Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ ریچارد برنن در حاشیه بازدید هیات سازمان جهانی بهداشت(WHO) و متخصصان بهداشت عمومی کووید ۱۹ از ایران افزود: در حال حاضر رویکردی جامع و هماهنگ در ایران  اعمال می شود و به ویژه در زمینه های مدیریت مبتلایان، آزمایشگاه ها و ارتباطات در مخاطرات، گام های استواری برداشته شده است.

وی اظهار داشت: همچنین از تعامل سایر بخش های جامعه تحت تاثیر قرار گرفتیم، مقامات و کارکنان بهداشت و درمان به وضوح بسیار سخت کار می کنند و متعهد هستند که این طغیان(بیماری) را کنترل کنند و جان انسانها را نجات دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دولت، از نظام قدرتمند ملی سلامت و ظرفیتهای مدیریت بحران و بلایا برای پاسخ به این طغیان بهره می گیرد.
 برنن خاطرنشان کرد: با این وجود اقدامات بیشتری باید انجام شود، بر اساس تجربیات مبتنی بر شواهد چین و سایر کشورها، ما در مورد ارتقاء ظرفیتهای موجود در بسیاری از زمینه های اولویت دار با مسوولان ملی حوزه سلامت به توافق رسیدیم، مذاکرات مفیدی در مورد روش‌های ارتقاء جمع‌آوری و تحلیل داده‌های همه گیر شناسی(اپیدمیولوژیک) داشتیم که برای درک بهتر مسیر تحول طغیان بیماریو انجام اقدامات متناسب برای مهار بیماری نقش کلیدی دارند. وی اظهار داشت: همه ما در مورد این ویروس جدید هنوزدر حال آموختن هستیم، بنابراین باید گسترش و سرایت آن را از نزدیک ردیابی کنیم و به سرعت اقداماتی را که برای سلامت عمومی به اثبات رسیده اند، مانند تشخیص زودهنگام، قرنطینه و درمان زودهنگام، ردیابی افراد در تماس با مبتلایان واطلاع رسانی در موردمخاطرات را اعمال کنیم.

وی خاطرنشان کرد: برای محافظت از کارکنان حوزه سلامت، اقدامات بیشتری لازم است و مبارزه با ویروس کرونا در جمهوری اسلامی ایران همچنان ادامه دارد و اکنون همه آحاد کشور در پاسخگویی (به این بحران) مشارکت دارند، اقدامات صحیح و به موقع سلامت عمومی که در مقیاس مناسب انجام شود، تفاوت چشمگیری ایجادخواهد کرد.
برنن ادامه داد: پیشرفت چشمگیری در افزایش تعداد آزمایشگاه‌های تشخیص کووید۱۹(بیماری ناشی از کروناویروس جدید) مشاهده می شود و  در حال حاضر در سطح کشور بیش از ۳۰ آزمایشگاه توانایی انجام این آزمایش را دارا هستند و حداقل ۲۰ آزمایشگاه دیگر نیز به این تعداد افزوده خواهد شد.

وی گفت: سازمان جهانی بهداشت تاکنون حداقل ۱۱۰ هزار کیت آزمایشگاهی به همراه هفت تن و نیم تجهیزات و وسایل حفاظتی (از آلودگی) فراهم کرده،   ردیابی افراد در تماس با مبتلایان در حال گسترش است و نقاهتگاه های جدیدی در تهران و قم افتتاح شده اند تا در آنجا از مبتلایان رو به بهبود مراقبت شده و باراضافی بیمارستان‌ها تقسیم شده و کاهش یابد.
برنن تصریح کرد: همانند سایر کشورها در سراسر جهان، سیستم بهداشت و درمان ایران با طغیان (این بیماری) به طور قابل توجهی به چالش کشیده شده  و در طول ماموریت تیم در ایران، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکیبسیج ملی مبارزه با کرونا را در کشور آغاز کرد، این پویش ملی بر تشخیص زود هنگام، ردیابی افراد در تماس با مبتلایان، جدا سازی  بیماران (قرنطینه)، درمان و مشارکت جامعه تاکید دارد.
 کریستف هاملمن، نماینده سازمان جهانی بهداشت در ایران نیز تاکید کرد: سازمان جهانی بهداشت از نزدیک با جمهوری اسلامی ایران، در هماهنگ سازی و ارائه حمایت های بین المللی ضروری به ایران حین طغیان این بیماری همکاری می کند.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا سازمان جهانی بهداشت کرونا ویروس مقابله با کرونا مقابله با بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی سازمان جهانی بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۵۷۸۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان جهانی بهداشت: در صورت حمله اسرائیل به رفح «حمام خون» به راه می‌افتد

سازمان جهانی بهداشت هشدار داد حمله نظامی رژیم صهیونیستی به شهر رفح در جنوب غزه احتمالا منجر به «حمام خون» خواهد شد.

به گزارش ایسنا، تدروس ادهانوم گبریسوس، مدیرکل سازمان جهانی بهداشت گفت: ما به شدت نگران این هستیم که عملیات نظامی گسترده اسرائیل در رفح در جنوب نوار غزه به حمام خون منجر شود و ضعف سیستم بهداشتی در غزه را افزایش دهد.

براساس گزارش المیادین، کشورهای اروپایی، سازمان ملل و آمریکا از رژیم صهیونیستی خواسته‌اند طرح حمله به شهر رفح را کنار بگذارد اما بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر این رژیم همچنان بر حمله به این شهر به بهانه از بین بردن حماس تاکید دارد.

به گفته ینس لارکه، سخنگوی دفتر هماهنگ کننده امور بشردوستانه سازمان ملل حمله به رفح علاوه بر تلفات انسانی به منزله یک ضربه قوی به روند کمک رسانی در سرتاسر نوار غزه است چرا که گذرگاه رفح در قلب عملیات بشردوستانه است.

به گفته سازمان جهانی بهداشت، این سازمان و شرکای آن به شکل فوری برای ازسرگیری خدمات پزشکی تلاش می‌کنند اما سیستم پزشکی نمی‌تواند با افزایش مجروحان و شهدا در صورت انجام حمله به رفح تعامل داشته باشد.

سازمان جهانی بهداشت هشدار داد سه بیمارستانی که در حال حاضر به صورت جزئی فعالیت می‌کنند در صورت حمله به رفح به سرعت از کار می‌افتند و استفاده از بیمارستان اروپایی در غزه نیز ممکن نخواهد بود.

سازمان جهانی بهداشت تاکید کرد: در صورت وقوع عملیات اسرائیل در جنوب غزه ما مراکز پزشکی جدیدی را در مرکز و شمال غزه و یک بیمارستان میدانی جدید در رفح ایجاد می‌کنیم.

سازمان جهانی بهداشت تاکید کرد مقادیر زیادی از تجهیزات پزشکی انبار شده در رفح را به یک انبار جدید در نزدیکی شمال غزه منتقل کرده است.

این سازمان خواهان آتش‌بس در غزه برداشتن موانع برای ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره حمله به رفح
  • سازمان جهانی بهداشت: در صورت حمله اسرائیل به رفح «حمام خون» به راه می‌افتد
  • مهم‌ترین عامل برای کنترل مصرف دخانیات
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • سازمان جهانی بهداشت: حمله به رفح منجر به یک فاجعه انسانی می‌شود
  • سازمان جهانی بهداشت: سوءتغذیه در نوار غزه افزایش یافته است
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد/ ممنوعیت حج برای مبتلایان به این بیماری‌ها
  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها؛ زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها / زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • حسابرسی داده‌محور و توسعه حسابرسی رایانه‌ای در اولویت است