنی ها

دیگر خبرها

  • اعتراض دانشجویان به تعطیلی ۲۳ ماهه مسجد دانشگاه شریف
  • دانشگاه آزاد مصداق «جهش علمی با مشارکت مردم»
  • انتخابات شیراز الکترونیکی برگزار می‌شود
  • تداوم اجرای نهضت آسفالت در نواحی کم‌برخوردار اهواز
  • افزایش سلامت دهان و دندان در دوران بارداری
  • «مدرسه در دست بچه‌ها» اثری خودانگیخته است
  • انتخابات ملایر به صورت الکترونیکی برگزار می‌شود
  • تغییر تعطیلی آخر هفته از پنج‌شنبه به شنبه و تاثیر آن در آموزش
  • دلیل عدم تمدید قرارداد ستاره WWE قلدری بود!
  • تداوم بارش‌ها و کاهش دما در اصفهان/ ورود سامانه بارشی به استان جدید از امروز