Web Analytics Made Easy - Statcounter

محسن مسلم‌خانی رئیس اتحادیه اتوبوسرانی‌های شهری کشور در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا خدمات اتوبوسرانی در شهرهای کشور با توجه به شیوع کرونا تعطیل می‌شود، گفت: خدمات اتوبوسرانی در شهرهای سراسر کشور به قوت خود ادامه دارد، ولی براساس ابلاغیه‌های صورت‌گرفته، اقداماتی جهت جلوگیری از شیوع ویروس کرونا در اتوبوس‌های سراسر کشور انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

اخبار اجتماعی- وی بیان داشت: در همین راستا نیز دستورالعملی برای مقابله با ویروس کرونا تدوین و اجرایی شده است. 

مسلم‌خانی گفت: با توجه به اینکه شیوع ویروس کرونا فعالیت عادی در سطح شهرها را تحت‌الشعاع قرار داده است، بنابراین تنها راه مقابله با آن، رعایت مسائل بهداشتی در محیط‌های شخصی و عمومی است و اتوبوسرانی نیز جزو وسائط نقلیه عمومی محسو بمی‌شود و در جهت پیشگیری از انتقال این ویروس، آموزش‌هایی به رانندگان و شهروندان داده می‌شود. 

وی ادامه داد: براساس ابلاغیه وزارت بهداشت،‌درمان و آموزش پزشکی دستورالعملی را به رانندگان اتوبوسرانی ارسال کرده‌ایم تا در راستای پیگشیری از ویروس کرونا اقدام کنند. 

وی با اشاره به اینکه در این دستورالعمل، بروشورهایی در جهت خودداری مردم از تردد غیرضروری و دست دادن و همچنین روبوسی کردن مطرح شده است، تأکیدی بر شستن دست‌ها با مواد ضدعفونی‌کننده و یا آب و صابون داشته‌ایم. 

رئیس اتحادیه اتوبوسرانی‌های شهری کشور بیان داشت: علی‌رغم تمامی توصیه‌های بهداشتی به شهروندانی که از اتوبوس استفاده می‌‌کنند، به این موضوع نیز تأکید شده است که در زمان سوار و پیاده شدن از اتوبوس حتما دستها را ضدعفونی کنند و از خوردن و آشامیدن در این وسیله حمل و نقل عمومی جداً پرهیز کنند. 

وی بیان داشت: به رانندگان اتوبوسرانی نیز تأکید شده است در صورت علائم سرماخوردگی و آنفلوانزا در محل کار حضور پیدا نکنند و پس از هر بار استفاده از اتوبوس، گندزدایی لازم صورت بگیرد و رانندگان از دریافت پول نقد خودداری کنند و به صورت کارت‌بلیط خدمات لازم را به شهروندان ارائه دهند. حتماً ماسک و دستکش داشته باشند و عملیات سوخت‌گیری خودرو باید توسط متصدیان جایگاه‌ها انجام شود. 

مسلم‌خانی گفت: در ایستگاه‌های اتوبوسرانی نیز سطل‌های مناسبی برای پسماندهایی از جمله دستمال، ماسک و دستکش تعبیه شده است و در آخر هر شیفت کاری باید نسبت به جمع‌آوری پسماند در کیسه‌های پلاستیکی محکم و بدون درز و نشت اقدام کنند. 

وی افزود: تمامی سطوح اتوبوس از جمله دستگیره‌ها، صندلی‌ها، دسته‌های صندلی، دیواره‌ها، پنجره‌ها و چراغ‌ها باید مرتباً شستشو و پس از آن ضدعفونی شود و تمامی نکات بهداشتی در خصوص زباله‌ها مورد توجه قرار بگیرد. 

