Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-04-29@16:11:41 GMT

قیمت هرکیلو شقه گوشت گوسفندی ۱۲۵ هزار تومان شد

تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۲۸۵۳۸۷

ساعت24- رییس اتحادیه گوشت گوسفندی قیمت فعلی هر کیلوگرم گوشت گوسفندی شقه بدون دنبه را برای مصرف کنندگان ۱۲۵ هزارتومان عنوان کرد و گفت: با کاهش تقاضا قیمت در یک تا دو روز آینده روند کاهشی به خود می گیرد.

« علی اصغر ملکی » درباره افزایش قیمت گوشت گوسفندی طی روزهای اخیر افزود: اکنون دام زنده و گوشت گوسفندی مورد نیاز کشور تامین است و کمبودی در این زمینه نداریم اما برخی عوامل از جمله شایعه قرنطینه سازی برخی استان ها، افزایش تقاضا، افزایش کرایه حمل و نقل، محدودیت بهداشتی عرضه دام، کاهش تقاضای قلوه‌گاه و کاهش قیمت آلایش دام بر قیمت گوشت گوسفندی تاثیر داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهارداشت: البته همه ساله در اواخر اسفندماه به دلیل افزایش تقاضا شاهد افزایش قیمت گوشت قرمز بودیم، اما یک علت افزایش قیمت گوشت به شایعه قرنطینه شدن برخی استان های کشور مربوط است به طوری که موجب ازدحام جمعیت برای خرید این محصول در سه تا چهار روز گذشته شده است.

رییس اتحادیه گوشت گوسفندی، این محصول را  کالای اساسی و مورد نیاز مردم برشمرد و گفت: امروز قیمت هر کیلوگرم دام زنده بین ۴۳ تا ۴۵ هزار تومان، قیمت هر کیلوگرم شقه گوشت گوسفندی  از کشتارگاه برای مغازه داران بین ۱۰۵ تا ۱۱۰ هزار تومان و قیمت هر کیلوگرم شقه گوشت گوسفندی بدون دنبه برای مصرف کنندگان با حداقل ۱۰ درصد افزایش عرضه می شود.

به گفته وی، هر کیلوگرم گوشت گوسفندی شقه بدون دنبه برای مصرف کنندگان ۱۲۵ هزار تومان است.

ملکی، درباره افزایش مجدد کرایه حمل و نقل و کاهش قیمت آلایش در رشد قیمت گوشت گوسفندی افزود: اکنون به دلیل رعایت مسائل بهداشتی و سختگیری های قرنطینه‌ای از سوی سازمان دامپزشکی کشور، عرضه دام تدریجی وارد بازار می شود که موجب شده تا کرایه دو سره از دامداران دریافت شود.

وی با تاکید براینکه از فردا - سه شنبه نرخ گوشت قرمز روند کاهشی به خود می گیرد، اظهارداشت: به تدریج قیمت گوشت گوسفندی در بازار متعادل می شود.

کاهش ۷۰ هزارتومانی قیمت آلایش دام

رییس اتحادیه گوشت گوسفندی گفت: همچنین به دلیل تعطیلی رستوران‌ها، طباخی‌ها و جگرکی‌ها قیمت قلوه گاه و آلایش دام از جمله هر دست دل و جگر و کله پاچه از ۱۲۰ هزارتومان به ۴۰ تا ۵۰ هزارتومان رسیده است که این کاهش ۷۰ هزار تومانی قیمت ها روی قیمت گوشت موثر بوده است.

فعال بودن کشتارگاه ها در ایام تعطیل

ملکی تعداد کشتارگاه های صنعتی ذبح دام سبک را در تهران ۱۱ مورد برشمرد و  اظهارداشت: کشتارگاه های عرضه دام تا روز ۲۹ اسفندماه فعال هستند و در ایام تعطیل نیز به صورت شیفتی به فعالیت خود ادامه می دهند بنابراین مردم نگرانی در خصوص عرضه گوشت گوسفندی به بازار نداشته باشند.

قصابی ها ملزم به رعایت مسائل بهداشتی

رییس اتحادیه گوشت گوسفندی با بیان اینکه ما از طریق پیامک به اعضای اتحادیه گوشت گوسفندی برای رعایت اصول بهداشت فردی توصیه کرده ایم، افزود: برای مقابله با شیوع بیماری کووید - ۱۹ فروشندگان در حین فعالیت در فروشگاه  ها ، قصابی ها و مراکز عرضه گوشت ملزم به استفاده از ماسک و دستکش هستند.

وی با تاکید براینکه مردم از حضور و ازدحام در قصابی ها و مراکز عرضه گوشت خودداری کنند، گفت: اکنون به دلیل شیوع بیماری کووید - ۱۹ قصابی ها و فروشندگان را ملزم کرده ایم تا برای رعایت اصول بهداشتی محصول دلخواه مشتری را درب مغازه ها و یا از طریق پیک محصول را درب منزل تحویل دهند.

ملکی با اشاره به اینکه مردم در موقع خرید به جای پول نقد از کارتخوان استفاده کنند، اظهارداشت: به طور حتم کاهش غیرحضوری مردم در قصابی ها و مراکز عرضه گوشت موجب کاهش شیوع بیماری خواهد شد.

این مقام صنفی خاطرنشان کرد: گوشت گوسفندی پس از ذبح دام در کشتارگاه ها طی مدت ۲۴ ساعت  برای کاهش بارمیکروبی در پیش سرد قرار می گیرد و پس از آن به مغازه ها عرضه می شود بنابراین مردم نگرانی بابت سلامت دام و گوشت نداشته باشند.

منبع: ایسنا

منبع: ساعت24

کلیدواژه: رییس اتحادیه گوشت گوسفندی قیمت گوشت گوسفندی کشتارگاه ها هزار تومان قصابی ها عرضه گوشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۸۵۳۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازار میوه‌های نوبرانه تا پایان اردیبهشت به ثبات می‌رسد

اکبر یاوری در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: با توجه به افزایش دما و رسیدن محصول به انبوه، قیمت میوه های نوبرانه طی یک ماه اخیر ۶۰ درصد کاهش یافته است.

او قیمت هرکیلو گوجه سبز را ۱۰۰ تا ۳۵۰ هزارتومان، توت فرنگی ۷۰ تا ۱۲۰ هزارتومان، ملون ۸ تا ۱۲ هزارتومان، جانا ۱۰ تا ۱۵ هزارتومان، طالبی ۱۰ تا ۱۴ هزارتومان و چغاله بادام ۸۰ تا ۱۵۰ را هزارتومان اعلام کرد و افزود: برمبنای فاکتور رسمی حداکثر با احتساب ۳۵ درصد سود در خرده فروشی ها باید عرضه شود.

یاوری ادامه داد: قیمت گوجه سبز در ابتدای فصل یک‌میلیون تومان بود که با افزایش عرضه روند کاهشی به خود گرفته است و پیش بینی می شود که با افزایش عرضه تا پایان اردیبهشت، بازار به ثبات برسد.

رئیس اتحادیه بارفروشان از توزیع روزانه ۱۵۰ تن گوجه سبز، ۲۰۰تن توت فرنگی، ۳۰۰ تن طالبی و جانا و ۴۰۰ تا ۵۰۰ تن هندوانه در میدان مرکزی خبر داد.

او گفت: قیمت صیفی جات نظیر هندوانه، ملون و جانا توجیه اقتصادی برای کشاورز ندارد چراکه کمتر از ۱۰ هزارتومان از تولیدکننده خریداری می شود که جوابگوی هزینه های تولید نیست.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • واردات گوشت گرم گوسفندی به استان یزد، همین هفته
  • بازار میوه‌های نوبرانه تا پایان اردیبهشت به ثبات می‌رسد
  • تورم تولید گوشت از مرز ۱۰۰ درصد عبور کرد
  • روزانه ۱۵۰ تن گوشت مرغ در مازندران خریداری می شود
  • ذخایر شکلات جهان در خطر است
  • دلار و سکه تا کجا کاهش پیدا می کنند؟
  • توزیع ۲۰ تن گوشت منجمد گوسفندی وارداتی تنظیم بازاری در قزوین
  • توزیع ۲۰ تن گوشت منجمد گوسفندی در استان قزوین 
  • روند کاهشی نرخ ارز درپی شکست بازار از مرکز مبادله
  • قیمت گوشت قرمز، امروز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