Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-28@18:22:34 GMT

تبلیغات پکن برای درمان کرونا با داروهای گیاهی چینی

تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۲۸۴۴۶۱

تبلیغات پکن برای درمان کرونا با داروهای گیاهی چینی

مقامات چین معتقدند داروهای گیاهی موجود در این کشور مکمل خوبی برای درمان بیماران مبتلا به ویروس کرونا است. ۲۶ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۲:۲۶ بین الملل آسیا-اقیانوسیه نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از سی ان ان، درحالی که دانشمندان در تلاش برای یافتن دارو یا واکسنی به منظور مقابله با ویروس کرونا هستند، چین بیش از هر زمانی به درمان های سنتی خود روی آورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق آمار وزارت علوم و فناوری چین تا اواخر ماه گذشته میلادی بیش از 85 درصد از بیمارانی که در چین به ویروس کرونا مبتلا شده بودند و آماری نزدیک به 60 هزار نفر را شامل می شدند در کنار داروهای مرسوم ضدویروسی تحت درمان گیاهی قرار داشتند.

یو یانهونگ، معاون ریاست بخش داروهای سنتی چین در کنفرانس خبری هفته گذشته خود گفت: مایلیم که تجربه و راه حل چینی برای درمان کووید 19 را به اشتراک بگذاریم و این اجازه را به کشورهای دیگری بدهیم که با داروهای چینی آشنا شده، آن را درک کرده و از آن استفاده کنند.

با اینحال هم در چین و خارج از این کشور کارشناسان دارویی در کشورهای غربی انتقادات بسیاری به این روش وارد کرده اند و سلامتی و اثربخشی آن را زیر سوال برده اند.

تاکنون درمانی برای ویروس کرونا که باعث مرگ بیش از 4000 نفر در دنیا شده و 115 هزار نفر را در 75 کشور مبتلا کرده پیدا نشده است. با اینحال تمرکز اصلی درمانهای ضدویروسی بر روی کاهش نشانه های این ویروس بوده است و اینجاست که چین معتقد است درمان های باستانی اش می تواند مفید باشد.

یو یانهونگ معتقد است " با سازگاری سلامت کامل بدن و بهبود ایمنی، داروهای سنتی چین می توانند به تحریک توانایی های بیماران برای مقابله و بهبود در برابر بیماری کمک کنند."

وی در ادامه صحبتهای خود به تجربه گذشته کمک از داروهای سنتی در مقابله با بیمای سارس در سالهای 2002 و 2003 اشاره کرد که باعث کشته شدن صدها نفر در چین شد.

یانهونگ با بیان اینکه تاکنون 50 هزار بیمار مبتلا به ویروس کرونا از بیمارستانهای چین ترخیص شده و اغلب آنها از درمان سنتی چین استفاده کرده اند بر اثربخشی این روش تاکید کرد.

به گفته وی طبق یک بررسی کلینیکی از 102 بیمار با نشانه های خفیف بیماری در ووهان مشخص شد بیمارانی که از درمانهای ترکیبی استفاده کرده بودند در برابر بیمارانی که تنها داروهای غربی به آنها تجویز شده بود 33 درصد آمار بهبودی بیشتری داشتند.

یو همچنین به  این مسئله اشاره کرد که طبق یک تحقیق دیگر از افرادی که به طور جدی تری به این ویروس مبتلا بودند، بیمارانی که از درمان های ترکیبی استفاده کرده بودند زودتر از گروه کنترل بیمارستان را ترک کرده و حتی سطح اکسیژن خون آنها نیز بالاتر بود (شاخص مهمی که در میزان بهبود و سلامتی بیماران مورد توجه قرار می گیرد.)

با اینحال بسیاری همچنان متقاعد نشده و معتقدند که نتایج این تحقیقات چندان معتبر نیست. به گفته منتقدان دولت چین قصد دارد با استفاده از این تبلیغات بازار بیشتری برای محصولات گیاهی خود در دنیا یافته و کشورهای دیگر را به استفاده از داروهای گیاهی خود ترغیب کند.

آمادگی چین برای کمک به اروپا در مقابله با کرونامقابله با کرونا؛ نقش تازه چین در مدیریت جهانیفیلم/کاهش روزانه مبتلایان به کرونا در چین و کره جنوبی +روزشمار

انتهای پیام/

R1036249/P/S8,87/CT10 واژه های کاربردی مرتبط اخبار "چین" ویروس کرونای جدید ویروس کرونا

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار چین ویروس کرونای جدید ویروس کرونا اخبار چین ویروس کرونای جدید ویروس کرونا ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۸۴۴۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیر گاو یکی از چالش برانگیزترین مشکلات پزشکی را حل کرد

بر اساس یک مطالعه جدید، شیر گاو حاوی نانوذراتی است که می‌تواند برای ارائه درمان‌های مبتنی بر آران‌ای (RNA) اصلاح کننده بیماری به صورت خوراکی استفاده شود. با توجه به اینکه داروهای مبتنی بر آران‌ای در حال حاضر فقط به صورت تزریقی قابل تجویز هستند، این کشف راه را برای درمان‌های ارزان‌تر و در دسترس‌تر برای طیف وسیعی از بیماری‌ها باز می‌کند.

