Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-08@18:28:07 GMT

ادامه ریزش شاخص بورس؛ ریزش ۸ هزار واحدی

تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۲۷۶۳۸۰

ادامه ریزش شاخص بورس؛ ریزش ۸ هزار واحدی

به گزارش جماران؛ شاخص کل در بازار بورس امروز (یکشنبه) هشت هزار و ۶۳۹ واحد افت داشت که در نهایت این شاخص به رقم ۴۹۴ هزار و ۹۹ واحد رسید.

براساس معاملات امروز بیش از ۶ میلیارد و ۴۰۱ میلیون سهم، حق تقدم و اوراق بهادار به ارزش ۴۷ هزار و ۲۱۵ میلیارد ریال داد و ستد شد.

همچنین شاخص کل (هم وزن) با سه هزار و ۳۴۵  واحد افت به ۱۷۲ هزار و ۳۸۵  واحد و شاخص قیمت (هم وزن) با دو هزار و ۲۲۵ واحد کاهش به ۱۱۴ هزار و ۶۸۹ واحد رسیدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاخص آزاد شناور نیز با ۱۳ هزار و ۸۷۵ واحد کاهش به رقم ۶۲۸ هزار و ۲۳ واحد رسید، شاخص بازار اول ۶ هزار و ۷۸۷ واحد و شاخص بازار دوم ۱۵ هزار و ۳۱۶ واحد کاهش داشتند.

علاوه بر این در بین تمامی نمادها، نماد صنایع پتروشیمی خلیج فارس(فارس) با یک هزار و ۲۹ واحد، گروه مپنا (رمپنا) با ۳۵۷ واحد ملی صنایع مس ایران (فملی) با ۲۴۱ واحد، معدنی و صنعتی گل گهر (کگل) با ۱۴۷ واحد، فروشگاه های زنجیره ای افق کرورش (افق) با ۶۲ واحد، سرمایه گذاری کشاورزی کوثر (زکوثر) با ۵۰ واحد بیشترین تأثیر مثبت را بر شاخص کل داشتند.

در مقابل نماد فولاد مبارکه اصفهان (فولاد) با ۴۵۷ واحد، پتروشیمی پارس (پارس) با ۴۱۴ واحد، سرمایه گذاری غدیر (وغدیر) با ۳۶۲ واحد، کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران (حکشتی) با ۳۱۵ واحد و پالایش نفت بندرعباس (شبندر) با ۳۱۳ واحد از جمله گروه‌هایی بودند که افت شاخص بورس را رقم زدند.

برپایه این گزارش، امروز نماد بانک ملت، گلوکوزان، سایپا، بانک تجارت، ایران خودرو، پالایش نفت اصفهان و ملی صنایع مس ایران در گروه نمادهای پربیننده قرار داشتند.

گروه شیمیایی هم در معاملات امروز صدرنشین برترین گروه‌های صنعت شد و در این گروه ۳۲۵ میلیون و ۸۸۱ هزار برگه سهم به ارزش پنج هزار و ۵۴۵ میلیارد ریال داد و ستد شد.

آخرین وضعیت شاخص فرابورس

شاخص فرابورس نیز نزدیک به ۷۷ واحد کاهش داشت و بر روی کانال ۶ هزار و ۵۰۶  واحد ثابت ماند.

همچنین در این بازار یک میلیارد و ۲۷۴ میلیون برگه سهم به ارزش بیش از ۲۹ هزار و ۲۱۸  میلیارد ریال داد و ستد شد.

بیشترین تاثیر مثبت را در بین تمامی نمادها، نماد پتروشیمی تندگویان (شگویا)، توکاریل (توریل)، سیمان ساوه (ساوه)، سنگ آهن گهرزمین (کگهر) و صنعتی بهپاک (بهپاک) بر شاخص این بازار داشتند.

نماد سهامی پتروشیمی زاگرس (زاگرس)، فرابورس ایران (فرابورس)، صنایع ماشین های اداری ایران (مادیرا)، گروه سرمایه گذاری میراث فرهنگی (سمگا)، پالایش نفت لاوان (شاوان) و گروه توسعه مالی مهر آیندگان (ومهان) هم مانع از رشد بیشتر این شاخص شدند.

 

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا بورس شاخص بورس بورس ایران بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی واحد کاهش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۷۶۳۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این افراد بازنده بزرگ بورس هستند

