Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از روابط عمومی سپهر سوره هنر، مجدالدین معلمی معاون هنری حوزه هنری و دبیر هفته هنر انقلاب با اعلام پایان مرحله انتخاب نامزد‌های ششمین آیین معرفی چهره سال هنر انقلاب اسلامی بیان کرد: هنرمندان معرفی شده بر اساس نظرخواهی از متخصصان و نخبگان فرهنگی و هنری انتخاب شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تولید محتوای تاثیرگذار در زمینه حفظ و نشر ارزش‌های انقلاب اسلامی ایران، جریان سازی در رشته‌های مختلف فرهنگی و هنری، دامنه تاثیر و گستره مخاطبان آثار تولید شده از مهم‌ترین معیار‌های قرارگیری آن‌ها در فهرست نامزد‌های کسب عنوان چهره هنر انقلاب اسلامی در سال ۹۸ بوده اند.

وی افزود: معیار ما انتخاب آثاری اعم از فیلم‌های مستند، سینمایی و انیمیشن، کتاب، کار‌های گرافیکی، قطعات موسیقی، تئاتر و ... بوده است که در سال ۹۸ اکران، عرضه و توزیع یا اجرا و با استقبال گسترده مردم روبرو شده اند.

معاون هنری حوزه هنری در ادامه ۱۵ نامزد چهره هنر انقلاب را همراه با معیار‌های انتخاب هر یک به شرح زیر معرفی کرد:

نرگس آبیار به دلیل اکران موفق فیلم سینمایی «شبی که ماه کامل شد» مبتنی بر جنایت‌های عبدالمالک ریگی و برگزیده شدن به عنوان چهره سال زن مسلمان در پاکستان.

سعید اسماعیلی به دلیل اجرای نمایش پرمخاطب و مورد استقبال «نگین شکسته» در شهر مشهد و نمایش‌های «سفینه نجات» در مسیر نجف به کربلا و «فصل شیدایی».

جواد افشار به دلیل کارگردانی سریال پرمخاطب «گاندو» و واکنش هنری بهنگام به اتفاقات سیاسی روز با دامنه تاثیرگذاری وسیع.

وحید چاووش به دلیل تولید «خبرنگار جنگ» مستند منتخب جایزه شهید آوینی با موضوع خبرنگاری در عراق و حشدالشعبی که از تلویزیون نیز به پخش رسیده است.

امیر داسارگر به دلیل کارگردانی فیلم «منطقه پرواز ممنوع» که روایتگر تلاش‌های سه نوجوان برای ساخت پهباد و مواجهه شان با یک یوزپلنگ در حوالی محل سکونتشان است.

سیدمحمود رضوی به دلیل تهیه کنندگی مجموعه فیلم‌های مرتبط با وقایع تاریخی دفاع مقدس و دهه ۶۰ همچون «رد خون۲» و «ماجرای نیمروز».

حسن روح الامین به دلیل خلق آثار نقاشی در واکنش به اتفاقات روز اعم از شهادت حاج قاسم سلیمانی و لشکر فاطمیون، خلق تابلوی شهدای مرزبان و برپایی نمایشگاه با مضامین دینی و تاریخی در پاریس، بروکسل و برلین.

وجیهه سامانی به دلیل تالیف کتاب «آن مرد با باران می‌آید» و تقریظ مقام معظم رهبری بر این کتاب.

مرتضی شعبانی مدیریت مرکز مستند حقیقت و تهیه کنندگی «گلوله باران» بهترین مستند جشنواره «سینماحقیقت» به نام با موضوع مدافعان حرم.

محمدصابر شیخ رضایی به دلیل طراحی و اجرای دیوارنگاره‌های ضداستکباری و طراحی گورستان نمادین سربازان آمریکایی در لانه جاسوسی، طراحی و نشر اولین پوستر و طرح‌های مرتبط با شهادت حاج قاسم سلیمانی و واکنش به رویداد‌های اجتماعی.

غلامرضا صنعتگر به دلیل خوانندگی قطعه پرمخاطب «قاسم هنوز زنده است» برای شهادت حاج قاسم سلیمانی و «آهای ایران» با مضمون میهن دوستی.

بهناز ضرابی زاده به دلیل نگارش کتاب «ساجی» و روایت خاطرات نسرین باقرزاده همسر سردار شهید بهمن باقری از چهره‌های مقاومت و فعال در جنگ تحمیلی و دریافت نشان طلایی جایزه ادبی اوراسیا بابت انتشار آن.

محسن عنایتی اکران موفق فیلم پویانمایی «بنیامین» و انتقال ارزش‌های دینی و ظلم ستیزانه برای کودکان و نوجوانان.

محسن کاظمی به دلیل تالیف کتاب «نقاشی قهوه خانه» و کسب عنوان اثر برگزیده جایزه ادبی جلال آل احمد و کتاب سال ۹۸ جمهوری اسلامی ایران و برگزیده کتاب دانشجویی و به چالش کشاندن ضد انقلاب خارج از کشور.

