Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا؛ هفته گذشته علی‌قلی ایمانی، نایب رئیس بنیاد ملی گندمکاران ایران، از تشکیل صف‌های طولانی برای دریافت حواله کود به دلیل کمبود عرضه خبر و هشداد داد که در شرایطی که خطر شیوع ویروس کرونا بسیار جدی است ازدحام جمعیت سلامت کشاورزان را با خطر جدی مواجه کرده است.

وی با یادآوری اینکه اکنون در فصل کوددهی سرک گندم و کشت بهاره هستیم، اظهار کرد: به دلیل منفعت طلبی پتروشیمی‌ها بازار با کاهش عرضه کود اوره که یکی از کودهای مورد نیاز فصل حاضر است روبه رو شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته ایمانی؛ دلیل کمبود کود اوره در بازار خلاء 80 روزه پتروشیمی‌ها در عرضه این کود و توجه آن به صادرات به جای تامین نیاز داخل دانست.

 وی تصریح کرد: با توجه به خلاء پیش آمده و نیاز مبرم کشاورزان به کود اوره شاهد تشکیل صف‌های طولانی برای دریافت حواله در مقابل مراکز توزیع هستیم.

نایب رئیس بنیاد ملی گندمکاران ایران با اشاره به شیوع ویروس کرونا در کشور نسبت به احتمال ابتلای کشاورزان به این ویروس به شدت ابراز نگرانی کرد.

ایمانی با تاکید بر اینکه در شرایط پیش آمده هیچکس به فکر سلامت کشاورزان نیست، اظهار کرد: صف‌های طولانی و فشرده در بیشتر روستاها با ازدحام همراه است که خطر ابتلای کشاورزان به ویروس کرونا را افزایش می‌دهد.

نایب رئیس بنیاد ملی گندمکاران ایران از مسئولان مربوطه خواست هر چه سریع‌تر با مذاکره با پتروشیمی‌ها کمبود کود در بازار را مرتفع کنند.

شرکت خدمات حمایتی کشاورزی که وظیفه تامین کود و دیگر نهاده‌های کست را بر عهده دارد اعلام کرد که از زمان کاهش عرضه کود و مشکلات پیش آمده اقدامات گسترده‌ای  برای رفع مشکل تامین کود اوره در قالب مذاکرات، جلسات، مکاتبات گسترده با مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی، مدیرعامل شرکت ملی گاز، معاون برنامه ریزی وزیر نفت، ستاد تنظیم بازار کشور، سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان، نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی، استانداران صورت گرفته است تا تولید کود اوره از سر گرفته و هر چه سریع تر نیاز کشاورز تامین شود.

به گفته حمید رسولی، مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی، به دنبال پیگیری‌های مستمر و همه جانبه، مراتب به هیات دولت و معاون اول رییس‌جمهوری نیز منعکس شده است.

اما فیلم‌های رسیده به خبرگزاری ایلنا نشان می‌دهد به رغم تلاش‌های انجام شده همچنان کشاورزان با کمبود کود اوره روبه رو هستند به نحوی که برای خرید مایحتاج خود، آن هم نه میزان نیاز، مجبور به تشکیل صف‌های طولانی برای دریافت حواله هستند، صف‌ها گاهی با ازدحام بالا همراه است.

در شرایطی که کارشناسان سلامت و بهداشت بارها نسبت به ماندن در خانه و خودداری از ازدحام برای جلوگیری از ابتلا به بیماری کووید – 19 تاکید می‌کنند، قرار دادن کشاورزان و روستاییان در شرایطی که مجبور به تشکل صف‌های طولانی و ازدحام هستند جز بی‌توجه‌ای به سلامت کشاورزان و روستائیان معنی دیگری ندارد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: پتروشیمی کود ویروس کشاورزان کود اوره کود اوره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۵۷۶۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟

به گزارش هلث دی نیوز، محققان گزارش می دهند که به نظر می رسد افزایش سطح دی اکسید کربن در جو و فضاهای داخلی عامل اصلی افزایش طول عمر انواع کووید موجود در قطرات ریز معلق در هوا باشد.

