Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، کرونا ویروس که آمده و قصد رفتن هم ندارد عزم متخصصان داخلی را برای یافتن راه‌های درمانی این بیماری جزم کرده است. همکاری ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و وزارت بهداشت، ‌درمان و آموزش پزشکی هم در همین راستا در ابتدایی ترین روزهای اعلام شیوع این بیماری آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تولید کیت‌های تشخیصی یکی از این تلاش‌هایی بود که به ثمر نشست. اما در مرحله بعد، تولید داروی این بیماری هم به اولویت‌ها اضافه شد. بر همین اساس برخی دانش‌بنیان‌ها وارد میدان شدند و به تست داروی دیگر بیماری‌ها برای درمان کرونا پرداختند.

مصطفی قانعی دبیر ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اعلام کرد که هیچ داروی جدیدی برای درمان بیماری کرونا تولید نشده نه در ایران و نه در دیگر کشورها. بلکه تلاش می کنیم داروی بیماری های دیگر را برای درمان این بیماری تست کنیم.

به گفته وی، تست این داروها آغاز شده و به زودی نتایج درمانی آنها اعلام خواهد شد. تولید دارویی مختص درمان بیماری کرونا حداقل یک سال زمان می برد.

انتهای پیام/

169 / 336 دارو کرونا علم و فناوری زیست فناوری قانعی بیماری کرونا

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دارو کرونا علم و فناوری زیست فناوری قانعی بیماری کرونا برای درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۶۸۹۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام آزمایش تب مالت دامها نیازمند همکاری مردم در روستاها است

به گزارش خبرنگار مهر، مختار رجایی فر ظهر دوشنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: بیماری تب مالت سویه‌های مختلفی دارد و بحث ریشه کنی آن امکان‌پذیر نیست.

وی بیان داشت: باید در این راستا پیشگیری و آگاهی‌رسانی انجام شود و مردم نیز همراه باشند

رجایی فر با بیان اینکه وقتی بیماری دام مثبت می‌شود، دامدار از انجام کشتار فرار می‌کند، گفت: درمان بیماری تب مالت زمانبر بوده و درمان طولانی مدت نیاز دارد، در برخی مواقع، بعد از شش ماه یا یک سال درمان، بیمار به ظاهر خوب می‌شود ولی بعد از یکسال دوباره علائم بیماری ظاهر می‌شود و این باعث تشخیص اشتباه پزشک می‌شود.

کد خبر 6092155

دیگر خبرها

  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • انجام آزمایش تب مالت دامها نیازمند همکاری مردم در روستاها است
  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • پیشگیری از بیماری‌های احتمالی بعد از سیل چابهار
  • دلیل آبریزش دائمی بینی چیست؟
  • غربالگری نوزاد چیست؟ بهترین زمان آزمایش غربالگری
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان
  • سمنان در صدر لیست تنوع داروی دامی