Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ دکتر حمید عمادی، گفت: «احتمال انتقال بیماری از فرد مبتلا به کروناویروس جدید که در دوره نهفتگی بیماری قرار دارد به دیگران بسیار کم است معمولا بیماران در زمان نهفتگی بیماری، بیماری را منتقل نمی‌کنند عمدتا بیماری را زمانی منتقل می‌کنند که علایم بالینی بیماری شروع شده باشد.»
وی درباره علایم بیماری کرونا ویروس جدید گفت: «این بیماری علایم بالینی اختصاصی ندارد ممکن است فرد دچار آبریزش بینی خفیف یا عطسه و سرفه باشد یا می‌تواند به شکل بیماری‌های شدید تنفسی بروز کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هیچ علامتی که مشخصه این بیماری باشد وجود ندارد و نمی‌توانیم از روی علایم بالینی این بیماری را تشخیص دهیم و علایم آن می‌تواند مشترک با بیماری‌هایی همچون آنفلوانزا، رینوویروس و یا انواع کرونا ویروس‌های دیگر باشد.»
استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران خاطرنشان کرد: «با توجه به اینکه این بیماری به سرعت شیوع پیدا می‌کند اگر فردی علایم تنفسی داشته باشد ما او را از نظر ابتلا به کرونا ویروس جدید بررسی می‌کنیم.» بیشتر بخوانید: توصیه‌های ایمنی برای پیشگیری از کرونا استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران در پاسخ به اینکه با توجه به اینکه داروی خاصی برای درمان این بیماری وجود ندارد، این بیماری چطور درمان می‌شود، گفت: «این بیماری معمولا خود به خود بهبود پیدا می‌کند. البته طی مطالعاتی که در کشور چین اخیرا انجام شده بعضی از دارو‌ها موجب بهبود مبتلایان به کرونا شده است، اما این تاثیر ثابت شده نیست، ولی با توجه به نتایج اولیه‌ای که از این تحقیقات به دست آمده است ما خودمان برخی از این دارو‌ها را ممکن است در برخی شرایط برای بیماران تجویز کنیم.»
مدیر گروه بیماری‌های عفونی دانشگاه تهران در پاسخ به اینکه بهبود فرد مبتلا به کرونا ویروس جدید چقدر طول می‌کشد، گفت: «معمولا حدود هفت تا ده روز بهبود فرد مبتلا به این بیماری طول می‌کشد و در مواردی که این بیماری شدیدتر است ممکن است بهبود فرد مبتلا دو هفته طول بکشد.»
وی در پاسخ به اینکه آیا بعد از بهبودی این بیماری، امکان انتقال آن به کسی وجود دارد، گفت: «قابلیت انتقال بیماری از فرد بهبود یافته به دیگران وجود ندارد و مبتلای بهبود یافته نیز تا آخر عمر نسبت به این ویروس مصونیت پیدا می‌کند.»

منبع: سلامت نیوز لینک کوتاه: www.rouydad24.ir/000s0l خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 درمان کرونا ویروس کرونا ابتلا به کرونا بهبود فرد مبتلا فرد مبتلا کرونا ویروس ویروس جدید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۶۱۸۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟

به گزارش مدیسن نت، محققان تاکید کردند که خطر سرطان ثانویه برای هر بازمانده سرطان سینه بسیار کم است. با این حال، نسبت به افرادی که هرگز سرطان سینه نداشته اند، این خطر افزایش می‌یابد.

«آنتونیس آنتونیو»، نویسنده ارشد این مطالعه از بخش بهداشت عمومی و مراقبت‌های اولیه در دانشگاه کمبریج در بریتانیا، خاطرنشان کرد: «این بزرگترین مطالعه تا به امروز برای بررسی خطر ابتلا به سرطان دوم در بازماندگان سرطان سینه است.»

تیم او داده‌های بیش از ۵۸۰ هزار زن و بیش از ۳۵۰۰ مرد بازمانده از سرطان سینه را که در مجموعه داده‌های ملی ثبت سرطان بریتانیا ثبت‌نام کرده بودند، بررسی کردند. همه آن ها تشخیص اولیه سرطان سینه شان بین سال های ۱۹۹۵ تا ۲۰۱۹ انجام شده بود.

این تیم گزارش داد که زنان نجات یافته از سرطان سینه در مقایسه با زنانی که قبلاً هرگز سرطان سینه نداشته اند، دو برابر با احتمال ایجاد تومور در سینه دیگر روبرو بودند.

این مطالعه نشان داد که برای بازماندگان مرد (که سرطان سینه در آن ها یک بیماری بسیار نادر است)، احتمال ابتلا به سرطان در سینه دیگر ۵۵ برابر افزایش یافته بود.

در مورد دیگر انواع تومور، زنان نجات یافته از سرطان سینه در مقایسه با زنان بدون سابقه سرطان سینه، ۸۷ درصد بیشتر در معرض خطر ابتلا به سرطان آندومتر، ۵۸ درصد خطر ابتلا به لوسمی میلوئیدی و ۲۵ درصد بیشتر با احتمال ابتلا به سرطان تخمدان روبرو بودند.

سن بیمار در نخستین تشخیص سرطان سینه نیز مهم بود: زنانی که قبل از ۵۰ سالگی مبتلا به سرطان تشخیص داده شده بودند، ۸۶ درصد بیشتر با احتمال ابتلا به سرطان دوم مواجه شدند، در حالی که زنانی که برای نخستین بار پس از ۵۰ سالگی مبتلا به سرطان سینه شده بودند، تنها ۱۷ درصد بیشتر مستعد ابتلا به تومورهای ثانویه سرطانی بودند.

چرا سن مهم بود؟ به گفته تیم آنتونیو، احتمال دارد زنانی که در جوانی به سرطان سینه مبتلا می‌شوند نسبت به زنانی که سرطان‌هایشان در مراحل بعدی زندگی ظاهر می‌شود، حامل ژن‌های مرتبط با سرطان باشند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • علایم هشداردهنده‌ «آرتریت پسوریاتیک»
  • علایم هشداردهنده «آرتریت پسوریاتیک»
  • احتمال افزایش مبتلایان به مالاریا و تب دانگ در پی بارندگی‌های اخیر در جنوب سیستان و بلوچستان
  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • تقسیم عشق در زندگی زوج مبتلا به «ای‌ال‌اس»/بیماری جزیی از زندگیست
  • آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند