Web Analytics Made Easy - Statcounter


مهدی شاهمرادی مقدم، عضو هئیت مدیره انجمن تولیدکنندگان تجهیزات پزشکی و مدیر شرکت دانش بنیان تولید مواد ضدعفونی کننده در گفت‌وگو با  خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص تولید مواد ضدعفونی کننده توسط این شرکت دانش بنیان گفت: هم اکنون در کشور توان تولید حدود ۳۰۰ هزار تن مواد ضدعفونی کننده را در سال داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاهمرادی مقدم با اشاره به اینکه با شیوع ویروس کرونا در کشور و طبق درخواست‌هایی که توسط سازمان‌های ذیربط انجام گرفته است، افزایش یک هزار درصدی تولید مواد ضدعفونی کننده را در این شرکت شاهد بوده‌ایم، افزود: مواد ضدعفونی کننده تولید شده در همه بیمارستان‌های کشور به ویژه بیمارستان‌هایی که بیماران مبتلا به کرونا در آن‌ها بستری هستند، توزیع شده است و حتی استان‌های حاشیه‌ای کشور هم پشتیبانی‌های لازم را در این زمینه دریافت کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: داروخانه‌ها فقط مجاز به تک فروشی محلول و ژل ضد عفونی هستند 

این عضو هئیت مدیره انجمن تولیدکنندگان تجهیزات پزشکی ادامه داد: مواد ضدعفونی کننده در بسته‌های مختلف مانند ۵۰ - ۱۲۵ - ۲۵۰ و ۵۰۰ سی‌سی و ۵ لیتری توزیع می‌شود و همچنین شرکت‌های آرایشی و بهداشتی که آمادگی همکاری تحت لیسانس این شرکت را داشته باشند می‌توانند پکیج‌های یک تنی و ۲۲۰ لیتری را نیز دریافت و پس از بسته‌بندی در ابعاد کوچکتر به نقاط مورد نظر ارسال کنند.

شاهمرادی مقدم با بیان اینکه همکاران ما تلاش‌های لازم را انجام می‌دهند که مواد ضدعفونی کننده مورد نیاز را به کادر درمانی کشور جهت مقابله با کرونا برسانند، گفت: همکاران ما نیز در خط مقدم جبهه جهاد بر علیه شیوع بیماری کرونا همگام با کادر فداکار بهداشت و درمان کشور انجام وظیفه می‌کنند و در این راه تا پای جان ایستاده‌اند. با وجود اینکه یکی از مدیران توانمند ما در این راه سخت به درجه رفیع شهید خدمت نائل گشت، اما هیچ یک از این موانع باعث نشد که لحظه‌ای در تولید و خدمت به هموطنان خود درنگ کنیم.

این عضو هئیت مدیره انجمن تولیدکنندگان تجهیزات پزشکی ضمن انتقاد از برخی اقدامات دست و پاگیر و شرایط ضد و نقیض جهت تولید مواد ضدعفونی کننده در کشور گفت: تعامل بیشتر دولت و قوه مقننه جهت تسریع و تسهیل تولید و توزیع مواد ضدعفونی کننده بسیار حائز اهمیت است.

او به هموطنان توصیه کرد که هنگام خرید مواد ضدعفونی کننده به نکاتی مانند کد IRC و یا شماره ثبت دارویی توجه کنند، چرا که متأسفانه برخی از افراد سودجو به این حوزه ورود کرده‌اند و با جان مردم بازی می‌کنند.

این مدیر شرکت دانش بنیان تولید مواد ضدعفونی کننده تأکید کرد: از هموطنان درخواست داریم که حتماً مواد ضدعفونی کننده را از مراکز مشخص قانونی و داروخانه‌ها تهیه کنند و هنگام خرید به تاریخ تولید و انقضا توجه کنند و اگر به مورد مشکوکی در مورد اصالت ماده ضدعفونی کننده برخورد کردند، آن را اطلاع دهند.

