Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، سهراب مختاری با بیان اینکه درحال حاضر بیش از ۱۴هزار و ۱۰۰نفر در استان مقرری بیمه بیکاری دریافت می‌کنند، گفت: با شرایط پیش آمده در راستای حفظ و صیانت از نیروی کار و پیشگیری از شیوع بیماری کرونا، افرادی که مقرری بیمه بیکاری می‌گیرند، فعلا نیاز به مراجعه در اداره‌ها برای حضور و غیاب ندارند و زمان مراجعه آن‌ها به خردادماه سال آتی منتقل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 او افزود: بر اساس اعلام وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی و برنامه نرم افزاری دستگاه‌های حضور و غیاب این تعداد مقرری بگیر به صورت هفتگی میبایست در محل اداره‌ها حضور یافته و مراتب آماده به کار بودن خود را اعلام می‌کردند و در صورت ادامه این روند میزان تردد شهروندان و هم استانی‌های عزیز بسیار زیاد و احتمال ابتلا به بیماری جامعه بسیار افزایش می‌یافت.

مختاری در رابطه با بیکارشدگانی که به تازگی بیکار شده اند و هنوز درخواست دریافت مقرری بیکاری نداده اند، عنوان کرد: هرچند طبق بند ب ماده ۶ قانون بیمه بیکاری اعلام شده است که باید ظرف ۳۰ روز پس از بیکاری به اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی مراجعه و مراتب بیکاری و آماده بکار بودن خود را اعلام کنند، اما در حال حاضر سامانه ا Bimebikari.mcls.gov.ir طراحی شده است که نیاز به حضور فیزیکی فرد به اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی نیست.

او ادامه داد: سامانه اعلام بیکاری از شنبه بارگذاری می‌شود و افراد می‌توانند مراتب بیکاری خود را اعلام کنند.

به گفته مختاری، سامانه Bimebikari.mcls.gov.ir از روز شنبه در دسترس عموم قرار می‌گیرد و براین اساس متقاضیان بیمه بیکاری نیازی به حضور در ادارات تابعه و کاریابی‌ها ندارند و پس از ثبت اطلاعات در این سامانه کد رهگیری به آنان داده می‌شود که به منزله ارائه درخواست بیمه بیکاری و رعایت بند ب ماده ۶ قانون بیمه بیکاری است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان فارس همچنین با اشاره به برنامه ریزی‌های صورت گرفته در راستای کاهش مشکلات اقتصادی مقرری بگیران، عنوان کرد: در این راستا با هماهنگی انجام شده با اداره کل تامین اجتماعی استان، لیست واجدین شرایط مقرری بگیران ماه جاری زودتر از موعد مقرر به شعب مربوطه ارسال شده است تا مقرری اسفند ماه این عزیزان قبل از پایان سال به حسابشان واریز گردد و گوشه‌ای از مشکلات اقتصادی آن‌ها برطرف شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تعاون و رفاه اجتماعی ویروس کرونا بیمه بیکاری کار و رفاه اجتماعی بیمه بیکاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۵۷۵۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر جدید از افزایش منطقی حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران / دریا بیگی تشریح کرد

به گزارش صدای ایران به نقل از ایسنا، نصرالله دریابیگی در این باره اظهار کرد: در جلساتی که با مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی و معاونین ایشان داشته‌ایم سه پیشنهاد مهم را درباره افزایش حقوق کارگران بازنشسته تحت پوشش کانون عالی بازنشستگان طرح کردیم؛ اول این که افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی تورم ۴۳.۶ درصدی موجود را پوشش دهد؛ دوم آن که دراجرای ماده ۴۱ قانون کار ۳۵ درصد افزایش سطوح مزدی را لحاظ کنند و افزایش مزایا هماهنگ با دریافتی کارگران و کارکنان دولت باشد.

نایب رئیس کانون عالی بازنشستگان تامین اجتماعی با اشاره به این که مذاکرات مزدی این کانون همچنان ادامه دارد، مبنای افزایش حقوق سالانه بازنشستگان را مصوبه شورای عالی کار عنوان و اظهار کرد: ماده ۴۱ قانون کار جمهوری اسلامی ایران و ماده ۹۶ قانون تامین اجتماعی تکلیف این مهم را روشن کرده است.

دریابیگی گفت: مطالبات کانون عالی بازنشستگان تامین اجتماعی مطالبات برحق حداقل ۵ میلیون بازنشسته تامین اجتماعی و خانواده‌های آنان مبنی بر افزایش حداقل ۳۵ درصدی حقوق این قشر است.

وی با اشاره به اینکه ۶۰ تا ۷۰ درصد کارگران بازنشسته تامین اجتماعی دریافتی ماهانه‌شان کمتر از ۱۰ میلیون تومان است؛ گفت: دریافتی بازنشستگان عضو کانون‌های بازنشستگی تامین اجتماعی فقط کفاف هزینه‌های ۱۵ روز را می‌دهد و اختلاف فاحشی با سایر بازنشستگان دارند.

مسئول کانون بازنشستگان تامین اجتماعی استان مازندران با تاکید بر این مطلب که ذخایر صندوق تامین اجتماعی حاصل تلاش میلیون‌ها کارگر زحمتکش ایرانی است، گفت: مسئولان سازمان تامین اجتماعی در برابر صاحبان صندوق تامین اجتماعی یعنی کارگران و بازنشستگان مسئول هستند و نباید بابت تعهدات مالی خویش در برابر کارگران بازنشسته آدرس غلط بدهند.

به گزارش روابط عمومی کانون عالی بازنشستگان تامین اجتماعی، نایب رئیس کانون عالی بازنشستگان تامین اجتماعی با خاطرنشان ساختن وعده‌های دولت و مجلس برای حل مشکلات معیشتی بازنشستگان تامین اجتماعی، گفت: سوال من از تمامی مسئولان این است که چگونه می‌توان با دریافتی ماهانه کمتر از ۱۰ میلیون تومان هزینه‌های یک خانوار کوچک را تامین کرد؟. از مسئولان تامین اجتماعی توقع داریم در این شرایط همراه جامعه شریف بازنشستگان باشند.

دیگر خبرها

  • مذاکرات برای افزایش حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران
  • خبر جدید از افزایش منطقی حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران / دریا بیگی تشریح کرد
  • جلسه سرنوشت‌ساز بارسلونا در غیاب لاپورتا
  • افزایش بیمه شده‌های تأمین اجتماعی در استان مرکزی
  • رنگین شدن سفره بیکاران در گروی افزایش بیمه بیکاری
  • مشکل بیمه کارگران شهرداری سنندج با وعده حل نخواهد شد
  • اعتراض به کسر از حقوق مستمری بگیران تامین اجتماعی
  • ماجرای «خبر خوش» برای مستمری بگیران بهزیستی و کمیته امداد چیست؟
  • کاهش نرخ بیکاری در اردستان
  • وجود ۱۴۸ هزار و ۷۴۲ کارگر دارای بیمه اجباری در استان