Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-07@11:48:30 GMT

پر کاربرد‌ترین ایموجی‌ها در اپیدمی کرونا

تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۲۸۹۰۸۵

پر کاربرد‌ترین ایموجی‌ها در اپیدمی کرونا

فرارو- این روز‌ها گسترش ویروس کرونا در سراسر جهان، تمام شئون زندگی ما را تحت تأثیر قرار داده است. کرونا در روز‌های اخیر محور اصلی گفتگو‌های ماست و روزی نیست که آن را بدون اشاره به کرونا به پایان رسانده باشیم. در این میان فضای مجازی سهم بسزایی در این مهم سازی کرونا در ارتباطات ما ایفا کرده است و این عرصه پر است از خبرها، عکس ها، فیلم‌ها و البته البته ایموجی‌هایی است که ما در اشاره به کرونا منتشر می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در اقدامی جالب وبسایت «ایموجی پدیا» (Emojipedia) که پایگاه خاص اخبار مربوط به این شکلک‌ها است، به بررسی کاربرد آن‌ها در میان کاربران در ارتباط با موضوع کروناویروس پرداخته است.

بیش از ده سال است که ما آدم‌ها با «ایموجی»‌ها خو گرفته‌ایم و ترجیح می‌دهیم به جای استفاده از واژه‌ها و بیان احساساتمان برای یکدیگر شکلک‌های کوچک بفرستیم. صورتک‌های رنگی که به جای ما لبخند می‌زنند، گریه می‌کنند و عصبانی می‌شوند؛ صورتک‌هایی که زحمت همه عواطف ما را به دوش می‌کشند. ایموجی یا شکلک در واقع تصاویر مفهومی و صورتک‌هایی هستند که در پیام‌های مجازی و تارنما‌های جهانی استفاده می‌شود که در واقع به معنای خط تصویری است. کلمه اموجی در زبان ژاپنی به معنای تصویرنگاشت است و از دو بخش تصویر شخصیت ساخته شده است.

ایموجی‌ها نماد‌هایی برای انتقال لحن و تُن صدا، حالت چهره و زبان بدن هستند و می‌توانند به شکلی مختصر روایت‌گر داستان‌هایی باشند که به تمامی زبان‌ها قابل فهم هستند. در واقع زبان ایموجی، یکی از زبان‌های رایج است و خوب است بدانید که این شکلک‌ها در عصر حاضر به یک زبان بین المللی برای بیان احساسات تبدیل شده‌اند. با شیوع گسترده کروناویروس در جهان، این زبان بین المللی وارد عرصه بیان مفاهیم در خصوص این اپیدمی شده است. نگرانی‌های جهانی از اپیدمی کروناویروس باعث شده است که به طور طبیعی بسیاری از مردم درباره آن صحبت کنند و احساسات خود از این مسئله بیان کنند که بخش مهمی از این انتقال مفاهیم، در فضای مجازی و به وسیله ایموجی‌ها صورت می‌گیرد.

وبسایت ایموجی پدیا در راستای بررسی کاربرد ایموجی‌ها در موضوع شیوع بیماری کرونا، بیش از ۲۰۰ هزار پیام با کلید واژه‌های «کروناویروس» و «کووید-۱۹»، در زبان‌های مختلف را جمع آوری کرده، تا از لابه لای آن‌ها پرکاربرد‌ترین ایموجی‌ها را شناسایی کند. نمودار زیر ایموجی‌هایی را که اغلب در توییت‌های مربوط به کروناویروس یافت می‌شود نشان می‌دهد.

  بر اساس این داده‌ها که از ۲۰۵۵۷۶ نمونه توییت منحصر به فرد در ۷ و ۸ مارس ۲۰۲۰ جمع آوری شده، در بالای جدول دو ایموجی خنده دار، ماسک پزشکی، چهره‌ای متفکر و ایموجی‌های میکروب دیده می‌شوند. در پایین لیست نیز ایموجی دست‌های چسبیده، چهره وحشت زده، پرچم ایتالیا و نماد‌های هشدار دهنده، دیده می‌شوند.

نکته جالب توجه در این نتایج، وجود دو ایموجی خندان در زمره پر کاربردترین ایموجی‌ها در وضعیت نگران کننده شیوع کرونا است. کابرد این ایموجی‌ها در فضای اضطراب ناشی از گسترش کرونا، فرضیه‌های مختلفی را به دنبال داشته است. نخست اینکه برخی معتقدند که اصولاً این دو ایموجی پرکاربرد‌ترین ایموجی‌ها در میان کاربران هستند، بنابراین به طور طبیعی این دو کماکان در صدر استفاده هستند. فرضیه دوم معتقد است که در وضعیت گسترش کرونا، کاربران به طور فزاینده‌ای با اخبار مربوط به این بیماری شوخی می‌کنند و به همین دلیل استفاده از این دو ایموجی افزایش یافته است. برخی نیز ترکیبی از این دو عامل را دلیل در صدر قرار گرفتن این دو شکلک خندان در این جدول می‌دانند.

وبسایت ایموجی پدیا برای سنجش نتایج این خود، به بررسی بیش از ۱۳۲ هزار پیام دیگر پرداخته است که محتوایی غیر کرونایی دارد. نتایج این بررسی دوم نشان می‌دهد که میزان کاربرد ایموجی‌ها در دو دسته پیام ها، یکسان نیست با این حال ایموجی با اشک خنده کماکان در دو نتیجه در صدر بود.

میزان تفاوت ایموجی ها در جدول پیام های کرونایی 
همچنین ایموجی پدیا در این بررسی خود میزان استفاده کاربران از ایموجی پرچم کشور‌ها را نیز به نمایش گذاشته است که بر اساس این نتایج، پنج کشور اول در این ۲۰۵ هزار پیام به ترتیب؛ ایتالیا، چین، آمریکا، فرانسه و اسپانیا بودند.

