Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایرنا،  «مسعود یزدانی» با اشاره به بحران صنعت طلا به علت شیوع کرونا، افزود: مشکلات صنف و صنعت طلا و جواهر در شرایط فعلی بی سابقه و عمیق شده است.

وی شیوع بیماری اخیر را فشار مضاعفی بر صنعت طلا و جواهر کشور دانست و گفت: بازار طلا درماه های گذشته با نوسان شدیدی روبرو شد، بطوری که اونس جهانی طلا در روزهای گذشته با افت و خیز بیش از ۱۰۰ دلاری همراه شد و از طرفی نوسان بازار ارز، ثبات را از قیمت طلا و سکه ربود، همین امر باعث رکود شدید در بازار طلا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نایب رییس اول اتحادیه طلا و جواهر تهران اضافه کرد: گسترش بیماری کرونا در کشور و خالی شدن بازارها از مشتری، ضربه بیشتری بر پیکره صنف و صنعت طلا و جواهر کشور وارد کرد، بطوری که این سطح از رکود در تاریخ کشور بی سابقه است.

یزدانی مشکلات فعلی موجود در حوزه طلا و جواهر را با توجه به حساسیت های کاری این صنف بسیار بالاتر از اصناف دیگر برشمرد و افزود: اکنون یک گرم طلا حدود۶۰۰ هزار تومان قیمت دارد که باعث شده به دلیل رکود در این بازار، سرمایه های فعالان این صنعت، راکد نگه داشته شود.

نایب رییس اول اتحادیه طلا و جواهر تهران خاطر نشان کرد: به دلیل سهم طلا در این صنعت، خواب سرمایه برای یک فعال صنفی طلا و جواهر بسیار سنگین‌تر از اصناف دیگر است.    

یزدانی دولت و مسوولین را به حمایت از این صنف فراخواند و گفت: تقاضای ما از وزارت صنعت، معدن و تجارت و اتاق اصناف این است که با حمایت های خود و تسهیل قوانین و مقررات به کمک اصناف این حوزه بشتابند تا تاثیر این رکود به حداقل برسد.

وی با اشاره به لزوم حمایت از تولیدکنندگان، خاطرنشان کرد: مشکل تولیدکنندگان که هر کدام به ده‌ها کارگر حقوق می دهند و منبع درآمد ده‌ها خانواده هستند، با گسترش بیماری اخیر و بی رونقی بازار، چند برابر شده است.

نایب رییس اول اتحادیه طلا و جواهر تهران خاطرنشان کرد: هزینه های مالیاتی، بیمه کارگران و صورتحساب برق مصرفی تولیدکنندگان بالا بوده و باعث صدمات شدیدی شده که از همه مسوولان درخواست حمایت و حل مشکلات بخش تولید در کشور را داریم.

یزدانی در ادامه مالکان املاک تجاری و پاساژها و مغازه ها را مخاطب قرارداد و گفت: از مالکان و صاحبان مستغلات به ویژه پاساژها و مجتمع های تجاری طلا و جواهر خواهشمندم به شرایط مستأجران در وضعیت فعلی توجه کرده و مشکلات آنها را در نظر بگیرند.

وی خاطر نشان کرد: مالکان در صورت امکان یک یا دو ماه مراعات حال مستاجران را کنند تا شرایط به صورت عادی برگردد.

نایب رییس اول اتحادیه طلا و جواهر تهران افزود: با در نظر گرفتن شرایط ویژه فعلی و در شرایطی که بهترین زمان کاری یک واحد تجاری در سال، یعنی شب عید، شاهد رکود شدید است، ملاحظه مستأجران را انجام داده و با رأفت شرایط مستاجران را در نظر بگیرند.

یزدانی با دعوت از همه اصناف و کسبه، به ویژه صنعت طلا و جواهر کشور به صبر و همدلی، گفت: با همکاری یکدیگر و درایت مسوولان از این برهه حساس کنونی عبور خواهیم کرد. به طور قطع، عمر روزهای سخت کوتاه است و روزهای خوب و سرشار از موفقیت در انتظار ایران سربلند خواهد بود.

بازار طلا همواره در هفته های پایانی اسفندماه و با نزدیک شدن به عید نوروز رونق می گرفت و شمار خریداران رو به افزایش می یافت، اما امسال شرایط تغییر یافته است.

