Web Analytics Made Easy - Statcounter

جانشین پلیس بین الملل ناجا از تشکیل ۳۰ پرونده کلاهبرداری بین المللی کرونایی و بلوکه شدن ۷۳۰ هزار دلار خبر داد. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار کاظم مجتبایی با اعلام خبر فوق اظهار داشت: سازمان اینترپل مردم را تشویق می‌کند هنگام خرید لوازم پزشکی به صورت آنلاین در طول بحران بهداشت فعلی، با احتیاط عمل کنند، این در حالی است که مجرمان از این وضعیت برای اجرای طیف‌های مختلف کلاهبرداری مالی استفاده می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این مقام ارشد انتظامی ادامه داد: به دلیل بیماری همه گیر COVID-۱۹ و نبود ماسک‌های جراحی و سایر تجهیزات پزشکی در فروشگاه‌های خرده فروشی در کشور‌های درگیر که متقاضی زیادی دارند، مغازه‌های جعلی، وب سایت‌ها، حساب‌های شبکه‌های اجتماعی و آدرس‌های ایمیل که ادعای فروش این اقلام را دارند، به صورت آنلاین گسترش یافته است به گونه‌ای که زمینه را برای سوء استفاده کلاهبرداران سایبری و سوء استفاده آن‌ها از قربانیان با وعده ارائه ماسک و لوازم وعده داده شده فراهم می‌کند.

وی به نمونه‌های کلاهبرداری کرونا ویروس اشاره و بیان کرد: در کلاهبرداری تلفنی، مجرمان ضمن تماس با افراد تظاهر می‌کنند کلینیک یا مسؤولان بیمارستان هستند و مدعی می‌شوند یکی از بستگان قربانی به این ویروس بیمار شده و درخواست پرداخت هزینه‌های درمانی را می‌کند.

جانشین پلیس بین الملل ناجا ادامه داد: در جرم فیشینگ، ایمیل‌هایی که ادعا می‌شوند از مقامات بهداشت ملی یا جهانی هستند، با هدف فریب افراد برای به به دست آوردن اعتبار شخصی یا جزئیات پرداخت یا باز کردن فایل پیوست حاوی بدافزار ارسال می‌شود.

سردار مجتبایی خاطرنشان کرد: در بسیاری موارد، کلاهبرداران شرکت‌های قانونی را جعل می‌کنند، آن‌ها با استفاده از نام‌های مشابه، وب سایت‌ها و آدرس‌های ایمیل برای فریب عموم مردم با استفاده از ایمیل و ارسال پیام روی سیستم عامل‌های شبکه‌های اجتماعی به اطلاعات محرمانه دسترسی پیدا می‌کنند.

وی افزود: هرکسی که به فکر خرید آنلاین لوازم پزشکی است باید لحظه‌ای تأمل و اطمینان پیدا کند که با یک شرکت معتبر سر و کار دارد، در غیر این صورت ممکن است پول وی به حساب مجرمان واریز شود.

وی تصریح کرد: تا به امروز، سازمان اینترپل با حدود ۳۰ پرونده کلاهبرداری مربوط به COVID-۱۹ با پیوند‌هایی به آسیا و اروپا یاری رسانده که این امر منجر به مسدود شدن ۱۸ حساب بانکی و بلوکه شدن بیش از ۷۳۰ هزار دلار در معاملات مشکوک به کلاهبرداری شده است.

سردار مجتبایی با تاکید بر همبستگی جمعی و هماهنگ با پیوند‌های بین المللی به منظور پیشگیری از کلاهبرداری اینترنتی در تهیه تجهیزات پزشکی، به شهروندان توصیه کرد: قبل از هرگونه خرید، شرکت با فردی که کالای مورد نظر را ارائه می‌دهد را تأیید کنید.

این مقام ارشد انتظامی بر آگاهی شهروندان به وب سایت‌های جعلی تاکید و اضافه کرد: مجرمان غالباً از یک آدرس وب استفاده می‌کنند که تقریباً به نظر می‌رسد به عنوان یک دامنه قانونی است، مانند 'abc.org' به جای 'abc.com'.