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از فارس، بورس امروز هم بر مدار نزول قرار داشت و همه شاخص‌های بازار سهام با بازده منفی روبرو شدند.
جدال خریداران و فروشندگان سهام در تالار شیشه‌ای، با پیروزی خریداران پیش رفت تا روند فرسایشی بازار در پنجمین روز معاملاتی هفته نیز ادامه یابد.
قامت سرخ نقشه بازار در کنار قرارگیری ارزش معاملات در سطوح زیر سه هزار میلیارد تومانی، حکایت دلسری عمیق از بازار را روایت می‌کند.
به عبارت دیگر، روند معاملات به‌وضوح نشان می‌دهد رمقی برای خریداران و فروشندگان باقی نمانده است. در شرایط فعلی بازار نیازمند پمپاژ اخبار مثبت و تحول رویکرد اتخاذشده در قبال بخش تولید و صنایع است.
دلار حواله تنها دلخوشی بورسی‌ها
حمید دستجردی، کارشناس بازار سرمایه، گفت: این روزها سرمایه‌گذاران چشم‌انتظار بازگشت شاخص و شکسته شدن مقاومت آن بودند ولی چنین اتفاقی رخ نداد.
این کارشناس بازار سهام ادامه داد: تداوم رشد قیمت دلار حواله در مرکز مبادله از جمله معدود دلخوشی‌های این روزهای سهامداران است.
گرچه رفتار قیمت‌های روی تابلو معاملات در این هفته نشان داد بازار به این روند توجه زیادی ندارد.
وی افزود: بازار و اهالی آن چشم‌انتظار تحول بنیادین رویکرد نهادها در قبال تولید و شرکت‌های تولیدی هستند. برخی از این اتفاقات در اختیار بورسی‌ها نیست و به سیاست‌های دولت و بانک مرکزی وابسته است.
دستجردی تاکید کرد: تصمیماتی از قبیل اصلاح سیاست‌های ارزی دولت و کاهش گپ میان دلار نیما و دلار آزاد، سیاست اتخاذی بانک مرکزی در قبال نرخ بهره و سیاست‌های پولی در این زمره قرار می‌گیرند.
این کارشناس بورس تصریح کرد: برخی از تصمیمات نیز مستقیماً با نرخ‌گذاری صنایع و شرکت‌ها مرتبط است؛ در این بخش نیز بازار نیازمند اصلاح و بهبود تصمیم‌گیری‌هاست.
بورس همچنان سرخپوش
در معاملات روز چهارشنبه نوزدهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، شاخص کل بورس ۱۲ هزار و ۳۳۰ واحد نسبت به روز کاری گذشته پایین‌تر ایستاد و به سطح ۲ میلیون و ۲۱۹ هزار و ۹۲ واحد رسید. بازدهی این شاخص منفی ۵۵ صدم درصد بوده است.
شاخص کل هم‌وزن بورس نیز با ریزش ۳ هزار و ۳۹۷ واحدی در رقم ۷۳۷ هزار و ۹۴۴ واحدی ایستاد. بازدهی این شاخص نیز مفی ۴۶ صدم درصد بوده است.
شاخص کل فرابورس با افت ۱۳۷ واحدی به رقم ۲۴ هزار و ۸۱۹ واحد رسید. همچنین شاخص هم وزن فرابورس با کاهش ۷۶۵ واحد به سطح ۱۳۴ هزار و ۸۸۴ واحد رسید.
تداوم خروج پول حقیقی از بازار سرمایه
روز چهارشنبه برای هشتمین روز متوالی خالص تغییر مالکیت حقوقی به حقیقی بازار منفی شد و ۵۰ میلیارد تومان پول حقیقی از بازار سهام خارج شد.
امروز نماد فکمند (گسترش قطعه سازی کمند) ، کیسون (شرکت کیسون) و ثامان (سامان گستر اصفهان‌) بیشترین خروج پول حقیقی را داشتند.
در سوی دیگر، بیشترین ورود پول حقیقی به نمادهای توسن (توسعه سامانه نرم افزاری نگین) ، خاهن (آهنگری تراکتورسازی ایران‌) و ثفارس (توسه و عمران فارس) ، تعلق داشت.
افزایش ارزش معاملات خرد بازار سهام
امروز ارزش معاملات کل بازار سهام به ۱۱ هزار و ۴۸۹ میلیارد تومان رسید. ارزش معاملات اوراق بدهی در بازار ثانویه ۵ هزار و ۹۷ میلیارد تومان بود که ۴۴ درصد از ارزش کل معاملات بازار را در این روز تشکیل می‌دهد.
ارزش معاملات خرد نیز با افزایش ۲ درصدی به نسبت روز معاملاتی قبل به رقم ۳ هزار و ۵۰۹ میلیارد تومان رسید.
افت ۱۶ درصدی ارزش صف‌های خرید بورس
در پایان معاملات امروز، تعداد نمادهای مثبت ۱۷۱ نماد و تعداد نمادهای منفی ۶۲۷ نماد بوده است. یعنی حدود ۷۹ درصد نمادها قرمز بودند.
در معاملات چهارشنبه، ۴۹ نماد صف خرید داشتند و ۳۹ نماد با صف فروش مواجه بودند.
مجموع ارزش صف‌های خرید با افت ۱۶ درصدی نسبت به روز کاری قبل به ۹۶ میلیارد تومان کاهش یافت و مجموع ارزش صف‌های فروش نیز با کاهش ۵۵ درصدی به ۱۳۱ میلیارد تومان رسید.

کد خبر 850532 برچسب‌ها شاخص کل بورس خبر مهم بورس تهران بورس - فرا بورس

دیگر خبرها

  • این افراد بازنده بزرگ بورس هستند
  • ریزش ۱۲ هزار واحدی شاخص بورس
  • بورس بیش از ۱۲ هزار واحد افت کرد +نقشه
  • گزارش روزانه بورس ۱۹ اردیبهشت/ ریزش ۱۲ هزار واحدی شاخص
  • ریزش بورس ادامه دار شد؛ ریزش ۱۲ هزار واحدی شاخص
  • ریزش بورس تا کی ادامه خواهد داشت؟
  • کاهش ۷ هزار و ۶۴۸ واحدی شاخص کل بورس
  • گزارش بورس امروز سه شنبه ۱۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • گزارش بورس امروز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • ریزش ۲۰ هزار واحدی شاخص کل بورس