Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، اگرچه ویروس کرونا زندگی همه افراد جامعه را تحت تاثیر ویرانگری خود قرار داده و به سرعت در سطح کشورهای مختلف در حال گشودن مرزها است و بنیان همه چیز را هدف قرار داده  اما ملت ایران با ایجاد کمپین های مختلف عزمی جدی در زمین گیر شدن این ویروس دارند.

اکنون پس از گذر از دستپاچگی و هراس روزهای نخستین رویارویی با ویروس کرونا مردم ایران علاوه بر درک صحیح از گستردگی شیوع این بیماری و قابلیت انتقال آن  از فردی به دیگران با ماندن در منزل سعی بر ایفای سهم خود در مهار این بحران دارند و هرکس به طریقی می خواهد در این عزم ملی نقش مثبتی ایفا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امروز بسیاری از افراد جامعه با روی آوردن به دورکاری سعی می کنند بیش از پیش فعالیت های مثبت خود را ادامه دهند و خانه های ایرانی تبدیل به سنگرهای مبارزه با دشمنی مهاجم به نام ویروس کرونا شده اند.

بر بام هر خانه ایرانی بار دیگر پرچم اتحاد شکست ویروس کرونا برافراشته شده  و در دل هر ایرانی جوانه امید سپری شدن روزهای سخت کرونایی و روزهای زیبای پساکرونایی جوانه زده است.

در این میان معلمان ایثارگر و فدار نیز از همان روزهای نخستین پرچمدار این نهضت عظیم شدند و در راه مبارزه با ویرانگری ویروس کرونا و نشاط خانه های ایرانی و بردن آموزش و تعلیم تربیت در فضای این باغ های امید شدن تا علاوه بر دور کردن فضای خانه ها از ترس و هراس کرونا پویایی و سرزندگی را به خانوده های ایرانی ارمغان دهند.

اکنون تعلیم و تربیت دانش آموزان ایران زمین از طریق فضای مجازی رونق گرفته است و با برنامه ریزی منسجم و تلاش افتخار آفرین معلمان ایرانی کلاس درس به درون خانه های ایرانی رفته اند و هر خانه مدرسه ای در جهاد با کرونا شده است.

یک فرهنگی لرستانی گفت: در راستای پیشگیری دانش اموزان به ویروس کرونا در زمان برگزاری کلاس های درس در مدارس آموزش کامل پیشگیری به دانش آموزان داده شد و نحوه انتقال مریضی  از طریق دستگاه تنفسی، دست ها، چشم ، دهان و بینی برای دانش آموزان تشریح شد.

سیاوش جمشیدی افزود:همراه با آموزش های پیشگیری تفاوت ویروس و باکتری  و زمان بر بودن ساخت واکسن  کرونا به دلیل انتقال از طریق برای دانش آموزان آموزش داده شد.

وی بیان کرد: پس از تعطیلی کلاس های درس، اکنون از طریق فضای مجازی علاوه بر ارایه دروس بر اساس برنامه زمان بندی شده برای دانش آموزان بر لزوم رعایت نکات بهداشتی، شستشوی مکرر دستها و پرهیز از مراجعات غیر ضروری به مراکز درمانی تاکید می شود.

وی ادامه داد: به دانش آموزان یادآوری شد که استفاده ماسک برای تمام افرااد ضرورتی ندارد اما افراد مبتلا باید از ماسک استفاده کنند تا از انتشار ویروس کرونا جلوگیری شود.

این فرهنگی لرستانی بیان کرد: همچنین در راستای ضد عفونی فضای مدارس گندزدایی و ضدعفونی مدارس با هماهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان انجام شد.

جمشیدی بر لزوم ماندن دانش آموزان و خانواده ها در منزل تاکید کرد و گفت: هر روزه از طریق فضای مجازی علاوه بر اید اوری دیگر نکات بهداشتی و ایمنی برای پیشگیری از ابتلای دانش آمئوزان به بیماری کرونا بر ضرورت ماندن در منازل و امن ترین نقطه برای دوری از ویروس کرونا تاکید می شود.

وی اظهار داشت: با رعایت بهداشت در ماندن می توان در محیطی ایزوله فضای امنی برای خود و خانواده ایجاد کرد و حتما در منازل خط قرمزی برای لباس ها و اشیایی که در بیرون از منزل استفاده شده تعریف شود.

