Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رئيس پليس امنيت عمومي پايتخت از شناسايي 5 عامل انتشار کليپ ويدئويي بارش بادمجان در شهر تهران خبر داد. تاریخ انتشار: 14:18 - 26 اسفند 1398 - کد خبر: ۶۰۶۵۱۳

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان، سردار"علی ذوالقدری" رئیس پلیس امنیت عمومی پایتخت گفت: ۲۴ اسفند کلیپی در فضای مجازی با محتوای بارش بادمجان از آسمان پایتخت بر سر شهروندان تهرانی منتشر شد که با باز نشر دادن آن در شبکه‌های اجتماعی از سوی کاربران فضای مجازی سبب تشویش اذهان عمومی و سوء استفاده و برداشت‌های مختلف در این برهه حساس زمانی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی توضیح داد: با توجه به حواشی به وجود آمده ناشی از انتشار این کلیپ در فضای مجازی، بلافاصله تیمی از ماموران پلیس امنیت عمومی پایتخت وارد عمل شده و روز گذشته موفق شدند نفرات اصلی و عاملان انتشار این کلیپ را شناسایی کنند.

این مقام ارشد انتظامی تهران بزرگ در ادامه بیان داشت: بررسی‌های پلیسی حکایت از این داشت، این افراد که از دانشجویان رشته‌های هنری دانشگاه‌های مختلف هستند پس از فیلمبرداری در اطراف برج میلاد و پارک پردیسان، با حضور در یکی از موسسه‌های هنری در حوالی میدان تجریش، این کلیپ را ساخته و از طریق جلوه‌های ویژه به حالت نمایشی بارش بادمجان از آسمان پایتخت به تصویر کشیده اند.

ذوالقدری تصریح کرد: صبح امروز مأموران پلیس ۵ تن از عاملان اصلی این کلیپ را با دستور قضائی بازداشت کردند و برای ادامه تحقیقات و بررسی‌های بیشتر به پلیس امنیت عمومی انتقال دادند.

وی با بیان اینکه این متهمان مدعی بودند بار‌ها برای کار‌های هنری و درسی خود از طریق ساخت جلوه‌های ویژه این نوع کلیپ‌ها طراحی کرده اند و سپس آن را در گروه اجتماعی خود در اینستاگرام به اشتراک گذاشته اند، افزود: متهمان اظهار داشتند، پس از ساخت کلیپ بارش بادمجان در آسمان تهران، آن را همانند گذشته در گروه بارگزاری کرده اند ولی متأسفانه عده‌ای فرصت طلب با سوء استفاده از فضای موجود جامعه این کلیپ را به عنوان بارش بلا‌های آسمانی و ... در فضای مجازی بارگذاری و سب تشویش اذهان عمومی شده اند.

رئیس پلیس امنیت عمومی پایتخت در پایان با اشاره به اینکه هر ۵ دانشجو برای سیر مراحل قانونی به دادسرا معرفی شدند از مردم و شهروندان خواست: به شایعات فضای مجازی توجه نکرده و اخبار و حوادث را از طریق رسانه‌های داخلی و قانونی دنبال کنند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: پلیس کرونا پلیس امنیت عمومی بارش بادمجان فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۸۶۴۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مولفه‌های بومی امنیت روانی در اردبیل احصا شود

دادستان عمومی و انقلاب اردبیل گفت: امنیت روانی با انسجام و سلامت اجتماعی و توسعه ارتباط مستقیم دارد و ضروری است تا مولفه‌های بومی ارتقای امنیت روانی در استان اردبیل احصا شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، جلال آفاقی ظهر چهارشنبه در اولین جلسه کمیته امنیت روانی استان اردبیل اظهار کرد: نقدپذیری مسئولان لازمه احساس امنیت روانی شهروندان است و شایسته است تا با احصای مولفه‌های بومی ارتقای امنیت روانی شهروندان اردبیلی و راهکارهای بازتولید احساس امنیت ذهنی در استان کارها را به پیش ببریم.

