Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-01@07:02:56 GMT

۶ پروژه عمرانی بقاع متبرکه در رامسر در دست اجرا است

تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۲۶۷۸۲۷

۶ پروژه عمرانی بقاع متبرکه در رامسر در دست اجرا است

حجت الاسلام محمدابراهیم حاجی‌پور در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: شهرستان رامسر دارای ۵۷ بقعه متبرکه و ۱۰۸ مسجد است که همراه مردم متدین و دوستدار اهل بیت و خاندان مطهرش با حضور پرشور خود در این اماکن مذهبی ارادت خود را به آنها ابراز و عشق و علاقه وافر خود را نشان داده‌اند.

حاجی‌پور در تشریح فعالیت‌های فرهنگی قرآنی سال جاری بیان کرد: اداره اوقاف شهرستان رامسر با همکاری مستمر و تنگاتنگ مردم و بویژه اعضای هیأت‌های امنا بقاع متبرکه و مساجد برنامه‌های متعدد و متنوع فرهنگی را در مناسبت‌های مختلف سال برگزار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیس اداره اوقاف و امور خیریه رامسر از هزینه ۷.۵ میلیارد ریالی در بخش عمرانی ساخت وساز و تعمیرات برای بقاع متبرکه خبر داد و افزود: ۵۰۰ میلیون ریال دربخش مدیریتی اعم از حقوق خدام، آب برق و گاز و ۲۷۰ میلیون ریال در بخش کارهای فرهنگی و قرانی اعم از برگزاری ویژه برنامه‌های فرهنگی و مسابقات قرآنی هزینه شد.

حاجی‌پور در بخش دیگری خاطرنشان کرد: در سال جاری از محل درآمد موقوفات ۱۰۵ میلیون ریال در راستای اجرای نیات واقفین خیر اندیش در زمینه‌های توسعه و ترویج قرآن کریم، کمک به مستندان، تعزیه داری و روضه خوانی، حوزه علمیه و عمرانی مساجد هزینه شده است.

وی ادامه داد: تاکنون چهار موقوفه جدید محمدصالحی، محمد امین جعفری، حاج حسین رضی کاظمی و وقف مشارکتی خیرین جنت رودبار به موقوفات شهرستان از سوی افرادخیر و نیکوکار اضافه شده است و تعدادکل موقوفات شهرستان به ۸۵ موقوفه رسید.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه رامسر تصریح کرد: در راستای حفظ و نگهداری از املاک وقفی تاکنون برای ۱۳۰ موقوفه و بقعه سند مالکیت صادر شده که از این تعداد ۲۳ فقره در سالجاری صادر شد.

این مسئول از تنظیم ۵۴ فقره قرارداد اجاره با مستاجرین موقوفات از قبیل کشاورزی، باغی، تجاری و مسکونی خبر داد و بیان کرد: بزرگترین پروژه احداث بنای مجتمع فرهنگی و خدماتی آستان مقدس آقاپلاسید و آقابسمل ساداتشهر است که با زیر بنای ۳ هزار و ۸۲۰ متر در حال احداث است.

حاجی‌پور با اشاره به اینکه در سال جاری از درآمد بقاع متبرکه حدود ۹.۴ میلیارد ریال در بخش‌های مدیریتی، فرهنگی، قرانی و عمرانی هزینه شده است، تصریح کرد: هم اکنون اداره اوقاف و امورخیریه شهرستان ۶ پروژه عمرانی در حوزه بقاع متبرکه و موقوفات شهرستان را در دست اقدام دارد که این پروژه‌ها از پیشرفت ۲۰ تا ۹۰ درصد برخوردار هستند.

وی در پایان گفت: در اجرای پروژه‌های عمرانی بقاع متبرکه و مساجد از محل طرح مودت تاکنون ۲۱ میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال از خیرین نیکوکار، خدماتی اعم از استادکاری، کارگری، خرید مصالح ساختمانی و وسایل مورد نیاز دریافت شد.

کد خبر 4878585

منبع: مهر

کلیدواژه: وقف پروژه عمرانی رامسر بوشهر ایلام گرگان شیوع کرونا ستاد مقابله با کرونا شهرکرد ماسک طبی احتکار قزوین زاهدان استانداری سمنان شیراز بیرجند مشهد بقاع متبرکه اداره اوقاف میلیون ریال حاجی پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۶۷۸۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همه پروژه های عمرانی شورای ششم کرج پیوست زیست محیطی دارند

به گزارش خبرنگار مهر، جواد چپردار عصر سه شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه که در تالار شهیدان نژادفلاح کرج برگزار شد، اظهار کرد: یکی از افتخارات شورای دوره ششم این بود که مدیریت شهری را ملزم کردیم که قبل از هرگونه اقدام و اجرای پروژه های عمرانی و ترافیکی، پیوست های زیست محیطی آنها در کمیسیون مربوطه و صحن علنی شورای شهر مصوب شود.

