Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی گفت: با هماهنگی انجام شده با وزارت جهادکشاورزی و استانداری، همه مجوزها و پروانه های بهره برداری صادره واحدهای تولیدی بخش کشاورزی در تمام فعالیت ها تا پایان اردیبهشت ماه سال ۹۹ تمدید می‌شود.

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز به نقل از روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی،  اکبر فتحی اظهار داشت: با توجه به شرایط حاکم بر جامعه و در راستای سیاست های ستاد ملی مقابله با ویروس کرونا مبنی بر کاهش ترددهای غیرضرور و حفظ سلامتی کشاورزان، تولیدکنندگان و بهره برداران، خدمات مورد نیاز کلیه صاحبان پروانه های بهره برداری واحدهای تولیدی و خدماتی بخش کشاورزی که تاریخ اعتبار آنها از اول اسفند به پایان می رسد؛ تا پایان اردیبهشت ۱۳۹۹ بدون نیاز به تمدید پروانه، ارائه می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: هماهنگی های لازم با سایر دستگاه‌های خدمات رسان به کشاورزان که خدمات مرتبط با تأمین انواع انرژی، سوخت، تسهیلات و...را که باید پروانه های دارای اعتبار ارائه نمایند، انجام شده تا بهره برداران با مشکلی مواجه نشوند.
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان گفت: صدور تمام مجوزهای جدید اعم از پروانه تاسیس و بهره‌برداری، مجوز فعالیت و .....که صدور آن مستلزم مراجعه حضوری متقاضی است به پایان اردیبهشت ماه ۱۳۹۹ موکول شده است.

فتحی با بیان اینکه بهره برداران و سرمایه گذاران بخش کشاورزی تا اطلاع ثانوی به منظور پیشگیری از شیوع بیماری کرونا و حفظ سلامت جامعه از مراجعه غیرضروری به سازمان جهادکشاورزی، مدیریت های جهادکشاورزی در شهرستانها و سایر ادارات تابعه خودداری کنند افزود: بهره‌برداران بخش کشاورزی می‌توانند درخواست‌های خود را از طریق سامانه های مشخص شده ثبت و پیگیری کنند.

وی با بیان اینکه برای جلوگیری از شیوع بیماری کرونای جدید بایستی سعی درکاهش تردد و مراجعات تولیدکنندگان و سرمایه‌گذاران داشته باشیم ادامه داد: بخاطر اینکه تمام مراحل صدور موافقت های اولیّه، پروانه های تاسیس و پروانه های بهره برداری ازطریق سامانه پنجره واحد صدور مجوزهای کشاورزی خدمات الکترونیک به آدرس: eagri.maj.ir انجام می گیرد و مدیریت صنایع تبدیلی و غذایی سازمان در صورت تماس تلفنی در اوقات اداری با شماره تلفن های دفتر مدیریت ۳۴۴۹۴۴۱۸ و معاون مدیریت ۳۴۴۹۴۴۱۶ نسبت به دستور بررسی، تائید یا ارجاع تمام نامه ها و پرونده های الکترونیکی به کارشناسان تخصصی و درنهایت صدور مجوزهای فوق الاشاره اقدام می کند.

فتحی ابراز کرد: سامانه پنجره واحد مرکز خدمات سرمایه گذاری استان جهت پیگیری استعلامات به آدرس https://www.isw-ea.ir ، سامانه پنجره واحد صدور مجوزهای بخش کشاورزی جهت صدور مجوزها به آدرس https://eagri.maj.ir، سامانه دادور جهت رسیدگی به شکایات متقاضیان صدور مجوزها به آدرس http://www.g۴b.ir ، سامانه یکپارچه تسهیلات اعتباری جهت ثبت و پیگیری درخواست تسهیلات به آدرس https://cita.maj.ir و سامانه تسهیلات رونق تولید به آدرس www.behinyab.ir از سامانه های مشخص شده جهت انجام امورات غیر حضوری هم استانی های گرامی مشخص شدند که بهره برداران محترم هرگونه سوالی در مورد سامانه های فوق داشتند از طریق تلفن ۳۴۴۹۴۲۶۲ پیگیری کنند.

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان با بیان اینکه جهت پیگیری درخواست ها از امور اراضی نیز شماره تلفن های مجزا تعیین شده است، افزود: بهره برداران بخش کشاورزی می توانند با شماره تلفن های ۶ - ۳۴۴۳۸۰۰۰ داخلی ۱۸۷ واگذاری طرح های کشاورزی، داخلی ۱۸۱ واگذاری طرح های غیرکشاورزی، داخلی ۱۸۵ انتقال قطعی، داخلی ۱۹۰ حفظ کاربری و۳۸۱ حفظ کاربری و رفع تداخلات تماس بگیرند.

