Web Analytics Made Easy - Statcounter

معدن‌کاران استان کردستان در اقدامی بشردوستانه برای خرید تجهیزات مقابله با کرونا ۱۰ میلیارد ریال کمک نقدی کردند. ۲۴ اسفند ۱۳۹۸ - ۲۲:۵۱ استانها کردستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، با شیوع کرونا در استان کردستان، تمام صنوف و مشاغل خود را در معرض آزمایش انسانی و بشردوستانه دیده‌ و هرکس به سهم خود کمکی برای حل این بحران بزرگ می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این‌روزها اصناف، واحدهای تولیدی و جهادگران استان کردستان هرکدام به سهم خود پای کار آمده و با تولید و تهیه لباس ایزوله، ماسک و کمک‌های مالی برای تجهیزات و اقلام پزشکی یاری‌رسان مدافعان سلامت در مبارزه با ویروس کرونا هستند.

در همین حال، معدن‌کاران استان کردستان برای تامین تجهیزات دانشگاه علوم‌پزشکی دست به کار شده و در مرحله نخست با کمک 10 میلیارد ریالی خود دین خود را به پزشکان و پرستاران ادا کردند.

پای حرف مردم|زیرساخت‌های آموزش مجازی در کردستان فراهم نیستپای حرف مردم|خطر زیست‌محیطی ماسک و دستکش رهاشده در کردستان

محمد دره‌وزمی، رئیس سازمان صمت استان کردستان در رابطه با تایید این خبر در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار داشت: معدن‌کاران استان در راستای ادای مسئولیت اجتماعی خود مبلغ یک میلیارد تومان کمک نقدی جهت خرید تجهیزات بیمارستانی برای مقابله با کرونا به دانشگاه علوم پزشکی کردستان اهدا کردند.

وی افزود: با کمک یک میلیارد تومانی معدن‌کاران استان، 50 تخت تاشو بیمارستانی، 10 دستگاه ونتیلاتور یا دستگاه تنفس مصنوعی، 100 دستگاه پالس اکسیمتر و 69 عدد تب‌سنج الکترونیکی خریداری و در اختیار دانشگاه علوم‌پزشکی کردستان قرار گرفت.

گفتنی است؛ یک خیر دیواندره‌ای نیز برای ضدعفونی معابر و خیابان‌های سطح شهر، یک میلیارد ریال به شورای شهر کمک کرد.

انتهای پیام/481/ ز

R7848/P/S6,66/CT1

منبع: تسنیم

کلیدواژه: معدن کاران استان استان کردستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۶۴۹۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگران در سنگر نخست رفع محرومیت و شکوفایی اقتصادی قرار دارند

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت‌الله علی خاتمی در مراسم گرامی‌داشت روز کار و کارگر در یکی از معادن شهرستان ماهنشان با بیان اینکه تلاشی که برای آسایش جامعه انجام می‌شود در روشن شدن چراغ زندگی افراد مؤثر است و در دین اسلام ارزش دارد، اظهار کرد، اظهار کرد: کارگران در سنگر نخست رفع محرومیت و رونق و شکوفایی اقتصادی قرار دارند و تلاش‌های آن‌ها بسیار ارزشمند است.

وی با بیان اینکه نگاه به کار و کارگر در دنیا براساس منفعت اقتصادی و نظام سرمایه‌داری است، عنوان کرد: در اسلام، کار و تلاش از کرامت خاصی برخوردار بوده و بر اساس فرمایش قرآن، پیامبر و ائمه اطهار (ع)، بالاترین و بهترین دریافت و برداشت انسان در دنیا تلاش است.

خاتمی با بیان اینکه کسی که برای امرار معاش خود تلاش می‌کند به مصداق جهاد با دشمن است؛ چرا که فقر یکی از بزرگترین دشمنان به شمار می‌رود.خاطرنشان کرد: مسئولان وظیفه دارند از زحمات این افراد قدردانی کنند و با تضمین امنیت شغلی، در راستای ایمنی محیط کار و ارتقای مهارت‌های شغلی بکوشند.

در ادامه مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان زنجان با بیان اینکه معادن سهم بسزایی در ایجاد اشتغال دارند، اظهار کرد: ۲۳ درصد از سهم توسعه، عمران و آبادانی حقوق دولتی معادن به استان زنجان تخصیص یافته است و در این راستا سال گذشته بالغ بر ۱۵ هزار میلیارد ریال حقوق دولتی از معادن استان وصول شده است.

مجید گلشنی‌منفرد تصریح کرد: مطابق تبصره ۶ ماده ۱۴ قانون معادن باید ۱۵ درصد از حقوق دولتی وصول شده به استان، برای ایجاد رفاه و توسعه با اولویت‌بخشی که معدن در آن واقع شده اختصاص یابد که بر این اساس باید ۲ هزار و ۲۵۰ میلیارد ریال از حقوق دولتی معادن سال گذشته به استان تخصیص می‌یافت، در حالی‌که هم اکنون شاهد اختصاص فقط ۵۳۰ میلیارد ریال به استان هستیم که پس از پیگیری‌های مکرر استاندار زنجان محقق شد.

وی تصریح کرد: این میزان تخصیص یافته تنها ۲۳ درصد از سهم توسعه و آبادانی حقوق دولتی معادن به استان است.

گلشنی اظهار امیدواری کرد: با تشدید پیگیری‌ها و وصول کامل سهم استان در این بخش، شاهد افزایش فعالیت‌های عمرانی و آبادانی شهرها و روستاهای مناطق معدنی استان باشیم.

این مقام مسئول با اشاره به تخصیص ۴۶۵ میلیارد ریال به شهرستان ماهنشان، عنوان کرد: در سال ۱۴۰۲، بیش از ۸۵ درصد از میزان تخصیص یافته به استان، جهت توسعه و آبادانی شهرستان ماهنشان اختصاص یافته است.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان در ادامه گفت: در استان ۲۰۲ معدن فعال و ۱۶۵ معدن غیرفعال داریم که دلیل اصلی غیرفعال بودن این معادن، اکتشاف نادرست و استفاده نکردن از ذخیره کامل معادن بوده است.

کد خبر 6091515

دیگر خبرها

  • تجمع دانشجویان کردستانی در حمایت از خیزش دانشجویان در آمریکا
  • کارگران در سنگر نخست رفع محرومیت و شکوفایی اقتصادی قرار دارند
  • ۵۳۰ میلیارد ریال از حقوق دولتی معادن استان اختصاص یافت
  • تجمع دانشگاهیان کردستانی در حمایت از خیزش دانشجویان آمریکا
  • دانش‌آموزان کردستانی در جشنواره سفیران سلامت درخشیدند
  • ۱۷ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری در بخش اصناف قم انجام شد
  • پایداری جریان تامین و توزیع آب شرب شهر‌ها و روستا‌های استان یزد
  • کارخانجات تمام بدهی چایکاران را پرداخت کنند
  • مسمومیت ۱۰ کردستانی بر اثر مصرف قارچ سمی
  • قیمت خرید تضمینی گندم را اصلاح کنید