Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، عضو کمیته علمی کرونا در استان تهران با بیان اینکه نتیجه تست داروهای کرونا تا ظهر امروز مشخص می‌شود، گفت: این داروها، داروهای بیماری‌های دیگر است و داروی خاصی تولید نشده است.

دکتر مصطفی قانعی دبیر ستاد توسعه زیست فناوری در گفتگو با  مهر با بیان اینکه از دو هفته گذشته تست داروهای مرتبط با کرونا آغاز شده است، اظهار کرد: امروز تا ظهر نتیجه تست این داروها مشخص خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو کمیته علمی داروی کرونا با بیان اینکه داروها در حال آزمایش بوده و متخصصان در حال تحلیل آن هستند، گفت: یک مدلی در پزشکی وجود دارد و اگر یک گروه نسبت به گروه دیگر به صورت واضح بهبودی بهتری داشته باشند و پزشکان بر اساس آمار آن را، تأیید کنند یعنی دارو اثر کرده است.

به گفته قانعی، اکنون گروه تحلیل در حال کار هستند، گفت: ما فعلاً داروی خاصی تولید نکرده‌ایم که بگوییم مخصوص کرونا است؛ اساساً هیچ داروی خاص کرونا، نه در دنیا، نه در ایران و نه در آمریکا تولید نشده است. آنچه که مسلم است این است که داروهای موجود بیماری‌های دیگر در حال تست هستند که روی بیماری کرونا اثر دارند یا خیر.

وی تاکید کرد: داروی تولید شده مخصوص بیماران کرونایی در دنیا نداریم و همه داروهایی که در کشور ما برای بیماری‌های دیگر تاییدیه دارند در حال بررسی برای تأثیر روی بیماری کرونا است.

قانعی گفت: تأثیر چندین دارو روی کرونا در حال بررسی است.

قانعی با بیان اینکه این داروها مجوز مصرف داشته‌اند و در صدد هستیم ببینیم این داروها روی کرونا تأثیر دارد یا خیر، خاطر نشان کرد: در واقع هیچ داروی خاص کرونا در دست تولید نیست و تولید آن احتمالاً تا یک سال دیگر طول بکشد.

وی در خصوص تولید دستگاه‌های مورد نیاز توسط شرکتهای دانش بنیان در بخش‌های آی سی یو که اکنون نیز برای بیماران کرونایی مورد استفاده قرار می‌گیرد گفت: این دستگاه‌ها مختص بیماری کرونا نیست و تاکنون در بخش‌های آی سی یو قرار می گرفته و دستگاه‌های کمک کننده برای بیماران کرونا هستند.

به گفته قانعی، اگر شرکتها بتوانند این دستگاه‌ها را تولید کنند هزینه‌ها را کاهش می‌دهند ولی تولید این دستگاه‌ها یک سال به طول می‌انجامد؛ اگر هم شرکتی طرحی ارائه کرده باشد معاونت علمی و فناوری آن را مورد بررسی قرار خواهد داد.

کد خبر 492580 برچسب‌ها كرونا در ايران دارو

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كرونا در ايران دارو دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۵۷۲۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشگیری از بیماری‌های احتمالی بعد از سیل چابهار

به گزارش  ­خبرگزاری صدا و سیما؛ ­ضاربان افزود: آب لوله کشی‌ها سالم است اگر بعضی جاها­ نشتی داشته باشد کلر توزیع می‌کنیم.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی   وی گفت:­ برای­ ­کنترل مالاریا، هم بیماریابی داشتیم هم برای این که این آب‌ها باید خشکانده شود و از تکثیر پشه آنوفل جلوگیری شود و در کنار آن بحث مراقبت از خود بیماری است که لام می‌گیریم یعنی کسی که مشکوک به بیماری باشد لام گرفته می‌شود و درمان می‌شود که احیانا اگر درمان نشود مورد گزش قرار می‌گیرد و دچار آسیب می‌شود. ­ضاربان ادامه داد:­بحث دوم توزیع کلر یک درصد­­است که توصیه کردیم در وهله اول­ ­آب معدنی توزیع­ شود و در کنار آن کلر یک درصد توزیع­ شود تا آب آلوده منجر به ابتلای افراد به بیماری وبا نشوند. وی گفت:­ سمپاشی هم انجام می‌شود تا پشه تکثیر نشود و محلول ریخته می‌شود. ضاربان اظهار کرد­مراقبت از مادران باردار هم از مهمترین ماموریت‌های ما است. وی افزود:­برای خشکاندن آب­ ­از همه نهاد‌ها و ارگان‌های ذی ربط و تاثیرگذار­ از جمله آتش نشانی، اداره آب و فاضلاب، فرمانداری و بخشداری و حتی نیرو‌های مردمی کمک خواهیم گرفت.

دیگر خبرها

  • چگونه بهترین روش کاشت مو مناسب با خودمان را پیدا کنیم
  • بررسی علت ترک خوردن سیمان سفید و پودر سنگ چیست؟
  • نتیجه بررسی ادامه روند پرداخت طرح فجرانه به زودی اعلام می شود
  • بررسی روند مناسب سازی منازل سالمندان و معلولان اشنویه
  • مراقب باشید؛ این داروها و خوراکی‌ها پلاکت خون را کاهش می‌دهند
  • پیشگیری از بیماری‌های احتمالی بعد از سیل چابهار
  • کشف ۴ میلیارد تومان داروی غیرمجاز و تاریخ گذشته در پردیس
  • بلای وحشتناکی که یک قرص به ظاهر ساده بر سرتان می‌آورد
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • سمنان در صدر لیست تنوع داروی دامی