Web Analytics Made Easy - Statcounter

گزارش‌ها از ابتلای مجدد یک مرد ۷۰ ساله در ژاپن به بیماری «کووید-۱۹» بعد از بهبودی از آن خبر می‌دهند. ۲۶ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۶:۱۵ بین الملل آسیا-اقیانوسیه نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، یک مرد ژاپنی که ظاهراً از بیماری «کووید-19» رهایی پیدا کرده بود بعد از ترک بیمارستان محل درمان خود ظاهراً مجدداً به ویروس «کرونای جدید» مبتلا شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«کووید-19» نام بیماری‌ای است که سازمان جهانی بهداشت برای ابتلای فرد به ویروس SARS-CoV-2 یا اصطلاحاً «کرونای جدید» در نظر گرفته است. در یافته‌های پژوهشی تا به حال موارد معدودی از بازگشت بیماری فرد بعد از بهبودی از آن گزارش شده است.

روزنامه ایندیپندنت می‌گوید این مرد ژاپنی 70 سال داشته و یکی از مسافران کشتی گردشی «دایاموند پرنسس» بوده که بعداً قرنطینه شده است. نخستین آزمایش او برای بررسی ابتلا به ویروس کرونای جدید 14 فوریه مثبت گزارش شد. 

خبرگزاری NHK ژاپن گزارش داده او بعد از این آزمایش به قرنطینه فرستاده شد و در بیمارستانی در توکیو تحت مراقبت قرار گرفت. آزمایش او در روز دوم ماه مارس منفی شد. 

طبق این گزارش، او بعد از بازگشت به خانه‌اش در منطقه «کانسای» ژاپن، نشانه‌هایی از ابتلای مجدد به ویروس را نشان داد و روز جمعه، یک روز بعد از بالا رفتن تب بدنش تا 39 درجه سانتی‌گراد به بیمارستان مراجعه کرد. بیمارستان روز شنبه ابتلای مجدد او به بیماری کووید-19 را تأیید کرد.

این تنها مورد از ابتلای مجدد یک فرد به «کووید-19» بعد از بهبودی از آن به شمار نمی‌رود. روز 27 فوریه هم زنی در ژاپن چند هفته بعد از بهبودی مجدداً به این بیماری مبتلا شد. 

در آن زمان گفته شد این زن که ساکن منطقه «اوساکا» است تنها موردی در خارج از کشور چین است که بازگشت به بیماری در او مشاهده شده است. 

در هفته‌های گذشته پزشکان مناطق مختلف چین گزارش دادند برخی از بیماران بهبودیافته از ویروس کرونای جدید بعد از مرخصی از بیمارستان مجدداْ با نشانه‌های بیماری بازگشته‌اند. 

انتهای پیام/  

 

 

R36444/P/S8,87,89,90,91,95,1128/CT10 واژه های کاربردی مرتبط ویروس کرونای جدید ویروس کرونا

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونای جدید ویروس کرونا ویروس کرونای جدید ویروس کرونا بعد از بهبودی کرونای جدید ابتلای مجدد کووید 19

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۸۸۴۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال

به گزارش همشهری آنلاین،‌ کوویشیلد را این شرکت بریتانیایی‌ـ‌سوئدی با همکاری دانشگاه آکسفورد بریتانیا ساخت و موسسه سرم هند تولید کرد. این واکسن در سطح گسترده‌ای در بیش از ۱۵۰ کشور، از جمله بریتانیا و هند، تزریق شد.

یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد موثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که کوویشیلد ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود، که شاید مرگبار باشد.

یک شکایت جمعی در بریتانیا ثبت شده و این ادعا را مطرح کرده است که این واکسن به مرگ و آسیب‌دیدگی‌های شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی است.

احتمال لختگی خون در بیماران کرونا بسیار بالاتر از دریافت کنندگان واکسن است

در حالی که آسترازنکا این ادعاها را رد می‌کند، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن «در موارد بسیار نادر، باعث تی‌تی‌اس (TTS)» یا سندرم ترومبوز همراه با ترومبوسیتوپنی می‌شود، که مشخصه‌اش ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

به گزارش نشریه تلگراف، این شرکت در فوریه سال جاری در مدارک دادگاه گفته است: «تایید می‌شود که واکسن آز [آسترازنکا] می‌تواند، در موارد بسیار نادر، سبب تی‌تی‌اس شود. مکانیسم عامل این مسئله هنوز مشخص نیست.»

منبع: نورنیوز

کد خبر 848429 برچسب‌ها خبر مهم كرونا در ايران واکسن کرونا

دیگر خبرها

  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور
  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس