Web Analytics Made Easy - Statcounter

شبکه یک باکس اصلی پخش فیلم‌های سینمایی تلویزیون را برعهده دارد که این فیلم‌ها در ژانر‌های مختلف درام، کمدی، هیجانی و بیوگرافی است که از روز دوشنبه تا پایان تعطیلات نوروز در باکس ۹:۳۰ صبح نمایش داده می‌شود.

گروه فرهنگ و هنر: سینما یکی از آسیب‏پذیرترین نهاد‌های فرهنگی همزمان با شیوع کرونا در کشور بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
سینما‌ها از چند هفته پیش تعطیل شده و برآورد‌ها از تعطیلی این نهاد تا اواخر اردیبهشت خبر می‌دهد. در واقع تهیه‌کنندگان اکران نوروزی را که پرفروش‏ترین تایم اکران است از دست می‌دهند و اکران عید فطر نیز برخلاف روال هر ساله احتمالا جزو زمان‏های کم ‏فروغ سینماست. پروژه‌های سینمایی نیز تقریبا تعطیل شده است، اما در این میان رسانه‌هی چون تلویزیون جای سینما را بخوبی پر کرده‌اند.

تلویزیون سعی کرده سینما را نیز به خانه بیاورد. شبکه یک باکس اصلی پخش فیلم‌های سینمایی تلویزیون را برعهده دارد که این فیلم‌ها در ژانر‌های مختلف درام، کمدی، هیجانی و بیوگرافی است که از روز دوشنبه تا پایان تعطیلات نوروز در باکس ۹:۳۰ صبح نمایش داده می‌شود. «پادشاه یاغی» فیلم تاریخی محصول ۲۰۱۸ انگلیس و آمریکا به کارگردانی «دیوید مکنزی»، «آگهی ترحیم» فیلم کمدی محصول سال ۲۰۱۷ آمریکا ساخته مارک پلینگتون، «لب آب» به کارگردانی «سیداشرف طباطبایی» محصول سال ۹۸، «سرو زیر آب» فیلمی در ژانر دفاع مقدس به کارگردانی «محمدعلی باشه‌آهنگر»، «استن و اولی» کمدی خانوادگی به کارگردانی «جان اس بیرد»، «آسمان هشتم» درامی به کارگردانی «حسن نجفی» محصول سال ۱۳۸۹، «مانیکارنیکا» فیلم اکشن محصول ۲۰۱۹ هندوستان به کارگردانی «کانگانا رانوت آنرا»، «زندانی‌ها» کمدی‌ای به کارگردانی «مسعود ده‌نمکی»، «دانشمند و مرد دیوانه» به کارگردانی فرهاد صفی‌نیا فیلمی در ژانر درام تاریخی، «کاتیوشا» کمدی به کارگردانی «علی عطشانی»، «هریت» به کارگردانی کیسی لمونز محصول ۲۰۱۹ آمریکا در ژانر سیاسی و خانوادگی، «شبی که ماه کامل شد» داکیودرامی به کارگردانی «نرگس آبیار» محصول ۱۳۹۷، «تختی» پرتره جهان پهلوان تختی به کارگردانی «بهرام توکلی»، «رفقای خوب» فیلم طنزی به کارگردانی «مجید قاری‌زاده»، «شعری برای قاسم» فیلمی به کارگردانی «حسین عامری»، «توگو» فیلمی آمریکایی به کارگردانی «اریکسون کور» محصول ۲۰۱۹، «باجناق‌ها» به کارگردانی «عماد خطی» و «اسرار رسمی» محصول ۲۰۱۹ انگلیس و آمریکا به کارگردانی «گوین هود آنرا» از سه‌شنبه ۲۷ اسفند تا ۱۵ فرودین هر روز ساعت ۹:۳۰ صبح از شبکه یک پخش می‌شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: محصول ۲۰۱۹ فیلم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۶۵۷۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی بهترین مستندهای جهان

آفتاب‌‌نیوز :

اگر مستندبین حرفه‌ای هستید یا حتی اگر تنها با مستند‌های حیات وحش که از تلویزیون پخش می‌شود آشنایی دارید، پیشنهاد‌هایی که در اینجا برای شما داریم می‌تواند حسابی سر ذوق تان بیاورد.