شاهمرادی مقدم بیان کرد: برخی از افراد سودجو و کلاهبردار از برند شرکت ما سوء استفاده کرده‌اند که ما این موضوع را از مراجع قانونی پیگیری می‌کنیم و  از هموطنان نیز درخواست داریم تا حتماً موارد مشکوک را به ما اطلاع دهند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مواد ضدعفونی کننده الکل و ماسک ویروس کرونا کرونا ویروس تولید مواد ضدعفونی کننده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۶۶۵۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انقلاب صنعتی (قرن هجده و نوزدهم) و پیشرفت‌های فناورانه

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، انقلاب صنعتی دوره‌ای از پیشرفت‌های عظیم فناوری است که اساساً وضعیت جوامع را در فاصله بین قرن هجده و نوزدهم تغییر داد. اختراعات مهمی مانند موتور بخار، ماشین نخ ریسی و ماشین بافندگی مکانیزه، فرآیندهای تولید را متحول کردند و منجر به تولید انبوه کالا و افزایش کارایی در صنایعی مانند نساجی، آهن و معدن زغال سنگ شدند.

این نوآوری‌ها نه تنها موجب تسریع تولید شدند، بلکه افزایش شهرنشینی را نیز در پی داشتند چراکه مردم در جستجوی فرصت‌‌های شغلی در کارخانه‌ها از مناطق روستایی به شهرها مهاجرت کردند و در نهایت اقتصاد کشاورزی سنتی نیز به یک اقتصاد صنعتی تبدیل شد. ماشینی شدن کارها، نه تنها بهره وری را افزایش داد، بلکه زمینه را برای نوآوری‌های بیشتر در حمل و نقل، ارتباطات و زیرساخت‌ها فراهم و اساس جوامع صنعتی مدرن را پی ریزی کرد.

نیروی بخار

نیروی بخار نقش مهمی در شکل دهی انقلاب صنعتی بازی کرد. به لطف موتور بخار «جیمز وات»، حمل و نقل سریعتر و کارآمدتر شد. قطارها و کشتی‌های بخار، نحوه جابجایی کالاها و مردم را در مسافت‌های طولانی تغییر دادند.

توسعه نیروی بخار نه تنها حمل و نقل را متحول کرد، بلکه تاثیر قابل توجهی بر صنایع در سراسر جهان گذاشت. اکنون کارخانه‌ها می‌توانند با استفاده از موتورهای بخار برای نیرو دادن به ماشین آلات، تولید و کارایی خود را افزایش دهند. این نوآوری، دوران صنعتی مدرن را پایه گذاری کرد و نشان دهنده تغییر به سوی فرآیندهای تولید مقیاس بزرگ و خودکارتر بود.

ماشین آلات نساجی

 ماشین آلات نساجی چگونگی تولید پارچه را متحول کردند. ماشین‌‌هایی مانند نخ ریسی و بافندگی مکانیزه تولید را سریع ‌تر و کارآمدتر کردند. این اختراعات بهره وری را افزایش و صنعت نساجی را برای همیشه تغییر دادند.

صنعت نساجی با معرفی ماشین آلات ریسندگی و بافندگی مکانیزه به طور چشمگیر تغییر کرد. با جایگزین شدن ماشین آلات به جای کارهای دستی، فرآیند تولید سریعتر و سازگارتر شد؛ پیشرفتی که زمینه ساز تولید نساجی مدرن قلمداد می‌شود.

متالوژی

در طول انقلاب صنعتی، پیشرفت‌های متالورژی، تولید انبوه آهن و فولاد را امکان پذیر کرد و در نتیجه شرایط برای ساخت سازه‌های قوی تر مانند ساختمان‌ها، پل‌ها و ماشین آلات مهیا شد. همین تحولات زمینه را برای شکوفایی صنعتی شدن مدرن فراهم کرد.

تولید آهن و فولاد نقش مهمی در متحول کردن روش‌های ساخت و ساز و توسعه زیرساخت‌ها داشتند. توانایی تولید این مواد در مقادیر انبوه، انقلابی در نحوه ساخت ساختمان‌ها و پل‌ها ایجاد و آنها را بادوام تر و قابل اطمینان تر کرد. این دستاورد، زمینه ساز پیشرفت صنعتی پس از آن شد.

دسترسی گسترده به آهن و فولاد، صنایع مختلف را از ساخت و ساز گرفته تا حمل و نقل، متحول کرد. این مواد برای ساخت راه ‌آهن، کشتی‌ها و ابزارها، رشد اقتصادی و پیشرفت‌‌های فناورانه ضروری شدند. تاثیر تولید آهن و فولاد در طول انقلاب صنعتی، هنوز در جامعه مدرن دیده می‌شود.