«آلن هادرل»، محقق ارشد و دانشیار ارشد علوم آئروسل در دانشگاه بریستول بریتانیا، گفت: «ما می‌دانستیم که کروناویروس مانند دیگر ویروس‌ها از طریق هوایی که تنفس می‌کنیم پخش می‌شود. اما این مطالعه نشان‌دهنده یک پیشرفت بزرگ در درک ما از اینکه دقیقاً چگونه و چرا این اتفاق می‌افتد، و مهم‌تر از همه، چه کاری می‌توان برای متوقف کردن آن انجام داد، است.»

در مطالعات آزمایشگاهی، محققان دریافتند که افزایش غلظت دی اکسید کربن در هوا می تواند مدت زمان عفونی ماندن ویروس های موجود در هوا را افزایش دهد.

به گفته محققان، هوای معمولی در فضای باز دارای ۴۰۰ ppm دی اکسیدکربن است.

بر اساس نتایج منتشر شده، افزایش غلظت CO۲ به تنها ۸۰۰ ppm، بقای ویروس های معلق در هوا را افزایش می دهد.

محققان دریافتند وقتی هوای داخل خانه به غلظت CO۲ ۳۰۰۰ ppm می رسد- مشابه غلظت یک اتاق شلوغ- حدود ۱۰ برابر بیشتر ویروس بعد از ۴۰ دقیقه مسری تر باقی بماند.

هادرل گفت: «ویروس ها به دلیل اسیدیته کمتر قطرات بازدمی، عفونی شدن خود را از دست می دهند. اما CO۲ هنگام تعامل با قطرات مانند یک اسید عمل می کند و به ویروس ها اجازه می دهد در هوای بیشتری زندگی کنند.»

هادرل گفت: «این نشان می‌دهد که باز کردن یک پنجره ممکن است قوی‌تر از آن چیزی باشد که در ابتدا تصور می‌شد، به ویژه در اتاق‌های شلوغ و با تهویه ضعیف، زیرا هوای تازه غلظت کمتری از CO۲ دارد و باعث می‌شود ویروس خیلی سریع‌تر غیرفعال شود.»

هادرل افزود: «نتایج همچنین نشان می دهد که چگونه اهداف تغییر آب و هوا که به دنبال محدود کردن سطح CO۲ در جو زمین هستند می تواند به کاهش انتشار ویروس های موجود در هوا کمک کند.»

محققان خاطرنشان کردند که علوم هواشناسی اخیر پیش بینی کرده است که غلظت CO۲ در جو تا پایان قرن به بیش از ۷۰۰ ppm برسد.

هادرل در پایان می‌گوید: «داده‌های مطالعه ما نشان می‌دهد که افزایش سطح CO۲ در جو ممکن است با افزایش قابلیت انتقال سایر ویروس‌های تنفسی از طریق افزایش مدت زمانی که آن ها در هوا عفونی می‌مانند، همزمان باشد.»

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • معمای وام ازدواج ۱۴۰۳ چگونه حل می‌شود؟
  • توزیع روزانه ۱۰۰۰ تن کود کشاورزی در مازندران
  • توزیع روزانه ۱۰۰۰ تن کود کشاورزی برای کشت برنج در مازندران
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • صندوق بیمه کشاورزان و روستاییان ۳ میلیون بیمه‌شده دارد
  • صندوق بیمه کشاورزان و روستاییان ۳ میلیون نفر بیمه شده دارد
  • ابراز نگرانی گزارشگر سازمان ملل از تعلیق دانشجویان دانشگاه کلمبیا
  • بیش از یک میلیون نفر روستایی و کشاورز در این دولت بیمه شدند
  • رشد ۱۰۴ درصدی تولیدات پتروشیمی شیراز
  • ثبت نام بیمه رایگان بازنشستگی مادران روستایی و عشایری تمدید شد