وی خاطرنشان کرد: همه خدمات مرتبط به بخش کشاورزی به صورت غیرحضوری از طریق وب سایت سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان شرقی به آدرس https://www.eaj.ir/ و شماره تلفن های ۶ - ۳۴۴۳۸۰۰۰ انجام می شود.

انتهای پیام/60001

منبع: فارس

کلیدواژه: کشاورزی آذربایجان شرقی کشاورزان وزارت جهادکشاورزی رئیس سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی خبرگزاری فارس فارس تبریز فارس آذربایجان شرقی تمدید پروانه شیوع کرونا ویروس هشترود مرند بناب سازمان جهادکشاورزی استان پایان اردیبهشت شماره تلفن کشاورزی استان بهره برداران بخش کشاورزی بهره برداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۵۸۲۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت روانشناسان بدون پروانه اشتغال حرفه‌ای تخلف تلقی می‌شود + فیلم

رئیس سازمان روانشناسی و مشاوره گفت: تاکید موکد من بر این است که بیمه به کمک جامعه بیاید تا مردم بتوانند از خدمات روانشناسی بهره‌مند شوند.

علی فتحی آشتیانی، رئیس سازمان روانشناسی و مشاوره در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو _ فاطمه قدیری در رابطه با نبود اسامی برخی از روانشناسان در وبسایت انجمن روانشناسان اظهار داشت: این موضوع دارای اشکال است. انتظار می‌رود تمامی روانشناسان و مشاورانی که کارشناسی ارشد و دکترا دارند عضو سازمان روانشناسی شوند و مراحل دریافت پروانه تخصصی را طی کنند و با طیب خاطر و بدون دغدغه خدماتشان را انجام دهند. کسانی که این کار را نکرده‌اند، کارشان تخلف تلقی می‌شود.

وی تصریح کرد: البته باید در نظر داشت که اسامی یک تعدادی از روانشناسان و مشاوران ثبت نشده است. چراکه سایت سازمان نسبتا جدید است، پس اسامی کسانی که قدیمی هستند (به ویژه در ده سال اول) در سایت نیست. به عبارتی احراز صلاحیت نشده‌اند.

فتحی تاکید کرد: نبود اسامی افراد نامبرده به معنای عدم صلاحیت آن‌ها نیست. بلکه به این دلیل که در آن زمان سایتی وجود نداشت این اتفاق افتاد است. این افراد جزو پیشکسوتان روانشناسی و اعضای اولیه سازمان هستند.

وی افزود: از این دسته از روانشناسان که تعدادشان حدود ۲ الی ۳ هزار نفر است، درخواست می‌کنیم که سازمان مراجعه کرده و مراحل احراز صلاحیت را طی کنند.

رئیس سازمان روانشناسی و مشاوره در رابطه با تعرفه‌های روانشناسی گفت: خدمات روانشناختی برخلاف خدمات پزشکی که با یک و یا دوبار مراجعه و دریافت یک سری دارو تمام می‌شود، نیاز به مراجعات متعدد دارد. از طرف دیگر هزینه‌های خدمات روانشناسی و مشاوره نسبتا بالاست.

وی افزود: به همین دلیل تاکید موکد من بر این است که بیمه به کمک جامعه بیاید و به مردم سرویس دهد تا مردم بتوانند از خدمات روانشناسی بهره‌مند شوند.

فتحی آشتیانی در رابطه با این موضوع که آیا سن ابتلا به اختلالات روانی و افسرگی کاهش داشته است اذعان داشت: ما پژوهشی در این رابطه نداریم که ثابت کند سن ابتلای به مشکلات روانشناختی پایین آمده باشد. اگر هم باشد در افواه است هیچ پشتوانه پژوهشی پشت آن نیست.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • صدور پروانه‌های ساختمانی ظرف مدت ۶ماه انجام می‌شود
  • فعالیت روانشناسان بدون پروانه اشتغال حرفه‌ای تخلف تلقی می‌شود + فیلم
  • صدور پروانه کسب برای بازنشستگان
  • دستورالعمل جدید صدور پروانه فعالیت کانون‌های آگهی و تبلیغاتی ابلاغ شد
  • دستورالعمل جدید صدور پروانه فعالیت کانون‌های تبلیغاتی ابلاغ شد
  • سازمان غذا و دارو اعلام کرد: رشد ۲۰۰ درصدی صدور و تمدید پروانه ملزومات دارویی
  • رشد ۲۰۰ درصدی صدور و تمدید پروانه ملزومات دارویی
  • رشد ۲۰۰ درصدی در صدور و تمدید پروانه ملزومات دارویی
  • رشد ۲۰۰ درصدی صدور و تمدید پروانه ملزومات دارویی در سال گذشته
  • گندم‌کاران استان اردبیل در سامانه پهنه‌بندی جهادکشاورزی ثبت‌نام کنند