Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خرداد»
2024-04-28@20:16:06 GMT

یک ‌ماه در منزل بمانید

تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۲۶۲۳۴۱

خرداد: رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گلپایگان گفت: کادر درمان بیمارستان ها در خط مقدم مبارزه با کرونا هستند، اما متاسفانه شاهدیم شهروندان این بیماری را خیلی جدی نگرفته اند.
به گزارش خرداد ،ناصررستمی امروز (شنبه-۲۴ اسفند) در نشست خبری، اظهار کرد: از همشهریان می خواهیم که ویروس کرونا را جدی بگیرند، متاسفانه در کشور روند نزولی ابتلا به کرونا را نداشتیم که این خود یک زنگ خطر جدی تر نسبت به قبل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همه ساله در ماه اسفند به استقبال ایام نوروز و فصل بهار می رفتیم اما امسال اینگونه نیست و مسافرت و دید و بازدید نخواهیم داشت و خانه نشین خواهیم بود.
وی ادامه داد: اگر بخواهیم این ویروس در جامعه محدود و آمار ابتلا به آن کاهش یابد چاره ای نداریم جز اینکه حلقه انتقال انسان به انسان شکسته شود که برای این مهم همه مردم باید همکاری کنند. فعالیت های اجتماعی غیر ضروری را حذف کنیم و یک ماه در منزل بمانیم. زمانی که در سطح شهر و بازار جمعیت را می بینم واقعا احساس نگرانی می کنم. در بین پرسنل درمان افرادی هستند که حدود سه هفته خانواده خود را ندیده اند و این انتظار زیادی نیست که از شهروندان بخواهیم یک ماه در منزل خود بمانند.
به گزارش ایسنا، رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گلپایگان گفت: راه شکست این ویروس در دست تک تک مردم است، همه مردم مسئول هستند و اگر این بیماری سریع پخش شود همه ما مقصر هستیم. ممکن است فردی به صورت خفیف به این ویروس مبتلا شود، اما فردی را که آلوده می کند به صورت جدی جانش در خطر بیفتد.
رستمی افزود: از ما سوال می شود که آمار مبتلایان در گلپایگان چه تعداد است و چرا اطلاع رسانی شفافی انجام نمی شود، همانطور که می دانید ستاد کرونا در کل کشور از ابتدای بروز این بیماری اعلام کرد که آمار تنها از طریق روابط عمومی وزارت بهداشت اعلام شود که هر روز هم اعلام می شود و هیچ یک از واحد های دیگر مجاز به ارائه آمار نیستند. صدا و سیما هر روز آمار را اعلام می کند. اینکه بدانیم آمار گلپایگان چه تعداد است، فایده آن چیست، آمار به درد افرادی می خورد که در حال برنامه ریزی و پایش هستند.
وی اضافه کرد: از مردم می خواهیم فقط توصیه ها را رعایت کنند، چه غمی بزرگ تر از اینکه کادر درمان در خط مقدم در حال فعالیت باشد، اما شاهد باشیم شهروندان این بیماری را خیلی جدی نگرفته اند. اکنون آمار از طریق روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اعلام می شود و مردم متوجه آمار شده اند، ما نمی توانیم آمار بدهیم فقط می توانیم بگوییم کرونا را جدی بگیرید. 
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گلپایگان، خاطرنشان کرد: نظر ما این بود که ورودی های گلپایگان بسته شود، این اقدام برای نیروی انتظامی و بسیج مشکلات اجرایی داشت و اکنون در دو محور خمین و موته این کار عملی شده است، در تمام دنیا بهترین نوع قرنطینه این است که مردم همکاری کنند. تصمیم گرفته شده بود که از آمدن مسافر به گلپایگان جلوگیری شود که در این راستا نیروی انتظامی، بسیج و پلیس راه آماده همکاری بودند، اما یکسری اصول و ساز و کارها باید فراهم می شد که اکنون این اتفاق رخ داده و در حال انجام است.
ناصر رستمی تصریح کرد: افرادی که تمایل دارند در زمینه کرونا به ما کمک کنند می توانند به حساب انجمن خیریه بهداشت و درمان شهرستان واریز نقدی خود را انجام دهند و موارد اهدایی خود را نیز به شبکه بهداشت بدهند. تمام تجهیزات طبق پروتکل در اختیار کارکنان بهداشت و درمان قرار دارد و به دلیل مصرف درست سهمیه بندی شده است تا مدیریت انجام شود.
وی ضمن بی اطلاعی از اعلام شدن گلپایگان به عنوان "وضعیت نارنجی" یادآورشد: ستاد کرونا در شهرستان از همان روزهای آغاز فعال شد. 
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گلپایگان گفت: در ایام نوروز تعطیلی نداریم و تمام هم و غم ما این است که تعداد ورود بیمار به بیمارستان کم شود به همین جهت مراکز خیریه در سطح شهرستان فعال است؛ همچنین در دوشهر گلشهر و گوگد مراکزی را فعال خواهیم کرد و در گلپایگان نیز مرکز سید مهدی صحت در خیابان شهید رجایی حداقل در دو شیفت خدمات ارائه خواهد داد تا بیماران به مراکز بهداشتی، خیریه ها و مطب ها مراجعه کنند تا مراجعه سرپایی در بیمارستان به حداقل برسد.
رستمی در پاسخ به خبرنگار ایسنا مبنی اینکه آیا این امکان وجود نداشت که بیمارستان شهر گوگد به بیماران مبتلا به کرونا اختصاص داده شود، یاداورشد: امکان آن وجود نداشت و اکنون نیاز هم نیست و آنجا را به عنوان مکان رزرو در نظر گرفتیم که اگر خدای ناکرده تعداد بیماران افزایش پیدا کرد حتما از آنجا هم استفاده خواهیم کرد. برچسب ها: ناصررستمی ، گلپایگان