جمشیدی ادامه داد: مدارس پایگاه و پل ارتباط دانش آموزان و خانواده ها هستند و در این راستا ضرورت دارد در مناطق محروم با تفاهم آموزش پرورش و دانشگاه علوم پزشکی مواد ضدعفونی در اختیار دانش آموزان و خانواده ها قرار گیرد.

یک فرهنگی دیگر در لرستان گفت: با توجه به شیوع بیماری کرونا در سال تحصیلی جاری بخش نامه هایی به مدارس برای پیشگیری از این بیماری به مدارس ارسال شد تا از این طریق اقدامات لازم برای جلوگیری از شیوع هر چه بیشتر این بیماری صورت گیرد.

فریدون میر افزود: ارتقای سطح آگاهی دانش اموزان و کارکنان از طریق فضای مجازی و تاکید بر رعایت بهداشت فردی و اجتماعی ، کنترل و نظارت بر بهداشت محیط از اقدامات مفید ـآموزش و پرورش فرهنگیان استان در مهار کردن بحران کرونا است.

وی عنوان کرد: با توجه به بحران ایجاد شده و شیوع بیماری کرونا با تعطیلی مدارس آموزش های مجازی معلمان به دانش اموزان و تاکید بر رعایت نکات بهداشتی در کنار ارایه دروس گام مثبتی در کنترل بحران بیماری کرونا است.

این معلم لرستانی ادامه داد: آموزش های مجازی راهکار مناسبی در ممانعت از افت تحصیلی دانش آموزان و دانشجویان  و یادآوری و تکرار متون درسی دانش آموزان و از طرفی پرهیز از اتلاف و.قت دانش آموزان و بلاتکلیفی در منازل است.

معاون متوسطه آموزش و پرورش لرستان نیز گفت: پیش از شیوع کرونا در استان دبیرخانه پیشگیری از بیماری کرونا در آموزش و پرورش تشکیل شد و سه کارگروه سلامت و پشتیبانی با محوریت تربیت بدنی، آموزش ابتدایی و متوسطه به منظور کاهش خلا آموزشی و کارگروه اطلاع رسانی در استان فعال شد.

نصرالله بازگیران ادامه داد: در این راستا کارگروه اموزشی با جلسات چندین مصوبه را اجرایی کرد و در این زمینه اطلاع رسانی برنامه های اموزشی شبکه آموزش به تمام معاونان آموزش متوسطه انجام شد.

وی اظهار داشت: برای پنج درس متوسطه اول و تمام   دروس پایه ۱۲ برنامه آموزشی توسط دبیران مجرب تهیه شد و به همین منظور هر شهر مکلف به تهیه درسنامه یک درس براسا بودجه بندی شد.

بازگیران با بیان اینکه اکنون تمام درسنامه های تدوین شده آماده ارسال هستند، ادامه داد: این درسنامه ها برای مناطقی که دسترسی به اینترنت ندارند طراحی شده است و توسط مدیران و معاونان آموزشی باید به دست دانش آموزان برسند.

وی با بیان اینکه برخی از مناطق صعب العبور و دور دست در مناطق پاپی و چگنی دسترسی دانش آموزان به مطالب درسی از طریق اینترنت امکان پذیر نیست افزود: برای ارایه مطالب درسنامه ها به این دانش آموزان پیگیری مستمر و نظارت بر نحوه دور آموزی انجام می شود.

وی عنوان کرد: اکنون سایت تمام مدارس استان فعال شده، سامانه پیامکی و گروه های مجازی راه اندازی و از طریق صدا و سیما به مردم اطلاع رسانی شده است.

بازگیران  بیان کرد:برقراری ارتباط تلفنی با مدارس به صورت تصادفی و اطلاع از نحوه آموزش مجازی در دستور کار قرار گرفته است.