وی با بیان اینکه هیچ پروژه ای را در دوره ششم نداریم که قبل از اجرا پیوست زیست محیطی آن مطالعه، مطرح و مصوب نشده باشد، عنوان کرد: اخذ پیوست زیست محیطی شرط کافی برای انجام اقدامات عمرانی در شهر نیست، بلکه شرط لازم است که در آن آثار پروژه ها بر میزان آلایندگی موجود، محدودیت فضای سبز، تعیین تکلیف اشجار موجود در محدوده پروژه ها و … مورد بررسی قرار می گیرد.

رییس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر کرج مطرح کرد: در پروژه میدان جمهوری ما باید حدود ۳۵۲ درخت را جابجا می کردیم که طرح های مختلفی ارائه و تلاش شد طرحی انتخاب شود که حداقل جابجایی یا دست درازی به فضای سبز در آن صورت گیرد. در این راستا از ۳۵۲ درخت جابجا شده فقط ۶ درخت جمع آوری شدند.

چپردار با اشاره به جابجایی ۳۳۰ درخت در پروژه بی آر تی در فلکه اول گوهردشت و بلوار موذن و با بیان اینکه در این دوره همواره تلاش کردیم که حفظ فضای سبز را در آرای صادره در اولویت قرار دهیم، اظهار کرد: در حوزه سگ های ولگرد و بلاصاحب ما در مدیریت شهری، شورای شهر، سازمان مدیریت پسماند و این کمیسیون تکالیفی را بر عهده داریم که باید به آنها عمل کنیم.

وی با تاکید بر اینکه نباید هیچ قصوری در این زمینه صورت گیرد، مطرح کرد: با توجه به بخشنامه وزارت کشور برای اقدامات اجرایی، ظرفیت شهرداری کرج در دو مرکز نگهداری سگ های بلاصاحب در کرج و یک مرکز در فردیس، امکان مدیریت سگ های بلاصاحب را فراهم نمی کند و با محدودیت های موجود نمی توانیم اتفاقی را رقم بزنیم. باید در این زمینه به لحاظ علمی و قانونی تغییراتی را ایجاد کنیم.

رییس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر کرج با بیان اینکه تعداد سگ های بلاصاحب و مشکلاتی که ایجاد می کنند، با شرایط و اقدامات جاری قابل حل نیست، خاطرنشان کرد: موضوع سگ گردی در پارگ ها یا فرهنگ نگهداری از سگ در منزل، موضوعی یک بعدی نیست که بخواهیم فقط به یک بعد آن بپردازیم.

چپردار عنوان کرد: به نظر من که در حوزه درمان و سلامت انسان و دام و فرهنگ تلاش داشتیم، شاید برخورد با سگ گردانی در پارک ها و فضاهای عمومی و نگهداری سگ در منزل اقدام آخر باشد. اولین گام در این حوزه فرهنگ سازی است و باید تلاش کنیم که خانواده ها در این زمینه مطالعه و دقت بیشتری داشته باشند.

رییس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر کرج بیان کرد: محدودیت های موجود و تغییرات زیست محیطی و ژنتیک سگ هایی که نگهداری می شوند، مخاطراتی را برای مردم ایجاد می کنند اما نگاه ما نباید نگاه محدودیتی باشد. باید همه ابعاد را در نظر بگیریم و با توجه به جنبه های علمی، زیست محیطی و فرهنگی موضوع، تصمیمی را اتخاذ کنیم که قابلیت اجرا داشته باشد.

کد خبر 6093554

دیگر خبرها

  • اتصال «ائل داغی» به «آجی چای» در تبریز
  • اجرای ۲۷ سازه آبخیزداری در استان اردبیل
  • پایان قدرت نمایی اوباش در رامسر با شلیک پلیس
  • اعضای شوراها از دخالت دادن تفکرات سیاسی پرهیز کنند
  • همه پروژه های عمرانی شورای ششم کرج پیوست زیست محیطی دارند
  • آغاز عملیات عمرانی پروژه پیاده‌راه باباطاهر همدان
  • سبدی از اقدامات فنی، فرهنگی، زیرساختی، عمرانی و برقی در مجتمع گردشگری صفه
  • مکمل‌های طرح نور در نهادهای فرهنگی اجرا شود
  • ۱۸۸ طرح هادی روستایی در استان بوشهر در حال اجرا است
  • موقوفات زنجان صاحب درآمد پایدار می‌شوند