Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالله مهاجر عصر یکشنبه در جلسه ستاد مقابله با کرونا اظهار داشت: بخش خصوصی مازندران که به نوبه خود برای مقابله با کروناویروس به صورت جهادی و عملی وارد میدان شده است، برابر موارد اعلام شده در دو مرحله ۲۰ دستگاهِ کمک تنفسی (ونتیلاتور) و ۵۵ دستگاه Bipap را به بیمارستان‌های استان تحویل داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در جلسه گذشته یکسری از نیازمندی‌ها اعلام و درخواست شد که بخش خصوصی پای کار بیاید، از آنجا که این بخش همیشه در میدان‌های سخت اقتصادی عملکرد خوبی داشت، امروز هم در این جنگ زیستی مادگی خود را اعلام کرده و نخستین قدم را با جدیت برداشته است.

رئیس اتاق مازندران روز گذشته اعلام کرده بود، دستگاه‌های تنفسی از جمله دستگاه‌هایی بوده که برای نجات جان بیماران کرونایی از اهمیت حیاتی برخوردار است لذا درخواست دانشگاه علوم پزشکی استان تأمین تعدادی قابل توجه دستگاه تنفسی بوده که اتاق بازرگانی بلافاصله وارد عمل شد و توانستیم با مشارکت فعالان اقتصادی در دو مرحله ۷۵ دستگاه تنفسی را بر اساس نظر فنی کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی استان در کمتر از ۲۴ ساعت خریداری کنیم.

وی ادامه داد: این ۷۵ دستگاه کمک تنفسی (ونتیلاتور) و دستگاه Bipap با حضور نماینده دانشگاه علوم پزشکی استان و رئیس اتاق بازرگانی به عنوان نماینده بخش خصوصی تحویل بیمارستان‌های استان شد.

مهاجر اظهارداشت: از این تعداد دستگاه‌ها، بر اساس انتخاب دانشگاه‌های علوم پزشکی استان و با حضور نماینده دانشگاه، ۶ دستگاه به بیمارستان خاتم الانبیا بهشهر، ۲ دستگاه بیمارستان امام حسین (ع) نکا، ۲ دستگاه به بیمارستان امام خمینی (ره) ساری، ۲ دستگاه به بیمارستان بوعلی سینای ساری، ۹ دستگاه به بیمارستان رازی قائمشهر، ۲ دستگاه بیمارستان ولیعصر (عج) قائمشهر، ۱ دستگاه به بیمارستان عزیزی جویبار، ۳ دستگاه به بیمارستان شهدای زیراب سوادکوه شمالی، ۲ دستگاه به دانشگاه علوم پزشکی بابل، ۹ دستگاه به بیمارستان امام خمینی (ره) آمل، ۴ دستگاه به بیمارستان امام رضا (ع) آمل، ۲ دستگاه به بیمارستان امام خمینی (ره) فریدونکنار، ۱ دستگاه به بیمارستان شهدای محمودآباد، ۵ دستگاه به بیمارستان امام خمینی (ره) نور، ۶ دستگاه به بیمارستان شهید بهشتی نوشهر و ۶ دستگاه به بیمارستان آیت اله طالقانی چالوس، ۲ دستگاه به بیمارستان امام خامنه ای عباس آباد، ۴ دستگاه به بیمارستان شهید رجایی تنکابن و ۴ دستگاه به بیمارستان امام سجاد رامسر تحویل داده شد و این دستگاه‌ها پس از نصب و راه اندازی مورد استفاده بیماران قرار گرفت.

وی با قدردانی از تلاش‌های دلسوزانه فعالان اقتصادی خیر استان، اظهار داشت: فعالان اقتصادی ما پای کار بوده، چون برآمده از مردم ه و سایر اقلام مورد نیاز از قبیل ماسک و لباس هم به زودی با همراهی فعالان اقتصادی و خیران مازندران تأمین شود تا در اختیار بیمارستان‌ها و مراکز درمانی استان قرارگیرد.

وی همچنین با قدردانی از پیگیری‌های استاندار مازندران در خصوص مبارزه با کروناویروس، افزود: مردم به توصیه‌های پزشکان توجه و موارد بهداشتی را حتماً از کانال بهداشت و درمان دنبال کنند، موادی که هیچ تضمینی نیست را مصرف نکنند، شرایط بدی داریم، مردم باید یک پروسه ۱۰ تا ۲۰ روزه را در خانه بمانند زیرا هوا و محیط بیرون آلوده است و ارتباط داشتن ممکن است بیماری را منتقل و کار را برای تلاشگران سلامت سخت‌تر کند.

کد خبر 4879280

منبع: مهر

کلیدواژه: اتاق بازرگانی مازندران ویروس کرونا بیمارستان بوشهر ایلام ستاد مقابله با کرونا شیوع کرونا گرگان شهرکرد ماسک طبی احتکار قزوین استانداری سمنان شیراز زاهدان بیرجند مشهد دستگاه به بیمارستان امام خمینی ۲ دستگاه به بیمارستان دانشگاه علوم پزشکی علوم پزشکی استان فعالان اقتصادی دستگاه ها بخش خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۷۶۱۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اضافه شدن چهارمین دستگاه دیالیز، به تجهیزات بیمارستان دارالشفاءمیرجاوه

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان، دکتر دهمرده افزود: این دستگاه از نوع ATF و کاملا ایرانی است که توانایی پاسخگویی کامل به بیماران دیالیزی شهرستان را داراست و بیماران دیگر نیازی به مراجعه به سایر شهرستان‌ها ندارند.
وی ادامه داد: با توجه به رشد بیماران دیالیزی مبتلا به فشار خون بالا و دیابت که منجر به نارسایی سیستم کلیوی می‌شود لازم است تا افراد نسبت به درمان به موقع اقدام و با تغییر در سبک زندگی به ایجاد جامعه سالم کوشا باشند.
رئیس بیمارستان دارالشفاء میرجاوه با اشاره به فعال بودن چهار دستگاه دیالیز در این بیمارستان تصریح کرد: دسترسی افراد دیالیزی به خدمات بهینه و منجر به بهبود کیفیت زندگی بیماران شده است.
در حال حاضر ۱۶ بیمار دیالیزی در میرجاوه حضور دارند که سال گذشته دو هزارو ۵۰۰ جلسه دیالیز ویژه این افراد انجام شده است.

دیگر خبرها

  • راه اندازی دستگاه CT اسکن در بیمارستان ۱۷ شهریور رشت
  • کلنگ زنی و افتتاح پروژه‌های بهداشتی و درمانی خراسان شمالی با حضور معاون وزیر بهداشت
  • اضافه شدن چهارمین دستگاه دیالیز، به تجهیزات بیمارستان دارالشفاءمیرجاوه
  • راه اندازی ۲ دستگاه تصویربرداری پیشرفته در بیمارستان‌های امام رضا (ع)
  • آمادگی آتش نشانی رشت برای آموزش ایمنی در بیمارستان‌ها
  • خرید تجهیزات پزشکی برای بیمارستان ۲۲ بهمن مسجدسلیمان
  • راه‌اندازی یک دستگاه ام.آر.آی نسل جدید در مجتمع درمانی امام رضا (ع) کرمانشاه
  • به دنبال برطرف کردن چالش نیروی انسانی در مراکز درمانی هستیم
  • دستگاه ام.آر.آی نسل جدید در مجتمع درمانی امام رضا (ع) کرمانشاه
  • بخش MRI بیمارستان شهدای یافت آباد افتتاح شد