Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، اداره امور دینی ترکیه اعلام کرد تا زمان از بین رفتن خطر ویروس کرونا تمام نمازهای جماعت در مساجد و نمازهای جمعه در کشور تعلیق می شود.

- شمار مبتلایان به ویروس «کرونا» در هلند با افزایشی ۲۷۸ نفره به هزار و ۴۱۳ تن رسید.

- کاخ سفید گزارش‌ها درباره احتمال تعطیلی سراسری در ایالات متحده در پی شیوع ویروس «کرونا» را رد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

- نخست‌وزیر بریتانیا درباره شیوع ویروس «کرونا» در این کشور سخنرانی کرد.

- وزیران امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و جمهوری کرواسی در گفت‌وگویی تلفنی آخرین تحولات مربوط به شیوع کرونا در ایران و جهان را بررسی کردند.

-  یکی از کارکنان دفتر سازمان بهداشت جهانی در ژنو به ویروس کرونا مبتلا شده است.

- شمار جان‌باختگان ویروس «کرونا» در ایتالیا با اضافه شدن ۳۴۹ مورد به دو هزار و ۱۵۸ نفر رسید.

- دومینیک راب وزیر امور خارجه انگلیس و محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امشب تلفنی گفتگو کردند.

- وزیر خارجه آمریکا، از پکن خواست تا از انتشار «شایعات عجیب‌وغریب» درباره کووید۱۹ خودداری کند.

- اتحادیه اروپا از ممنوعیت سفرهای غیرضروری کشورهای غیر عضو به این بلوک خبر داد.

- رئیس‌جمهوری فرانسه آغاز قرنطینه در این کشور را اعلام کرد.

- شهرک‌نشینان صهیونیست به‌رغم شیوع گسترده ویروس کرونا در اراضی اشغالی دست از تعرض به مسجد الاقصی برنمی‌دارند.

- دادگاه نظامی لبنان به آزادی قصاب بازداشتگاه «الخیام» و مزدور صهیونیست‌ها رای داد.

- برخی منابع رسانه‌ای اعلام کردند که گزینه جدیدی برای تشکیل دولت انتقالی عراق معرفی شده است.

- معاون رئیس‌جمهوری سابق آمریکا در انتخابات درون‌حزبی دموکرات‌ها در ایالت واشنگتن، سناتور ایالت ورمانت را شکست داد.

- رئیس‌جمهور آمریکا با اعلام تصمیمات جدید دولت برای مقابله با شیوع گسترش کرونا از شهروندان کشورش خواسته در ۱۵ روز آینده در تجمعات بیش از ۱۰ نفر شرکت نکنند.

- شمار قربانیان ویروس کرونا در آمریکا به ۸۱ نفر رسید.

- رئیس‌جمهوری آمریکا در پیامی توئیتری، کرونا را «ویروس چینی» خواند.

- سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن از مقابله سامانه دفاع هوایی ارتش و کمیته‌های مردمی با جنگنده‌های ائتلاف متجاوز سعودی خبر داد.

- انتخابات مقدماتی ایالت اوهایو در پی شیوع ویروس کرونا به تعویق افتاد.

- وزیر بهداشت ترکیه اعلام کرد که تاکنون ۴۷ در این کشور به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند.

 

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: کرونا محمد جواد ظریف دونالد ترامپ بوریس جانسون ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۹۴۲۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت

مورد تاسف‌بار مرد هلندی که بیش از یک سال‌ونیم به کووید-۱۹ مبتلا بود، در گزارش جدیدی مستند شده است. این مورد با ۶۱۳ روز ابتلا، طولانی‌ترین عفونت کووید است که از آن اطلاع داریم. درواقع این عفونت به‌قدری طولانی بود که ویروس فرصت داشت تا در بدن این مرد به واریانت جدیدی تبدیل شود.

به گزارش خبرآنلاین، مرد ۷۲ ساله‌ی هلندی سابقه‌ی سلامتی پیچیده‌ای داشت. او قبلا برای درمان نوعی سرطان خون، پیوند سلول‌های بنیادی انجام داده بود؛ اما بعد‌ها سرطان دیگری به‌نام لنفوم بزرگ سلول بی منتشر (DLBL) در او تشخیص داده شد. این مرد در نتیجه‌ی دارو‌هایی که برای درمان بیماری خود مصرف می‌کرد به‌شدت دچار نقص سیستم ایمنی شد؛ به این معنی که مورد جدی ابتلا به کووید-۱۹ همیشه برای او به عنوان خطری بالقوه به‌شمار می‌رفت.

مرد هلندی در فوریه‌ی ۲۰۲۲ به کووید مبتلا شد و با ترکیبی از آنتی‌بادی‌های مونوکلونال و استروئید‌ها تحت درمان قرار گرفت؛ اما متاسفانه دارو‌ها اثر نکردند و عفونت او ماندگار شد. اگرچه این مرد پیش از ابتلا به بیماری چندین دوز واکسن کووید دریافت کرده بود، هیچ شواهدی مبنی‌بر پاسخ آنتی‌بادی در بدن او مشاهده نشد.