زهرا کاردانی از طلاب جامعه الزهرا به دلیل نگارش کتاب «زن آقا» درباره خاطرات سفر تبلیغی در ماه مبارک رمضان و رسیدن شمارگان چاپ این اثر به نوبت چهاردهم.

معلمی همچنین به معرفی رویداد موثر و شاخص هنر انقلاب اسلامی اشاره کرد و توضیح داد: چند سالی است که همزمان با معرفی چهره هنر انقلاب اسلامی رویداد‌های تاثیرگذار و جریان ساز در زمینه هنر انقلاب اسلامی نیز معرفی می‌شوند. این چهار اتفاق فرهنگی و هنری شامل مواردی، چون برگزاری نمایشگاه‌های بین المللی ترامپیسم، ملکه، پهباد و... توسط سید مسعود شجاعی طباطبایی، تولید و پخش برنامه «اقیانوس آرام» به عنوان پرمخاطب‌ترین برنامه نوجوانانه با ایجاد سبکی خلاق در این گونه برنامه سازی، مجموعه فعالیت‌های جهادی و خیرخواهانه سردار مکی یازغ و حبیب احمدزاده از جمله دبیری جشنواره دانش آموزی و بسیج مردم و هنرمندان برای کمک به سیل زدگان، احداث پارک‌های بازی برای کودکان در روستا‌های دورافتاده و تلاش برای روشنگری در شناساندن چهره صلح دوست کشورمان و پروژه عکس خلاقانه «و این قهرمان، واقعی است» در پیاده روی خیابان انقلاب با عکاسی زهرا استادزاده، مجتبی حیدری، علی دهقان، اشکان پردل و پوریا ترابی به عنوان اولین نمایشگاه آژانس عکس مستند سو و با موضوع کارآفرینان برتر مناطق روستایی و محروم سراسر کشور می‌شود.

معلمی در پایان از تعویق زمان برگزاری هفته هنر انقلاب اسلامی خبر داد و گفت: به منظور همراهی با جریان عمومی جامعه، حفظ سلامت مخاطبان و پیشگیری از شیوع ویروس کرونا آیین معرفی چهره و رویداد شاخص هنر انقلاب اسلامی در ششمین دوره برگزاری خود به خرداد ماه سال ۹۹ موکول می‌شود، اما هفته هنر انقلاب اسلامی که هر سال همزمان با سالروز شهادت سیدمرتضی آوینی از ۱۹ فروردین ماه آغاز می‌شود، در این هفته از طریق پخش ویژه برنامه‌های تلویزیونی و فضای مجازی با گرامیداشت اقدامات صورت گرفته در زمینه هنر انقلاب با مخاطبان خود در ارتباط خواهد بود.

معرفی چهره و رویداد شاخص هنر انقلاب اسلامی در سال ۹۸ را معاونت هنری حوزه هنری با همکاری موسسه سپهر سوره هنر برعهده دارد.

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: هنر انقلاب انقلاب اسلامی هنر انقلاب اسلامی معرفی چهره سال ۹۸

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۷۴۴۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلوگیری از رها شدگی پایه و اساس بسیج هنرمندان باشد

به گزارش خبرگزاری مهر، همزمان با روز آغاز عملیات بیت‌المقدس و در آستانه هفته گرامیداشت معلم؛ از پوستر رویداد ملی وعده صادق با حضور مسوولان انجمن‌های هنری و ادبی سازمان بسیج هنرمندان و معاون هماهنگ کننده سازمان رونمایی شد.

در این جلسه مسوولان انجمن‌های هنری و ادبی سازمان بسیج هنرمندان با معاون هماهنگ کننده سازمان بسیج مستضعفین، هنرمندان به بیان دغدغه‌های خود پرداختند. در این برنامه مسوولان بسیج مستضعفان و هنرمندان عرصه‌های مختلف از جمله فرهاد قائمیان بازیگر سینما و تلویزیون حضور داشت.

سردار حسین معروفی معاون هماهنگ‌کننده سازمان بسیج مستضعفان گفت: سعی داریم با نگاه مثبتی که در سازمان وجود دارد بسیاری از مشکلات را مرتفع کنیم. بنده اعتقاد دارم باید بسیج را به بسیجی داد. بسیج یک فکر و اندیشه است. باید با فکر با آن صحبت کرد.

وی افزود: آن‌چیزی که باید پایه بسیج هنرمند باشد جلوگیری از رها شدگی هنرمندان است. چرا بسیاری با ما قهر کردند؟ چرا برخی موسیقی‌ها که در اوایل انقلاب و جنگ آرامبخش ما بود دیگر وجود ندارد. هنرمندان همیشه در زندگی ما تاثیرگذار بودند. ما مالک را آنقدری که از داریوش ارجمند شناختیم از کتاب‌ها نشناخیتم. با چند سریال صد کتاب معنا پیدا می‌کند.

سردار معروفی گفت: خدمات گیری باید بیشتر مورد توجه قرار بگیرد تا خدمات‌دهی ما به هنرمندان. با جذب حداکثری تولید وحدت و قدرت نرم برای نظام به وجود می‌آید. نیاز ما امروز بیش از موشک‌ها پرداختن به فرهنگ است. وی با اشاره به زیبایی هنر خاطرنشان کرد: برخی شاید به لباس یک هنرمند ایراد بگیرند، اما حتما شناختی از پتانسیل و لطافت یک هنرمند ندارند. ارزش زیبایی و جاوید ماندن آن اندیشه هنرمند است. یک اندیشه زیبا عمل زیبا را ارائه می‌کند که در جامعه تأثیرگذار است. یکی از شاخصه‌های بزرگ شهید سلیمانی همین موضوع است.

معاون هماهنگ‌کننده سازمان بسیج مستضعفان افزود: نکته‌ی بعدی مراقبت از هنرمندان است. کارهایی باعث قهر هنرمند می‌شود بعد باید هزینه گزافی داده شود تا آنها دوباره آشتی کنند. کار بزرگ آدم بزرگ می‌خواهد. ما در بسیج نگاهی داریم که کم به آن توجه شده است. باید دید ورودی بسیج معراج است یا خروجی آن. وی یادآور شد: هنرمندان با آثار خود ریل‌گذاری فرهنگی انجام می‌دهند. شبکه‌سازی باید انجام شود. زمان آزمون و خطا گذشته است الان باید طوری مراقبت کنیم که با چیزهای دیگر سرگرممان نکنند.

فرهاد قائمیان بازیگر سینما در این برنامه گفت: هنرمند پر از درد است. برای این جمع حمایت مالی بزرگترین حمایتی است که باید سازمان انجام دهد. اگر حمایت مالی نشود هنری ایجاد نمی‌شود. صرفا در جشنواره‌ها شرکت کردن نمی‌تواند برای هنرمند همیشگی باشد. این جشنواره‌ها آموزش لازم دارد. میان بسیجیان و هنرمندان کارگاه‌های آموزشی باید برگزار شود.

وی ادامه داد: مهمترین چیزی که این موضوع را لحاظ می‌کند مردمی‌سازی است. ما باید این فرهنگ‌سازی را داشته باشیم. آموزش در بخش نمایش بسیار کم است. ما از پتانسیلی که در شهرستان‌ها وجود دارد غافل هستیم. باید شرایطی را برای پیشبرد زمینه‌های مختلف فراهم کنیم. ما می‌توانیم بگوییم به فرهنگ فیلم‌های دفاع مقدس کمی بی‌مهری می‌شود. یک محلی برای بسیج هنرمندان باید در نظر گرفت تا تمام عزیزان بتوانند گرد هم آیند.

در جریان این مراسم از پوستر رویداد ملی وعده صادق رونمایی شد. طراح این پوستر در توضیح آن گفت: این 9 موشک طراحی شده نماد و تعداد موشک‌هایی است که به اسرائیل اصابت کرده است. سازمان بسیج هنرمندان کشور با همراهی معاونت فرهنگی سازمان بسیج مستضعفان و بنیاد روایت؛ رویداد ملی وعده صادق در آئینه هنر را با هدف بازنمایی عظمت و شکوه سیلی محکم ملت ایران به رژیم صهیونیستی در قالب‌های هنری_رسانه‌ای؛ عکس‌نوشته، تصویرسازی، استوری موشن، کاریکاتور، شعر، متن ادبی کوتاه و تایپو گرافی و سرود برگزار می‌نماید.

علاقه‌مندان برای ارسال آثار به رویداد ملی وعده صادق در آئینه هنر می‌توانند آثار خود را تا ۲۰ اردیبهشت از طریق لینک https://basijhonarmandan.ir/festival/67358 اقدام نمایند.

کد خبر 6094930 فاطمه میرزا جعفری

دیگر خبرها

  • برخورد وحشیانه آمریکا با دانشجویان حامی غزه چهره واقعی آنها را نشان داد
  • فرمانده سپاه شهرستان راسک معرفی شد
  • البرز رتبه نخست ثبت اعضا در طرح رویداد سامانه بچه های مسجد
  • استان البرز رتبه نخست ثبت اعضاء را در طرح رویداد سامانه بچه‌های مسجد کسب کرد
  • جلوگیری از رها شدگی پایه و اساس بسیج هنرمندان باشد
  • باید افراد اصلح را به مردم معرفی کنیم
  • چهره فقاهت و قرآنی رهبر انقلاب به جهان معرفی می‌شود
  • آغاز بکار مدرسه ملی روایت در سمنان
  • تابلوی «فرزند خلیج فارس» در بوشهر رونمایی شد
  • در هفته هنر انقلاب اسلامی یزد چه گذشت؟