Web Analytics Made Easy - Statcounter

تنها بیمار کرونایی بهبود یافته شهرستان گچساران از آدم‌هایی می‌گوید که تاکنون مانندی مثل آن‌ها در مهربانی ندیده است.

خبرگزاری فارس گچساران_ سمیرا نصاری، مهمان ناخوانده  ویروس کرونا  آن هم در آخرین ماه از سال همه را به گونه‌ای شگفت زده و حیران کرده است.

این ویروس از کشور چین از شهر هاوون آغاز شد و  تاکنون بیش از 155 کشور جهان را مبتلا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این میان کشور ایران از این موضوع مستثنی نبود و بر اساس آخرین آمار وزارت کشور تا روز گذشته 25 اسفند ماه بیش از ۱۳ هزار و ۹۳۸ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده، ۷۲۴ نفر فوت کرده و چهار هزار و ۷۹۰ نفر نیز بهبود یافته‌اند.

این ویروس که در ریه‌های انسان خانه‌ می‌کند و با ایجاد توده‌های سفید رنگ موجب ایجاد تنگی نفس و خفگی شده و باعث مرگ و میر می‌شود اما در این میان با تلاش کادر درمانی بارقه‌های امیدی برای ریشه‌کن کردن این ویروس وجود دارد.

 کرونا ویروس راحت‌تر از آنچه که تصور می‌‌شود قابل شکست است، اما در این زمینه رعایت توصیه‌های بهداشتی و استراحت کافی فاکتورهای مهمی است که به بیماران کرونایی کمک می‌کند تا  به راحتی از سد این بیماری بگذرند.

   بررسی داده‌های رسمی نشان می‌دهد بر خلاف روزهای اول که چالش‌های زیادی در تشخیص به موقع و شناسایی بیماران ویروس کرونا و همچنین کمبود برخی امکانات تشخیصی وجود داشت حالا روز به روز به شمار بهبود یافتگان این بیماری افزوده می‌شود.

بیمارانی که پس از دو هفته جدال با ویروس کرونا حالا از مراکز درمان ترخیص شده اند و در حال سپری دوران نقاهت‌شان هستند.

 در این خصوص با تنها بیمار کرونایی بهبود یافته شهرستان گچساران به گفت‌وگو نشسته تا از نحوه چگونگی درمان و شکست این بیماری توضیحاتی دهد.

  خانم میانسالی که با او وعده مصاحبه و گفت وگو دارم  یکی از شهروندان گچسارانی  که خود دستی در مهارت خیاطی  و فعالیت های اجتماعی دارد اما نمی‌خواهد نامش اعلام شود.

فارس  -چگونه شد به این بیماری مبتلا شدید؟

 خودم هم نمی دانم چه شد که کارم به این جا رسید، حدود دو هفته پیش بود که به دفعات سرفه‌ می‌کردم به گونه‌ای بود که سرفه امانم را بریده بود.

 برای درمان سرفه به بیمارستان شرکت نفت گچساران مراجعه کردم که کادر پزشکی از قفسه سینه‌ام  آزمایش سی. تی اسکن  سیاه و سفید گرفته و پزشک متخصص عنوان داشت که 2 توده عفونی کوچک در ریه من وجود دارد.

برای اینکه آزمایش من مشکوک بوده  و برای انجام آزمایشات دیگر من را به بیمارستان شهید جلیل یاسوج منتقل کرده  تا یک آزمایش دیگر یا همان سی. تی اسکن رنگی انجام داده شود تا تشخیص درست باشد با انجام آزمایش سی.تی اسکن رنگی متوجه بیماری من شدند.

فارس- علائمی دیگری از این بیماری در بدن شما وجود نداشت؟

 علائمی دیگری از این بیماری مانند تب بالا، تنگی نفس در بدن من وجود نداشت و تنها مشکل من سرفه‌های زیادی بود که با بستری شدن در بیمارستان  درمان من آغاز شد و روز به روز بهبود یافته و پس از گذراندن 14 روز سلامتی خود را به دست آورده و مرخص شدم.

فارس-  رسیدگی کادر درمانی بیمارستان شهید جلیل یاسوج  با بیماران مبتلا به کووید- 19چگونه بود؟

 واقعا نمی‌دانم چگونه و با چه زبانی از این کادر پزشکی، پزشکان و پرستاران این بیمارستان تشکر کنم.

 کادر پزشکی بیمارستان شهید جلیل یاسوج واقعا  دلسوز بودند و با بیمار به گونه‌ای رفتار می‌کردند که گویی یکی از اعضای خانواده آنها بوده است بدون اغراق بگویم مهربان‌ترین آدم‌های دنیا را آن جا دیدم.