بیمار برای بیش‌از ۶۰۰ روز آلوده به ویروس باقی ماند و مجبور شد چندین‌بار در بیمارستان بستری شود؛ اما خیلی زود و تنها ۲۱ روز پس از نخستین درمان، علائم جهش ویروس در او مشاهده شد. در ابتدا تعیین توالی نشان داد که ویروس در بدن مرد جهشی پیدا کرده که با سوتروویماب (یکی از دارو‌هایی که بیمار با آن تحت درمان قرار گرفته بود) مرتبط است.

ویروس در بدن بیمار بیش از ۵۰ بار جهش داشت

تجزیه‌وتحلیل‌های بیشتر ۲۷ سواب بینی جمع‌آوری‌شده بین فوریه‌ی ۲۰۲۲ تا سپتامبر ۲۰۲۳ حکایت از این داشت که ویروس در بدن این مرد بیش از ۵۰ بار جهش داشته است. برخی از این جهش‌ها در پروتئین اسپایک رخ داده بود؛ اتفاقی که نشان می‌دهد ویروس درحال سازگاری برای فرار از سیستم ایمنی بدن انسان است.

مشکلات سلامتی اساسی در مورد مرد هلندی به این معنی بود که سیستم ایمنی بدن او درواقع هرگز فرصتی برای پاکسازی ویروس نداشت. بستری‌شدن طولانی مدت در بیمارستان، همراه با نیاز به انجام اقدامات احتیاطی بیشتر برای جلوگیری از آلوده‌شدن دیگران، کیفیت زندگی مرد را تحت‌تاثیر قرار داده بود. به‌گفته‌ی تیم پزشکی، هیچ مدرکی وجود ندارد که واریانت جهش‌یافته در بدن این مرد، افراد دیگری را در جامعه آلوده کرده باشد.

بیمار در ماه اکتبر ۲۰۲۳ و در نتیجه‌ی عود بیماری زمینه‌ای خود از دنیا رفت. تاکنون هیچ موردی مشاهده نشده که تا این حد طولانی‌مدت دوام آورده باشد و از طرفی عفونت‌های پایدار پدیده‌ی شناخته‌شده‌ای هستند که با ویروس کرونای عامل کووید ۱۹ ارتباط دارند. برخی از تحقیقات اخیر نشان می‌دهد که از هر ۱۰۰ عفونت، تنها سه مورد ممکن است بیش از یک ماه باقی بماند.

مشکل این است که هرچه ویروس به‌مدت طولانی‌تری در بدن انسان تکثیر شود و تکامل یابد، شانس بیشتری برای ایجاد جهش‌های فرار ایمنی وجود دارد. این یکی از تئوری‌های مطرح‌شده در مورد چگونگی پیدایش اومیکرون است. باید توجه داشت که هر گونه‌ی جهش‌یافته به واریانتی نگران‌کننده تبدیل نمی‌شود؛ اما همچنان مهم است که عفونت‌های مداوم تحت نظر قرار گیرند و بیمارانی که از قبل با سایر مسایل پزشکی درگیر بوده‌اند، بهترین مراقبت‌های ممکن را دریافت کنند.

نویسندگان مقاله در بیانیه‌ای می‌گویند: «مدت زمان عفونت کووید در مورد مرد هلندی بسیار زیاد بود؛ اما عفونت‌های طولانی‌مدت در بیماران دارای نقص ایمنی در مقایسه با عموم افراد جامعه شایع‌تر است. کار بیشتر تیم ما شامل توصیف گروهی از عفونت‌های طولانی‌مدت بین یک ماه تا دوسال در بیماران نقص ایمنی بستری در بیمارستان بود. بااین‌حال به‌طور کلی عفونت‌های طولانی‌مدت اتفاق نادری است؛ چراکه افراد دارای نقص ایمنی تنها درصد بسیار کمی از کل جمعیت را تشکیل می‌دهند.»

مورد مرد هلندی در کنفرانس جهانی ESCMID ارائه خواهد شد.

دیگر خبرها

  • پنتاگون: نه تنها اف-۱۶، بلکه تسلیحات دیگر به اوکراین ارسال می‌کنیم
  • رژیم صهیونیستی استفاده از سامانه «پاتریوت» آمریکا را کنار می‌گذارد
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • تصمیم فرانسه برای کمک گرفتن از چین
  • چرا سوخو-۳۵ روسیه از اف-۱۶ آمریکا پیشرفته تر است؟
  • آمریکا ۸۱ فروند بمب‌افکن اسقاط برای کی‌یف خرید؛ اهداف پنهان واشنگتن زیر ذره‌بین رسانه‌ها
  • دیدار و گفت‌وگوی وزرای خارجه آمریکا و عربستان درباره غزه
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • اعلام آمادگی مکرون برای استفاده از سلاح هسته ای علیه روسیه
  • لحظه اصابت و سرنگونی جنگنده پیشرفته آمریکا توسط انصارالله یمن+ ویدئو/ اعلام سفر رئیس موساد به عربستان/ طرح بلندپروازانه ترکیه برای ساخت ناو هواپیمابر/  حمله عناصر «پ.ک.ک» به نیروهای ارتش ترکیه