تاریخچه وحشت عامیانه

کارگردان: کی‌یرلا جانیس

سال ساخت: ۲۰۲۱

اگر از خوره‌های ژانر وحشت هستید و شب‌ها تا یک فیلم ترسناک نبینید خواب‌تان نمی‌برد، این مستند را از دست ندهید. دوستداران ژانر وحشت به زیروزبر این ژانر توجهی وسواس‌گونه دارند و سبک‌ها، زیرگونه‌ها و تکنیک‌های فیلم‌های این ژانر را به دقت بررسی می‌کنند. وحشت عامیانه یا وحشت فولکلور یکی از زیرگونه‌های ژانر وحشت در سینما و ادبیات است که از عناصر عامیانه برای وحشت‌آفرینی استفاده می‌کند. این مستند کاوشی در تاریخچه وحشت عامیانه از پیدایش آن به واسطه گسترش‌اش در تلویزیون بریتانیا در دهه ۱۹۷۰ تا احیای آن در دهه گذشته است.

فریدا

کارگردان: کارلا گوتیرز

سال ساخت: ۲۰۲۴

فریدا کالو، نقاش مکزیکی، بین سال‌های ۱۹۰۷ تا ۱۹۵۴ زندگی کرد و با اینکه زندگی نسبتا کوتاهی داشت، اما به دلیل هنجارشکنی‌هایش یکی از چهره‌های مهم هنر معاصر به شمار می‌رود. چهره فریدا برای کسانی هم که با تاریخ هنر و نقاشی آشنایی ندارند آشناست چراکه فریدا خودنگاره‌های زیادی از خود کشیده بود. فریدا پس از تصادفی سخت در سال ۱۹۲۵ برای اولین بار شروع به نقاشی کرد و درد‌های خودش، هم‌جنسانش و ملتش را روی بوم آورد. زندگی پرماجرای فریدا تا به حال موضوع چند مستند و فیلم داستانی بوده. این مستندانیمشین هم نگاهی به زندگی این نقاش برجسته مکزیکی دارد.

چهار دختر

کارگردان: کوثر بن هنیه

سال ساخت: ۲۰۲۳

روزی دو دختر بزرگ‌تر الفه، زنی تونسی که مادر ۴ دختر است، ناپدید می‌شوند. کوثر بن هنیه، کارگردان تونسی، از بازیگران حرفه‌ای دعوت می‌کند تا نقش دو دختر غایب را بازی کنند. برای الفه که غم غیاب دخترانش را بر دوش می‌کشد، حضور بازیگرانی در نقش آن‌ها به معنی سر باز کردن زخم‌های دل و جانش است. بن هنیه موقعیتی بدیع را شکل داده و تجربه‌ای منحصربه‌فرد را در برابر دوربین ایجاد کرده که سویه‌های عاطفی و روانی مختلفی دارد. این مستند که برداشت‌هایی را از امید، طغیان، خشونت، خواهری و… عرضه می‌کند، سوال‌هایی اساسی را درباره شالوده جوامع ما به بحث می‌گذارد.

منبع: همشهری آنلاین

دیگر خبرها

  • پشت‌پرده محبوبیت تیلور سوئیفت چیست؟
  • زنده یاد آتیلا پسیانی خالق خاطرات دهه شصتی‌ها بود
  • معرفی بهترین مستندهای جهان
  • به یاد آتیلا پسیانی و لحظه‌های ماندگارش در سینما | از هنرمندی در آثار بهرام بیضایی تا حاتمی‌کیا و بهروز افخمی |‌ ببینید
  • مستندی درباره مادری که دو بازیگر نقش دو دختر گمشده اش را بازی می کنند
  • بازگشت «افسانه بروسلی» و «پوآرو» به تلویزیون
  • آزادی ۱۳۷ زندانی جرایم غیرعمد در استان بوشهر
  • حدیث میرامینی ، بازیگر : مردم می‌گویند با این تلویزیون دروغگو همکاری نکن!
  • جدول پخش سریال‌های شبکه تماشا تغییر کرد
  • تجربه سینما ترس، ترسناک‌ترین در ایران