Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، سعید نمکی روز دوشنبه در نشست ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا که با حضور رییس‌جمهوری و از طریق ارتباط ویدئو کنفرانس با استانداران سراسر کشور برگزار شد، افزود: حدود ۱۰ هزار تخت نقاهتگاهی در کل کشور آماده پذیرش بیماران است و تا هفته آینده احتمالا این ظرفیت به ۱۵ هزار تخت خواهد رسید.

وی ادامه داد: تعدادی از این تخت‌ها در استان‌های اصفهان، گلستان، مازندران، گیلان مهیا شد و بیماران در آن‌ها بستری هستند و در خراسان رضوی هم به همت استاندار این استان، تعداد قابل توجهی تخت نقاهت‌گاهی آماده شده و در صورت نیاز استفاده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به اینجهت استاندار خراسان رضوی به همراه همکاران ما در دانشگاه‌های علوم پزشکی در راستای پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا دلسوزانه عمل کرده‌اند و تلاش‌های بسیاری انجام داده‌اند تا خیز شیوع کرونا اتفاق نیفتد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: خراسان رضوی دانشگاه های علوم پزشکی درمان و آموزش پزشکی علوم پزشکی ویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۸۷۹۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امدادرسانی به ۲۳۰۰ نفر در سیل ۲۰ استان/ آماده باش هلال احمر

رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر با اشاره به هشدار سطح نارنجی هواشناسی از امدادرسانی به ۲۳۰۰ نفر در سیل ۲۰ استان و آماده باش هلال احمر خبر داد.

به گزارش ایسنا، بابک محمودی با اشاره به هشدار سطح نارنجی سازمان هواشناسی، گفت: طبق این گزارش، احتمال بارش شدید و رگباری باران و وزش شدید باد برای امروز شنبه و در استان‌های خراسان رضوی، خراسان شمالی، جنوب غرب فارس، نیمه شمالی خراسان جنوبی، شرق و شمال شرق سمنان، نیمه جنوبی بوشهر، شمال غرب کردستان، جنوب غرب آذربایجان غربی و در دوشنبه در استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، زنجان، کردستان، کرمانشاه، شمال قزوین، پیش‌بینی شده است. 

وی به تشریح خدمات ارائه شده در سیل و آبگرفتگی از ١٢ تا ١٥ اردیبهشت ماه پرداخت و گفت: در این مدت زمان، ٢٠ استان شامل استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، البرز، اصفهان، ایلام، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، خوزستان، فارس، کردستان، کرمان، کرمانشاه، کهگیلویه و بوراحمد، لرستان، مرکزی، هرمزگان، همدان و یزد، نیاز به دریافت خدمات امدادی پیدا کردند.

وی با بیان اینکه در این مدت زمان ۹۴ مورد عملیات امدادی انجام شده، ادامه داد: امدادگران به ۲۳۰۰ نفر امدادرسانی کردند، ۳۴ نفر را اسکان اضطراری دادند، ۱۱۷ نفر را به مناطق امن منتقل کردند و با دستگاه پمپاژ، آب ۷۱ واحد مسکونی را تخلیه کردند.

وی افزود: ۱۴۸ تیم عملیاتی شامل ۵۱۸ نفر در عملیات سیل و آبگرفتگی شرکت کردند.

محمودی گفت: ٢٢ دستگاه چادر، ٥٧٥ تخته پتو، ٣٣٥ تخته موکت، ١٣٦٤ کیلوگرم نایلون، ٢٠٩ بسته غذایی، ٢٨٠ قوطی کنسروجات، ١٠٠ قرص نان و ٤٢ ست بهداشتی بین افراد متأثر توزیع شد.

بر اساس گزارش سایت هلال احمر، رییس سازمان امداد و نجات با اعلام آماده باش هلال احمر، به هموطنان توصیه کرد که به هشدارهای هواشناسی توجه کنند و در صورت بروز حادثه با شماره تماس ندای امداد، ۱۱۲، تماس بگیرند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • از پذیرش اتباع جدید معذوریم؛ از ایران خارج شوند
  • وضعیت تولید داروی بیماران SMA در کشور
  • ۱۵ هزار تخت بیمارستانی جدید تا پایان امسال راه‌اندازی می‌شود
  • خبر مهم وزیر کشور؛ از پذیرش اتباع جدید معذوریم!
  • تمام شهرستان‌های خراسان رضوی در آماده‌باش هستند
  • سازمان غذا و دارو: بیماران قلبی نگران وارفارین نباشند
  • دانشگاه رازی آماده پذیرش دانشجویان و اساتید اخراجی آمریکا
  • امدادرسانی به ۲۳۰۰ نفر در سیل ۲۰ استان/ آماده باش هلال احمر
  • دغدغه بیماران قلبی؛ کمبود وارفارین داریم؟
  • آمار باورنکردنی بیماران مبتلا به دیابت در کشور