  در این میان سه ایموجی صورتک با ماسک، میکروب و سر بانداژ شده، طی یک ماه گذشته با استفاده چشمگیر کاربران مواجه شده اند و پیش از این چندان محبوب و پر کاربرد نبوده اند.

  نکته جالب توجه این تحقیق وبسایت ایموجی پدیا این است که کاربران سیستم‌های عامل اپل، بیش از دیگر کاربران ایموجی شبیه به ویروس کرونا را به کار برده اند و کاربران دیگر سیستم‌های عامل به طور معمول از تصاویر میکروبی برای نشان دادن ویروس کرونا استفاده می‌کنند.

   

منبع: فرارو

کلیدواژه: ایموجی کرونا کروناویروس ایموجی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۸۹۰۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود

ایتنا - دبیرکل سازمان جهانی بهداشت از کشورها خواست تا با امضای تفاهم‌نامه‌ای برای کمک به مبارزه با همه‌گیری‌های آینده موافقت کنند.
تفاهم‌نامه جدید و مجموعه‌ای از به‌روزرسانی‌های قوانین موجود در مقابله با همه‌گیری‌ها، به منظور تقویت دفاع جهانی در برابر عوامل بیماری‌زای جدید پس از همه‌گیری کووید-۱۹ که جان میلیون‌ها تن را گرفت، تدوین شده است.

کشورهای عضو این سازمان قرار است در روز ۲۱ اردیبهشت مذاکرات بر سر این توافق را نهایی کنند تا بتوانند آن را در نشست سالانه سازمان بهداشت جهانی در اواخر ماه به تصویب برسانند، ولی اختلافات بزرگی بر سر متن این تفاهم‌نامه وجود دارد.

تدروس آدهانوم، دبیر‌کل سازمان جهانی بهداشت، در نشست ژنو با اشاره به اهمیت این توافق به کشورهای جهان گفت: «به مردم دنیا، مردم کشورهای تان، و مردمی که نماینده آنها هستید، آینده امنی بدهید.»

یکی از اصلی‌ترین اختلافات میان کشورهای ثروتمند و کشورهای در حال توسعه، موضوع به اشتراک‌گذاری عادلانه داروها و واکسن‌ها برای جلوگیری از تکرار معضلات دوران کرونا است.

دسترسی به پاتوژن‌های شناسایی شده در داخل کشورها، دسترسی به محصولات مبارزه با بیماری همه‌گیر مانند واکسن‌های تولید شده؛ و توزیع عادلانه نه تنها آزمایش‌ها، درمان‌ها و واکسیناسیون‌های ضد همه‌گیر، بلکه ابزار تولید آنها از موضوعات مورد بحث میان کشورها است.

شماری از سیاستمداران در کشورهایی مانند آمریکا و استرالیا استدلال می‌کنند که این توافق که الزام قانونی دارد، قدرت زیادی را به سازمان بهداشت جهانی می‌دهد.

دبیرکل سازمان بهداشت جهانی این استدلال را رد می‌کند و می‌گوید تفاهم‌نامه به کشورها کمک می‌کند تا در برابر شیوع همه‌گیری بهتر از شهروندانشان محافظت کنند.

سازمان بهداشت جهانی در هفته‌های اخیر در مورد رشد تصاعدی آنفولانزای مرغی با نگرانی در مورد اینکه در صورت شروع انتقال آن بین انسان‌ها چه اتفاقی خواهد افتاد، زنگ‌های خطر را به صدا درآورد و این موضوع، فوریت رسیدن به این توافق را برجسته‌تر کرد.

در تاریخ ۷۵ ساله این نهاد وابسته به سازمان ملل متحد، تنها باری که کشورهای عضو توانستند با یک معاهده قانونی الزام‌آور موافقت کنند، معاهده کنترل دخانیات در سال ۲۰۰۳ میلادی بود.

سازمان بهداشت جهانی پس از همه‌گیری کووید-۱۹ به دلیل رویکرد خود در پیدا کردن منشاء ویروس آماج انتقادهای فراوان قرار گرفت.

در این ارتباط، این سازمان، یک بازدید به شدت کنترل شده از چین داشت و به این نتیجه رسید که «بسیار بعید» است که ویروس کرونا از آزمایشگاهی در شهر ووهان به انسان منتقل شده باشد.

با این حال سازمان بهداشت جهانی در پی فشارها، گزارش تحقیقی دیگری منتشر کرد و در آن، گروه متخصصان این سازمان گفتند که داده‌های لازم برای توضیح چگونگی شروع همه‌گیری وجود ندارد.

گروه متخصصان سازمان بهداشت جهانی همچنین گفت که نمی توان نظریه «حادثه آزمایشگاهی» را نادیده گرفت اما تأکید کرد که چین اطلاعاتی به این نهاد بین‌المللی ارائه نکرده است که در آن احتمال ابتلا به ویروس کرونا ناشی از نشت آزمایشگاهی ارزیابی شده باشد.

دیگر خبرها

  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • ۴۰مبتلا به تب مالت در دیشموک/سه روستا دچار اپیدمی هستند
  • ریموت کنترل جرثقیل و کاربرد آن
  • آنروا درباره وقوع اپیدمی در غزه با آغاز فصل گرما هشدار داد
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • آجر قزاقی چیست؟ 5 کاربرد آجر سنتی+ عکس نمای آجر قزاقی
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • عکس| آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت /دلیل مرگ
  • (عکس) آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت
  • آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت/ عکس