Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت استان یزد، گفت: برخی از واحدهای صنعتی و معدنی استان سلامت کارکنان خود را در اولویت دانستند و چند روزی است که اقدام به تعطیلی واحدها کرده‌اند.

به گزارش خبرگزاری فارس از یزد، سید علی‌اکبر کلانتر در خصوص وضعیت تعطیلی صنایع و معادن استان یزد در پی شیوع بیماری کرونا اظهار داشت: در جلسه‌ای که با حضور رؤسای تشکل‌های صنعتی، خانه صنعت معدن، جمعی از فعالان صنعتی و معدنی و مسئولین استانی برگزار شد تصمیمی مبنی بر این موضوع گرفته شد که صنایع استان به‌جز صنایع تأمین‌کننده استان ازجمله تولیدکننده‌های غذایی و مواد و لوازم بهداشتی از 26 اسفندماه سال جاری تا 15 فروردین‌ماه 99 تعطیل شوند اما این مصوبه تاکنون ابلاغ نشده و احتمالاً در جلسه دیگری با آن مخالفت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت استان یزد ادامه داد: البته برخی از واحدهای صنعتی و معدنی استان یزد، سلامت کارکنان خود را در اولویت دانستند و چند روزی است که اقدام به تعطیلی واحدها کرده‌اند و حتی حقوق کارکنان خود را نیز در این مدت تعطیلی پرداخت خواهند کرد که واقعاً جای تشکر و قدردانی دارد.

وی بابیان اینکه این ویروس نه‌فقط در اقتصاد ایران بلکه در اقتصاد جهانی مشکل ایجاد کرده است، عنوان کرد: امیدواریم که این ویروس با کمترین تلفات به‌زودی از جامعه رخت بربندد اما مشکل اینجاست که مشخص نیست پس از شکست این ویروس وضعیت اقتصادی کشور و واحدهای صنعتی به چه شکل درخواهند آمد.

کلانتر ادامه داد: اتفاقی که پس‌ازاین ماجرای ویروس رخ خواهد داد قابل پیش‌بینی نیست، کشوری مانند چین که 20 درصد اقتصاد جهان را در دست دارد اکنون تولید و صادراتش متوقف‌شده است در اروپا نیز همین اتفاق در حال رخ دادن است و احتمال ورشکستگی در کارخانه‌ها و واحدهای صنعتی کوچک و ایجاد مشکل در گردش‌های مالی پس از ماجرای ویروس کرونا وجود دارد.

وی بابیان اینکه اتفاقی که درزمینهٔ اقتصاد پس از شکست کرونا خواهد افتاد قطعاً ساده و پیش افتاده نیست، تصریح کرد: احتمال ریزش در صنایع، تولیدکننده‌ها و حتی بازار پس‌ازاین اتفاق خواهیم داشت و هر صنعتگری بنا به صنعتی که در آن فعال هست باید پیش‌بینی‌های لازم را انجام دهد و مسئولان نیز باید از هم‌اکنون پیش‌بینی‌های اقتصادی را در دستور کار قرار دهند.

کلانتر گفت: باوجوداینکه دولت خود نیز در موقعیت مالی خوبی به سر نمی‌برد و درآمد حاصل از فروش نفت به‌عنوان منبع مهم درآمدی دولت پایین آمده است، اما از هم‌اکنون باید برنامه‌ریزی‌های لازم را درزمینهٔ اقتصاد کشور داشته باشد و نباید انفعالی برخورد کند، احتمالاً در سال آینده علاوه بر مشکل در تولید، در دریافت مالیات نیز به بهانه کرونا به وجود خواهد آمد که دولت نباید از آن غافل شود و لازم است از هم‌اکنون تدبیری برای آن بیندیشد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: استان یزد اقتصاد سلامت صنعت واحدهای صنعتی استان یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۹۲۵۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شوک بزرگ به کمیته المپیک در سال المپیک!

به گزارش "ورزش سه"، در حالی که تا کمتر از سه ماه دیگر باید کاروان ورزش ایران در المپیک 2024 پاریس شرکت کند و سپس بازی های داخل سالن آسیا و همچنین المپیک زمستانی را در سال جاری در پیش دارد، بودجه مدنظر این کمیته از سوی مجلس رد شده و کاهش یافته است.

مناف هاشمی، دبیرکل کمیته ملی المپیک در مورد کاهش بودجه کمیته ملی المپیک عنوان کرد: "در مورد بودجه  رایزنی خوبی با سازمان برنامه ریزی بودجه داشتیم اما در  لایحه  بودجه که به مجلس رفت، ردیف اصلی بودجه ما که مربوط به رویدادهای بین المللی بود، حذف شد و  سازمان برنامه‌ریزی و بودجه تلاش کرد و قسمتی از آن عدد برگشت تا برای سه رویداد  مشکلی نداشته باشیم اما اگر آن عدد تغییر نمی کرد بودجه خوبی داشتیم. شاید الان بودجه رشد زیادی نداشته باشد اما باز هم در مجلس در حال بررسی است و اصلاحات اولیه صورت گرفته و منتظر رقم نهایی هستیم."

او در بخش بعدی این اتفاق را یک شوک بزرگ در سال المپیک می داند: "انتظار نبود در سال المپیک چنین اتفاقی برای بودجه کمیته ملی المپیک رخ دهد. شوک بزرگی در سال ۱۴۰۳ به کمیته ملی المپیک وارد شد. دلیل اینکه جلسه قبلی هیات اجرایی هم کنسل شد این بود که اعضای هیئت اجرایی، رئیس و من به عنوان دبیرکل با کمک سازمان برنامه‌ریزی و بودجه در تلاش بودیم تا بخشی زیادی از اشکالاتی که در لایحه بودجه کمیته ملی المپیک بود را اصلاح کنیم. عدد ۳۸۰ میلیارد تومانی را سازمان برنامه‌ریزی و بودجه برای ما اصلاح کرد. قرار شد کمیسیون تلفیق و کمیسیون فرهنگی مجلس هم کمکی به ما داشته باشند و اگر این دو اتفاق رخ دهد عدد ۵۰۰ میلیارد تومانی که از ما کم کرده بودند حدودا برمی‌گردد. امیدوارم با این اصلاح و کمک مازادی که در مجلس می‌شود، این گره‌ها باز شود. امیدواریم این مشکل حل شود. سال گذشته تنها یک رویداد رسمی داشتیم اما امسال سه رویداد در پیش رو داریم. "

دیگر خبرها

  • تهران از استان‌های محروم کشور است
  • برنامه ریزی برای توسعه ۵ میدان نفتی
  • صرفه‌جویی یک میلیارد دلاری پالایشگاه آبادان
  • تهران یکی از محروم‌ترین استان‌های کشور است
  • جهش تولیدات صنعتی با کمک بخش نخبگانی از طریق تقویت حضور دانش‌بنیان‌ها در صنایع بزرگ
  • شوک بزرگ به کمیته المپیک در سال المپیک!
  • بدون آرام‌سازی اقتصاد امکان انجام هیچ کاری نیست
  • وضعیت اعتبارات عمرانی و هزینه‌ای لرستان هر چه سریع‌تر مشخص شود
  • پیشرفت دریایی در کشور هند و پروژه عظیم ساگارمالا
  • نقش دانشگاه امیرکبیر در تحقق شعارهای سال و اقتصاد دانش‌بنیان