رییس اتحادیه طلا و جواهر تهران نیز پیش از این به ایرنا گفته بود: در روزهای اخیر به دلیل گسترش کرونا میزان مراجعه به بازارهای مختلف از جمله طلا کاهش زیادی یافته است.

به گفته «ابراهیم محمدولی»، بررسی‌ها نشان می‌دهد علاوه بر خرید حضوری، داد و ستد اینترنتی طلا نیز کاهش زیادی یافته است.

بازار طلا و سکه در روزهای اخیر نوسان های شدیدی را تجربه کرده که البته روند آن صعودی بوده است. سکه در روزهای اخیر بین کانال‌های پنج و ۶ میلیون تومان در رفت و آمد است به طوری که هنوز نتوانسته خود را در یکی از این دامنه های قیمتی تثبیت کند.

صنعت طلا در سال های اخیر با رکود مواجه شده بود، اما از اواسط فصل پاییز امسال، شرایط، اندکی بهبود یافت و نشانه های پایان رکود بازار طلا آشکار شد و حجم خرید و فروش در این بازار رو به افزایش گذاشت، اما کرونا به این رونق کوتاه‌مدت پایان داد و از اواسط بهمن‌ماه، به تدریج، رکود به این بازار بازگشت و حتی شدیدتر از قبل شد.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: مالیات طلا بیمه طلا و جواهر تولید کنندگان ویروس کرونا صنعت طلا و جواهر بازار طلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۸۶۱۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییر رویکرد مدیران و ایجاد ساختار مناسب؛ گام مهمی در پیاده سازی مبارزه با پولشویی در صنعت بیمه است

امتداد -  حسین سماک امین، دبیر کارگروه مبارزه با پولشویی سندیکای بیمه‌گران ایران در گفتگو با روابط عمومی این مجموعه عنوان کرد: در ابتدا واحد مبارزه با پولشویی و ساختار آن در شرکت‌های بیمه با اینکه الزام قانونی داشت، خیلی جدی گرفته نمی‎شد؛ اما پس از طی کردن مدتی با فعالیت های مستمر و ایجاد آگاهی، آموزش درست و تبیین قانون و مفاد آن و همچنین حمایت های مرکز اطلاعات مالی و نهاد ناظر بیمه مرکزی و به خصوص با تشکیل کارگروه تخصصی در سندیکای بیمه گران، نقش پررنگ تری در ساختار شرکت های بیمه به عنوان اشخاص مشمول پیدا کرد.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، سماک از جمله مهم‌ترین دست آوردهای کارگروه مبارزه با پولشویی را حضور و همکاری اعضای کارگروه در تدوین سندملی ارزیابی ریسک پولشویی و نقش کارگروه در تعیین شاخص های ریسک خدمات در رشته های بیمه ای برشمرد و اظهار کرد: اولین دوره آموزشی مبارزه با پولشویی صنعت بیمه مطابق ماده۱۴۵ آیین نامه ماده۱۴ الحاقی قانون مبارزه با پولشویی در سندیکای بیمه گران برگزار شد.

سماک امین با بیان اینکه از مهم‌ترین  تغییرات در قوانین مبارزه با پولشویی تغییر دیدگاه عملیات شناسایی از روش KYC: Know Your Customer  به روش RBA : Risk Base Aproach   دیدگاه مبتنی بر ریسک است، گفت: مهم ترین استراتژی در بحث شناسایی مطابق قانون اصلاحی مبارزه با پولشویی و آیین نامه مربوطه، شناسایی در سه حوزه ریسک ارباب رجوع ، ریسک خدمات و ریسک منطقه و در سه سطح ساده، معمول و مضاعف می باشد.
دبیر کارگروه مبارزه با پولشویی سندیکای بیمه‌گران ایران اظهار کرد: قطعا با توجه به ماهیت صنعت بیمه و کاربرد انبوه داده ها  و قانون ارقام بزرگ، استفاده از بلاکچین و هوش مصنوعی تاثیر بسیار موثر و مثبتی در شناسایی عملیات مشکوک و یا تراکنش های مشکوک و حتی در کشف تقلب و تخلف خواهد داشت.