به گزارش ایسنا، یکی از بزرگترین چالش‌هایی که محققان با آن روبرو هستند، تبدیل داروهای تزریقی به نسخه‌هایی است که می‌توانند به صورت خوراکی مصرف شوند. داروهای خوراکی معمولا شکست می‌خورند زیرا نمی‌توانند در برابر محیط سخت روده مقاومت کنند و توانایی دارو برای جذب و اعمال اثر درمانی بر بدن از بین می‌رود.

به نقل از نیواطلس، دسته‌ای از داروها که فقط با تزریق قابل مصرف هستند، درمان با آران‌ای است. این داروها با استفاده از مولکول‌های مبتنی بر آران‌ای، بیان و فعالیت مولکول‌های هدف را دستکاری می‌کنند و مسیرهای زیستی را برای درمان یک بیماری خاص تغییر می‌دهند. آران‌ای درمانی امکان درمان بیماری‌هایی را فراهم می‌کند که داروهای معمولی بر روی آنها موثر نیستند.

تحقیقات جدید کینگز کالج لندن نشان داده است که نانوذرات زیستی موجود در شیر گاو به نام وزیکول‌های خارج سلولی(EV) ممکن است راهی برای تجویز درمان‌های مهم آران‌ای به صورت خوراکی باشند.

دریتون ولاسالیو(Driton Vllasaliu)، نویسنده مسئول این مطالعه و مدرس ارشد داروسازی در دانشکده کینگز کالج لندن، می‌گوید: تجویز خوراکی داروها قابل قبول‌ترین، راحت‌ترین و معمولا ارزان‌ترین راه برای مصرف دارو است، زیرا به متخصصان مراقبت‌های بهداشتی متکی نیست. توانایی ارائه داروهای «زیستی»، مانند درمان‌های آران‌ای، اغلب به عنوان نقطه عطف تحویل دارو در نظر گرفته می‌شود، اما همچنان یک چالش سخت باقی مانده است. این مطالعه مهم است زیرا نشان می‌دهد که ممکن است تحویل خوراکی داروهای آران‌ای با استفاده از فناوری مبتنی بر وزیکول‌های خارج سلولی شیر امکان پذیر باشد.

وزیکول‌های خارج سلولی نقش مهمی در ارتباطات سلولی دارند. بیشتر سلول‌های ما آنها استفاده می‌کنند. وزیکول‌های خارج سلولی را مانند پوشش‌های سلولی در نظر بگیرید که برای انتقال محموله‌هایی مانند پروتئین‌ها، لیپیدها و اسیدهای نوکلئیک، از جمله آران‌ای، در فواصل طولانی تا سلول‌های هدف کار می‌کنند. آنها توسط یک لایه لیپیدی محافظ احاطه شده‌اند و مهم‌تر از همه، می‌توانند از موانع زیستی عبور کنند.

محققان بررسی کردند که آیا وزیکول‌های خارج سلولی استخراج شده از شیر گاو می‌توانند به عنوان وسیله‌ای برای رساندن دارو به دستگاه گوارش مشکل‌ساز ما استفاده شوند یا خیر. وزیکول‌های خارج سلولی شیر پیش‌تر برای درمان بیماری روده تحریک پذیر(IBS) در مدل‌های موش مورد بررسی قرار گرفته است.

وزیکول‌های خارج سلولی شیر با استفاده از مدل‌های ارگانوئید واقعی روده انسان آزمایش شد و مشخص شد که آنها از دیواره روده عبور می‌کنند.

محققان می‌گویند که وزیکول‌های خارج سلولی شیر می‌تواند برای درمان طیف گسترده‌ای از بیماری‌ها، از جمله بیماری‌های قلبی و دیابت، با استفاده از درمان های خوراکی استفاده شود.

علاوه بر این، از آنجایی که بسیاری از مردم پیش از این به طور مرتب در معرض وزیکول‌های خارج سلولی شیر گاو قرار گرفته‌اند، بعید است که بر خلاف نانوذرات مصنوعی که در حال حاضر برای ارائه درمان آران‌ای از طریق تزریق استفاده می‌شوند، این روش جدید پاسخ ایمنی نامطلوبی ایجاد کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • دلیل آبریزش دائمی بینی احتمالا «التهاب سینوسی مزمن» است
  • شیر گاو یکی از چالش برانگیزترین مشکلات پزشکی را حل کرد
  • دلیل آبریزش دائمی بینی چیست؟
  • ۸ روغن گیاهی که به درمان شوره سر کمک می‌کند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از وجود سیاست‌های غلط در حوزه دارویی
  • چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از قیمت‌گذاری دستوری
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت