Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - معاون برنامه‌ریزی وزیر نفت جزئیات درخواست متقاضیان برای احداث پالایشگاه و پتروپالایشگاه با استفاده از سرمایه مردمی را تشریح کرد و گفت: درخواست اولیه 117 متقاضی برای احداث این پالایشگاه‌ها دریافت و بررسی شد.
هوشنگ فلاحتیان در گفت‌وگو با خبرنگار شانا با بیان اینکه تا پایان وقت اداری 17 اسفندماه 117 متقاضی، درخواست اولیه خود را مبنی بر احداث پالایشگاه و پتروپالایشگاه به معاونت برنامه‌ریزی وزارت نفت ارسال کردند، افزود: پس از بررسی درخواست‌ها، 74 متقاضی واجد شرایط شناخته شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی دلیل رد درخواست 43 متقاضی دیگر را مغایرت درخواست آنها با قانون احداث این پتروپالایشگاه‌ها دانست و توضیح داد: برخی از این متقاضیان خواستار خوراکی غیر از نفت خام و میعانات گازی برای این پتروپالایشگاه‌ها بودند و درخواست برخی دیگر نیز خارج از قالب آیین‌نامه اجرایی ساخت این پتروپالایشگاه‌ها و پالایشگاه‌ها بود.
معاون وزیر نفت یادآور شد: در قالب آیین‌نامه اجرایی مقرر شد این پتروپالایشگاه‌ها و پالایشگاه‌ها در سواحل و عمق 20 کیلومتر احداث شود.
فلاحتیان مجموع درخواست متقاضیان ساخت پالایشگاه و پتروپالایشگاه را برای خوراک نفت خام و میعانات گازی 7 میلیون و 396 هزار بشکه عنوان کرد و درباره جزئیات آن گفت: از این میزان 44 تقاضا برای خوراک نفت خام با ظرفیت 5 میلیون و 986 هزار بشکه، 9 تقاضا برای خوراک ترکیبی (نفت‌ خام و میعانات گازی) با ظرفیت 925 هزار بشکه و هفت تقاضا نیز برای خوراک میعانات گازی با ظرفیت 485 هزار بشکه بوده است.
وی با یادآوری اینکه درخواست بیش از 7 میلیون بشکه نفت خام و معیانات گازی چند برابر ظرفیت تولید فعلی کشور است، تصریح کرد: پس از بررسی درخواست متقاضیان در چارچوب آیین‌نامه اجرایی قانون حمایت از توسعه صنایع پایین‌دستی نفت‌خام و میعانات گازی با استفاده از سرمایه مردمی، برترین طرح‌ها برگزیده می‌شوند.
معاون برنامه‌ریزی وزیر نفت با اشاره به اینکه متقاضیان سرمایه‌گذاری برای توسعه پالایشگاه‌ها و پتروپالایشگاه‌ها تا 28 اسفندماه فرصت دارند با مراجعه به شرکت ملی پالایش و پخش نسبت به دریافت کلمه عبور برای بارگذاری مدارک اقدام کنند،‌ افزود: از 29 اسفندماه تا 29 اردیبهشت سال 99 متقاضیانی که تقاضای کتبی ارسال و کد کاربری برای سامانه دریافت کرده‌اند، باید اطلاعات را در سامانه بارگذاری کنند.
فلاحتیان با بیان اینکه وزارت نفت بر اساس آنچه قانونگذار ابلاغ کرد پس از طی این مراحل (تا پایان اردیبهشت 99) براساس آیین‌نامه اجرایی، 60 روز کاری نسبت به بررسی مدارک زمان خواهد داشت، گفت: وزارت نفت و شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفت ایران پس از پایان این 60 روز، مراتب پذیرش یا رد درخواست را به متقاضیان اعلام خواهند کرد.
مجلس شورای اسلامی در نیمه نخست امسال قانون حمایت از توسعه صنایع پایین‌دستی نفت‌خام و میعانات ‌گازی با استفاده از سرمایه‌گذاری مردمی را تصویب کرد که بر اساس آن وزارت نفت مؤظف شد ظرف حداقل دو ماه آیین‌نامه اجرایی این ماده قانونی را به تصویب هیئت وزیران برساند و حداکثر یک ماه پس از آن برای جذب سرمایه‌گذار احداث پتروپالایشگاه‌ها فراخوان دهد.
آیین‌نامه اجرایی قانون حمایت از توسعه صنایع پایین‌دستی نفت‌خام و میعانات گازی با استفاده از سرمایه‌گذاری مردمی 29 دی‌ماه به تصویب هیئت وزیران رسید و پس از آن وزارت نفت 13 بهمن‌ماه فراخوان عمومی جذب سرمایه‌گذار ساخت پالایشگاه و پتروپالایشگاه را در در تارنمای وزارت نفت (MOP) قرار داد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: پالایشگاه و پتروپالایشگاه نفت خام و میعانات گازی پتروپالایشگاه ها استفاده از سرمایه آیین نامه اجرایی پالایشگاه ها برای خوراک وزارت نفت هزار بشکه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۸۴۱۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز ثبت‌نام آزمون جهش تحصیلی / والدین تصمیمات احساسی و هیجانی نگیرند

الماسی درباره شرایط ثبت نام جهش تحصیلی گفت: در مرحله نخست مدیر مدرسه پس از حصول اطمینان از شرایط دانش آموز ثبت درخواست او را در سامانه سیدا انجام می دهد، سپس بعد از تأیید درخواست توسط مدیر در سامانه سیرت، ثبت درخواست جهش توسط اولیا در سامانه سیرت برای نوبت گیری و انجام مراحل ارزیابی در مرکز جامع سنجش انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه در جهش تحصیلی آزمون هوش و بررسی روانشناختی گرفته می‌شود، افزود: پس از قبولی ارزشیابی پیشرفت تحصیلی، در پایه مورد نظر نیز بجز دروس تربیت بدنی و انضباط، آزمون دریافت می‌شود.

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی با بیان اینکه زمان ثبت نام و آزمون هوش و بررسی روانشناختی از ۱۰ اردیبهشت تا ۳۱ خرداد است، ادامه داد: میزان بهره هوشی و بررسی روانشناختی در این آزمون در دو طبقه باهوش و پر هوش به ترتیب یک و چند پایه است.

الماسی بیان اینکه به همه اولیا توصیه می شود تحت تاثیر بازارهای بیرونی برای آمادگی روانشناختی قرار نگیرند، گفت: والدین نگاه واقع بینانه به توانایی بچه های خود داشته باشند و تنها مرجع بررسی صلاحیت های هوشی و روانشناختی برای جهش تحصیلی، وزارت آموزش و پرورش است، لذا از آوردن نتایج مراکز بیرونی برای تعیین جایگاه خودداری شود.

وی با بیان اینکه از تصمیمات احساسی و هیجانی برای ارتقای تحصیلی فرزندان جدا خودداری شود، افزود: قبل از ارزیابی روانشناختی، هوشی و اعلام نتیجه از امتحان درسی پایه مورد نظر خودداری کنند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • میزان ارز دانشجویی اعلام شد+ جزئیات تازه در خصوص نحوه دریافت
  • آغاز ثبت‌نام آزمون جهش تحصیلی / والدین تصمیمات احساسی و هیجانی نگیرند
  • آغاز ثبت‌نام آزمون جهش تحصیلی دانش‌آموزان/ شرایط و نحوه بررسی صلاحیت‌های هوشی
  • جزئیات و نحوه دریافت ارز دانشجویی
  • افزایش تولید گاز / خوراک پتروشیمی ها تامین شد؟
  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش آموزان کردستانی از فردا
  • جزئیات «عرضه اولیه» سهام شرکت حسین و فرزندانش!
  • افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در فروردین ۱۴۰۳
  • ارتقای شاخص‌های ایمنیِ صادرات در شرکت پایانه‌های نفتی ایران
  • الزام دریافت شناسه یکتا برای دارندگان پروانه دفاتر پیشخوان