وی با بیان اینکه همکاری های بین المللی کارگروه باید در بستر همکاری و از طریق مرکز اطلاعات مالی FIU صورت گیرد، گفت: البته در سال گذشته یک دوره مشترک بین مرکز اطلاعات مالی ایران و فدراتیو روسیه برگزار شد که برخی از اعضای کارگروه مبارزه با پولشویی هم درآن شرکت داشتند.

وی افزود:  یکی از مهمترین تاثیرات این دوره مشترک، تدوین سندملی ارزیابی ریسک پولشویی و تعیین شاخص های ارزیابی ریسک پولشویی در کشور بود که این موضوع می تواند کمک بسیاری به مبارزه با مفاسد اقتصادی و جلوگیری از فرار مالیاتی  کند.

سماک امین مهمترین گام در این حوزه را تغییر دیدگاه مدیران ارشد صنعت بیمه و ایجاد ساختار متناسب با قانون مطابق با ماده۳۷ آیین نامه ماده۱۴ الحاقی قانون مبارزه با پولشویی برشمرد و افزود: افزایش برنامه های آموزشی، لزوم تقویت  کنترل از طرف نهاد ناظر و حمایت بیشتر نهادهای بالادستی نیز باید مورد توجه ویژه قرار بگیرد.

وی همچنین تاثیر شبکه های اجتماعی در اطلاع رسانی و تبلیغات را بسیار حائز اهمیت و اجتناب ناپذیر دانست و اظهار کرد: اثربخشی سیاست های مبارزه با پولشویی بخصوص در یکی دوسال اخیر بسیارخوب و روبه پیشرفت بوده ولی همچنان نیازمند توجه بیشتر است، چرا که این موضوع در کشور ما همچنان جوان و رو به بلوغ است. البته بهتر است دراین مورد نهادهای ناظر و سایر همکاران نظر بدهند . اما امیدوارم که فعالیت های بنده البته با کمک سایر همکاران مثمر ثمر بوده باشد.
دبیر کارگروه مبارزه با پولشویی سندیکای بیمه‌گران ایران تصریح کرد:  برگزاری نشست های توجیهی و آموزشی و معرفی اقدامات پیشگیرانه مبارزه با پولشویی و نقش دفاعی این واحد از بروز عواقب ناگوار برای سازمان نیز در این برهه زمانی از اهمیت ویژه‎ای برخوردار است.

وی در خصوص فعالیت های کارگروه مبارزه با پولشویی در سندیکای بیمه‎گران گفت: در حال حاضر تمرکز فعالیت کارگروه بر موضوع مبارزه با پولشویی (AML) است و از آنجا که موضوع جدیدی است، امیدوارم بتوانیم با کمک خرد جمعی و همکاری سایر حوزه ها هرچه سریعتر با بهره گیری از هوش مصنوعی و تکنولوژی نوین جهش مناسبی در پیشرفت و بلوغ این حوزه ایجاد کنیم.
سماک امین در انتها افزود:  با توجه به اینکه موضوع مبارزه با پولشویی یک موضوع حاکمیتی است ، یکی از پیشنهادات مهم، لحاظ کمیته مبارزه با پولشویی در آیین نامه حاکمیت شرکتی است که می تواند تاثیر بسزایی در ساختار و نقش واحدهای مبارزه با پولشویی در اشخاص مشمول درصنعت بیمه ایفا نماید. 

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • هشدار نشریه اقتصادی درباره رکود تورمی در آمریکا
  • ایده‌های کسب و کار در دوران سربازی + با سرمایه زیر 10 میلیون
  • «مالیات برعایدی سرمایه» چرا صدای ۲ درصد از جامعه را درآورد؟
  • پورابراهیمی: طرح مالیات بر سوداگری به کاهش التهابات بازار خودرو، ارز، طلا و مسکن کمک می‌کند
  • التهابات بازار خودرو، ارز و مسکن کاهش می‌یابد
  • تغییر رویکرد مدیران و ایجاد ساختار مناسب؛ گام مهمی در پیاده سازی مبارزه با پولشویی در صنعت بیمه است
  • تولید و عرضه به بازار کفی طبی نانویی
  • بازدید هیئت هرمزگانی از نمایشگاه صنعت پلاستیک چین
  • ماجرایی تازه برای خریداران طلا/ مالیات جدید در راه است؟
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود