Web Analytics Made Easy - Statcounter

پولاد نجاهی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: ضدعفونی‌کردن روزانه خیابان‌ها، معابر روستایی، مینی بوس ها و سواری های مسافربری از اقداماتی است که برای مقابله حداکثری با شیوع کرونا انجام می‌شود و در این زمینه دهیاران و اعضای شوراهای اسلامی و اهالی روستاها نیز مشارکت می‌کنند.

وی با بیان اینکه اقلام بهداشتی نظیر ماسک و ماده ضدعفونی کننده بین خانوارهای روستایی نیازمند و دارای بیماری های خاص با همکاری خانه های بهداشت در روستاها توزیع می شود، خاطر نشان کرد: در همه روستاهای جرگلان کمیته پیشگیری از کرونا با حضور دهیاران، بهورزان خانه بهداشت، اعضای شورای اسلامی، فرماندهان پاسگاه انتظامی و ائمه جماعت روستا شکل گرفته است، که وظیفه این کمیته شناسایی افراد جدیدی است که از مناطق دیگر وارد روستا می شوند تا در صورت مشاهده موارد مشکوک، فرد را به مراکز بهداشت برای انجام تست های اولیه معرفی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نجاهی با بیان اینکه اینکه سه واحد تولیدی فعال در روستاهای  جرگلان، ماسک یکبار مصرف و ماسک قابل شست وشو تولید می کنند، افزود: این واحدهای تولیدی هم اکنون در مناطق یکه صعود، حسن آباد و  توتلی فعال هستند و  ظرفیت تولید روزانه ۳۰۰۰ماسک را دارند.

وی با اشاره به برگزاری چندین دوره آموزشی برای دهیاران در کنترل بیماری کرونا توسط خانه‌های بهداشت روستایی بیان کرد: علاوه بر آموزش‌های عمومی، تاکنون تعداد زیادی از مردم روستاهای بخش جرگلان با همکاری شبکه بهداشت و درمان شهرستان آموزش‌های لازم را در زمینه پیشگیری از ویروس کرونا فرا گرفته اند.

بخشدار جرگلان تصریح کرد: تنها انتظاری که از روستاییان بومی ساکن در دیگر شهرستانهای استان و کشور داریم این است که در این شرایط به این منطقه سفر نکنند و دیدار با اقوام خود را در زمان دیگری داشته باشند.

بر اساس آخرین اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، شمار مبتلایان بیماری کرونا در خراسان شمالی تا امروز به ۴۶ نفر رسیده است و تاکنون مرگ ۵ نفر بر اثر این بیماری در استان قطعی شده است.

خراسان شمالی دارای ۳۰۱ کیلومتر مرز مشترک با کشور ترکمنستان است که بیشتر این مساحت در شهرستان راز و جرگلان واقع است.

این شهرستان سه بخش و ۶ دهستان با جمعیت ۷۰ هزار نفر دارد و ۹۵ درصد جمعیت این منطقه روستایی هستند.

راز، مرکز شهرستان مرزی راز و جرگلان در ۱۲۰ کیلومتری مرکز خراسان شمالی قرار دارد و بیشترین تمرکز جمعیتی قوم ترکمن این استان در راز و جرگلان است.

برچسب‌ها ویروس کرونا ترکمن راز و جرگلان خراسان شمالی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی پروندهٔ خبری کرونا و معضل بازار لوازم پیشگیری از آن

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا ترکمن راز و جرگلان خراسان شمالی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی ترکمنستان ویروس کرونا ترکمن راز و جرگلان خراسان شمالی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی خراسان شمالی راز و جرگلان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۶۳۷۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی بیماری‌های عفونی با نانوکامپوزیت آراسته به طلا

به گزارش خبرگزاری مهر، در مقاله‌ای که در مجله Langmuir منتشر شده است، دانشمندان توضیح دادند که بیشتر آزمایش‌هایی که امروز استفاده می‌شود مبتنی بر واکنش‌های آنتی‌ژن و آنتی‌بادی است. ماده فلورسانس یا پروب ذرات رنگی به آنتی‌بادی‌ها وصل می‌شود تا نتیجه مشخص شود. هنگامی که آنتی‌بادی‌ها به ویروسی مانند SARS-COV-۲ می‌چسبند، این پروب‌ها حضور ویروس را اعلام می‌کنند. استفاده از نانوذرات رنگی به دلیل سادگی در اجرای آن و تجهیزات علمی کمی برای انجام آزمایشات بسیار مورد توجه است.

نانوذرات طلا رنگی با ثبات شیمیایی بالا و جذب پلاسمون منحصر به فرد، به طور گسترده به عنوان پروب در آزمایشات ایمنی‌سنجی استفاده می‌شوند. به گفته محققان، چنین موادی دارای تطبیق‌پذیری بالایی هستند و رنگ‌های آن‌ها بر اساس اندازه و شکل تغییر می‌کند. علاوه بر این، سطح آن‌ها را می‌توان با استفاده از ترکیبات تیول اصلاح کرد.

در آزمایش‌های معمولی که از نانوذرات طلا رنگی استفاده می‌کنند، اغلب باید چگالی نوری نانوذرات طلا را تقویت کنند، به طوری که پزشکان بتوانند به راحتی قدرت سیگنال تولید شده توسط تعامل بین آنتی‌بادی‌ها و ماده هدف را اندازه‌گیری کنند. با افزایش میزان نانوذرات طلا می‌توان تا حدی سیگنال را بهبود داد اما مقدار بسیار زیادی از نانوذرات طلا نیاز است. برای حل این مشکل محققان چیدمان جدیدی از نانوذرات طلا ارائه کردند.

محققان روش جدیدی به نام رسوب خودسازمانده (SORP) را پیشنهاد کردند. SORP با حل کردن پلیمرها در حلال‌های آلی کار می‌کند. پس از اینکه حلال آلی توسط تبخیر حذف شد، پلیمرها با هم جمع می‌شوند و ذرات ریز را تشکیل می‌دهند.

هیروشی یابو، یکی از نویسندگان این مقاله می‌گوید: «با استفاده از پلیمرهای تزئین‌شده با نانوذرات طلا که توسط SORP جمع‌آوری شده‌اند، تصمیم گرفتیم ببینیم چقدر در تشخیص ویروس آنفولانزا موثر هستند و آیا حساسیت بیشتری در تشخیص واکنش‌های آنتی‌ژن-آنتی‌بادی دارد یا خیر. روش ما منجر به چگالی نوری بالاتری نسبت به نانوذرات طلا شد.»

یافته‌های این گروه نشان داد که می‌توان از این فناوری در فضای خارج از آزمایشگاه نیز استفاده کرد.

کد خبر 6087499 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • از هر هزار تولد، یک تا سه نوزاد با آسیب شنوایی متولد می شود/شناسایی۱۶۳ نوزاد ناشنوا در خراسان شمالی
  • مواظب این موجود خطرناک باشید
  • مواظب این موجود خطرناک باشید!
  • ریشه کنی مالاریا در ایران دچار اختلال شد
  • اجرای سند توسعه اشتغال در ۵۰۰ روستای خراسان شمالی
  • غربالگری شنوایی ۱۱هزار نوزاد در خراسان شمالی
  • هپاتیت و مننژیت در حال شیوع در میان فلسطینیان است
  • شناسایی بیماری‌های عفونی با نانوکامپوزیت آراسته به طلا
  • بیمارستان مادر و کودک خراسان شمالی کلنگ‌زنی می‌شود