وی ادامه داد: بررسی‌های آنلاین یک شرکت را قبل از خرید بررسی کنید، به عنوان مثال، آیا شکایات سایر مشتریان در مورد عدم دریافت اقلام وعده داده شده وجود داشته است؟

جانشین پلیس بین الملل با بیان اینکه اگر از شما خواسته شد تا به حساب بانکی واقع در کشور دیگری نسبت به مکانی که شرکت در آن قرار دارد پرداخت کنید، احتیاط نمایید، گفت: بر روی لینک‌ها یا پیوست‌هایی که از یک فرستنده ناشناخته آمده و منتظر دریافت آن‌ها نیستید، کلیک نکنید.

سردار مجتبایی در خاتمه توصیه کرد: نسبت به ایمیل‌های ناخواسته ارائه تجهیزات پزشکی و یا درخواست اطلاعات شخصی خود برای بررسی‌های پزشکی احتیاط کنید، مقامات قانونی بهداشت و درمان به طور معمول با این روش با افراد عمومی تماس نمی‌گیرند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: کرونا ویروس کرونا شبکه های اجتماعی کلاهبرداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۷۲۳۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی ۶ نفر از عاملان آلودگی محیط زیست کرج به مراجع قضایی

امیدرضا تونی افزود: این افراد که شامل اشخاص حقیقی و حقوقی بودند طی فوردین ماه گذشته با تشکیل پرونده به محاکم قضایی معرفی و چهار فقره دادنامه و رای محکومیت در این زمینه صادر شد.

وی بیان کرد: آلودگی‌های نفتی، عدم مدیریت پسماند‌های بیمارستانی و شهری و تخلیه فاضلاب‌خام به محیط از جمله تخلفات زیست محیطی بوده که برای آنها پرونده قضایی تشکیل و تا حصول نتایج پرونده‌های مذکور توسط کارشناس اداره محیط زیست کرج پیگیری خواهد شد.

تونی در ادامه افزود: هر اقدامی که تهدید علیه محیط زیست شناخته شود از قبیل دفع غیربهداشتی فضولات انسانی و دامی و مواد زاید، ریختن مواد مسموم‌کننده در رودخانه‌ها، استفاده‌ی غیرمجاز فاضلاب خام یا پساب تصفیه‌ی خانه‌های فاضلاب برای مصارف کشاورزی ممنوع است و مرتکبین چنانچه طبق قوانین خاص مشمول مجازات شدیدتری نباشند به حبس محکوم خواهند شد.

وی اظهار کرد: محیط زیست سالم و طبیعی هر روز در حال تحدید است و هم در حال تهدیدشدن؛ رشد جمعیت در کنار توسعه فعالیت‌های صنعتی به خطر بزرگی برای آینده محیط زیست در جهان بدل شده است و اگر امروز کاری برای محیط زیست نشود، دیگر چیزی از آن برای آیندگان باقی نمی‌ماند.

باشگاه خبرنگاران جوان البرز کرج

دیگر خبرها

  • دادسرا رکن اصلی تشکیل پرونده است
  • گشتی در اقتصاد جهان | خوش‌بینی صندوق بین‌المللی پول به اقتصاد آسیا
  • تشکیل پرونده قضایی برای ضاربان آمر به معروف در کاشمر
  • پرونده قضایی برای ضاربان یک آمر به معروف در کاشمر تشکیل شد
  • تشکیل ۳۰۳۵ پرونده تخلف در استان خراسان شمالی
  • کلاهبرداری ۲ هزار میلیاردی ۲ خواهر در مازندران
  • معرفی ۶ نفر از عاملان آلودگی محیط زیست کرج به مراجع قضایی
  • باند کلاهبرداری ۲۰۰۰ میلیاردی املاک در مازندران متلاشی شد
  • انهدام باند کلاهبرداری ۲ هزار میلیاردی در مازندران
  • استفاده از فاضلاب برای کشاورزی جرم است