منبع: خرداد

کلیدواژه: گلپایگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۶۲۳۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

التیام سریع زخم پای دیابتی با استفاده روزانه از یک محصول فناورانه ایرانی در منزل

فناوران یک شرکت دانش‌بنیان موفق به طراحی و ساخت دستگاه قابل حمل مؤثر در تسریع روند التیام زخم پای دیابتی با بهبود گردش خون در محل ضایعه و با مکانیزم تحریک الکتریکی شدند.

جلال ردادی، رئیس هیأت مدیره این شرکت دانش‌بنیان در گفت‌وگو با ایسنا، ضمن اعلام این خبر درباره مکانیزم عملکرد این دستگاه الکتریکی توضیح داد: این سیستم بهبود گردش خون، دستگاه الکتریکی قابل حملی است که جهت تحریک الکتریکی عضلانی و استفاده در منزل توسط خود فرد، طراحی شده است.

وی با بیان این‌که این دستگاه تحریک الکتریکی واحدی را از طریق ۴ پد متصل به پوست به گروهی از عضلات زیرین منتقل می‌کند، افزود: این محرک الکتریکی منحصر به‌فرد در یک موج پریستالتیک از امتداد عضلات دیستال تا پروگزیمال ادامه پیدا می‌کند و سبب فشردگی رگ‌ها و بهبود گردش خون و در نتیجه افزایش آن(جریان خون) در مناطق پروگزیمال و دیستال می‌شود که دی‌اکسید خون را حذف و خون را اکسیژن‌دار می‌کند.

رئیس هیأت مدیره این شرکت دانش‌بنیان با تأکید بر این‌که کارکرد دیگر این دستگاه الکتریکی بهبود خون‌رسانی به سایر اندام‌ها(غیر از زخم پای دیابتی) است، ادامه داد: با این مکانیزم خون غنی‌شده از اکسیژن به اندام‌ها بازمی‌گردد و جریان خون را در بیماران مبتلا به افت جریان خون در شریان‌ها و وریدها و مناطق آتروفیک(بافت‌های ماهیچه‌ای تحلیل رفته)، پارستزیا (مور مور و گِز گِز شدن اندام) افزایش می‌دهد.

ردادی با بیان این‌که این دستگاه سه مُد کاری بر اساس مشکلات شریانی، وریدی و نوروپاتی محیطی دارد که پس از تشخیص مشکل بیمار توسط پزشک متخصص، فرد به استفاده از دستگاه برای کمک به تسریع درمان اقدام می‌کند، خاطرنشان کرد: این دستگاه یک دستگاه کمک درمانی است و در کنار سایر اقدامات درمانی باید روزانه استفاده شود تا روند بهبود بیمار تسریع بخشیده شود.