معاون متوسطه آموزش و پرورش لرستان گفت: معرفی نرم افزارهای محتویات الکترونیکی توسط فرهنگیان کوهدشت انجام شده و همچنین محتویات پرسش و پاسخ  و جزوات نمونه سوال تهیه توزیع شده است.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا آموزش مجازی اداره کل آموزش و پرورش استان اینترنت دانش آموزان و دانشجویان مدرسه بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی طریق فضای مجازی آموزش و پرورش دانش آموزان بیماری کرونا ویروس کرونا خانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۹۳۳۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟

به گزارش هلث دی نیوز، محققان گزارش می دهند که به نظر می رسد افزایش سطح دی اکسید کربن در جو و فضاهای داخلی عامل اصلی افزایش طول عمر انواع کووید موجود در قطرات ریز معلق در هوا باشد.

«آلن هادرل»، محقق ارشد و دانشیار ارشد علوم آئروسل در دانشگاه بریستول بریتانیا، گفت: «ما می‌دانستیم که کروناویروس مانند دیگر ویروس‌ها از طریق هوایی که تنفس می‌کنیم پخش می‌شود. اما این مطالعه نشان‌دهنده یک پیشرفت بزرگ در درک ما از اینکه دقیقاً چگونه و چرا این اتفاق می‌افتد، و مهم‌تر از همه، چه کاری می‌توان برای متوقف کردن آن انجام داد، است.»

در مطالعات آزمایشگاهی، محققان دریافتند که افزایش غلظت دی اکسید کربن در هوا می تواند مدت زمان عفونی ماندن ویروس های موجود در هوا را افزایش دهد.

به گفته محققان، هوای معمولی در فضای باز دارای ۴۰۰ ppm دی اکسیدکربن است.

بر اساس نتایج منتشر شده، افزایش غلظت CO۲ به تنها ۸۰۰ ppm، بقای ویروس های معلق در هوا را افزایش می دهد.

محققان دریافتند وقتی هوای داخل خانه به غلظت CO۲ ۳۰۰۰ ppm می رسد- مشابه غلظت یک اتاق شلوغ- حدود ۱۰ برابر بیشتر ویروس بعد از ۴۰ دقیقه مسری تر باقی بماند.

هادرل گفت: «ویروس ها به دلیل اسیدیته کمتر قطرات بازدمی، عفونی شدن خود را از دست می دهند. اما CO۲ هنگام تعامل با قطرات مانند یک اسید عمل می کند و به ویروس ها اجازه می دهد در هوای بیشتری زندگی کنند.»

هادرل گفت: «این نشان می‌دهد که باز کردن یک پنجره ممکن است قوی‌تر از آن چیزی باشد که در ابتدا تصور می‌شد، به ویژه در اتاق‌های شلوغ و با تهویه ضعیف، زیرا هوای تازه غلظت کمتری از CO۲ دارد و باعث می‌شود ویروس خیلی سریع‌تر غیرفعال شود.»

هادرل افزود: «نتایج همچنین نشان می دهد که چگونه اهداف تغییر آب و هوا که به دنبال محدود کردن سطح CO۲ در جو زمین هستند می تواند به کاهش انتشار ویروس های موجود در هوا کمک کند.»

محققان خاطرنشان کردند که علوم هواشناسی اخیر پیش بینی کرده است که غلظت CO۲ در جو تا پایان قرن به بیش از ۷۰۰ ppm برسد.

هادرل در پایان می‌گوید: «داده‌های مطالعه ما نشان می‌دهد که افزایش سطح CO۲ در جو ممکن است با افزایش قابلیت انتقال سایر ویروس‌های تنفسی از طریق افزایش مدت زمانی که آن ها در هوا عفونی می‌مانند، همزمان باشد.»

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • تعیین تکلیف اردوگاه«سی پی» سوادکوه بعد از ۳۰ سال در دولت سیزدهم انجام شد
  • بهره برداری از ۵۰۰ مدرسه نیمه تمام استان کرمان طی ۲ سال
  • توجه به دغدغه‌های فرهنگیان مورد تاکید جدی است
  • مهمترین مأموریت آموزش و پرورش تربیت تمام ساحتی است
  • آموزش زبان فارسی در ارمنستان موجب تقویت تعاملات دو کشور می‌شود
  • اینجا دست‎‌ها، دانش و ایثار را روایت می‌کند
  • اهدای ویلچر به خانه سالمندان توسط دانش‌آموزان مدرسه سمای سبز لاهیجان 
  • روایت «ایران» از زندگی در باغچه‌بان
  • ده نکته کلیدی برای معلمان‌ دینی و استادان معارف در مدارس و دانشگاه‌ها
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