رئیس اتحادیه اتوبوسرانی‌های شهری کشور اظهار داشت: با توجه به اینکه در شرایط فعلی با شیوع و گسترش ویروس کرونا در سطح کشور مواجه هستیم، بنابراین باید موارد بهداشتی را مورد توجه قرار دهیم و حتی‌الامکان از منزل خارج نشوید.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: ویروس کرونا سرماخوردگی آنفلوانزا اتوبوس زباله ویروس ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۸۴۷۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای مدیریت تلفیقی در ۳۰۰۰ هکتار زمین کشاورزی مازندران

سرپرست مدیریت حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی مازندران از اجرای طرح مدیریت تلفیقی (ICM) در سه هزار هکتار شالیزار مازندران به منظور تولید برنج سالم خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، فرید بیگی، امروز _دوشنبه دهم اردیبهشت_ در جلسه ستاد گیاه پزشکی استان مازندران در ساری از اجرای روش مدیریت تلفیقی (ICM) در اراضی کشاورزی مازندران خبر داد و اظهار کرد: این روش با اهداف حاصل‌خیزی خاک، مدیریت آفات و بیماری‌ها، مدیریت آب، تناوب زراعی، کنترل علف‌های هرز و استفاده بهینه از نهاده‌های کشاورزی است.

وی افزود: برای تولید محصول سالم برنج به روش مدیریت تلفیقی (ICM)، مصرف بهینه کود، استفاده از تله‌نوری و مبارزه مکانیکی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

سرپرست مدیریت حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی مازندران از اجرای این طرح در سه هزار هکتار اراضی شالیزاری استان به‌منظور تولید برنج سالم خبر داد و گفت: این برنامه سال گذشته در ۱۴۰ هکتار اراضی شالیزاری مازندران اجرا شد.

بیگی با اشاره به اینکه بیماری زنگ زرد از جمله بیماری‌های مهم مزارع گندم است، تصریح کرد: تاکنون با بیماری زنگ زرد در ۱۹ هزار هکتار مزارع گندم استان مبارزه شیمیایی شد.

وی با تاکید بر اهمیت مبارزه با آفت شپشک توت روی کیوی یادآور شد: به لزوم مبارزه با این آفت و دریافت گواهی ارتقای سلامت کیوی (کد QR) دستور کار قرار گرفت که وجود این آفت مانع صادرات کیوی به خارج از کشور می‌شود.

این مسئول با بیان اینکه با توجه به شرایط مناسب آب و هوایی سال گذشته برای فعالیت آفت مگس مدیترانه‌ای و شکار آفت در سال قبل و ادامه این شرایط مطلوب در سال جاری، مبارزه با مگس میوه با اولویت کانون‌کوبی مورد تاکید است، عنوان کرد: سال گذشته مبارزه شیمیایی با مگس میوه در ۵۰ هزار هکتار و مبارزه غیرشیمیایی با این آفت نیز در ۱۰۱ هزار هکتار از باغ‌های استان انجام و ۱۳۷ هزار مگس به‌وسیله تله‌های فرمونی و جلب‌شونده در ایستگاه‌های پیش‌آگاهی استان شکار شد.

کد خبر 749095

دیگر خبرها

  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • ۴۵ درصد ناوگان اتوبوسرانی مشهد فرسوده است
  • نوسازی ۷ برابری اتوبوس های پایتخت نسبت به دوره قبل مدیریت شهری
  • انعقاد تفاهم‌نامه تأمین ناوگان اتوبوسرانی مشهد
  • اجرای مدیریت تلفیقی در ۳۰۰۰ هکتار زمین کشاورزی مازندران
  • اجرای نوبت اول طرح ایمن‌سازی تکمیلی فلج اطفال
  • پاسخ مدیرعامل شرکت اتوبوسرانی به منتقدان/ اتوبوس‌های برقی قادرند چه مسافتی را طی کنند+ فیلم
  • مجهز بودن ۹۷ درصد ناوگان اتوبوسرانی مشهد به سیستم سرمایشی
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • جزئیات اجرای استاندارد «برچسب انرژی ساختمان» در ادارات