وی افزود: به‌عنوان مثال در زخم پای دیابتی استفاده از دستگاه ما سبب می‌شود روند بهبود زخم به نصف زمان عادی کاهش یابد و استفاده از این دستگاه به افزایش جریان خون(پرفیوژن) در محل زخم منجر می‌شود و بهبود زخم را تسریع می‌بخشد.

رئیس هیأت مدیره این شرکت دانش‌بنیان مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، با اشاره به شمار محدود این دستگاه در دنیا با مکانیزم عملکردی تحریک الکتریکی، تصریح کرد: اغلب دستگاه‌های بهبوددهنده گردش خون مکانیزمی مکانیکی دارند، به این نحو که دستگاه از طریق بستن یک کاف دور ساق پا اقدام به پر و خالی کردن آن کاف می‌کند و از این طریق، گردش خون بهبود می‌یابد.

ردادی با بیان این‌که در حال‌حاضر تنها یک دستگاه آمریکایی در بازار تجهیزات پزشکی با مکانیزم تحریک الکتریکی در بهبود گردش خون در پا کمک می‌کند، گفت: دستگاه تولید ما همه ویژگی‌ها و مشخصات آن دستگاه را دارد و با یک تکنولوژی ارزان‌قیمت، همه ویژگی‌های دستگاه را پیاده‌سازی کرده است. همچنین دستگاه به‌علت استفاده از پدهای جدا شدنی از کابل، از نظر هزینه تمام شده برای بیمار در زمان تعویض لوازم مصرفی برتری دارد.

قیمت دستگاه ایران‌ساخت یک چهارم نمونه خارجی آن است

وی، درباره مقایسه قیمتی هم گفت: قیمت دستگاه ساخت ما یک چهارم نمونه خارجی آن است. همچنین از نظر خدمات پس از فروش و تأمین لوازم مصرفی، دستگاه ما برتری کامل را دارد و شرکت قادر است همه اقلام مورد نیاز برای این دستگاه را تهیه و تأمین کند.

رئیس هیأت مدیره این شرکت دانش‌بنیان با بیان این‌که دستگاه ما به‌علت ماهیت آن نیاز به استفاده طولانی مدت توسط بیمار دارد، افزود: باتری دستگاه یکی از اقلامی است که در گذر زمان دچار آسیب می‌شود، شرکت با در نظر گرفتن این بحث و هزینه زیاد تعویض باتری، طراحی محصول را به‌نحوی قرار داده که بتواند با باتری کتابی کار کند. برای این منظور جریان مصرفی برای ایجاد ولتاژ تحریک به‌نحو مناسبی مدیریت می‌شود.

به گزارش ایسنا، دیابت یکی از بیماری‌های مهم غیرواگیر در کشور است که طبق اعلام دفتر بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ۱۱ درصد جمعیت بالای ۲۵ سال به آن مبتلا هستند.

زخم پای دیابتی یکی از عوارض شناخته شده این بیماری است که طبق اعلام پژوهشکده علوم غدد و متابولیسم، تقریباً از هر ۴ نفر یک نفر به این عارضه مبتلا می‌شود.

بحث درمان کم‌هزینه و با حداقل عوارض جانبی بیمار در صنعت تجهیزات پزشکی اهمیت فراوانی دارد. در این طرح هم چندین هدف از جمله درمان از راه دور بیمار و کم کردن نیاز بیمار به حضور در محیط کلینیکی، کاهش هزینه‌های سیستم درمان از طریق تسریع در روند بهبود زخم، تسکین و درمان دردهای ناشی از پای دیابتی و عوارض جانبی ناشی از آن (گِزگِز پا، بی‌خوابی و ...) و کاستن هزینه‌های ناشی از مراجعه بیمار به صنعت بیمه دنبال شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مراسم تودیع و معارفه مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان سیریک
  • پزشک متخلف در یکی از روستا‌های تالش دستگیر شد
  • پزشک متخلف در یکی از روستاهای تالش دستگیر شد
  • برنامه‌ای به مناسبت هفته سلامت در شهرستان فومن
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • اختصاص ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد
  • التیام سریع زخم پای دیابتی با استفاده روزانه از یک محصول فناورانه ایرانی در منزل
  • به دنبال برطرف کردن چالش نیروی انسانی در مراکز درمانی هستیم
  • افتتاح و راه‌اندازی ۳ خانه بهداشت در میناب
  • خیران پیشگامان اصلی رفع نیازهای درمانی هستند