تلگراف

 تلگراف، پیام‌ها را از طریق سیگنال‌های الکتریکی در امتداد سیم‌ها مخابره می‌کرد. این فناوری برخلاف روش‌های سنتی که بر حمل و نقل فیزیکی متکی بودند، امکان ارسال سریع پیام‌ها را فراهم می‌آورد. مردم می‌توانستند در فواصل بسیار دور در عرض چند ثانیه ارتباط برقرار کنند؛ فناوری که افراد و کسب‌ و کارها را طوری به هم متصل می‌کرد که پیش از آن هرگز دیده نشده بود.

تلگراف نقش مهمی در شکل دهی رشد صنایع و بهبود هماهنگی در عملیات تجاری داشت. با فراهم شدن ارتباط سریع بین مکان‌‌های مختلف، کسب ‌و کارها می‌‌توانستند سریع ‌تر تصمیم بگیرند و به تغییرات بازار واکنش فوری ‌تری نشان دهند. این نوآوری تبادل اطلاعات را تسهیل، و به افزایش سرعت تجارت و داد و ستد کمک کرد.

صنایع شیمیایی

صنایع شیمیایی نقش تعیین کننده‌ای در شکل دادن به علم مواد داشتند. این صنعت نوآوری‌هایی در فرآیندهای شیمیایی ایجاد کرد که موجب افزایش تولید مواد حیاتی مانند کودها و رنگ‌ها شد. این پیشرفت‌ها با فراهم آوری مواد ضروری برای بخش‌های مختلف، از رشد کشاورزی و صنعتی حمایت کردند.

همچنین، تکامل صنایع شیمیایی به بهبود چشمگیر ظرفیت‌های تولید کمک کرد. با توسعه ترکیبات و فرآیندهای شیمیایی جدید، صنایع توانستند کالاها را کارآمدتر و موثرتر تولید کنند. این تولید کارآمد، به تقاضای فزاینده برای محصولات مختلف در بازار پاسخ داد و منجر به رشد و شکوفایی اقتصادی شد.

***

صنعتی شدن در قرن هجده و نوزده، آسیب جدی به محیط زیست وارد کرد و موجب جنگل زدایی گسترده، افزایش آلودگی و کاهش منابع طبیعی شد. این امر به شدت به محیط زیست آسیب زد و این تاثیر منفی حتی تا امروز نیز ادامه دارد. جنگل زدایی، آلودگی و کاهش منابع، چالش‌های اصلی ناشی از گسترش صنعتی سازی بودند. نیاز به مواد و انرژی برای سوخت صنایع منجر به قطع گسترده درختان، انتشار مواد شیمیایی مضر در هوا و آب و بهره برداری بیش از حد از منابع طبیعی شد. این فعالیت‌ها اثرات ماندگاری بر محیط زیست و زیست بوم داشته است.

در عین حال انقلاب صنعتی پیشرفت‌های چشمگیری در فناوری و همچنین دگرگونی‌های عمیق اجتماعی ایجاد کرد که همچنان جهان امروز ما را شکل می‌دهد. نوآوری‌های این دوران، جامعه صنعتی مدرن را پایه گذاری کرد، اما همچنین سوالات مهمی را در مورد عدالت اجتماعی، پایداری زیست محیطی و تاثیر پیشرفت فناوری بر زندگی انسان مطرح می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ذوب آهن اصفهان در دوره جدید موفقیت های معدنی خوبی کسب کرد
  • انقلاب صنعتی (قرن هجده و نوزدهم) و پیشرفت‌های فناورانه
  • افزایش ۶ درصدی تولید برق در فروردین ۱۴۰۳
  • افزایش ۵۰۰ هزار بشکه‌ای تولید نفت ایران
  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری
  • تخصیص ۳.۱ میلیارد دلار برای مونتاژ/ برای واردات خودرو ارز نداریم؟
  • بازدید سرلشکر رحیم صفوی از دستاوردهای پالایشگاه ستاره خلیج فارس
  • کمبودی در توزیع لاستیک خودرو‌های سواری نداریم
  • کارگران رزمندگان خط مقدم جنگ اقتصادی هستند
  • افزایش ۵۱ درصدی صادرات مشتقات نفتی ایران به قاره آفریقا