وی خاطرنشان کرد: امنیت با ماهیت روانی خود، از مقوله‌های حقوق عمومی است و توجه به صیانت از آن و شناسایی راهکارهای بازتولید در تمام ابعاد، از ضروریات است.

دادستان عمومی و انقلاب اردبیل با اشاره به برخی سوءاستفاده‌ها از بستر فضای مجازی در راستای ایجاد ناامنی روانی در جامعه با انتشار محتواهای کذب و مجرمانه، رصد و پایش مستمر فضای مجازی توسط دستگاه‌های ذیربط و واکنش سریع به هرگونه اعمال و رفتار مجرمانه فضای سایبری را خواستار شد.

آفاقی با تشریح مولفه‌های دیگری از موارد مخل امنیت روانی شهروندان مانند کارشکنی‌ها در امور مراجعین و سوءجریانات در ادارات، عدم دسترسی آسان مردم به مسئولان و وجود بسترهای فسادزا و سوءاستفاده از حقوق بیت‌المال، مسئولان بخش‌های مختلف را به نقدپذیری و تحمل شنیدن نظرات مخالف و ارتباط دوسویه تفاهم‌آمیز درجهت اصلاح امور فراخوانده، آن را لازمه احساس آرامش و امنیت روانی شهروندان دانست.

وی با اشاره به نقش کلیدی روابط‌عمومی‌های دستگاه‌ها در توسعه رضایتمندی مردم و حفظ امنیت روانی جامعه، بر ارتقای کارکرد روابط عمومی‌ها و جایگاه آن در مدیریت رسانه و اطلاع‌یابی و اطلاع‌رسانی به موقع در جهت جلوگیری از ظهور و بروز شایعات تاکید کرد.

ضرورت تدوین منشور اخلاق حرفه‌ای رسانه‌ها و عهدنامه کاربران فضای مجازی

در ادامه این جلسه معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار اردبیل نیز با تشریح ماهیت تکنولوژی‌های نوین ارتباطی و قابلیت‌های فضای مجازی با تأکید بر استفاده حداکثری از فرصت‌ها واکنش سریع به هرگونه جرائم سایبری را ضروری خواند.

رضا قاسمیان با اشاره به حقوق متقابل مردم و مسئولان، امنیت روانی مدیران را در راستای تمرکز در تصمیم‌گیری و خدمت‌رسانی شایسته حائز اهمیت دانست و از اصحاب رسانه خواست؛ رسالت خطیر خود در عرصه حفظ امنیت روانی جامعه  را به نحو مؤثر و بیش از پیش ایفا کنند.

وی ضرورت تدوین منشور اخلاق حرفه‌ای رسانه‌ها و عهدنامه کاربران فضای مجازی را یادآور شد و از اقدامات حوزه اجتماعی استانداری در این خصوص خبر داد.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • بازداشت مروج کودک همسری برای تبلیغ آرایشگاه زنانه در اینستاگرام
  • مولفه‌های بومی امنیت روانی در اردبیل احصا شود
  • بازداشت مروج کودک‌همسری برای تبلیغ آرایشگاه زنانه دراینستاگرام
  • مسدودسازی بیست و هشت صفحه هنجارشکن در فضای مجازی
  • جرم انتشار عکس جعلی وایرال شده از ترانه علیدوستی و پدرش چیست؟
  • شناسایی ۱۲هزار صفحه فروش سلاح در فضای مجازی
  • شعری که در فضای مجازی ۱۰ میلیون بازدیدکننده داشت
  • شعر «موسی عصمتی» در فضای مجازی ۱۰ میلیون بازدیدکننده داشت
  • برخورد پلیس با عوامل خرید و فروش سلاح گرم و اراذل و اوباش در فضای مجازی و دستگیری ۳۰۰۰ نفر
  • خبری که تیر خلاص را به سارا و نیکای پایتخت زد