کادر درمانی بیمارستان برای بیماران مبتلا به ویروس کرونا به صورت شبانه روزی و 24 ساعته وقت می‌گذاشتند و هر لحظه و هر ثانیه که بیمار به پرستار  و پزشک نیاز داشت بدون وقفه بر سر بالین بیمار حضور می‌یافتند.

 در بیمارستان شهید جلیل یاسوج اصلا احساس نمی‌کردید که در بیمارستان بستری هستید چرا که به چشم خود دیدیم که کادر درمانی این بیمارستان برای نجات جان این بیماران  تمام تلاش خود را به کار می‌گیرند تا این بیمار مبتلا به ویروس کرونا از این بیماری رهایی یابد و به حالت عادی بازگردد.

 

 اصلا در هیچ جای دنیا انسان‌های دلسوز و مهربان ندیده‌ام چرا که در این 14 روزی که در این بیمارستان بستری بودم  لحظه‌ای اذیت نشدم.

هر کدام یک از بیماران مبتلا به ویروس کرونا در یک اتاق جداگانه با سرویس بهداشتی و یک پرستار مخصوص که به صورت شبانه روزی  در اختیار بیمار قرار گرفته بود.

 کادر درمانی بیمارستان های درگیر کرونا این روزها واقعا از جان مایه گذاشتند که قدردان آن ها هستیم.

 چیزی که به من کمک کرد تا با وجود مشکلات و سختی‌ها و بیماری خیلی زود به سلامتی نزدیک شوم حفظ روحیه بود،واقعا در این شرایط حتی یک بار هم ناامید نشده و روحیه بالایی داشتم  که به نظر خودم باعث گذر از این بیماری شد.

 فارس- توصیه ای دارید برای افرادی که درگیر شکست دادن کرونا هستند؟

این بیماری جدی است و با هیچ کس شوخی ندارد مردم فکر نکنند کرونا برای دیگران است چرا که تا زمانی که جدی گرفته نشود، رعایت مردم هم کمتر است پس آن را جدی بگیرند و رعایت کنند و باید از تجمع پرهیز کنند و بهترین کار این است که در منزل بمانند تا اگر کسی درگیر بیماری است و خبر ندارد باعث شیوع بیشتر این بیماری نشود.

 رعایت نکات بهداشتی ، رعایت فاصله بیش از یک متر  و حضور نیافتن در اجتماعات  و ماندن در خانه بهترین راهکار پیشگری از ابتلا به این بیماری است.

 انتهای پیام/82031

 

 

منبع: فارس

کلیدواژه: خبرگزاري فارس گچساران بيمار كرونا گفت و گو خبرگزاری فارس بیمارستان شهید جلیل یاسوج ویروس کرونا کادر درمانی بهبود یافته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۸۵۴۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جوان مرگ مغزی بجنوردی جان چهار بیمار را نجات داد

به گزارش خبرآنلاین از خراسان، ابراهیم خالقی در گفتگویی با بیان اینکه هزار و چهارصد و نود و دومین عمل اهدای عضو از اهداکننده مرگ مغزی دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد، اظهارکرد: در این عمل، عضای جوان ۲۰ ساله مرگ مغزی ساکن بجنورد به چهار بیمار نیازمند عضو حیاتی دوباره بخشید.

وی گفت: مرحوم «ابوالفضل حسن‌زاده»، بیمار مرگ مغزی معرفی شده از بیمارستان امام علی(ع) بجنورد پس از تایید مرگ مغزی و کسب رضایت خانواده‌اش، در بیمارستان منتصریه مشهد زیر عمل جراحی اهدای عضو قرار گرفت.

مسئول واحد فراهم‌آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: کبد این بیمار مرگ مغزی در بیمارستان منتصریه به مردی ۵۲ ساله ساکن قاین که سالها از بیماری نارسایی کبد رنج می‌برد، پیوند شد.

وی تصریح کرد: همچنین قرنیه‌های این جوان مرگ مغزی برای پیوند به بانک چشم این دانشگاه و قسمتی از پوست وی برای پیوند به بیماران بخش سوختگی بیمارستان امام رضا(ع) مشهد ارسال شد.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903389

دیگر خبرها

  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • جوان مرگ مغزی بجنوردی جان چهار بیمار را نجات داد
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران | کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند
  • برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از تب کریمه کنگو در بابل
  • فاجعه در بیمارستان‌های دولتی؛ مهاجرت پرستاران به بخش خصوصی
  • مهاجرت کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی
  • کادر درمان از بیمارستان‌های دولتی به بخش خصوصی مهاجرت می‌کنند
  • فاجعه در بیمارستان‌های دولتی/ مهاجرت کادر درمان به بخش خصوصی
  • ماموریت بیمار با بالگرد هوایی اورژانس از داران به اصفهان